Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

1. ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - 500 ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ - ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΡΙΣΑΜΕ;;;

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος



ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Οι θεοί επιτρέπουν στον γενετικό κωδικα του «Οδυσσέα» ,που αποδίδει άνδρες ταπεινούς και νοητικά πλούσιους , να επιστρέψει στον πλανήτη Ιθάκη 33.


Η συμφωνία Δια-Ποσειδώνα «λύνει» τα χέρια της Αθηνάς ,η οποία έχει δεσμευτεί αυτόν που υπολείπεται σε γνώση, τον πρωτόγονο κάτοικο της ΓΗΣ να βοηθήσει με όλα τα μέσα που διαθέτει.


Στην ουσία η συμφωνία δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον πλανήτη να κατοικηθεί από νοήμονα όντα ,τέτοια, που υπάρχουν σε κάθε γωνιά του σύμπαντος. 

Η Αθηνά γνωρίζει πολύ καλά το «εργαλείο» που θα χρησιμοποιήσει [Ε.Ε.] και η προσπάθεια της επικεντρώνεται στο πως θα εξαλείψει τα εμπόδια που τοποθετήθηκαν στην διακίνηση της γνώσης μέσα στους ανθρώπινους εγκεφάλους,ετσι ώστε η λαμπρή γνώση της Ε.Ε. να γίνει κτήμα όλων των ανθρώπων στη ΓΗ.

Ο Ομηρικός διαλογισμός είναι το βασικό νοητικό βοήθημα, που επιλέγει από την ιατρική ομάδα της Καλυψώς και την Αθηνά , για την χωρίς προβλήματα διακίνηση των ιερών πληροφοριών από αυτό που ονομάζουμε ασυνείδητο προς την συνείδηση μας.
Όλα τα άλλα νοητικά βοηθήματα είναι συμπληρωματικά του Ομηρικού διαλογισμού [αγαθή έριδα-δόλος- δημιουργική ενόραση –day dreaming]


Η μάχη είναι πνευματική και διεξάγεται μέσα στο κεφάλι του καθενός από εμάς [Τηλέμαχος] . Είναι δε η μοναδική και καλύτερη προσέγγιση για την λύση των προβλημάτων του πλανήτη.

Η Αθηνά λοιπόν θεωρεί σαν δέσμευση της την γνωριμία από όλους τους άνδρες του πλανήτη του Ομηρικού διαλογισμού.Ένας από τους λόγους που γράφτηκε η Οδύσσεια είναι ακριβώς αυτός , να βοηθήσει τις σημερινές γενιές να γνωρίσουν άριστα την πνευματική μάχη που χρειάζεται ώστε η συμπαντική γνώση της Ε.Ε. να γίνει κτήμα μας
Το βάρος που δίνει η Αθηνά στην γνώση της διαδικασίας του Ομηρικού διαλογισμού είναι τεράστιο .Πρώτα ορκίζεται η ίδια, στην συνέχεια μας ζήτα να ορκιστούμε πως θα μάθουμε να διαλογιζόμαστε, μας εξηγεί πως αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς και πως το αγαπούν και οι αθάνατοι θεοί.
Η δέσμευση της να σώσει τον πλανήτη και η εξεύρεση λύσης για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του Μεσολόβιου, είναι τόσο δυνατή μέσα της που την οδηγεί ,πριν 3253 χρόνια, στην απόφαση της αποστολής αντιπροσωπείας νεαρών Δωριέων στο γαλαξία, για εκπαίδευση σε θέματα διαλογισμού και όχι μόνο.
Η αναφορά στο Ομηρικό διαλογισμό δεν λείπει σχεδόν από καμία παράγραφο της Οδύσσειας ,όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια,αναδεικνύοντας τον σε κυρίαρχο θέμα της Οδύσσειας μετά την ύπαρξη της Ε.Ε.

500 ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ
Ο ΥΙΟΣ, το αποτέλεσμα δηλαδή της γενετικής παρέμβασης των αθάνατων στον ντόπιο πίθηκο της ΓΗΣ [cro-magnon – Homo sapiens] πρέπει να σταλεί ταχύτατα στα άστρα του γαλαξία για να μάθει τα πάντα για τον πανάρχαιο δημιουργό του.

Η Αθηνά έχει ήδη αποφασίσει να στείλει αντιπροσωπεία από εικοσάχρονους Δωριείς,με ταχύτατα αστροπλοια ,στην Πύλο που οδηγεί στα άστρα που είναι όσα και η άμμος [εκτιμήσεις φέρουν τον γαλαξία μας να έχει από 100 έως και 400 δισεκατομμύρια άστρα] και από εκεί στην Σπάρτη που βρίσκεται στο λαμπερό κέντρο του γαλαξία.

Το σκεπτικό της Αθηνάς, όπως προκύπτει σήμερα εκ του αποτελέσματος , είναι το εξής ,η Αθήνα ξέρει πως ο Δωριέας του 1240 π.χ. δεν έχει καμία τύχη χωρίς ολοκληρωμένη γλώσσα, χωρίς ένδοξο παρελθόν και το πιο σημαντικό από όλα χωρίς την πληροφορία πως μέσα στο κεφάλι του βρίσκεται η συμπαντική πηγή γνώσης .
ειναι αμεση αναγκη λοιπον να εφοδιαστει με ολα αυτα που του λειπουν για να 
κυριαρχήσει στον πλανήτη .

Έτσι αποφασίζει την αποστολή πεντακοσίων [500] εικοσάρηδων Δωριέων στη Σπάρτη του Μενελάου [γαλαξίας Αργος], αφενός μεν να δουν με τα μάτια τους έναν προηγμένο πολιτισμό και έτσι να πιστέψουν ,αφετέρου δε να μάθουν τα πάντα γύρω από την Ε.Ε. και την διαδικασία πρόσληψης ιερής γνώσης από τον θεό μέσα τους.

Ελπίζει πως αυτοί, με την επιστροφή τους, θα διδάξουν τους υπόλοιπους και έτσι θα ξεκινήσει η πολύχρονη πορεία για την σωτηρία του πλανήτη Ιθάκη 33.

Το συνολικό ταξίδι των νεαρών Δωριέων κράτησε [400] τετρακόσια χρονιά [1240π.χ.-840π.χ.]

Έχουμε αποδείξεις πως όλα αυτά συνέβησαν ;;;

Πέρα από τις διαβεβαιώσεις και τους όρκους της Αθηνάς πως μας καταθέτει την αλήθεια , επικαλούμενη τους Αθάνατους θεούς μέσα από το Ομηρικό κείμενο. Έχουμε τους ανεξήγητους 4 μαύρους αιώνες της αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας, που κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να εξηγήσει.[1240 π.χ. – 840 π.χ.], να συμπίπτουν ακριβώς με την απουσία από την ΓΗ των νεαρών Δωριέων. 

Έχουμε την ανεξήγητη εξαφάνιση των Μυκηναίων και άλλων λαών από το προσκήνιο της Ιστορίας το 1240 π.χ., ώστε οι Δωριείς να μην αντιμετωπίσουν ουδεμία απειλή.
Έχουμε τα μεγαλιθικά μνημεία του ιερού χώρου των αρχαίων Μυκηνών με έτος κατασκευής το 1240 π.χ.

Δεν έχουμε συνέχεια στις γνώσεις που αποκτούν οι Δωριείς από τους Μυκηναίους, τους όποιους διαδέχονται στο προσκήνιο της Ιστορίας. Εάν οι Μυκηναίοι έκτισαν τα Μυκηναϊκά τείχη ,τους εννέα δόμους και την πύλη των λεόντων, μεγαλιθικά μνημεία που απαιτούν ειδικές γνώσεις κατασκευής, το ερώτημα που προκύπτει είναι , που βρίσκονται τα αντίστοιχα μνημεία των πρώτων 400 ετών από την εμφάνιση των Δωριέων στο προσκήνιο της ιστορίας;;; 

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.Γιατι;;;

Μόνο η Ομηρική Οδύσσεια δίνει απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήματα.

Τέλος, η εμφάνιση του Ομήρου, τετρακόσια χρόνια [1240 π.χ. -840 π.χ.]αργότερα σηματοδοτεί την επιστροφή των νεαρών Δωριέων από τον γαλαξία. 

Η επιστροφή των 500 σοφών το 840 π.χ. σε συνδυασμό με τα Ομηρικά έργα [ολοκληρωμένη γλώσσα +ένδοξο παρελθόν] ήταν τα αίτια έναρξης της ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας.

Μετά από 200 χρόνια [640 π.χ.] τα αποτελέσματα είναι φανερά και καταγεγραμμένα η χρυσή εποχή της Ελληνικής Ιστορίας ακολούθησε.

Από εκεί και μετά τα πάντα ήταν εύκολα για όλους.

Όπως έχω εξηγήσει η χερσόνησος της Πελοποννήσου είναι ένα «ακριβές» αντίγραφο του γαλαξία μας, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα όσα μας αναφέρει ο Όμηρος στην Οδύσσεια.

Πότε ακριβώς έγινε η διαμόρφωση της χερσονήσου και των γύρω νησιών ώστε να απεικονίζουν τον γαλαξία μας με τις έξι [6] σπείρες, δεν γνωρίζω

Δεν γνωρίζω επίσης τι λένε οι σημερινοί επιστήμονες Γεωλόγοι για τον χρόνο διαμόρφωσης γενικά του Ελλαδικού Γεωγραφικού χώρου και των νήσων του.

Μέσα από το Ομηρικό κείμενο καθαρά προκύπτει, όπως θα δούμε στην συνέχεια πως οι περιγραφές του Ομήρου ταιριάζουν απόλυτα με το δεδομένο ότι η χερσόνησος της Πελοποννήσου είναι αντίγραφο του γαλαξία Αργου.

Ας δούμε τις ομοιότητες.

Η Πελοπόννησος έχει [4] «πόδια» - κύριες σπείρες όπως και ο Αργος και δυο σπείρες που δεν ανήκουν στο «σώμα» της, τα Ιόνια νησιά [σπείρα του Ωρίωνα αντίστοιχα στον γαλαξία Αργο] και τα νησιά των Κυκλάδων [εξώτερη σπείρα αντίστοιχα του γαλαξία].

Στο κέντρο της χερσονήσου ιδρύθηκε, όχι τυχαία ,η πόλις της Σπάρτης –στο κέντρο του γαλαξία βρίσκεται ο πλανήτης Σπάρτη του Μενέλαου , η κάποιο αστρικό σύστημα με αυτό το όνομα.

Η πόλις της Πύλου ,στο πρώτο πόδι αριστερά της χερσονήσου, αντιπροσωπεύει ακριβώς την θέση του αστρικού συστήματος της Πύλου στην αντίστοιχη σπείρα του Αργου.

Εκεί βρίσκεται και η αστρική πύλη εισόδου στο κυρίως σώμα του γαλαξία για όσους από τους Αργειους ταξιδεύουν ερχόμενοι από την σπείρα του Ωρίωνα και συγκεκριμένα το Άστρο του Κυνα [Σείριο]

Το Άστρο του κυνα [Σείριος] αντιπροσωπεύεται από το νησί Ζάκυνθος [Ζακυνθω = Κυνα ζω Θ’ = ο θεός ζει στο Άστρο του Κυνα]. 

Αν δούμε στο σημερινό χάρτη της Ελλάδας την διαδρομή του Τηλέμαχου από την Ιθάκη στην Πύλο θα το καταλάβουμε καλύτερα.

Ο Τηλέμαχος ξεκινά από την Ιθάκη [πλανήτης ΓΗ] , που είναι η σημερινή Κεφαλληνιά , φτάνει στο νησί Σάμη [πλανήτης Άρης], σημερινή Ιθάκη, από εκεί μέσω της αστροπυλης του Άρη και του Ουράνιου ποταμού της Στυγός φτάνει στην Ζάκυνθο [Άστρο του Κυνα – Σείριος] και από εκεί μέσω του Ουράνιου ποταμού του Αχέροντα, φτάνει στην αστροπυλη του αστρικού συστήματος της Πύλου [εννέα πλανήτες] και εισέρχεται στο κυρίως σώμα του γαλαξία με προορισμό το κέντρο του όπου βρίσκεται η Σπάρτη [πλανήτης η αστρικό σύστημα].

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος* από αυτόν που σας περιγράφω για το ταξίδι αυτό τονίζει η Αθηνά.
…………………………………………
3025[10]=Πέμψω Σπαρτην και Πυλον .-[θα στείλω την αντιπροσωπεία σας στη Σπάρτη μέσω της αστροπυλης της Πύλου].-α93
3025[10] = ουδ’αλιη οδος* εσσεται ην αγορεύω.-[δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να φτάσετε στον γαλαξία παρά μόνο αυτός που σας αναφέρω μέσω της αστροπυλης]
……………………………………….
* Η Αμερικανική αποστολή του [voyager 1] μόλις πρόσφατα επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει άλλος ΔΡΟΜΟΣ, για διαγαλαξιακά ταξίδια ,από αυτόν που μας εξηγεί η Αθηνά μέσα από το Ομηρικό κείμενο. Δηλαδή το δίκτυο των Ουράνιων ποταμών της Στυγός μέσω της αστροπυλης του ΑΡΗ για τον Σείριο και του Αχέροντα για την διαδρομή Σείριος-αστρικό σύστημα Πύλου.
Αυτή είναι η μοναδική διαδρομή εισόδου στα Ηλύσια πεδία του γαλαξία Αργου για το αστρικό μας σύστημα.
Η είδηση [18/08/2013] είναι πως το διαστημόπλοιο voyager 1 έφτασε στα σύνορα του αστρικού συστήματος μας , μετά από πορεία 36 ετών, και είναι αδύνατο να συνεχίσει το ταξίδι του στο εξώτερο διάστημα.
Δεν μπορεί δηλαδή να εξέλθει του αστρικού μας συστήματος. Είναι σαν το αστρικό μας σύστημα είναι ένα τεράστιο μπαλόνι και τίποτα δεν μπορεί να εξέλθει από αυτό. 
Φυσικά όλα τα μαθηματικά και όποια άλλα μοντέλα είχαν φανταστεί οι επιστήμονες μας έχουν καταρρεύσει .Τώρα θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα πάντα δημιουργώντας νέα υποθετικά μοντέλα κλπ.
Εκτός και αν κάποιος τους ενημερώσει για την Οδύσσεια, τουλάχιστον θα τους ενημερώσουμε που να ψάξουν για να βρουν την επαφή της αστροπυλης του Άρη με την άκρη του Ουράνιου ποταμού της Στυγός. 
………………………………………………………….
Λεξαριθμος 1400[5]

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η οντότητα Αθηνά, προσωποποίηση της Σοφίας, μας επιτρέπει να απολαυσουμε το διακριτικό χιούμορ της όταν μας ρωτά μέσα από το Ομηρικό κείμενο.

1400[5]=Σπαρτην και Πυλον.-[ στη Σπάρτη μέσω της αστροπυλης]
1400[5]=Ου μεν γαρ τι σε πεζον δ’*.-[δεν φαντάζομαι να έχεις έρθεις πεζός στη Σπάρτη στο κέντρο του γαλαξία μέσω της αστροπυλης;;;].-α173
1400[5]=μεν Αργου τι σε πεζον δ’*.-[δεν φαντάζομαι να έχεις έρθει πεζός στον Αργο;;;].-α173
………………………………………………………………………………..
Λεξαριθμος 2464[7]

Η ΠΥΛΟΣ [ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ [9] ΠΛΑΝΗΤΩΝ] ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ

2464[7]=Πεμψω δ’ες ΠΥΛΟΝ *.-[ θα στειλω δε στην αστροπυλη]
2464[7]=Πεμψω σε ΠΥΛΟΝ δ’ *.-[ θα στείλω δε εσένα στην αστροπυλη]
2464[7] = οθι τ’ομφαλος εστι θαλασσης.-[στο ομφαλό του διαστήματος/οι ουράνιοι ποταμοί φαντάζομαι διασταυρώνονται δημιουργώντας συγκοινωνιακούς κόμβους-ομφαλούς/το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Μεσολόβιου όπου ο «κόμβος» αποτελείται από εκατομμύρια νευρικές απολήξεις-ο αριθμός τους υπολογίζεται σε 250 εκατομμύρια]
……………………….
Η Γεωμετρική σχέση 2464/784
Τα 2464[7] όμως είναι και περιφέρεια κύκλου με διάμετρο το 784[10] ας δούμε τι άλλο μας αποκαλύπτει αυτή η σχέση. 784Χ3,1428 = 2464.
Ο λεξαριθμος 2464[7] 
Πεμψω δ’ ες Πυλον.-[θα σας στείλω στην αστροπυλη του αστρικού συστήματος της Πύλου] 
/
Ο λεξαριθμος 784[10]
784[10]= νηυσι ιερά .-[αστροπλοια ισχυρά-γρήγορα]
784[10].-Αρηροτες .-[εφοδιασμένοι με ισχυρά και γρήγορα αστροπλοια]
784[10]=λιλαιομενου περ οδοιο δε.-[επιθυμώ διακαώς να Μάθω τον δρόμο που οδηγεί στη Πύλο –στην αστροπυλη]
ΕΡΜΗΝΕΙΑ. Της Γεωμετρικής σχέσης 2464/784 και του λεξαριθμου 2464[7]
Θα τον στείλω στην αστροπυλη της Πύλου, που είναι <ομφαλός> στη μέση του διαστήματος, για να πας εκεί χρειάζεσαι αστροπλοια ισχυρά-γρήγορα και καλά εφοδιασμένα, θα πρέπει να επιθυμείς σοβαρά να μάθεις τον <δρόμο> για την Πύλη, είτε αυτή είναι η αστροπυλη είτε είναι το Μεσολόβιο.
…………………………………………………………..
Στέλνει στη Σπάρτη εικοσάχρονους Δωριείς, να γνωρίσουν την μέθοδο του διαλογισμού και όλων των νοητικών μηχανισμών που έχουν τοποθετηθεί στο κρανίο τους, ώστε να επιστρέψουν στη ΓΗ και να μεταδώσουν την γνώση στους υπόλοιπους Δωριείς.

Το ταξίδι κράτησε [400] χρόνια. Πρόκειται για τους 4 μαύρους αιώνες της αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας 1240 π.χ. έως και 840 π.χ., η λεγόμενη και Γεωμετρική περίοδος.

Οι 4 μαύροι αιώνες επιβεβαιώνουν την αλήθεια των όσων μας περιγραφεί ο Όμηρος.

Το ταξίδι αυτό των νεαρών Δωριέων μας δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την θεωρία για το πώς κυλά ο χρόνος ταξιδεύοντας στο διάστημα.
Ο Όμηρος επιβεβαιώνει τον Αϊνστάιν η αυτός τον Όμηρο.

Οι Δωριείς είναι 20 χρονών όταν αρχίζει το ταξίδι ,γυρίζουν πίσω μετά 400 Γήινα χρόνια, [οι 4 μαύροι αιώνες της Ελληνικής Ιστορίας ] πως είναι δυνατόν να βρίσκονται ακόμη εν ζωή;;;

Α].- είναι αθάνατοι εκ «κατασκευής» άρα δεν έχει σημασία πότε θα γύριζαν.

Β].-η θεωρία πως ο χρόνος κυλά διαφορετικά όταν ταξιδεύεις στο διάστημα με μεγάλες ταχύτητες.

Στην πρώτη περίπτωση ο χρόνος έχει σημασία μόνο για τους θνητούς και για τα διαγαλαξιακά ταξίδια.

Στην δεύτερη περίπτωση επιβεβαιώνεται η θεωρία του Αϊνστάιν. Οι Δωριείς γυρίζουν στον πλανήτη μας σε ηλικία 50 η 60 χρόνων, δεν έχει και τόση σημασία, ενώ στη ΓΗ έχουν περάσει 400 χρόνια.

Ακόμη ένα συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι πως η διαδρομή Γη- κέντρο γαλαξία , όπου και η Σπάρτη, μετρημένη απόσταση από τους επιστήμονες μας 25920 έτη φωτός, καλύπτεται από τα αστροπλοια τους ,με την βοήθεια των Ουράνιων Ποταμών, σε 200 Γήινα χρόνια περίπου.

Καταπληκτική πληροφορία για τους αρμόδιους επιστήμονες. 
……………………………………………..
Ο λεξαριθμος 2909[2]

ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

2909[2]=Πεμψω δ’ες Σπαρτην τε και*.-[στελνω στη Σπαρτη και].-α93
2909[2]=Πεμψω σε Σπαρτην δ’ ετ’ και*.-[ακομη στελνω εσενα λοιπον στη Σπαρτη].-α93
2909[2]=Πεμψω δ’ες Σπαρτην εικοσ’ και*.-[στελνω στη Σπαρτη και εικοσαχρονους].-α93
2909[2]=Πεμψω σε Σπαρτην δ’εικοσ’ και *.-[ακομη στελνω λοιπον στη Σπαρτη και εσενα τον εικοσαχρονο].-α93
2909[2]= επει σε δηθα δε γλαφυρω Μεσον Αργος.- [όταν εσενα στειλω στο λαμπερο κεντρο του γαλαξια Αργος για πολλα χρονια]
2909[2]=Γαιη δε εικοσ’ηβαιον γενεα νηα θοην δε Μεσον Αργος.- [θα στειλω δε εικοσαχρονους ανδρες από την ολιγαριθμη γενια με γρηγορο αστροπλοιο στο λαμπερο κεντρο του γαλαξια Αργος]
…………………………………………………………

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΡΙΣΑΜΕ;;;
Ακούω μέσα στο μυαλό μου ήσυχα [επεα πτεροεντα] , επιβεβαίωση της ύπαρξης της τηλεπάθειας που για πολλές δεκαετίες η επιστημονική κοινότητα αρνιόταν να αποδεχτεί .,…[γιατί άραγε;;; αφού ήταν γνωστό και στον τελευταίο από εμάς ως πραγματικότητα ] Όπως αποδεικνύεται από το Ομηρικό κείμενο είναι γνωστό από τον Όμηρο εδώ και 2853 χρόνια.
Κρυμμένο μέσα στο έδαφος, κάτω από κάτι, βρίσκεται το αστροπλοιο που σας δωρίσαμε. Μπορείτε να το βρείτε ρωτώντας την πηγή γνώσης μέσα στο μυαλό σας, διαλογιζόμενοι.
…………………………………………………
Ο λεξαριθμος 1307
ΜΑΘΕ ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ
1307[2]=Ην που ακουση *.-[εάν σε κάποιο μέρος ακούσει / εάν βέβαια ακούσει /όταν κάποτε πληροφορηθεί /όταν σε κάποιο μέρος πληροφορηθεί].-α94
1307[2]=Ην που ακουση *.-[εάν κάπου-σε κάποιο μέρος υπάρχει /που υπάρχει/αν πληροφορηθεί βέβαια σε κάποιο μέρος που υπάρχει].-α94
1307[2]=που νη’ ακουση*.-[εάν κάπου-σε κάποιο μέρος πληροφορηθεί πως υπάρχει αστροπλοιο του ΔΙΑ].-α94
1307[2]=υπο νη’ ακουση*.-[εάν κάπου-σε κάποιο μέρος βέβαια από κάτω [μέσα στο έδαφος / η κάτω από κάτι] ακούσει πως υπάρχει αστροπλοιο του ΔΙΑ].-α94
1307[2]=Η υπνο ακουση *.-[εάν κάπου-σε κάποιο μέρος/σε κάποιο μέρος ακούσει πως «κοιμάται» ένα αστροπλοιο/ η διαλογιζόμενος πληροφορηθεί για κάποιο αστροπλοιο που υπάρχει κάτω από κάτι /υπνος=διαλογισμος].-α94
1307[2]=νου πη ους ηκα *.-[πη[1]=που –σε ποιο μέρος/πη[2]=κάπως –κατά κάποιο τρόπο/ ηκα =ακεων=σιωπηλως –ήσυχα / το μυαλό σου θα σου πει με κάποιο τρόπο ήσυχα το μέρος που υπάρχει ένα αστροπλοιο/ ποιο μέρος του μυαλού/με ποιο τρόπο αυτό το μέρος του μυαλού/κατά κάποιο τρόπο το μυαλό θα μεταδώσει την αντίληψη στο αφτί ήσυχα πως υπάρχει σε κάποιο μέρος κρυμμένο ένα αστροπλοιο του ΔΙΑ/τηλεπαθητική αντίληψη των πραγμάτων].-α94
1307[2]=πνοη υ’[ω] ους ηκα *.-[υω=βρεχω-κάνω βροχή/ πνοη=πνοη-φύσημα/αεροψεκασμος;;;/έχει να κάνει με την κίνηση των αστροπλοιων;/ επιπλέον βροχη=νερο=ιερη γνώση-άρα η μεταφορά της ιερής γνώσης γίνεται στον αέρα-επεα πτεροεντα ήσυχα / τηλεπαθητική μεταφορά γνώσης από την Ε.Ε.[ασυνείδητο] στη συνείδηση [αφτί].-α94

Ερμηνεία-εάν κάποιος πληροφορηθεί βέβαια διαλογιζόμενος πως υπάρχει σε κάποιο μέρος –κάτω από κάτι- ένα αστροπλοιο. 
………………………………………..

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΔΟΞΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ
Το κλειδί για την σωτηρία της ΓΗΣ είναι το αστροπλοιο του ΔΙΑ .
Διαλογιστείτε λοιπόν, προσλάβετε ιερή γνώση για το που βρίσκετε το αστροπλοιο του ΔΙΑ ,αυτό θα σας δώσει δόξα και φήμη μεταξύ των ανθρώπων της ΓΗΣ. 
Όλα δείχνουν προς το μέρος μας, εμείς είμαστε υπεύθυνοι να κάνουμε την ανακάλυψη , το αστροπλοιο βρίσκεται καλώς η κακώς σε δικό μας έδαφος.
Οι άνδρες του πλανήτη σας να πειστούν πως τα πολεμικά ηρωικά κατορθώματα δεν αξίζουν ,είναι πληγή ,μόνο η πνευματική μάχη αξίζει και μόνο αυτή θα τους σώσει.
Την σοφία ευχαριστεί η πνευματική μάχη.
……………………………
Λεξαριθμος 73[10]
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ
73[10]=Ηδ’ ινα* .-[ώστε αμέσως].-α135-α95
73[10]=ινα δη *.-[ώστε αμέσως βέβαια].-α135-α95
73[10]=η ΔΙΑΝ*.-[ώστε αμέσως βέβαια τον ΔΙΑ].-α135-α95
73[10]=η ιδαν *.-[ώστε αμέσως βέβαια τον ΔΙΑ να γνωρίσουν].-α135-α95
73[10]=νηα ιδ’[α]*.-[ώστε αμέσως το αστροπλοιο να γνωρίσουν].-α95
73[10]=νηα Δι’[α]*.-[ώστε αμέσως βέβαια το αστροπλοιο του ΔΙΑ να γνωρίσουν].-α135-α95
………………………………………………………
Λεξαριθμος 325[10]
ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ
325[10]=Κλέος*.-[φήμη-λόγος/φημη αγαθή-δόξα/πλυθ. =ένδοξοι πράξεις-κατορθώματα].-α95
325[10]=έλκος*.-[πληγή/ τα πολλά λόγια είναι «πληγή/τα κατορθώματα είναι πληγή/ έργα προς την απόκτηση πνευματικής υπεροχής].-α95
325[10]=κ’ελος*.-[έλος[1]=πόλις της Λακωνίας/έλος[2]=τόπος υγρός και τελματώδης-βάλτος-τέλμα-έλος/το κλέος μέσα από ηρωικές πολεμικές πράξεις φαίνεται να οδηγεί σε αδιέξοδο σε ύβρη / τα λόγια από μόνα τους δεν οδηγούν πουθενά].-α95
Ερμηνεία 
Η δόξα μέσα από πολεμικές ηρωικές πράξεις δεν είναι η ζητούμενη λύση οδηγεί σε αδιέξοδα
Η δόξα αντιθέτως μέσα από την πνευματική μάχη για την πρόσληψη ιερών πληροφοριών είναι το ζητούμενο για την Γήινη ανθρωπότητα
Έργα όχι λόγια
…………………………………………………………………………………………………………………..
Ο λεξαριθμος 3170[2]
Με το αστροπλοιο του ΔΙΑ δόξα θα αποκτήσεις μεταξύ των ανθρώπων της ΓΗΣ
3170[2]=Ηδ’ινα μιν κλεος εσθλον εν ανθρωποισιν εχησιν* .-[ώστε οι ανδρείοι μεταξύ των ανθρώπων αμέσως φήμη –δόξα και ένδοξες πράξεις να αποκτήσουν ].-α95
3170[2]=νηα μιν κλεος Δι’[α] εσθλον εν ανθρωποισιν εχησιν* .-[ώστε αυτός αμέσως να αποκτήσει δόξα με το εξαιρετικό αστροπλοιο του ΔΙΑ μέσα στους ανθρώπους ].-α95
3170[2]=δη ινα μιν κλεος εσθλον νε’[α] ανθρωποισιν εχησιν * .-[ώστε οι άνθρωποι αμέσως βέβαια θειο λόγο να αποκτήσουν από την νέα Ε.Ε. του δεξιού τους λοβού].-α95
3170[2]=ΔΙΑΝ ημιν κλεος εσθλον νε’[α] ανθρωποισιν εχησιν* .-[τον θειο λόγο του ΔΙΑ –της νέας Ε.Ε. του δεξιού μας λοβού να αποκτήσουμε].-α95
3170[2]=Ηδ’ινα μιν ελκος εσθλον νε’[α] ανθρωποισιν εχησιν* .-[ώστε οι άνθρωποι αμέσως να είναι άξιοι πληγή να αποκτήσουν εξ αιτίας της νέας Ε.Ε.].-α95
3170[2]=Ηδ’ινα μιν κ’ελος εσθλον νε’[α] ανθρωποισιν εχησιν* .-[ώστε οι άνθρωποι αμέσως βέβαια θα είναι άξιοι σε τέλμα –βάλτο-έλος να βρεθούν εξ αιτίας της νέας Ε.Ε.].-α95
3170[2] = φραζεσθαι επειτα κατά φρενα και κατά θυμον Γαιη ιδ’.-[άνθρωποι της ΓΗΣ διαλογισθείτε για να βασιλέψετε στη ΓΗ]
Ερμηνεία
Τα λόγια είναι φτώχεια. Διαλογιστείτε ώστε να προσλάβετε ιερή γνώση και να βρείτε το αστροπλοιο του Δια, μόνο έτσι θα αποκτήσετε δόξα και φήμη μεταξύ των ανθρώπων της ΓΗΣ.

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα