Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Είμαι υπέρ του ανθρώπου και της ομόνοιας ….της ειρήνης και της συνεργασίας …και αναζητητής της αληθείας !




rodopoulosΓράφει ο Γεώργιος Ροδόπουλος
Δεν είμαι φανατισμένος δωδεκαθεϊστής ούτε και χριστιανός ούτε και βουδιστής …είμαι άνθρωπος που από όλες τις φιλοσοφίες και πνευματικά μονοπάτια ,επιλέγω τις αρετές και βάζω τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο ,όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλους όσους θεωρώ αδέλφια μου …μα πάνω από όλα βάζω την Ελλάδα και τον ελληνισμό επιδιώκοντας την διαχρονική τους ύπαρξη …
Δεν διαχωρίζω τις ρίζες από το δέντρο αλλά κοιτάω να το ποτίσω με αρετές και πράξεις ώστε να τραφούν τα παιδιά των Ελλήνων και μετά όλου του κόσμου από τους καρπούς της ….τιμώντας πάντα αυτούς που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας !

κάθε άνθρωπος που ασχολείται με την ιεροσύνη είναι αδελφός μου είτε είναι χριστιανός είτε από άλλη θρησκεία που προάγει το φως ,την αλληλεγγύη ,την αγάπη ….γνωρίζω ότι στην κατάληξη αυτού του δρόμου της πνευματικής αναζήτησης όλοι οι περιπατητές και ταξιδιώτες αυτής της ιεροσύνης θα κοιτάξουν τον ίδιο θεό …τον θεό της δημιουργίας  τον θεό της αγάπης και της κατανόησης , ως εκ τούτου γνωρίζω ότι ο τελικός προορισμός της αληθείας θα είναι προσιτός από διαφορετικά μονοπάτια ….μονοπάτια που κάθε λαός χαράζει βασισμένος στις δικες του προϋποθέσεις ….. αν όμως τα βήματα των αναζητητών δεν έχουν αγάπη ,συνεργασία , αρετές τότε θα βγουν σε αδιέξοδα …..!
καλώ όλους μας ,σε έναν εσωτερικό διαλογισμό των αιτιών που μας οδηγούν σε αυτά τα αδιέξοδα .
να βρούμε μέσα μας τι είναι αυτό που μας οδηγεί σε αυτά …..ποιος είναι αυτός που μας δημιουργεί πλάνες και μας εμφυτεύει διχόνοιες και αυτοκαταστροφή και πως αυτό τον κοινό εχθρό μας θα αποδυναμώσουμε ….
Πως θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ώστε να θέσουμε σωστές βάσεις δημιουργώντας την νέα κοινωνία που θα φιλοξενήσει τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας
Απαιτούμε  να εξαλειφθεί η διαφθορά …. Απαιτούμε  δικαιοσύνη ,αξιοκρατία ,ευρωστία …και αν δεν μας τα δώσουν να αντιμετωπίσουμε  σύσσωμοι αυτούς που μας τα στερούν .
Μιλήστε με τον διπλανό σας , ενδεχομένως να αντιμετωπίζει και αυτός το ίδιο πρόβλημα .
Παλέψτε το από κοινού , έτσι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να το ξεπεράσετε ….
Συγχωρέστε και κατανοήστε τον διπλανό σας και βρείτε τις βαθύτερες αιτίες που σας διχάζουν και αυτές εξαλείψτε …κάψτε τις βαθιά στην ψυχή σας και μονιάστε σαν μία γροθιά γιατί τώρα ο εχθρός δυναμώνει και απειλεί φανερά ….!
Η ισχύς εν τη ενώσει
Γ.Α.ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα