Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Η αγάπη είναι σεξουαλικότητα, αλλά πλατιά, φωτισμένη, μεταμορφωμένη


Όλα έρχονται από τον Θεό, και ό,τι εκδηλώνεται μέσα από τον άνθρωπο σαν ενέργεια, είναι από την προέλευση του μία θεία ενέργεια. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια προκαλεί διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με τον αγωγό μέσα από τον οποίο "περνάει" ,σύμφωνα με το όργανο τού ανθρώπου μέσα από το οποίο εκδηλώνεται.

Διαμέσου τού εγκεφάλου γίνεται νοημοσύνη, λογική, διαμέσου τού ηλιακού πλέγματος ή τού κέντρου Χάρα γίνεται αίσθηση και συναίσθημα όταν περνά από το μυϊκό σύστημα γίνεται κίνηση, και όταν περνά από τα γεννητικά όργανα γίνεται έλξη για το άλλο φύλο. Αλλά είναι πάντα η ίδια ενέργεια.

Η σεξουαλική ενέργεια έρχεται λοιπόν από πολύ ψηλά, αλλά περνώντας από τα σεξουαλικά όργανα προκαλεί αισθήσεις όπως έναν ερεθισμό, μία επιθυμία προσέγγισης, και μπορεί μέσα σε αυτές τίς εκδηλώσεις να μην υπάρχει καμία απολύτως αγάπη. Έτσι συμβαίνει στα ζώα.

Η αγάπη αρχίζει όταν αυτή η ενέργεια αγγίζει συγχρόνως και άλλα κέντρα στον άνθρωπο : την καρδιά, τον εγκέφαλο, την ψυχή και το πνεύμα. Τότε αυτή η έλξη, αυτή η επιθυμία που έχει να πλησιάζει κανείς κάποιον, φωτίζεται από σκέψεις, από συναισθήματα, και δεν ζητά μία καθαρά εγωιστική ικανοποίηση, όπου δεν λογαριάζεται καθόλου ο σύντροφος.

Η αγάπη είναι σεξουαλικότητα, αν θέλετε, αλλά πλατιά, φωτισμένη, μεταμορφωμένη. Όταν δεν επιμένετε μόνο πάνω σε μερικές φυσικές αισθήσεις αλλά αισθάνεστε τίς ανώτερες βαθμίδες αυτής τής κοσμικής δύναμης να σάς κυριεύουν, αυτή είναι αγάπη και τότε επικοινωνείτε με τίς ουράνιες περιοχές. 💜
Omraam Mikhael Aivanhov


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα