Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Για να ξεκαθαρίζουμε για πολλοστή φορά, τα Ελληνικά Σύμβολα και Αρχέτυπα...

 Οι 12 Ολύμπιοι Θεοί και η Αστρολογία [Μέρος 2] - Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ

1. Οι 12 Θεοί είναι ενέργειες, ψυχικές προσωπικότητες, Ιδέες, Δυνατότητες, και στον μικρόκοσμο (ψυχισμό) και στο μακρόκοσμο (σύμπαν). Δεν υπήρξαν Ολύμπιοι θεοί, είναι Μυθολογικά Σύμβολα Κοσμογονίας... Εμείς όλοι είμαστε ημί-θεοι, (μισοί δημιούργημα και μισοί Δημιουργοί), εφόσον αφυπνιστούμε... βλέπε χείρωνα. Η Αρχαία Ελληνική Μυητική, μέσω συμβολισμών, διδάσκει την Σοφία, και λόγω έλλειψης ορθής πληροφόρησης, λαμβάνουν τα αρχέτυπα, κυριολεκτικά, ως υπάρξεις. Στον Κόσμο της Ύλης είναι ενέργειες, στον κόσμο του Νου, είναι Ιδέες, στον Κόσμο της Ψυχής (Αστρικό) είναι Μυθικές Προσωπικότητες, στον Κόσμο του Πνεύματος είναι Δυνατότητες.

2. Η Παναγία και ο Χριστός είναι Ελληνικά Σύμβολα, που οικειοποιήθηκαν, περνώντας από Αρχαίες Ελληνικές Συμβολικές Μυήσεις, σε νεοπλατωνισμό, σε γνωστικές αιρέσεις, στην δημιουργία της χριστιανικής εβραϊκής αίρεσης, από τον Εγκληματία Κωνσταντίνο, που έβρασε την γυναίκα του και σκότωσε το γιο του, και βολεύτηκε σε αυτή τη θρησκεία μια και ο θεός τους είπε να σκοτώσει και ο Αβραάμ τον γιο του... Κατά τα άλλα, είδαμε πόσο καθαρή (μη δαιμονική) θρησκεία ήταν μια και τα διαχρονικά εγκλήματα εκατοντάδων εκατομμυρίων το επιβεβαιώνουν.
3. Τι σημαίνει όμως αληθινά Παναγία και Χριστός, γιατί αλά εβραικά, δεν υπήρξαν ποτέ, όμως Ελληνικά υπάρχουν, ως σύμβολα ιερά, μέσα στην Ψυχή του Ελληνισμού....
Παναγία σημαίνει η Πνευματική Μητέρα όλων, η Πνευματική οδηγός των πάντων Παν-αγω, που παραπέμπει στην Μητέρα Φύση και σε κάθε Ιέρεια της, που αγνά υπηρετεί το σκοπό της Μητέρας Φύσης, την προστασία της ζωής, την πρόνοια και την ευημερία. Αν ψάξετε στην Αρχαία Ελλάδα, υπήρχαν αρκετές ιέρειες με τον τίτλο παρθένος "παναγία". Είναι τίτλος τιμής ιεροσύνης.
Χριστός σημαίνει ο Χρισμένος Μύστης για Πνευματική Αφύπνιση και Κοινωνική Διασωστική Αποστολή. Κάθε Ελ-ληνας αληθινός είναι ένας Χριστός, διότι ΕΛ σημαίνει ΦΩΣ και κάθε Ιέρεια που συνδράμει στην διάσωση της Κοινωνίας, στην Προστασία, στην Πρόνοια, την Ευημερία, και την Πνευματικότητα, είναι μία Παναγία.
Δεν μπορούμε να ξηλώσουμε τον Χριστό και την Παναγία ως Ιερές Εννοιες από την Ελληνική Κοινωνία γιατί είναι πανάρχαιες έννοιες, αλλά μπορούμε να αποκαταστήσουμε το ψέμα, και την πνευματική ζημιά να κοροϊδεύουν τον κόσμο, για το παραμυθάκι του ανύπαρκτου ιστορικά ιησού, μια και επιβεβαιωμένα υπήρξαν τουλάχιστον 15 σωτήρες και πρόκειται για Συμβολικό Μύθο, όπως και ο Μύθος του Διόνυσου, του Αδωνη κτλ...
Από την στιγμή που υπάρχει πλέον το διαδίκτυο, δεν δικαιολογείται άλλο, πως δεν γνώριζα, με εξαπάτησαν κτλ.... πρέπει να μην πιστεύουμε τίποτα και να τα ερευνούμε όλα, διότι αν δεν το κάνουμε να κατανοήσουμε τα παιχνίδια που παίζουν πάνω μας, να μας κρατάνε σκλάβους προς εκμετάλλευση ποτέ δεν θα ελευθερωθούμε.
Καλές γιορτές σε όλους με Υγεία και Ευημερία, και ευχόμαστε μια μέρα ο κάθε Ελληνας πολίτης να γνωρίσει αληθινά την Πραγματική του Πνευματική Κληρονομιά, που αξίζει όλο το χρυσάφι του κόσμου, και προσκυνούν σε αυτήν όλοι οι πραγματικοί διανοούμενοι του πλανήτη διαχρονικά, εκτός από τον Ελληνα που τυφλωμένος από την εβραιοτραφή παιδεία του, δεν σέβεται και δεν γνωρίζει τον αυτόχθονα Ελληνισμό, και για αυτό παραμένει ακόμα σκλάβος στη χώρα του...
Καλή Αφύπνιση και Καλή Λευτεριά σε όλους μας.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα