Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Full moon meditation. Όχι ευχαριστώ!


Για όσους με καλούν σε διαλογισμούς πανσέληνου τους απευθύνω τα παρακάτω :
Γιατί φίλοι μου διαλογισμοί σ ένα τεχνητό κατασκεύασμα των ερπετοειδων που προσελκύει κ τροφοδοτεί τους σεληνιακούς κυρίους κ ενέργειες χαμηλών συχνοτήτων, που απομυζούν την ζωτική σας ενέργεια κ το φως της ψυχής σας??
Γιατί δεν διαλογίζεστε, συνδεόμενοι με υψηλότερα πεδία συνείδησης όπου θα βρείτε τους ηλιακούς (όχι σεληνιακούς) κ διαγαλαζιακους αδελφούς, στο φως της ανώτερης συνείδησης κ της αλήθειας απ όπου εκπορευεται η ψυχή κ το πνεύμα σας?
Γιατί να πέφτουμε χιλιαδες χρόνια τώρα, στην ίδια παγίδα, συνδεόμενοι με μια κατασκευή, οπου έστησαν εκεί την βάση τους τα ερπετά, για να ελέγχουν τις ψυχές κ να τις εγκλωβιζουν στον δακτύλιο του ματριξ ελέγχοντας τις πυλες εισόδου κ εξόδου τους?
Σκεφτειτε λίγο, γιατί στο New age (που παρεπιπτόντως ελέγχουν), μιλούν γενικά κ αόριστα για αγάπη, όχι την συνείδηση, μόνο για φως στο τούνελ, για το κάρμα, τις διαρκείς αναγεννήσεις, κ τους αναληφθεντες δασκαλους?
Μόνο αυτοί πέτυχαν ανάληψη?. Γιατί δεν μας μιλούν για τις ηλιακές κ διαγαλαξιακες μυήσεις των όντων εκείνων, σαν τον Πυθαγόρα, τον Απολλώνιο Τυαννεα κ άλλους, που δίδαξαν τους ανθρώπους την ανάληψη, καθως κ οι ίδιοι ανελήφθησαν, διαπερνώντας το σεληνιακό κουκούλι της ψευδαίσθησης, της θυμαπατης κ της πλανης αιώνων??
Κ τα όντα αυτά που ανελήφθησαν ήταν πάρα πολλά κ όχι μόνο ένας κάποιος Χριστός, όπως μας είπαν, που εμφανίστηκε σε γραπτά τον 3ο μχ αιώνα, καθώς τότε επινοήθηκε από την θρησκεία των μεγαλοπατερων της εκκλησίας στην Νίκαια... Βγείτε από το ψέμα φίλοι μου, ερευνάτε την αλήθεια κ μην τροφοδοτείτε με την ενέργεια, την καρδιά κ την σκέψη σας, όντα χαμηλών συχνοτήτων που μας βλέπουν μόνο προς "βρωσιν", ακόμα κ κυριολεκτικά....
T. C.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα