Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Μάσκα… ή Φίμωτρο; Ένα Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων

 


Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

“Μάσκα… ή Φίμωτρο; Ένα Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων…”, γράφω στον τίτλο, με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ από τα, ακριβοπληρωμένα από το Σύστημα, politically correct Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ Ενημέρωσης σαν “Συνωμοσιολόγος”.
Δεν θα υπήρχαν “συνωμοσιολόγοι”…
αν δεν υπήρχαν συνωμοσίες.
Κάποιοι και κάποιες έχουμε μάθει, και δεν πρόκειται να ξε-μάθουμε, να σκεπτόμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και να επικοινωνούμε τις Σκέψεις μας.
Και με αυτόν τον τρόπο, να ωθούμε και άλλους σε δικές τους Σκέψεις.
Ας δούμε μερικές…
με στοιχεία.

19 Ιουνίου 2019…
ψηφίζεται στην Ελληνική Βουλή ο Νόμος 4619/2019 που αφορά στην κύρωση του νέου Ποινικού Κώδικα, στο άρθρο 285 του οποίου προβλέπονται ποινές για μη συμμόρφωση στις Κρατικές Διαταγές σε περίπτωση δημόσιου κινδύνου από… μεταδοτικό ιό.
Έτσι, μετά την έναρξη του Παγκόσμιου Πειράματος Υποταγής Συνειδήσεων που ονομάστηκε «Πανδημία CoVid-19» την Άνοιξη του 2020, η εφαρμογή του Νόμου στην Ελλάδα προβλέπει ποινή έως και ισόβιας κάθειρξης σε όσους… κυκλοφορούν έξω από το σπίτι τους, αν έχουν ελαφρύ συνάχι.

Παράλληλα, οι Εξουσιαστές σας υποχρεώνουν τους υπάκουους υπηκόους να αγοράζουν μάσκες που φορούν οι ΑΣΘΕΝΕΙΣ και όχι οι ΥΓΙΕΙΣ, για να κάνουν τζίρο οι κολλητοί τους, κατασκευαστές μασκών και εισαγωγείς αντισηπτικών υγρών…
οι ίδιοι Εξουσιαστές «Σύμβουλοι» με το «αγγελικό» χαμόγελο οι οποίοι έκαναν χρυσές μπίζνες με εκατομμύρια εμβόλια που αγοράστηκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια για «προστασία» από την τότε «φονική πανδημία του Η1Ν1», το 2009.
Ίδια πρόσωπα, ίδιο Κύμα Φόβου και Υποταγής…

Όχι τυχαία βέβαια τους προτάθηκε μια θέση στην μεγαλύτερη «Λέσχη Γνώσης» των Αθηνών από στελέχη ιδιαίτερης Δύναμης στις Επιτροπές τύπου «Τριμερής Επιτροπή» γνωστής και ως Trilateral Commission. Το ότι αρνήθηκαν, σημαίνει πως προτιμούν τις Σκιές του Παρασκηνίου για να κάνουν τις business τους, απομακρύνοντας από τους ίδιους και τις δουλειές τους τα φώτα της Δημοσιότητας.
Η Εξουσία δεν βρίσκεται στους ηθοποιούς που παίζουν τον ρόλο των Κυβερνήσεων στο Προσκήνιο, αλλά στους αθέατους χειριστές τους από το Παρασκήνιο...
για να βγεις στην Σκηνή, πρέπει να περάσεις από Στοές.



«Κάποιοι γίνονται πλούσιοι, πουλώντας σας Φόβο», σας έγραφα ήδη από την αρχή του «παραμυθιού» το οποίο ονομάστηκε «CoVid-19».
«Σας έμαθαν να φοράτε μάσκα…
μα δεν νιώσατε πως σας έμαθαν να ανέχεστε το φίμωτρο.»
Ελπίζω να έχετε ήδη αρχίσει να το διαπιστώνετε και εσείς…

04 Αυγούστου 2020
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την οδηγία του προς την Δικαιοσύνη (αν και συνήθως, σε δημοκρατικά κράτη, η Δικαιοσύνη δίνει οδηγίες μέσω των νόμων στην Αστυνομία) να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη όσοι σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις (ελληνιστί fake news) σχετικά με τον “Κορωνοϊό”.
Τα fake news δεν είναι Ενημέρωση της Κοινής Γνώμης…
είναι Χειραγώγησή της.
Να υποθέσω πως η αρχή θα γίνει με όσα “ειδησεογραφικά” sites και blogs έσπειραν πανικό στο Κιάτο και την ευρύτερη Πελοπόννησο για “δεκάδες κρούσματα Κορωνοϊού CoVid-19 στο νοσοκομείο Κιάτου τον Αύγουστο του 2020” κάτι που διαψεύστηκε από το προσωπικό του νοσοκομείου, ή έχουν άλλοθι πως απλά έκαναν την δουλειά τους (μια βόλτα στην “Λίστα Πέτσα” θα δείξει το αν και πόσα πληρώθηκαν από τα Κρατικά Ταμεία για την “Ενημέρωση για την Πανδημία” αυτά τα sites και blogs).

Αν μάλιστα αυτό έχει και αναδρομική ισχύ, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης, θα παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας για να διωχθεί για “διασπορά fake news σχετικά με τον Κορωνοϊό” όταν τον Απρίλιο του 2020 μιλούσε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις για μία “Άσκηση” παγκοσμίως, καθώς και για το ότι, κατόπιν οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
Βέβαια από τον Μάιο του 2020 ανασκεύασε, εμφανίζεται με μάσκα, μάλιστα διαφημίζει μπροστά στις κάμερες των δελτίων ειδήσεων και κάποιες από αυτές σαν “Ελληνικά προϊόντα που πρέπει να υποστηρίξουμε όλοι.”
Δήλωση περί επικινδυνότητας την οποία επαναλαμβάνει και ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας μπροστά στις κάμερες, συχνά φορώντας και μια… μάσκα.
Ίσως για να περάσει το μήνυμα στους πειθήνιους τηλεθεατές πως «ναι μεν, αλλά καλύτερα να είμαστε σίγουροι».

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Αμερικάνικο Υπουργείο Εξωτερικών για την Ελλάδα στις 07 Αυγούστου 2020, έπειτα από εισηγήσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) (ιδιαίτερα γνωστό στους λάτρεις της Επιστημονικής τηλεοπτικής σειράς “Fringe” η οποία μερικά χρόνια πριν, 2008-2013, μιλάει για τις μέρες μας, ειδικά για το 2021… για τους πιο “μυημένους”).

Δεν θα μπω σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για να μην κατηγορηθώ για διασπορά fake news, αλλά θα τονίσω πως προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω πως αυτό έγινε με αφορμή την συνάντηση, σε απόσταση… αγκαλιάς, και χωρίς μάσκες, Κυριάκου Μητσοτάκη & Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, με το ζευγάρι Tom Hanks & Rita Wilson, στην Αντίπαρο (πείτε κάποιοι ρε παιδιά στους Αμερικάνους επιστήμονες του CDC πως ο γουρλής και γουρλομάτης Πρωθυπουργός μας ΔΕΝ αγκαλιάζει όλους τους Αμερικάνους τουρίστες, αλλά μόνον συγκεκριμένους, έχουν δεν έχουν Κορωνοϊό).

Να θυμίσω πως το ζευγάρι, κατά δήλωσή του, είχε προσβληθεί από τον “Κορωνοϊό” τον Μάρτιο του 2020, παρόλα αυτά βέβαια το καλωσορίσαμε στην Ελλάδα, προσφέροντάς τους μάλιστα και το Ελληνικό διαβατήριο για το ΤΙΠΟΤΑ που έχουν προσφέρει στην Ιδέα “Ελλάς” διεθνώς.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ο, ιδιαίτερα αντιπαθής σε εμένα, ηθοποιός, δήλωσε ότι δεν σέβεται ιδιαίτερα όσους αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού όπως η χρήση της μάσκας σε δημόσιο χώρο (δεν ξέρω βέβαια αν αυτό το έκανε για να τιμήσει την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία είχε πολυδιαφημίσει τις μάσκες του οίκου μόδας Zeus & Dione, του οποίου ηγείτο τότε, έχει, λέει, αποχωρήσει τώρα).

Να του μεταφέρει κάποιος πως και εγώ, ο οποίος δεν έχω φορέσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μάσκα, σεβόμενος τις οδηγίες των εκλεκτών πολιτικών μας που λένε πως η μάσκα είναι επικίνδυνο να φοριέται από τους υγιείς διότι θα αρρωστήσουν, δεν τρέφω κανέναν σεβασμό σε ατάλαντους ηθοποιούς, γελοίους “influencers”, οι οποίοι πληρώνονται για να διαμορφώνουν την Κοινή Γνώμη (για αυτό λέγεται και “Κοινή”).

Μάιος 2020…
Ο Οίκος Μόδας Zeus & Dione της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη λανσάρει καινούρια σειρά… μασκών, κομψές και μινιμαλιστικές, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της επιχείρησης.



Αύγουστος 2020…


ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σύζυγος της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη σε διάγγελμά του δηλώνει πως…
Η ΜΑΣΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΑΣ.
Για αυτό και η κυβέρνησή του ψήφισε νόμο για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας από όσους ταξιδεύουν με πλοίο της γραμμής.
Βέβαια, κρίνοντας και από τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος την φοράει στο… πηγούνι του κατά την συνάντησή του με τον κ. Γιώργο Λιάγκα στο σαλόνι του πλοίου με το οποίο συνταξίδευαν, μάλλον θα πρέπει και ο ίδιος να διαβάσει τις οδηγίες που δίνει στους υπηκόους του για να υπακούσουν.

Τέτοιο Aggressive Marketing…
ΟΥΤΕ στην Βόρεια Κορέα.

Ο Γερμανός τουρίστας που απλώνει τα ποδάρια του με τις λευκές κάλτσες και τα αντιαισθητικά σανδάλια στις ξαπλώστρες, τρώγοντας μια χωριάτικη σαλάτα με τέσσερα μαχαιροπήρουνα και μπύρες από το περίπτερο (είναι πιο φθηνές) με την παρέα του στις ταβέρνες, δεν είναι υποχρεωμένος να φορά μάσκα στην Ελλάδα.
Η νεαρή σερβιτόρα/ο νεαρός σερβιτόρος με τα δύο πτυχία που δεν βρίσκουν άλλη δουλειά στην ίδια τους την χώρα, λόγω της νέας “ιδιόρρυθμης” Κατοχής από τους Γερμανούς, όχι με στολές των SS και οπλοπολυβόλα αυτή την φορά, αλλά με γραβατωμένους γιάπηδες και κομπιουτεράκια της “Κρίσης”, υποχρεούνται από τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ “νόμο” της Kommandantur (Φρουραρχείο) να υπηρετούν, και όχι εξυπηρετούν, τους Γότθους Φεουδάρχες της χώρας και τα φιλαράκια τους, φορώντας μια μάσκα, ένα φίμωτρο στο πρόσωπό τους, σε συνθήκες Καύσωνα.
ΑΝΑΙΤΙΑ και με κίνδυνο της υγείας τους λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που θα αποκτήσουν, έτσι, γιατί οι ντόπιοι, ελληνόφωνοι, και όχι ελληνόψυχοι, τοποτηρητές “τσιφλικάδες” των Κατακτητών γουστάρουν.

Δεν θέλουν να φοράτε την μάσκα για να προστατέψετε την “Κοινότητα”…
θέλουν να φοράτε φίμωτρο, για να διατηρούν την “Κοινότητα”, κοπάδι τους.
Και θέλουν να σας βλέπουν να υπακούτε σαν υπάκουοι υπήκοοι…
και αν χαμογελάτε, να μην φαίνεται, δεν γουστάρουν να βλέπουν χαμόγελα.
Από την Μιζέρια τρέφονται άλλωστε…
Αν πιστέψουμε πως υπάρχει ένας “παγκοσμίως φονικός ιός”, όπως μας πιπιλάνε το μυαλό τα ακριβοπληρωμένα “παπαγαλάκια” του Συστήματος μήνες τώρα, η Γερμανία είναι Εστία Θανάτου με τόσα “κρούσματα” που ανακοινώνονται συνεχώς και ολόκληρες συνοικίες σε πόλεις τους να μπαίνουν σε καραντίνα…
γιατί η Γερμανία δεν μπήκε ΠΟΤΕ σε λίστα με χώρες από τις οποίες η Ελλάδα δεν δέχεται τουρίστες λόγω Κορωνοϊού, όπως μπήκαν άλλες, φίλες προς την Ελλάδα χώρες, οι κάτοικοι των οποίων δεν μπορούν να έλθουν χωρίς εμπόδια στην Ελλάδα;
Αλλά ποιος μπορεί να απαγορέψει στους ανθρώπους να πηγαίνουν στα εξοχικά τους…
άλλωστε μετά την Μαγιόρκα, η οποία είναι ένα τεράστιο θέρετρο για Γερμανούς συνταξιούχους, η Ελλάδα είναι αγορασμένη, ή μάλλον πουλημένη, στους Γερμανούς διοργανωτές της “Κρίσης”.

Εσείς; Πιστεύετε ακόμη πως η μάσκα αφορά στην προστασία από έναν “παγκοσμίως φονικό ιό” (λες και αν υπήρχε κάποιος τέτοιος, θα το μαθαίνατε από επίσημα χείλη), και όχι στην ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ στο ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ, ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;
Εσείς;
Διαβάζετε ακόμη εφημερίδες και βλέπετε “ειδήσεις” από τα Φερέφωνα της Προπαγάνδας του Συστήματος;
Ή, έχοντας μάθει στην ζωή σας να διαβάζετε βιβλία και να “ανοίγει” το μυαλό σας, έχετε μάθει να σκέφτεστε για δικό ΣΑΣ λογαριασμό;

Η αγκαλιά είναι η υπενθύμιση του Θεού στον Άνθρωπο πως υπάρχει ο Παράδεισος…
για αυτό και στην νέα “Κανονικότητα”, οι Εξουσιαστές μας μάς θέλουν με φίμωτρο και διατηρώντας αποστάσεις μεταξύ μας.
Για να κάνουν τις ζωές μας, Κόλαση…
έτσι ώστε να μας ελέγχουν.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!!!
με την Δύναμη της Γνώσης…
και του Έρωτα.


©2004-2020 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

we-writers

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα