Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να συνδυάζουμε αναψυκτικό με κρέας

Αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να συνδυάζουμε αναψυκτικό με κρέας

Όσο και αν ταιριάζει στα γεύματα το αναψυκτικό, πρέπει να το αποφεύγουμε, αν και ο λόγος δεν είναι οι παραπάνω θερμίδες που θα φορτωθούμε.
Η ζάχαρη που περιέχουν τα αναψυκτικά δεν παχαίνει μόνο, αλλά προκαλεί κι άλλα προβλήματα, καθώς έρευνα έχει δείξει ότι δεν πρέπει να συνδυάζουμε την πρωτεΐνη που περιέχει το γεύμα με την ζάχαρη.
Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο BMC Nutrition,  27 άτομα έφαγαν 4 γεύματα. Τα 2 γεύματα περιείχαν 15% πρωτεΐνη, ένα με αναψυκτικό με ζάχαρη και ένα χωρίς ζάχαρη. Τα άλλα 2 είχαν 30% πρωτεΐνη, με τα αντίστοιχα αναψυκτικά.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το να συνοδεύεις ένα αναψυκτικό με ζάχαρη με το γεύμα σου, οδηγεί σε χαμηλότερη οξείδωση του λίπους, την διαδικασία που διασπά το λίπος στο σώμα. Μάλιστα, τα γεύματα με περισσότερη πρωτεΐνη είχαμε υψηλότερη μείωση από αυτά με λιγότερη πρωτεΐνη.
Με λίγα λόγια, το να πίνουμε ένα αναψυκτικό με ζάχαρη ενώ τρώμε ένα γεύμα υψηλό σε πρωτεΐνη, σημαίνει ότι θα κάψουμε και λιγότερο λίπος. Επιπλέον οι παραπάνω θερμίδες δεν βοήθησαν να ικανοποιηθεί η πείνα των συμμετεχόντων στην έρευνα, αντίθετα οδήγησε σε μεγαλύτερη λιγούρα.
Συνεπώς η πρόσληψη αρκετής πρωτεΐνης χωρίς την extra ζάχαρη μειώνει τη λαχτάρα για αλμυρές τροφές. Αντίθετα, όταν οι τροφές με πρωτεΐνη συνοδεύονται σε σακχαρώδη αναψυκτικά, η όρεξη ξανάρχεται. Και αυτό γιατί ο  μεταβολισμός γίνεται πιο αργός και δεν επεξεργάζεται τις παραπάνω θερμίδες, με αποτέλεσμα αυτές οι παραπάνω θερμίδες να μην καίγονται και η οξείδωση του λίπους να μειώνεται.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα