Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Το βαθύτερο Νόημα της Ζωής

art-freydoon-rassouli-joyofunion

Εδώ και 3.600 χρόνια η ανθρωπότητα ζούσε στην Kaliuga εποχή – την εποχή που κυβερνούσε το σκοτάδι, την γεμάτη ανισορροπίες, που όλα τα πράγματα του Φωτός ήταν καταδικασμένα ή απλά παρουσιαζόντουσαν σαν ασήμαντα και ανόητα. Οι λανθασμένες ανθρώπινες αξίες που ριζώθηκαν μέσα στους ανθρώπους για όλα αυτά τα χρόνια τους καθοδηγούσαν σε πολέμους, μίσος, ζήλιες, και γενικά χαμηλού επιπέδου συναισθήματα. Αυτά τα αποτελέσματα έγιναν εξαιρετικά φανερά ειδικά τα τελευταία χρόνια. Από την δεκαετία του ’80 το Σύμπαν άρχισε έντονα να μας προετοιμάζει για τα σημερινά δεδομένα στέλνοντας στην Γη οντότητες-ανθρώπους-Ψυχές με σωστές αξίες σε μορφή παιδιών: ίντιγκο, κρυστάλλινο και ουράνιο τόξο, παιδιά με αυξημένη πνευματικότητα που από την φύση τους ήταν προετοιμασμένα για τις αλλαγές που τώρα ζούμε δηλαδή την Χρυσή Εποχή – Εποχή του Φωτός.

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2015 ξεκίνησε η εποχή που πλέον παραδόθηκαν τα κλειδιά της ανθρωπότητας σε σωστά χέρια. Χαρακτηριστικό για την Χρυσή Εποχή είναι ότι η ανθρωπότητα άρχισε να εξελίσσεται σε βάση των αληθινών αξιών, της ανθρώπινης ψυχής και αληθινού δρόμου, που στην συνέχεια απαιτεί από εμάς υψηλό βαθμό εξέλιξης της συνειδητότητας, πνευματικότητας και δονήσεων. 
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα βασικά μαθήματα της εποχής είναι ισορροπία, αγάπη-όπου ενώνεται η ανθρώπινη αγάπη με την Θεϊκή, αυτογνωσία και το γεγονός ότι ο σκοπός της ζωής μας έχει να κάνει με κάποιου είδους προσφορά στην ανθρωπότητα. Αυτά είναι μαθήματα των ανώτερων τσάκρα (6ο και 7ο). 
Μαζί με τα πιο πάνω αναφερόμενα παιδιά, το Σύμπαν μας έστειλε και υψηλού επιπέδου πνευματικές ενέργειες που θα μας βοηθήσουν ταχύτατα να προσαρμοστούμε σε αυτήν την ορμητική αλλαγή του κόσμου. Και με αυτόν τον τρόπο να μεταμορφώσουμε την αντίληψη μας για την πραγματικότητα. Μία από τις καλύτερες μεθόδους που μπορούν να προσφέρουν αυτήν την αλλαγή συνειδητότητας είναι η Κοσμική Ενέργεια.
Η Κοσμική Ενέργεια είναι θεραπευτική τεχνική που βοηθάει τον άνθρωπο να συντονιστεί με την Συμπαντική Ενέργεια και τον Ανώτερο Εαυτό του. Η Κοσμική Ενέργεια έχει ρίζες στην αρχαιότητα (που φυλάσσονταν σαν μυστική γνώση) Σε εμάς έγινε γνωστή από το Θιβέτ. Είναι μία Θεραπεία πλήρους εναρμόνισης, διαπαιδαγώγησης, διαφωτισμού και αφύπνισης του ανθρώπου. Αποτελεί έναν γρήγορο τρόπο ανακάλυψης της αιτίας της κάθε αρνητικής κατάστασης. Με την εξάσκηση στην Κοσμοενεργειακή, μας δίνεται η δυνατότητα εύκολα να αναγνωρίζουμε τα «σημάδια του Θεού» και στην συνέχεια να επιλέξουμε τον σωστό δρόμο προς την απελευθέρωση των καρμικών χρεών.
Αυτή η Θεραπεία διενεργείται μέσω Μυημένων ανθρώπων που πέρασαν διαδικασία καθαρισμού και αλλαγής συνειδητότητας τουλάχιστον έναν χρόνο και παραπάνω. Η ευκαιρία να γίνει κανείς δάσκαλος της μεθόδου, απαιτεί τρία με πέντε χρόνια συνεχούς εξάσκησης, κάτι ενδεικτικό της σοβαρότητας της μεθόδου. Ο Θεραπευτής – Μυημένος σε συγκεκριμένες συχνότητες του Σύμπαντος, τα ονομαζόμενα »κοσμικά κανάλια» αφού πρώτα έχει εξασκηθεί ο ίδιος, αποκτά την δυνατότητα να θεραπεύει και τους άλλους. Τα κοσμικά κανάλια, μαζί με την θεραπευτική τους δόνηση, φέρουν και «πληροφορία». Η «πληροφορία» μας βοηθάει στο να σβήσουμε καταγεγραμμένες ιδέες και προγράμματα από το υποσυνείδητο που εμποδίζουν την σωστή ροή της ενέργειας και την εξέλιξη μας. Ο θεραπευτής, είναι ο ενδιάμεσος που έχει την δυνατότητα να συνδέσει τους θεραπευόμενους με την Συμπαντική Ενέργεια, απελευθερώνοντας τους ενεργειακά από τα προσωπικά τους μπλοκαρίσματα.
Ο άνθρωπος είναι μία βιο-ενεργο-πληροφοριακή οντότητα και για να θεραπευτεί χρειάζεται να μπορούμε να εργαστούμε και με τους τρεις αυτούς τομείς. Τα κοσμικά κανάλια, λειτουργούν σε όλα τα λεπτά σώματα (ενεργειακά σώματα του ανθρώπου) βοηθώντας μας να αναγνωρίσουμε τις αιτίες των προβλημάτων όχι μόνον στο φυσικό σώμα αλλά και σε συναισθηματικό, νοητικό, καρμικό και άλλα λεπτά επίπεδα. Μετά την συνειδητοποίηση της ρίζας του προβλήματος μας, πλέον ομαλά και απαλά, έρχεται η αλλαγή και έτσι ο άνθρωπος αρχίζει να βιώνει τις καταστάσεις γεμάτος χαρά, ισορροπία και ευλογία, καταστάσεις ευδαιμονίας – όπως το ανέφερε ο σοφός μας Πλάτων, στιγμές που είναι γνωστές και αγαπημένες για την Ψυχή μας. ‘Έτσι πλέον κάνοντας αυτές τις θεραπείες μπορούμε να δεχτούμε με μεγάλη χαρά την Χρυσή Εποχή-Εποχή του Φωτός και να συμμετέχουμε στην διαφώτιση και τον συντονισμό της ανθρωπότητας με την Ενέργεια της Αγάπης.
Με αγάπη,
Μαρία Τσίβριτς
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα