Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Ο κίνδυνος βλάβης για το προσωπικό ασφαλείας: Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα του σήμερα;


Συστήματα Συναγερμού, Κάμερες, Ιδιωτικές Έρευνες - TsiflidisΟι επαγγελματίες υγείας και ασφάλειας προσφέρουν τακτικές υπενθυμίσεις ότι τα δεδομένα ασφάλειας μιας εταιρείας είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων ασφάλειας. Με τη διεξαγωγή διεξοδικών ερευνών συμβάντων και τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων τραυματισμού των εργαζομένων - για το γιατί, πότε και πώς τραυματίζονται - μια εταιρεία μπορεί να εντοπίσει ελέγχους, εκπαίδευση και άλλες ευκαιρίες για να μειώσει την πιθανότητα μελλοντικών τραυματισμών και ανεπιθύμητων συμβάντων για την υγεία. Ενώ τα εξωτερικά δεδομένα δεν είναι τόσο πολύτιμα, μπορούν επίσης να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες. Η γνώση σε επίπεδο βιομηχανίας σχετικά με τη συχνότητα των συμβάντων ασφαλείας μπορεί να συμβάλει στην ενσωμάτωση των προσπαθειών ασφαλείας κάποιου. Μπορεί επίσης να προτείνει τομείς που χρειάζονται πρόσθετη έμφαση. Αυτό το άρθρο εξάγει πληροφορίες από πρόσφατες παγκόσμιες στατιστικές και επιστημονική έρευνα σχετικά με συμβάντα υγείας και ασφάλειας που επηρεάζουν ιδιωτικούς αξιωματικούς ασφαλείας.

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία του 2017 στη Σιγκαπούρη, εκτιμήσεις που δημοσιεύθηκαν από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας έθεσαν το συνολικό κόστος ασθενειών, τραυματισμών και θανάτων στο 3,94 τοις εκατό του παγκόσμιου ΑΕΠ, ή 2,99 τρισεκατομμύρια δολάρια. Σε παγκόσμιο επίπεδο, 2,78 εκατομμύρια εργαζόμενοι πεθαίνουν κάθε χρόνο ως αποτέλεσμα επαγγελματικών τραυματισμών και ασθενειών, δήλωσε η ομάδα.

Η εργασία ασφαλείας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, δείχνουν τα δεδομένα. Σε ορισμένες χώρες, για παράδειγμα, σχεδόν δύο ιδιωτικοί αξιωματικοί ασφαλείας σκοτώνονται σε υπηρεσία για κάθε θάνατο αστυνομικού. Κατά μέσο όρο, οι αξιωματικοί ασφαλείας υποφέρουν από τραυματισμούς πάνω από το διπλάσιο του ποσοστού του μέσου εργαζομένου.

Σε ολόκληρο τον κόσμο, το συγκεκριμένο ποσοστό επίπτωσης για τραυματισμούς σε φρουρούς ασφαλείας ποικίλλει σημαντικά - και μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Οι περίπλοκες συγκρίσεις είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει παγκόσμιο πρότυπο για τον υπολογισμό τέτοιων τιμών. Στις ΗΠΑ, το ετήσιο ποσοστό μη θανατηφόρου τραυματισμού για αξιωματικούς ασφαλείας ήταν 14 ανά 1.000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης το 2017. Για τους εργαζόμενους σε υπηρεσίες θωρακισμένων αυτοκινήτων ήταν υψηλότερο, 36 ανά 1.000 υπαλλήλους. Το ποσοστό των περιπτώσεων που απαιτούσαν ημέρες μακριά από την εργασία ή τους περιορισμούς εργασίας ήταν 9 για κάθε 1.000 εργαζόμενους στον τομέα της ασφάλειας. 28 ανά 1.000 υπαλλήλους θωρακισμένων αυτοκινήτων.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα