Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !



Τον τελευταίο καιρό η παραπληροφόρηση και τα  fake news  έχουν σχεδόν ξεπεράσει την πραγματική πληροφόρηση και τα πραγματικά νέα, σε κάθε πεδίο της ζωής μας.
Με την έλευση του κορονοϊού όμως η παραπληροφόρηση ξεσάλωσε, έχοντας   ουσιαστικά και την υποστήριξη αρχηγών κρατών, όπως οι ανεκδιήγητοι Τραμπ και Μπολσονάρο  μαζί αρχικά και με τον ανόητο Τζόνσον, πριν να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, όταν αντιμετώπισαν τον κορονοϊό σαν μια ακόμα γρίπη.
Επίσης και ο Ερντογκάν στην Τουρκία, με πάνω μέχρι στιγμής  4000 νεκρούς, δεν πίστευε πως οι Τούρκοι έχουν ένα ξεχωριστό γονίδιο που τους προστατεύει από τον κορονοϊό;


Αλλά και εκείνος ο απίθανος πρόεδρος της Τανζανίας Μαγκαφούλι δεν είπε πως θα κάνει εισαγωγή από την Μαδαγασκάρη  ένα τονωτικό ρόφημα από βότανα, που πιστεύει πως  καταπολεμά τον ιό, άσχετα αν δεν υπάρχει καμιά επιστημονική επιβεβαίωση γι΄αυτό;
Είναι ο ίδιος που έγινε viral το βίντεο του που αμφισβητούσε την αξιοπιστία των τεστ για τον κορανοϊό, γιατί το Εθνικό Εργαστήριο του έβγαλε θετικά στον ιό δείγματα από φρούτα και αρνητικό από λάδι μηχανής! Τώρα το πόσο σοβαρό είναι ένα εργαστήριο που θεωρεί χυμό φρούτων και λάδι μηχανής ως δείγμα από άνθρωπο ας μας το εξηγήσουν όσοι ενθουσιάστηκαν από το βίντεο.
Τελικά οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι βρήκαν πεδίον δόξης λαμπρόν!
Ο ιός δεν προήλθε από μετάλλαξη του από παγκουίνο, αλλά φτιάχτηκε σε εργαστήριο στην Κίνα και διέφυγε από εκεί ή κατ΄ άλλους, εσκεμμένα  τον διέσπειραν στην ανθρωπότητα κάποια υποχθόνια πρόσωπα που διαφεντεύουν μυστικά τον κόσμο, βεβαίως οι μονίμως ύποπτοι ,όπως ο  Κίσινγκερ , ο Σώρος και απαραίτητα ο Μπίλ Γκέιτς!
Ο τελευταίος μάλιστα  έχει σκοπό να μας φυτέψει και ένα μικροτσίπς  μέσω του εμβολίου που θα κάνουμε για τον κορονοϊό!


Αυτά βέβαια από μια απόλυτα αξιόπιστη πηγή , όπως είναι η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή που έγραψε:
«Κάθε πρώην πολίτης θα έχει έναν αριθμό πάνω του και σε εφαρμογές. Χωρίς όνομα, χωρίς τίποτα. Δεν θα μπορεί χωρίς αριθμό ούτε να αγοράσει ψωμί, αν δεν έχει εμβολιαστεί και του βάλουν το τατού στο χέρι όπως έχει ο ίδιος ο #Γκέιτς εξηγήσει. Μέσα από εφαρμογές θα παρακολουθούν και μέσα από το 5g θα απελευθερώνουν τον νανοιό με τηλεκατεύθυνση και θα επιτίθεται δημιουργώντας βλάβες οργανικές σε όσους δεν κάθονται καλά. Αλλά ξέχασα συνομωσίες είναι όλα αυτά».
Το γεγονός βέβαια ότι ο Γκέιτς δεν παράγει εμβόλια, ενώ χρηματοδοτεί εμβολιασμούς εκατομμυρίων παιδιών στην Αφρική, όπου εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν σήμερα, δεν λέει τίποτα στους συνωμοσιολόγους . Ούτε το ότι από την προσωπική του περιουσία έχει ξοδέψει πάνω από 40 δις για έργα υγείας και μόρφωσης  στις φτωχές χώρες. Ούτε επίσης ότι από την πάνω από 100 δις περιουσία  του με διαθήκη άφησε στα παιδιά του 4 δις λέγοντας "και πάλι πολλά είναι" .Τα υπόλοιπα τα αφήνει σε φιλανθρωπικά  ιδρύματα.


Τώρα, βέβαια, οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα πιστεύουν κάτι τόσο παράλογο, όπως το μικροτσίπ στο εμβόλιο, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί, πριν από λίγες ημέρες πίστευαν ότι ο ιός είναι μια τεράστια πλεκτάνη, επειδή «έχει δει στην πραγματικότητα, κανείς τους νεκρούς στην Ιταλία;». Δεν μας έλεγαν πως οι φωτογραφίες ήσαν κούκλες και όχι πραγματικοί άνθρωποι;
Αλλά στο υπέροχο, ημι-χολιγουντιανό σύμπαν των συνωμοσιολόγων δεν υπάρχουν τέτοιες ανακολουθίες.


Ύστερα πως μπορείς να μην πάρεις στα σοβαρά ολόκληρο Πρόεδρο της Εταιρείας Πολιτισμού Ενιαίας Μάνης που φροντίζει να μας ενημερώσει μέσω FB , όπως και η Ραχήλ,  για τους κινδύνους από το  5G:
Θα έχετε ίσως ακούσει για το σύστημα 5G που αρχίζει να μπαίνει στη Ζωή μας. Τι είναι αυτό? Η Νέα εξέλιξη στον τομέα της επικοινωνίας αλλά με πολλές – πολλές παρενέργειες στην Υγεία του ανθρώπου. Ενεργοποιήθηκαν στα Μετρό Αθήνων εδώ και δέκαπεντε μέρες περίπου. Εμείς που μένουμε κοντά αργοπεθαινουμε μέρα με τη μέρα. Όσον αφορά στα προβλήματα υγείας που προκαλεί δεν υπάρχει θεραπεία. Αύριο θα είναι στη γειτονιά σας. Αντιδράστε ! Εμείς όσοι μένουμε κοντά είμαστε καταδικασμένοι να πεθάνουμε αργά και βασανιστικα . ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΆ, …
Άραγε ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετούν όλοι αυτοί (εδώεδώ), εδώ ή εδώ) που μας λένε ότι το 5G ΔΕΝ είναι επιβλαβές  στην υγεία;
Επίσης μπορούμε να μην πιστέψουμε τον Thomas Cowan που μας εξηγεί ότι : η τρέχουσα πανδημία οφείλεται στην εφαρμογή της βλαβερής τεχνολογίας 5G, που ξεκίνησε στην πόλη Wuhan. Οι ιοί, άλλωστε, είναι απεκκρίσεις δηλητηριασμένων κυττάρων.
Σιγά μην δώσουμε βαρύτητα στην ανακοίνωση της ΠΟΥ που λέει πως ο κορονοϊός ΔΕΝ μεταδίδεται μέσω του 5G.
Εν τω μεταξύ ιδιαίτερα δημοφιλή και με ελληνικούς υπότιτλους, είναι τα βίντεο διάφορων σοβαρών δημοσιογράφων όπως ο David Vaughan Icke,
που πιστεύει πως η Γή έχει καταληφθεί από τους Ρεπτίλιανς οι οποίοι και ελέγχουν παγκοσμίως την Νέα Τάξη των πραγμάτων. Ο Icke βέβαια πιστεύει πως :Δεν υπάρχει νόσος COVID-19 αλλά  πως επίσης η τεχνολογία 5G είναι υπεύθυνη για τη θνησιμότητα της νόσο COVID-19!
Μεγάλη επίσης επιτυχία στο FB έχει γνωρίσει ένα άλλο βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους από το Next News Network, ένα διαδικτυακό κανάλι γνωστό από την αναπαραγωγή μιας ατελείωτης λίστας συνωμοσιολογικών ή παντελώς ψευδών ισχυρισμών, με την  συνέντευξη ενός οστεοπαθητικού (όχι γιατρού) που  έχει καταδικαστεί πειθαρχικά από το αρμόδιο όργανο του Ιατρικού Συμβουλίου της πολιτείας που ανήκει, κατόπιν κατηγοριών για οικονομική εκμετάλλευση και έκθεση σε κίνδυνο ενηλίκων και ανηλίκων ασθενών στους οποίους προωθούσε “εναλλακτικές θεραπείες”. 


Υπάρχει όμως και μια ιατρός, η  Τζουντι Μιτκοβιτς, που το βίντεο της έχει μεγάλη επιτυχία σε όλους τους ψεκασμένους. Σχετικά μας ενημερώνει γι΄αυτήν ένας ειδικός στους ιούς γιατρός o Γιώργος Παυλάκης που είναι ερευνητής στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων για τον καρκίνο και τις μολυσματικές ασθένειες στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ.  :

Την Τζουντι Μιτκοβιτς που εγινε διεθνης celebrity στο ιντερνετ προωθωντας παραπληροφορηση και μυθοπλασιες, την ξερω σαν καλπικη λιρα, για πολλα χρονια.
Δημοσιευσε ψεματα, ανακατεψε πολύ κοσμο και εδωσε ψευδεις ελπιδες σε ασθενεις, κατασπαταλησε εκατομμυρια και τιμωρηθηκε γι αυτό χανοντας τη θεση της και μπαινοντας φυλακη. Για χρονια επισης δεν της επιτρεποταν να μιλησει για τις λαθεμενες «ερευνες» της και να αποπροσανατολιζει κοσμο. Τωρα τη χρησιμοποιουν για να κατηγορησουν επιστημονες, με ένα βιντεο κυριως που είναι ρεσιταλ παραπληροφορησης. Εχει μεσα τα παντα όλα. Η Τζουντι είναι τωρα, ξαφνικα, δημοφιλης περσονα (την προωθουν καταλληλα), επιτυχημενη συγγραφεας και εκατο φορες πιο διασημη από ανθρωπους σαν τον Τσιοδρα, ας πουμε, που περασε τη ζωη του υπηρετωντας σεμνα την επιστημη του και μονο από τυχη τον ξερετε.


Θα ήταν περίεργο αν  όλο αυτό το πλήθος όσων γνωρίζουν, από το σπίτι τους, καλύτερα από τους επιστήμονες την αλήθεια, να μην ενώσουν την φωνή τους με όσους αντιτίθενται στην καραντίνα, στην χρήση μάσκας ,στους μετανάστες και βέβαια με αυτούς που έχουν την βεβαιότητα πως με την μετάληψη δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός, όπως άλλωστε τους έχει διαβεβαιώσει και η κ. Γιαμαρέλλου που, ως έμπειρη λοιμωξιολόγος, είπε ότι επειδή πρόκειται για μυστήριο, «δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης»!




Δυστυχώς στο πανελλήνιο κάλεσμα τους ανταποκρίθηκαν μόνο μερικές εκατοντάδες από αυτούς τους ψαγμένους που γνωρίζουν πως ο ΑΜΚΑ είναι το 666 του διαβόλου. Μια σύντομη εικόνα των αγωνιστών εδώ.


Γνήσιος δε και άξιος συμμαχητής τους ο Αμβρόσιος ο οποίος με θάρρος αφόρισε ΠρωθυπουργόΧαρδαλιά και Κεραμέως! Είναι δε γνωστό ο Αμβρόσιος έχει βρει το φάρμακο για τον ιό που δεν είναι άλλο από τον αγιασμό!
Όλους αυτούς τους παραπάνω νομίζω πως συλλήβδην  τους καλύπτει ο πρόσφατος ,απόλυτα περιεκτικός νεολογισμός  ως   covidiots !
Ευτυχώς όμως όσοι δεν είμαστε covidiots έχουμε βοήθεια και από το υπερπέραν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα