Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΙΟΣ

Mαρτυρίες αυτών που νίκησαν τον κορονοϊό στην Ελλάδα: Ύπουλος και ...

Όπως λοιπόν και κάθε άλλος ιός... έτσι ο νέος ιός... έχει χαμηλή δόνηση με κλειστή ηλεκτρομαγνητική δομή κυκλώματος... με μία συχνότητα συντονισμού.... περίπου 5,5-14,5 Hz. Στα πιο υψηλά εύρη συχνοτήτων... δεν είναι ενεργός και από το εύρος των 25,5 Hz και άνω... ο ιός πεθαίνει.
Έτσι για έναν άτομο που ζει σε υψηλές συχνότητες... δηλαδή ας πούμε στην Υπερσυνειδητότητα (Πνεύμα), ο ιός δεν είναι πιο επικίνδυνος... από οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις, επειδή το σώμα ενός υγιούς Ανθρώπου που «δονείται» στα πιο υψηλά εύρη συχνοτήτων, μόνο περιστασιακά και για διάφορους λόγους, πέφτει σε χαμηλότερες συχνότητες. Τέτοιοι λόγοι μπορεί να είναι διάφορες διαταραχές... στην ενεργειακή ισορροπία, π.χ. σωματική κούραση, συναισθηματική εξάντληση, υποθερμία, χρόνιες ασθένειες, υπερένταση κλπ.
Από τη φύση του ο ιός... δεν είναι ανθεκτικός... εκτός του σώματος, επειδή η μέση συχνότητα συντονισμού... στο σύνολο της Γαίας... είναι πλέον 150 Hz (και όχι 27,5 Hz... όπως εσκεμμένα αναφέρουν πηγές) και συνεπώς θα ήταν καταστροφική για τον ιό... ωστόσο υπάρχουν μέρη... όπου αυτή η συχνότητα μειώνεται... όπως για παράδειγμα οι γεωπαθητικές ζώνες (στις ζώνες αυτές... παρατηρούνται ασυνήθιστες τιμές / ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου) είτε φυσικές, είτε τεχνητές, νοσοκομεία, φυλακές, υπόγειες γραμμές ηλεκτροδότησης και δημόσια ηλεκτροκίνητα οχήματα, εμπορικά κέντρα, γραφεία, μπαρ κλπ.... όπου οι δονήσεις πέφτουν... κάτω από τα 20 Hz.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ... Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ:
Ο ΠΟΝΟΣ έχει δόνηση... από 0,1 έως 2 Hz.
Ο ΦΟΒΟΣ έχει δόνηση... από 0,2 έως 2,2 Hz.
Η ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ έχει δόνηση... από 0,6 έως 3,3 Hz.
Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ έχει δόνηση... από 0,9 έως 3,8 Hz
Η ΘΟΡΥΒΟΣ έχει δόνηση... από 0,6 έως 1,9 Hz
Η ΟΞΥΘΥΜΙΑ έχει δόνηση.... 0,9 Hz
ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΡΓΗΣ έχει δόνηση... 0,5 Hz
Ο ΘΥΜΟΣ έχει δόνηση... 1,4 Hz
Η ΕΠΑΡΣΗ έχει δόνηση... 0,8 Hz
Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ έχει δόνηση... 3,1 Hz
Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ έχει δόνηση... 1,9 Hz
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ... Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ:
Η ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ έχει δόνηση... 95 Hz
Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ έχει δόνηση... 45 Hz
Η ΒΑΘΕΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ έχει δόνηση... από 140 Hz και πάνω
Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ έχει δόνηση... με άλλους ανθρώπους από 144 Hz και πάνω
Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ έχει δόνηση.... από 150 Hz και πάνω (ωστόσο ο οίκτος μόνο 3 Hz)
Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ έχει δόνηση... (εννοώντας όταν κάποιος κατανοεί ότι η αγάπη είναι ένα καλό, φωτεινό και μεγάλης δύναμης συναίσθημα, ωστόσο δεν έχει μάθει να αγαπά με την καρδιά του) 50 Hz
Η ΑΓΑΠΗ έχει δόνηση.... που παράγεται στην καρδιά κάποιου για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως και όλα τα ζωντανά πλάσματα, από 150 Hz και πάνω
Η ΑΓΑΠΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ με αυτοθυσία, όπως η παγκόσμια αγάπη έχει δόνηση... από 205 Hz και πάνω.
Ξέρουμε... ότι για χιλιετίες τώρα, η συχνότητα του Πλανήτη μας ήταν 7,6 Hz. Οι φυσικοί την αποκαλούν συχνότητα Schumann και οφείλεται στο χτύπο που παράγεται από αστραπές στην κοιλότητα μεταξύ της Γαίας και της ιονόσφαιρας... οποίος λειτουργεί ως οδηγός κύματος και ως αντηχείο. Ο Άνθρωπος είναι εξοικειωμένος λοιπόν με αυτές τις συνθήκες... καθώς η δονητική συχνότητα του ενεργειακού του πεδίου... είχε τις ίδιες παραμέτρους, δηλαδή... 7,6 - 7,8 Hz. Ωστόσο... η συχνότητα Schumann έχει πρόσφατα αρχίσει να αυξάνεται ταχύτατα... ξεπερνώντας έτσι τα 150Hz....!!!
Ακόμα κι αν δούμε την κατάσταση από αμιγώς επιστημονική οπτική, είναι σαφές ότι ένας Άνθρωπος που δεν αυξάνει τις δονήσεις του... σύντομα θα αποχωρήσει από τη Γαία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ούτε η κοινωνική του θέση... ούτε τα αποκτήματα του θα τον σώσουν.
Οπότε... λοιπόν μη φοβάστε...!
Ναι... μπορούμε να ανεβάσουμε τη δόνησή μας... με το να εργαζόμαστε με τον Εαυτό μας και να είμαστε συνειδητοί.
Οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα... κλείνει την πρόσβαση στην καθαρή συνειδητότητα.
ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ... ΑΚΟΜΗ... ΠΑΡΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΛΠ...ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΕΩΣ... ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ... ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ...ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ... Τι ΚΑΘΙΚΙΑ...!... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...!... ΤΕΛΟΣ. ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.
(Ε.Ι.)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα