Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Πιστεύεις στον Χριστό; Παρελθόν παρόν μέλλον

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά ηλίου και κοντινό πλάνο

Με ρωτάει η άλλη..αφού πιστεύεις στην μετενσάρκωση άρα πιστεύεις στην αθάνατη ζωή, αλλά αλήθεια θα ήθελα να σε ρωτήσω πιστεύεις στον Χριστό;

Εννοείται ότι πιστεύω στον Πανάγαθο Θεό Ζωή και Φως. Αυτό δεν είπε ο Χριστός; Εγώ Είμαι η Ζωή και το Φως, όποιος θέλει ας με ακολουθήσει. Ποιος είναι ο Χριστός; ο Υιός Λόγος του Ανθρώπου δεύτερου Θεού Ζωή και Φως. Η Κεντρική Ακτίνα του. Σ'αυτόν τον κόσμο είσήλθε ο Ανθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως, μέσα ΣΤΗΝ ΚΤΙΣΤΉ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΤΡΙΞ.

Ο Πανάγαθος Θεός δεν βρίσκεται μέσα σ'αυτόν τον κόσμο, αλλά ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, μαζί με τις δικές του μονάδες τις ανθρώπινες ψυχές, όπου ενώθηκε με το κτιστό εκπεσών πνεύμα μηχανή.

Αν γουστάρετε το σώμα σας τότε γουστάρετε την Μηχανή οπότε περαστικά σας.

Εγώ γουστάρω την Νόηση διότι είναι Αθάνατη είναι Άμορφη άρα ΔΕΝ είναι Ύλη, Άϋλη, είναι Αόρατη, η Αλήθεια, η Ζωή.

Χωρίς την Νόηση σε τίποτα δεν θα διαφέρετε από το υπόλοιπο ζωϊκό βασίλειο της Γης, διότι τα ζώα οδηγούνται από το κτιστό πνεύμα συλλογικά όπως ΕΣΕΙΣ, διότι ΔΕΝ έχετε ελεύθερη επιλογή, αλλά ακολουθείτε πιστά τους έγκυρους δημοσιοκάφρους και τα Έγκυρα ΜΜΕ.

Οι Μαζάνθρωποι όπως και τα Ζώα κάνουν το ίδιο ακριβώς, ακολουθούν τον ΤΣΟΠΑΝΗ.

Ο Άνθρωπος όμως κάνει την διαφορά όταν λογίζεται διανοείται τις Ιδέες που κατεβάζει η Νόηση από τον Αδιαίρετο Νου ο οποίος είναι Ομοούσιος με το Αναρχο Πανάγαθο Φως.



ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΒΑΘΟΣ
                     



Αυτή την στιγμή δεν ζεις αλλά αισθάνεσαι, διότι οι άλογες αισθήσεις του σώματος οδηγούν την όποια δική σου σκέψη. 
Τα άλογα μεταβαλλόμενα γήινα θνητά και αισθητά. 

Η αίσθηση είναι πάθος και επιθυμία, είτε προς τα ανώτερα και θεϊκά, (Αμετάβλητα Νοητά), είτε προς τα κατώτερα άλογα και θνητά (σύνθετα αισθητά - μεταβαλλόμενα) ...Επιλογή. Σ'αυτόν τον γήινο κόσμο των Αντιθέτων ενεργείς για να πάθεις αυτό που παθαίνεις, το καλό και το κακό.

Η αίσθηση χωρίς την Νόηση δεν μπορεί να γεννηθεί. Τι είναι η αίσθηση χωρίς την Νόηση; η ανυπαρξία, Η Νόηση έχει τις δικές της τέλειες αισθήσεις, τον θείο Έρωτα προς το Αγαθό.


Εν Αρχή Ην ο Λόγος, και ο Λόγος Ην η Ζωή, και ο Λόγος Ην προς το Θεό.

Τα ζώα δεν έχουν ελεύθερη επιλογή, είναι άλογα, τα οδηγεί το κτιστό πνεύμα της Γαίας, κάνουν όλα ακριβώς το ίδιο. Τα ζώα έχουν μόνον άλογες αισθήσεις. Μόνον στους ανθρώπους δόθηκε ο Νους ώστε να κατανοήσουν τον εαυτό τους, το Θεό.

O Noυς είναι Υπεράνω της μοίρας και του πεπρωμένου. 
Πόσοι άνθρωποι πιστεύεις ότι σκέφτονται με την Νόηση του Νου;

Σε ποιον νου αναφέρονται λοιπόν οι άνθρωποι; διότι ο εγκέφαλος (μνήμη του νερού) είναι ένας μηχανικός επεξεργαστής αυτών των πέντε αισθήσεων του σώματος, δημιουργεί μια μνήμη δεδομένων αυτών των μεταβαλλόμενων αισθήσεων-συναισθημάτων, και αυτή η νοερή βιωματική εμπειρία του παρελθόντος οδηγεί τους ανθρώπους κατά 95% 

Αρα οδηγούνται από το σώμα τους, την Ανυπαρξία, γι'αυτό θεωρούνται ήδη νεκροί. Διότι δεν τους οδηγεί η Νόηση του Νου η σοφία της ψυχής.

Το περιβάλλον γύρω μας σε τι ακριβώς διαφέρει με το σώμα μας; Είναι δομημένο ακριβώς από τα ίδια στοιχεία, φωτιά, αέρας, γη, νερό, ένα μίγμα, μια σύνθεση, που δεν είναι ούτε φωτιά, ούτε αέρας, ούτε γη, ούτε νερό. 

Ανακάτεψε τέσσερα χρώματα σε ένα δοχείο σώμα, και πες μου εσύ ποιο χρώμα είναι ποιο. Ετσι και η φωτιά που είναι το μόνο στοιχείο που έχει ανοδική πορεία προς τον Νου Ουρανό (πνεύμα του πυρός) είναι ο Νους που μας δίνεται, ώστε μέσα από το Νοητό Βάθος της ψυχής να γνωρίσουμε την σοφία της ψυχής.


Η νευροφυσιολογία είναι DNA. (σώμα).
Εγώ στου μιλάω για τα Νοητά. (Νους).

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι κτιστές ψυχές..τα ανθρωποειδή στην Γη.

Οπότε είναι αδύνατον να διανοηθούν τα Νοητά.


Η ψυχή τρέφεται από τα Νοητά. Το σώμα τρέφεται από γη και νερό..Επιλογή.



Ο Σωκράτης δεν δίδασκε, αλλά παίδευε, μέσω της μαιευτικής, μάθαινε τους ανθρώπους να σκέφτονται μόνοι τους, με το Νου και την καρδιά.

Μα και ο Σωκράτης, μα και στα Ελευσίνια μυστήρια δεν δεχόταν τον οποιονδήποτε, αν πρώτα δεν είχε έμφυτη την αναζήτηση της Αλήθειας μέσα του.

Αν όμως ένας άνθρωπος είναι αγαθός στην εδώ ζωή του θα του δοθεί την ύστατη στιγμή ο Νους και όλα θα τα γνωρίσει, και θα ελευθερωθεί.

Είθε ο Νους και η καρδιά Έλληνες να μας οδηγεί, ώστε ο κόσμος αυτός να γίνει καλύτερος και υποφερτός, έχοντας πάντα ως Πρότυπο την Αθάνατη και Αέναη ψυχή μας, όπου ο Ελεύθερος Ορθός Διανοητικός Νοηματικός Λόγος κυβερνά και εξουσιάζει τα πάντα, με οδηγό την Δι(α)ίσθηση της Αθάνατης καρδιάς μας..η οποία γεννάται από το Ιερόν Πυρ του Αγαθού Νοητού Λόγου, η Αμετάβλητη πίστη της Αθάνατης καρδιάς μας στις Ιδέες της Διανόησης του Αγαθού μας Νου, που θα μας επιφέρει την Νόηση, την σοφία της ανθρώπινης ψυχής!


Χωρίς νοητική προσπάθεια, χωρίς την διαίσθηση δεν γίνεται τίποτα, η επιμονή και η υπομονή με έφεραν στο σήμερα μετά από οκτώ χρόνια επίπονης προσπάθειας να κατανοήσω τα Ερμητικά κείμενα, τα οποία εκτός των άλλων είναι και πειραγμένα, οπότε εκεί δούλεψε η διαίσθηση μου.

Μοιράζομαι απλόχερα τα πάντα, ώστε μέσα από εσάς να αναλύω τις λεπτομέρειες που ίσως να μου διέφευγαν, άρα και εγώ βοηθάω τον εαυτό μου, κι εσείς τον εαυτό σας.

Πάντα όσοι επιλέγουν αυτόν τον δρόμο της αναζήτησης αποκτούν ένα είδος ιερού μίσους μεταξύ τους, οι μεν άνθρωποι της αναζήτησης δεν είναι ποτέ φίλοι με τα ανόμοια, τους ανθρώπους που γίνονται ένα με την θνητή τους φύση και το αντίστροφο.



ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ

Οτι βλέπουμε και βιώνουμε έρχεται από το παρελθόν..!

Είναι 100% σίγουρο και αποδεδειγμένο ότι βρισκόμαστε μέσα σε έναν εικονικό κόσμο των αριθμών. Ολοι οι αριθμοί γεννούν σχήματα και μορφές, και οι αριθμοί είναι η αίσθηση. Οταν τα Νοητά ενώνονται με τους αριθμούς γεννιέται ο αισθητός κόσμος που κινείται η ψυχή μέσα στους αριθμούς. Ο νους μέσα στο αισθητό μας σώμα.

Όνειρο λοιπόν είναι και η ζωή που ζούμε! ένα matrix.
Καλή λευτεριά!!

Η ζωή, το όνειρο που ζούμε, είναι το αποτέλεσμα των στιγμών που μας μένουν στην μνήμη του ανθρώπινου σώματος. Και η Ανάμνηση ψυχής; Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς.
Ας ρίξουμε μια ματιά και στους τρεις χρόνους...παρελθόν, παρόν και μέλλον.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ετσι θα βρούμε και για τους τρεις χρόνους. Δηλαδή, ότι ούτε μόνοι τους είναι, ούτε συνυπάρχουν, και πάλι ότι ενώνονται και είναι και μόνοι. Αν θεωρήσεις ότι το παρόν είναι χωρίς το παρελθόν, είναι αδύνατον να υπάρχει παρόν αν δεν υπήρξε παρελθόν, γιατί, από το παρελθόν γεννιέται το παρόν, όπως και από το παρόν έρχεται το μέλλον. Και αν πρέπει ακόμη περισσότερο να το ψάξουμε, έτσι ας σκεφτούμε: Το παρελθόν έφυγε και δεν υπάρχει πια, και το μέλλον δεν υπάρχει, γιατί δεν είναι ακόμη παρόν, αλλά ούτε και το παρόν μένει σταθερό. Διότι, όποιος, έχοντας κίνηση, δε μένει σταθερός και σε κέντρο. Τότε πως μπορεί να λέγεται παρόν αυτός που δεν μπορεί να σταθεί; Και πάλι το παρελθόν, καθώς ενώνεται με το παρόν, και το παρόν με το μέλλον, ένα γίνονται, (διότι δεν υφίσταται το ένα χωρίς τα άλλα) χάριν της ταυτότητας και της ενότητας και της συνέχειας. Ετσι ο χρόνος γίνεται και συνεχής, και χωρισμένος, όντας ο ένας και ίδιος χρόνος.

....

Σκοπός μας να κατανοήσουμε την λειτουργία του ονείρου που ονομάζουμε ζωή. Όταν γνωρίζουμε την αλήθεια, μπορούμε να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία στην ζωή. Με κριτήριο την αγαθή ψυχή μας, ακολουθούμε την δική της αλήθεια, διότι μας μιλά απ'ευθείας ο Θεός!! και δεν ενεργούμε από τον φόβο που μας δημιούργησε η εμπειρία της ζωής που αποκτήσαμε από το ανθρώπινο σώμα μας, διότι αυτό δεν είναι ελεύθερη επιλογή της ανθρώπινης ψυχής.

Έχω πει ότι ζούμε μέσα σε ένα όνειρο αλλουνού, και όχι στο δικό μας, σε ένα όνειρο που η πραγματικότητα του μας φαντάζει ως η μόνη αληθινή, είναι η φυλακή μας. Και αυτό διότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε ή δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε, διότι, δεν μας αφήνουν να σκεφτούμε. Ποιοι; Οι δεσμοφύλακες!

Πως να ξυπνήσουν οι άνθρωποι από τον λήθαργο, όταν δεν τους ξυπνά κανείς; Όταν δεν σκέφτονται; Όταν δεν ξέρουν τι να σκεφτούν; Όταν ξέρεις τι ψάχνεις το βρίσκεις! Όταν όμως δεν έχεις ιδέα που είσαι, πως να ψάξεις αυτό αυτό που δεν υπάρχει για σένα;

morfeas sky

        

Μμ..εδώ υπήρξε άλλο ένα φράγμα που έπρεπε να σπάσω, να διαρρήξω τους ουρανούς, σαν να έπεφτε ο ουρανός να με πλακώσει που τόλμησα να αμφισβητήσω τα δήθεν δεδομένα που μας έχουν διδάξει οι..ψεύτες.

Ναι, είναι αδύνατον να διαφύγει ένα υλικό σκάφος από το σφαιρικό ενεργειακό πλέγμα του πυρός και πνεύματος που περικλείει, συγκροτεί, και δίνει κίνηση στον πλανήτη όπως το θέλει ο Νους.

Η Σελήνη είναι τα όρια του γήινου Ουρανού. Εκεί όπου οι ψυχές επανενσαρκώνονται, ή περνάνε στον δεύτερο θάνατο, ώστε να θεωθούν.


Πάντα! όλες οι ανθρώπινες ψυχές κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσουν εκεί που ανήκουν. Όχι εδώ στην ψευτιά, διότι είναι Υβρις να συμμετέχει στην κακία ο Νους.

Η Αλήθεια δίνεται απλόχερα και δωρεάν, δεν γίνεται επάγγελμα, διότι δεν θα την οδηγεί ο Νους, αλλά το σώμα.

Αυτός ο κόσμος δεν είναι δημιούργημα του Θεού. Το είπε και ο Χριστός, ο άρχοντας αυτού του κόσμου. Αλλά δημιούργημα του εκπεσών δημιουργού, για να εγκλωβίσει στην Άγνοια και την Λήθη τις ανθρώπινες ψυχές. Από την στιγμή που εξέπεσε δημιούργησε τον δικό του κόσμο και εγκλώβισε τις ανθρώπινες ψυχές ώστε να τρέφεται από τα συναισθήματα του σώματος, τα οποία απορροφούν την Ζωτική δύναμη της ψυχής μας. Με τον θάνατο αναγεννιέται η ψυχή, ώστε να επανενσαρκωθεί.

Ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα, η διάλυση του συνδέσμου της Αρμονίας με την ψυχή.

Είμαστε ήδη ζωντανοί νεκροί αν δεν το κατάλαβες ακόμη. Το ίδιο είπε και ο Χριστός, το ίδιο είπαν όλοι οι Έλληνες φιλόσοφοι, το ίδιο γράφουν τα Ερμητικά κείμενα......... καὶ ἐπληθύνθη κατὰ γένος τὰ πάντα καὶ ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου.

Τρεφόμαστε από τον θάνατο.

Είναι πέντε διαφορετικές φύσεις των πλανητών, (θνητές), μία φύση της σελήνης, (αστρικό σώμα), και μία θεική αθάνατη φύση των Απλανών (πνεύμα του πυρός), Επτά Ουρανοί που περικλείουν τις Επτά φύσεις. (Υλικό σύμπαν).

Εξω από το υλικό σύμπαν βρίσκεται ο Όγδοος Ουρανός, η Εικόνα του Θεού, εκεί είναι η μετάβαση στον Αληθινό Απεριόριστο κόσμο, πέραν της αιωνιότητας.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα