Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Τελειώνει η επιδημία και στη Νότιο Κορέα (Πουφ Πουφ)



Είκοσι νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού καταγράφηκαν ως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην ηπειρωτική Κίνα, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας, με τον αριθμό να είναι ανεβασμένος σε σχέση με τα 11 κρούσματα που είχαν εντοπιστεί την προηγούμενη μέρα.
Το σύνολο των ανθρώπων που έχει επιβεβαιωθεί πως προσβλήθηκαν από τον SARS-CoV-2 ως χθες ανήλθε έτσι σε 80.844.
Το σύνολο των ασθενών που υπέκυψαν στην ασθένεια COVID-19 στην ηπειρωτική Κίνα αυξήθηκε στους 3.199 ως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, κατά δέκα από την προηγουμένη, κατά την Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας.

Αυξημένος ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ιαπωνία

Στους 1.484 ανέρχονται οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό στην Ιαπωνία, με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK να αναφέρει ότι τα κρούσματα αυξάνονται με ταχύτερο ρυθμό, σε σχέση με τη χθεσινή μέρα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων συμπεριλαμβάνει 697 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess και 14 ανθρώπους που επέστρεψαν από την Κίνα με πτήσεις τσάρτερ, κατά τα δεδομένα της ιαπωνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Οι θάνατοι που οφείλονται στην ασθένεια COVID-19 ανέρχονται πλέον σε 29, πράγμα που σημαίνει ότι σημειώθηκε ένας νέος θάνατος. Στα θύματα συγκαταλέγονται 7 από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου.


Δύο νεκροί και 76 νέα κρούσματα καταγράφτηκαν στη Νότια Κορέα

Η Νότια Κορέα κατέγραψε 76 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό σήμερα, εξέλιξη που αυξάνει σε 8.162 το σύνολο, ενώ ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά δύο σε σχέση με το Σάββατο, στους 75, ανακοίνωσαν τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC).

Τα σημερινά δεδομένα για την πορεία της επιδημιολογικής κατάστασης μοιάζουν να επιβεβαιώνουν την πτωτική τάση ως προς την εξάπλωση του SARS-CoV-2 στη χώρα της Ασίας που έχει χτυπηθεί πιο σκληρά από την επιδημία πέραν της Κίνας. Χθες Σάββατο είχαν ανακοινωθεί 107 νέα κρούσματα.

pronews.gr
katohika

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα