Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΓΕΝΟΥΣ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΩΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ κ.λ.π.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΓΕΝΟΥΣ.

…Σαν ξεπεράσει τον αιθερικό μας κόσμο (4/7 του όλου κόσμου, τα υπόλοιπα 3/7 αφορούν τον φυσικό κόσμο) η πνευματοψυχή,έρχεται και περιμένει με το αιθερικό της σκάφανδρο έξω από τη μήτρα της γυναίκας, σε μια απόσταση από τρία έως εφτά μέτρα, περιμένοντας να βγάλει το κεφάλι του το βρέφος, για να μπει ευθύς αμέσως μέσα του η ψυχή. Το πνεύμα παραμένει στο θάλαμο του εγκεφάλου ενώ η ψυχή έρχεται στον υποθάλαμο και εγκαθίσταται.
Τώρα ανάλογα με το κάρμα του κάθε ανθρώπου, θα πάρει κατά τη γέννησή του γένος, θα γίνει αρσενικό ή θηλυκό (βλέπε βιβλίο μου «Το Κάρμα ή ο Νόμος της Ανταποδοτικής Δικαιοσύνης».
Αυτό σημαίνει πως θα γίνει άρρεν ή θήλυ ανάλογα με το κάρμα του και ανάλογα με τις εμπειρίεςπου πρέπει να πάρει η πνευματοψυχή, κατά τη σάρκωσή της αυτή. Έχουμε λοιπόν την εκπλήρωση υποχρεώσεων για να γεννθούμε άνδρες ή γυναίκες, που σημαίνει, πώς άλλοτε γεννιούμαστε άνδρες και άλλοτε γεννιούμαστε γυναίκες….
….Αυτός ο άλλος κόσμος ο μεταφυσικός, ο πέραν από το φυσικό μας, τον τρισδιάστατο κόσμο υπάρχων, δεν έχει γένη, δεν έχει αρσενικό και θηλυκό, δεν έχει Πατραρχία και Μητραρχία, δεν έχει τίποτα κοινό με το δικό μας κόσμο τον τρισδιαστατικό, τον υλικό και φυσικό μας κόσμο. Ευθύς αμέσως, μόλις ακόμα μπαίνουμε στον Αιθερικό μας Κόσμο τα πάντα μεταβάλλονται και παραμένει μόνον η πνευματοψυχή, περιβαλλομένη από τα σκάφανδρά της, δίχως να διαχωρίζονται σε ανδρικά και γυναικεία….
….Ούτε Μητραρχία ούτε Πατραρχία υφίσταται ευθύς από τον θάνατο και αμέσως με την απόρριψη του φυσικού φορέα. Με επενδύτη και με σκάφος το αιθερικό μας σώμα, φτάνουμε ως το τέρμα του τετράσκαλου Αιθερικού μας Κόσμου για προορισμό στον Θυμοαστρικό Κόσμο, πλήρως ελευθερωμένοι και από την ανάμνηση ακόμα του γένους μας και του φύλου μας και βρισκόμαστε παντελώς ελευθερωμένοι από τις χαμηλές επιτηδεύσεις του κόσμου μας.
Πηγή: Βιβλίο Μυστική Διδασκαλία, δεύτερος τόμος, Νικολάου Μαργιωρή, εκδόσεις Ομακοείο Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα