Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο Ιερός Μαίανδρος Λόγος + το Άγιο Βρέφος




7+5= 12


Το 7 είναι ο αριθμός που μας δένει με τους περισσότερους κύκλους της ζωής μας και είναι ο Ιερός Αριθμός της Δημιουργίας.
Το 5 αφορά τον Λόγο του Θεού, αφού 2+3 = 5. Το δύο αντιπροσωπεύει τον ΙΧΘΥ = η διπλή ροή ενέργειας που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο, ως θετικό και αρνητικό, ως θηλυκό και αρσενικό, η βάση δηλαδή της πολικότητας η οποία μας δίνει τον λόγο να υπάρχουμε. Γιατί έχουμε δύο συστήματα μέσα μας τα οποία στηρίζουν την υλική μας ύπαρξη, το σώμα μας. Το νευρικό μας σύστημα και το ορμονικό μας σύστημα. Αυτά τα δύο είναι που κρατούν την αρμονία στο σώμα μας. Το μεν νευρικό αφορά το αρνητικό- θηλυκό μας πόλο ενώ το ορμονικό αφορά τον θετικό- αρσενικό μας πόλο. Αυτές οι δύο πολικότητες έχουν μετατραπεί σε πολυπλοκότητες γιατί κάθε στιγμή υπερτερεί η μία από την άλλη, αλλά δεν λειτουργούν σε αρμονία. Η αρμονία τους έρχεται μέσα από την διαδρομή της ενέργειας του έρωτα ( όχι σεξ και καμία σχέση με την σεξουαλική πράξη) αλλά μόνο μέσα από την αίσθηση της πληρότητας που ρέει εκείνες τις μέρες- στιγμές στο σώμα μας. 

Το δύο λοιπόν αυτό τον ΙΧΘΥ ήρθε ο Ιησούς να μας δείξει μέσα από την πράξη πως θα τον μετατρέψουμε σε 3, με οδηγό την Αγία Τριάδα, δηλαδή το δικό μας 2 μαζί με το Άγιο Πνεύμα. Έτσι τότε αποκτάμε ακριβώς την ουσία μας εδώ στον πλανήτη και για πρώτη φορά αποκτάμε απόλυτα την 3σδιάστατή μας υπόσταση. Οπότε με την ένωση αυτή του 2 + 3 = 5 δηλαδή τον μέχρι πριν γήινο εαυτό μας σε παιδί του Θεού αφού αποκτάμε απόλυτα τις 5 Υπερ- αισθήσεις.
5+7 = 12 = Ο Δημιουργικός Λόγος του Θεού που τον βρίσκουμε σε όλες τις Ανώτερες Πνευματικές διδασκαλίες, που όμως αυτός ο αριθμός είναι και ο δικός μας γενέθλιος αριθμός μας, αφού κάθε χρόνο γίνεται η συνάντησή μας με τη νέα μας γνώση, μέσα από την Δωδεκάμηνη εκπαίδευσή μας.
Ο Ιερός αριθμός 12 που μας οδηγεί στα βήματα εκμάθησης πώς να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της Μυητικής διαδικασίας, όπως πέρασε και ο Μέγας Μύστης Ιησούς από το 2 στην Μονάδα και να λάβουμε μέσα από το Ιερό Χρίσμα την Περιουσία μας. Την Περιουσία Μέσα μας από την Ολότητα- Πληρότητα της Αγάπης. Της Μοναδικής Δύναμης. Η Αίσθηση της Αγάπης μας οδηγεί στην Αισ- Θέωση = ΕΣ ΘΕΩΣΗ = ΕΣΟΥ ΘΕΩΣΗ = ΙΗΣΟΥ ΘΕΩΣΗ- ΥΠΟΣΤΑΣΗ- ΣΤΑΣΗ = ΑΝΑ-ΣΤΑΣΗ. 

Έτσι ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΣ που προσπαθεί χιλιάδες χρόνια να μας μιλήσει, μας λέει ότι μέσα μας όλοι μας έχουμε μία ΜΑΙΑ – ΑΝΔΡΟΣ = Μία Ψυχή Ανδρομέδια η οποία θα λάβει τα Δώρα όταν καταφέρει να ενώσει το 5 και το 7 για να γίνει το Ιερό 12. Το απόλυτο 12 δηλαδή 1+2=3 = Η Ψυχή = Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΓΗ και όχι ο μέχρι τώρα αντί ΘΕΟΥ – Θετού !!! Γιατί μέχρι τώρα οι άνθρωποι λειτουργούν λες και είναι Θετοί και έτσι αντιμετωπίζουν και τον Θεό ως Θετό τους Πατέρα.

Μέσα από αυτή την Ιερή μοναδική ένωση η Ψυχή κατοικεί στη γη και φτάνει στο σημείο ΩΣ ΕΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. Δηλαδή όπως είναι η Ψυχή επάνω είναι και εδώ κάτω. Λαμπρή – Φωτεινή – Γεμάτη πληρότητα και χωρίς κανένα σκοτεινό στοιχείο μίσους, φόβου, έχθρας. Αλλά μόνο μέσα από την Άγια Αγάπη αφού θα τρέφεται μόνο από τον Άρτον Ημών Τον Επιούσιον από το Θείο Βρέφος που θα υπάρχει μέσα μας από τη Χριστού- γεννα κατάστασή μας. Τότε η ψυχή αυτή αποκτά την Ιεροσύνη της και μέσα από αυτό το μεγαλείο της αφήνει τις αμαρτίες των συνανθρώπων της μέσα από τον δρόμο της συγχώρεσης, γιατί η Ιερή αυτή Ψυχή γνωρίζει  
απόλυτα και ολοκληρωτικά την Θεική της Υπόσταση και δεν κρατάει με κανέναν θυμό τους άλλους ανθρώπους γιατί τους συμπονά και προσεύχεται για αυτούς να βρουν την Άγια Ψυχή τους που θα τους οδηγήσει κι εκείνους εκεί μέσα στην Άγια Νύχτα και να δημιουργηθεί μέσα στην καρδιά τους το Θείο Βρέφος του Αδερφού μας Ιησού. Έτσι να συναντήσουν την Θεική τους Υπόσταση αλλά Κυρίως τον ίδιο τον Θεό και Πατέρα Ημών για να φύγουν για πάντα από την αίσθηση της θετότητας που ήταν μέχρι χθες.  


Δωροθέα 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα