Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;



Θα το δούμε κι΄αυτό. 

Το ρομπότ στοματικού έρωτα. Κούκλες απο σιλικόνη, ρομπότ γυναίκες, πλαστικά αιδοία, πλαστικές γυναίκες με τίποτα το φυσιολογικό πάνω τους, να τώρα και το ρομπότ του στοματικού έρωτα. Και με τις γυναίκες κύριοι μαλάκες τι θα γίνει; 

Να μένουν αγάμητες, ανικανοποίητες ή να το ρίξουν κι΄αυτές στα πλαστικά και ο καθένας έσω του να ικανοποιείται μόνος του. Που παλιά χρόνια που για να βγάλεις γκόμενα έπρεπε να χαλάσεις πολλά ζευγάρια παπούτσια και να καταστρώνεις ολόκληρα σχέδια πως θα φέρεις στο κρεβάτι όταν όλοι θα απουσίαζαν απο το σπίτι και να την βάζεις μέσα με κάθε προφύλαξη να μην σε δεί  κανένας απο την γειτονιά. 

Άστα να πάνε. 

Στην σημερινή εποχή κάθε μέρα ακούμε για καινούργιες τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την ζωή μας, οπότε τι καλύτερο από το πρώτο ρομπότ στομαtικού έpωτα στον κόσμο. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον πρώτο προσομοιωτή στοματικού έpωτα που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να μάθει τον εαυτό του να βελτιώνει τις αποδόσεις του συνέχεια. 

Το ρομπότ ονομάζεται “Autoblow AI” και έχει συγκεντρώσει πάνω από 250.000 ευρώ από δωρεές.


 “Έχουμε φτιάξει μια καινούργια μηχανή που μηχανικά είναι καλύτερη και αναπαράγει καλύτερα την ολίσθηση και την τριβή του στόματος και του χεριού που βιώνουν οι άντρες κατά την διάρκεια του στοματικού έpωτα”, ανέφερε ο εφευρέτης της μηχανής.


“Με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για πρώτη φορά η μηχανή μπορεί να κατανοήσει τις τεχνικές του στοματiκού έpωτα και να αντιγράψει τις κινήσεις με έναν τρόπο που δεν μοιάζει ρομποτικός αλλά περισσότερο ανθρώπινος”, πρόσθεσε. 

Για όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει η τιμή της συσκευής αναμένεται στα 250 ευρώ όταν κυκλοφορήσει στην αγορά. 

VIECI 

Η εταιρία VIECI δεν περιμένει να έχει παραγγελίες πριν από τον Μάιο του 2019, οπότε αν σκεφτήκατε ότι θα ήταν ένα ωραίο και πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δώρο μάλλον θα πρέπει να ψάξετε για κάτι άλλο.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα