Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;



Κάποιες φορές μπορεί να μην είσαι σίγουρος πόσο καλά τα πήγες και να μην θέλεις να κάνεις τις κλασικές ερωτήσεις “Ήμουν καλός;” ή “Σου άρεσε;”. Εμείς θα σου πούμε τα σημάδια που θα δεις και θα καταλάβεις αν της πρόσφερες το καλύτερο σεξ της ζωής της.

Αυτά είναι τα 6 σημάδια. Αν η καλή σου δεν κάνει τα κάτωθι, τότε κάτι δεν πάει πολύ καλά.

Ψάχνει τα τσιγάρα της

Ναι, το ξέρουμε πως πρόκειται για μια απαίσια, βρωμερή συνήθεια… Παρόλα αυτά αν η καλή σου ψάχνει μανιωδώς στη τσάντα της το πακέτο με τα τσιγάρα μετά την ερωτική σας πράξη είναι σημάδι πως το σεξ ήταν τόσο καλό που χρειάζεται τη μυοχαλαρωτική επίδραση του καπνού για να ηρεμήσει το σώμα της από τα ρίγη ηδονής που μόλις της πρόσφερες! Αν την ώρα που καπνίζει μάλιστα κοιτάει και το ταβάνι, το σεξ σου την έστειλε σε άλλη διάσταση. Μην της μιλάς, θέλει τον χρόνο της!

Μετά το ποπ δεν έχει στοπ (δηλαδή θέλει και δεύτερο γύρο)

Κοίταξε, αυτό το στοιχείο είναι λίγο παγίδα. Μπορεί η καλή σου να θέλει επανάληψη γιατί την πρώτη ήσουν τόσο γρήγορος που δεν κατάλαβε τι της συνέβη, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να ανυπομονεί για τη δεύτερη φορά, έχοντας το ίδιο συναίσθημα που έχεις εσύ μετά το πρώτο κομμάτι πίτσας. Ήταν τόσο καλό που της τρέχουν τα σάλια για το δεύτερο.


Δεν έχει νεύρα

Την ξέρεις τη φήμη για τη γυναίκα που έχει νεύρα; Αν η δική σου τσακώθηκε με το αφεντικό της, βρίστηκε με τη συνάδελφο, λογόφερε με την κυρία στον πρώτο για τα απλωμένα ρούχα, δεν φταίνε όλοι αυτοί, αλλά εσύ. Το καλό σεξ για τις γυναίκες είναι ηρεμιστικό. Ένα υπέροχο, εξωπραγματικό σεξ μπορεί να μας βουλώσει το στόμα για κανά μήνα.

Σου μαγειρεύουν

Αντανακλαστική αντίδραση σε μια εκπληκτική συνεύρεση. Έριξες ιδρώτα για την ικανοποίησή της και το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να σου μαγειρέψει το αγαπημένο σου φαγητό για τον μοναδικό λόγο πως θέλει να ξαναβρείς τις δυνάμεις σου για να το ξανακάνεις. Δεν το παίζει «η καλή γυναικούλα πάνω από την κατσαρόλα»… για τις αντοχές σου φροντίζει.

Λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να ξεκινήσουμε το σεξ

Σου στέλνει ερωτικά μηνύματα σε Facebook, Whatapp, Viber κατά τη διάρκεια της ημέρας; Φωτογραφίζεται με ένα σέξι φόρεμα και σου στέλνει πονηρή φωτογραφία στο inbox χωρίς καν να το ζητήσεις; Ναι, κάτι θέλει από σένα. Μάντεψε! Η γυναίκα (που από τη φύση της περιμένει εσένα να την κυνηγήσεις) παίρνει πρωτοβουλία για να σε ρίξει στο κρεβάτι γιατί πολύ απλά το σκέφτεται πιο συχνά από σένα. Βρε, τόσο καλός είσαι;

Είναι διατεθειμένη να σου κάνει ότι σου αρέσει

Της προσφέρεις ανεπανάληπτους οργασμούς; Είναι σκλάβα σου για πάντα (δεν προσβάλλουμε τις φεμινίστριες με την καλή έννοια το λέμε). Θέλει να σου ξεπληρώσει την κορύφωση που της χαρίζεις, κάνοντάς σου ότι σε ευχαριστεί.
Και κλείνουμε με το πλέον αδιαμφισβήτητο σημάδι που αποκαλύπτει πόσο καλός εραστής είσαι με ένα quote που τα λέει όλα. Αν φτάσει μέχρι την κουζίνα ήσουν μέτριος μέχρι καλός εραστής! Αν δεν φτάσει μέχρι εκεί ήσουν ο πρωταθλητής της σεζόν… αυτής… και της προηγούμενης και της επόμενης…

onsports.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα