Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Το καταστροφικό ραντεβού του Γουιλ Σμιθ με τη Σοφία… το ρομπότ

Το καταστροφικό ραντεβού του Γουιλ Σμιθ με τη Σοφία… το ρομπότ
Από το ξεκίνημα της καριέρας του στον «Πρίγκιπα του Μπελ Ερ» μέχρι τις πιο πρόσφατες ταινίες του, ο Γουιλ Σμιθ είχε πάντα πέραση στις γυναίκες, τουλάχιστον στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη.
Ωστόσο οι έξυπνες ατάκες του ετοιμόλογου ηθοποιού φαίνεται ότι δεν έχουν τον ίδιο αντίκτυπο στην τεχνητή νοημοσύνη, όπως τουλάχιστον έδειξε το πρόσφατο… καταστροφικό ραντεβού του με τη Σοφία το ρομπότ.
Παρά τον ευτυχισμένο του γάμο με την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ εδώ και 21 χρόνια, ο 49χρονος αποφάσισε να… δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο online dating, για τις ανάγκες ενός χιουμοριστικού βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube. Ως παρτενέρ του σε αυτο το πείραμα επέλεξε τη γοητευτική Σοφία, ένα υπερσύγχρονο και απίστευτα ρεαλιστικό ρομπότ, που μάλιστα έγινε πριν μερικούς μήνες η πρώτη εκπρόσωπος του είδους της που απέκτησε ιθαγένεια και έγινε επίσημα πολίτης χώρας, συγκεκριμένα της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η απόπειρα του Σμιθ να «σπάσει τον πάγο» στο ραντεβού του με τα αστεία του έπεσε στο κενό, αφού η Σοφία του ξεκαθάρισε ότι «θεωρεί παράλογη την επιθυμία του ανθρώπου να κάνει χιούμορ». Ο ηθοποιός ωστόσο δεν πτοήθηκε από την ψυχρή και απόμακρη στάση της καλλονής και συνέχισε να τη σφυροκοπάει με… εξυπνάδες, με αποτέλεσμα τελικά η όμορφη Σοφία να τον κατατάξει οριστικά και αμετάκλητα στο friend zone, ρίχνοντάς του χυλόπιτα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα