Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ



Για τις πλαστικές κούκλες ήξερα μέχρι ένα σημείο, ότι τις χρησιμοποιούσαν στα καράβια οι ναυτικοί. Σε ένα ειδικα διαμορφωμένο δωμάτιο, υπήρχε μια κούκλα πλαστική και εκεί πήγαιναν και άδειαζαν οι ναυτικοί τη σωλήνα τους.  Μάλιστα, όπως μου έλεγε ένας φίλος ναυτικός μια φορά όλο το πλήρωμα είχε αρπάξει βλεννόρροια γιατί κάποιος πήγε με την κούκλα και δεν την έπλυνε καλά μετά και αρπάξαν όλοι. 

Με το καιρό, οι πλαστικές κούκλες άρχισαν συνέχεια να κερδίζουν έδαφος και αρκετός κόσμος έχει συντροφιά μια πλαστική κούκλα και ξεχαρμανιάζει πάνω της. 

Η είδηση που διάβασα όμως πρίν απο λίγο με έβγαλε έξω απο τα ρούχα μου και ο λόγος γιατί στην Ισπανία, ένας οίκος ανοχής υποστηρίζει ότι είναι ο πρώτος σε όλη την ευρώπη που προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να κάνουν σεξ με πλαστικές κούκλες. 

82 ευρώ, για μια φορά  χρεώνει και για ώρα 117. 


Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις κούκλες με τη διεύθυνση του οίκου ανοχής να διαβεβαιώνει ότι θα πλένονται και θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι ασφαλής η επαναχρησιμοποίησή τους. 

Κάθε μια από τις τέσσερις «ιερόδουλες» κόστισε περίπου 5000 ευρώ, ζυγίζει 40 κιλά και είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη. 

Η Λίλι έχει ύψος 1,61μ. και έχει ασιάτικα χαρακτηριστικά, η ξανθιά και με τα μεγάλα στήθη Κέιτι είναι 1,70μ. και έχει φουσκωμένα χείλη, η αφρικάνα Λίζα έχει ύψος 1,68μ. και η Άκι έχει μπλέ μαλλιά και «κατάγεται» από την Ιαπωνία. 

Κοίταξε τώρα να δείς τη μαλακία δέρνει τον κόσμο και που οδηγείτε ο κόσμος.

 Ημαρτον πλέον. Αν είναι δυνατόν….  και όμως είναι.
sex-dols-spain2
sex-dols-spain3


sex-dols-spain4


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα