Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Σεξ μετά από καυγά: Τα συν και τα πλην



Τελικά το σεξ μετά από καυγά ηρεμεί τα πνεύματα ή έχει αντίθετα αποτελέσματα;
Μπορεί το σεξ να θεωρείται το φυσικό παυσίπονο δια πάσαν νόσο αλλά τελικά δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα σε μια σχέση. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως το σεξ μετά από καυγά μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες.
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ιστοσελίδα γνωριμιών, έδειξε ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 56% τάσσεται υπέρ του σεξ μετά από καυγά με τους άνδρες να υπερτερούν σημαντικά.
Το 35% απάντησε πως το σεξ λύνει όλα τα προβλήματα ενώ μια στις πέντε γυναίκες, δήλωσαν πως δεν μπορούν να δουν το σύντροφο μέσα στο οπτικό τους πεδίο κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Πόσο μάλλον να κάνουν σεξ.






Είναι εθιστικό
Σύμφωνα με άλλες έρευνες που έχουν δημοσιευτεί στην American Journal of Medicine έδειξαν ότι το σεξ της συμφυλίωσης, όπως ονομάζεται μπορεί να γίνει τόσο εθιστικό όσο η χρήση απαγορευμένων ουσιών! Και για του λόγου του αληθές  ορισμένα ζευγάρια επιδιώκουν τον καυγά, μόνο και μόνο για το “καυτό” σεξ που θα ακολουθήσει μετά τον τσακωμό.
Όμως υπάρχουν και οι αντίθετες φωνές από την πλευρά των ψυχολόγων οι οποίοι εκτιμούν πως τα προβλήματα της σχέσης σε ένα ζευγάρι που καυγαδίζει συνεχώς, δεν λύνονται ποτέ ουσιαστικά που τους κρατάει μαζί είναι το σεξ της επανασύνδεσης.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα