Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ!! ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ!! ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗANTEXETE THN AΛHΘEIA;AΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA ΠΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!!


ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Σε συνθήκες μη βαρύτητας η έλξη του νερού προς της ύλη δεν συμβαίνει από την βαρύτητα!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ!!

ΑΛΛΑ Η ΕΛΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ MATRIX !!

Δηλαδή ξέρετε τι μας αποδεικνύει αυτό το πείραμα;
Ότι κανένα οικοσύστημα δεν μπορεί να χαθεί ή να εκλείψει η ατμόσφαιρα ενός πλανήτη, δηλαδή όπως υποτίθεται χάθηκε η ατμόσφαιρα στον πλανήτη Άρη, και ταυτόχρονα διέφυγε στο διάστημα το νερό!!!!

Το πείραμα όμως μας λέει το..αντίθετο!!!!
Το νερό έλκεται από την ύλη και μένει πάντα προσκολλημένο σε αυτή.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ MATRIX



Δείτε μετά το 2ο λεπτό το αποτέλεσμα και πως ουρλιάζουν από χαρά οι επιστήμονες της NASA.

morfeas sky




Και τι σημαίνουν όλα αυτά; ότι όλα είναι ασφυκτικά γεμάτα από Πυρ και Πνεύμα, ενέργεια και πνεύμα μέσα στο ερμητικά κλειστό πεπερασμένο κτιστό σύμπαν των Οκτώ Ουρανών.

Και όλα όσα υπάρχουν κινούνται και κολυμπούν μέσα στην ενέργεια και στο πνεύμα τα οποία συνυπάρχουν, χωρίζονται οι Ουρανοί δε σε μέρη, αλλά και στο πνεύμα, ανάλογα με την ταχύτητα που έχει η κίνηση της ενέργειας η οποία κινεί το δοχείο της Ύλης μέσα σε κάθε κύκλο-ενεργειακή φυσαλίδα-ουρανό.

Και όλα όσα υπάρχουν και κινούνται μέσα στην ενέργεια, και όλα όσα κοσμοποιούνται μέσα στην ενέργεια, και όλα όσα γεννιούνται μέσα στην ενέργεια, κολυμπούν μέσα στο πνεύμα και μέσα στην ενέργεια, διαφέρει όμως η κίνηση της ενέργειας και του πνεύματος, γι αυτό χωρίζονται σε μέρη, Ουρανούς, φυσαλίδες που εμπεριέχουν μέσα τους τους γαλαξίες, το δοχείο της Ύλης.

Οπως η ενέργεια και το πνεύμα μέσα στην φυσαλίδα που εμπεριέχει τον γαλαξία, όπως όλα είναι ενέργεια και πνεύμα εσωτερικά μέσα στην φυσαλίδα του ηλιακού μας συστήματος, (Ζωδιακός Ζωφόρος κύκλος), που εμπεριέχει τα ουράνια σώματα, όπως τον απλανή αστέρα ήλιο που είναι κλεισμένος κι αυτός μέσα στην δική του ενεργειακή φυσαλίδα και είναι γεμάτος από από ενέργεια και πνεύμα που μεταβάλλεται σε πνεύμα του πυρός, της φωτιάς.

Όπως και όλα είναι γεμάτα ενέργεια και πνεύμα εσωτερικά του ενεργειακού πλέγματος της Γης, στην ατμόσφαιρα, που είναι κι ενωμένη με την ενέργεια του πυρός και πνεύματος του απλανή αστέρα ήλιου, που διοχετεύεται στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μέσα από τις ενεργειακές πύλες.


Οπως και ο αέρας η ατμόσφαιρα της Γης, που γεννιέται από την τριβή της Γης λόγω της κίνησης που της προκαλεί η ενεργειακή φυσαλίδα, το ενεργειακό πλέγμα της Γης, και γεννάται η φωτιά, η οποία καίει την γη και βγαίνει το νερό ως ατμός από τα έγκατα της Γης και σχηματίζει την ατμόσφαιρα, και γεννιέται το πνεύμα της φύσης του πλανήτη Γη, μένοντας μόνα τους κι έρημα η γη και το νερό....

....η γη και το νερό, το οποίο νερό βγαίνει μέσα από την γη και σχηματίζει πάνω στην γη τις λίμνες, τους χειμάρρους, τα ποτάμια, που ανακινούν τη γη και την διαβρώνουν, κάνοντας την λάσπη, πέφτοντας στη θάλασσα, που και αυτή εξατμίζεται από την ενέργεια πυρός του ήλιου, και γίνεται ατμός, και ο ατμός υγρή ατμόσφαιρα, που γίνεται βροχή ξαναπέφτοντας στην γη..

Και η ενέργεια της φωτιάς του πυρός και πνεύματος που εμπεριέχει μέσα του ο απλανής αστέρας ήλιος, είναι το πνεύμα της φύσης των πλανητών του ηλιακού συστήματος, που συνδέεται μέσα από τα ενεργειακά ποτάμια με όλους τους πλανήτες, και τους διοχετεύει την ενέργεια του πυρός και πνεύματος, όπου μαζί με την σελήνη γεννά την έμβια θνητή ζωή στην Γη με τις ψυχές πάνω στον πλανήτη.

Διότι η ενέργεια της φωτιάς του ήλιου, του πυρός, καίει όλα τα σώματα, είναι αδύνατον να την αντέξουν, για αυτό στέλνεται ως η ελάχιστη ενέργεια σε όλες τις ψυχές, και στους πλανήτες, για να μην καούν τα σώματα, διότι δεν αντέχουν την δύναμη και την ενέργεια του πυρός της ψυχής, αλλά και της φωτιάς τα σώματα, έμψυχα και άψυχα.

Και δεν υπάρχει η βαρύτητα, αλλά μόνον η έλξη της γης με το νερό...μαζί και το ενεργειακό πλέγμα της Γης, για αυτό και όλα τα σώματα είναι αδύνατον να ξεφύγουν από την Γη !!!!!

morfeas sky

  


Να θυμάσαι πάντα το θαύμα ότι γεννήθηκες

Εγώ πάντως θα εκφράσω την διαφωνία μου σ αυτό.
Ότι γεννιέται και είναι ον θνητό.

Καλοδεχούμενες και οι διαφωνίες... τι είμαστε εδώ για να συμφωνούμε μόνο; Μακάρι να ερχόμασταν ουρανοκατέβατοι... ωραία θα ήταν κι όχι από μήτρα γυναικός... αλλά μιας και κατεβήκαμε, θα το πιούμε το ποτήρι τούτο και θα πρέπει να μεταλλαχθούμε μονάχοι μας.

Είμαι κακό θαύμα γεννημένο για αυτό, είναι η ουσία μου τέτοια πνεύμα αγέννητο για πάντα.
Για αντίποινα αν μου κάνεις ζαβολιές θα σε στείλω στα δαιδαλώδη ενεργειακά ποτάμια του υλικού σύμπαντος με τις άπειρες διακλαδώσεις ώστε να μην ξέρεις που να πας.

Ωχχχ... μόνο που το σκέφτηκα, με έπιασε ίλιγγος...


Την λύση απεναντι στον φόβο την έχω δώσει στο σημερινό εν λόγω κείμενο..απλά διαρρηγνύεις το ενεργειακό πλέγμα το οποίο είναι καθαρό Πυρ με αντίθετες κινήσεις.

Λέγοντας όμως, με αντίθετες κινήσεις;;; Τι εννοείς με αυτό;;; 


Όπως ο απλανής Αστέρας μας ο ήλιος κινείται με έναν άξονα γύρω από τον εαυτό του, μένοντας σταθερός, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κινούνται και όλοι οι πλανήτες, μένοντας σταθεροί. Αυτή η κίνηση της σταθερότητας επιτυγχάνεται μέσω της ενέργειας του πυρός η οποία ενυπάρχει παντού μέσα στο ηλιακό σύστημα, αλλά και εσωτερικά σε όλα τα ενεργειακά πλέγματα των απλανών και των πλανητών. Οι δε αντίθετες και ισόποσες κινήσεις αυτών των ενεργειών εσωτερικά και εξωτερικά του πλέγματος δημιουργούν την κίνηση μέσα από την σταθερότητα όλων των ουράνιων σωμάτων, όπως για παράδειγμα όταν κολυμπάμε στην θάλασσα κουνάμε τα χέρια και τα πόδια για να επιφέρουμε την κίνηση μέσα από την σταθερότητα μας μέσα στο νερό....με τον ίδιο τρόπο επιφέρεται η κίνηση μέσα από την σταθερότητα όλων των ουράνιων σωμάτων που κολυμπούν μέσα στην ενέργεια του πυρός. Μαθήματα ουρανίου μηχανικής από τον Ερμή Τρισμέγιστο δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν.....

Και με παράδειγμα παρακαλώ! Πες ότι πας να διαρρήξεις το ενεργειακό πλέγμα με τις αντίθετες κινήσεις, πως θα γίνει αυτό δηλαδή; 


Τι είναι το ενεργειακό πλέγμα; Ενέργεια του πυρός.
Τι είναι η ψυχή μας; Ενέργεια του πυρός.
Τι μας ενοχλεί λοιπόν να διαπεράσουμε το πλέγμα και να αφήσουμε πίσω μας την Γη; Η θέληση μας, η αγάπη μας για το γεννημένο σώμα μας στην Γη.

τόσο απλό ήταν; 


Είναι ανεκτίμητης αξίας αυτά.
Λόγια του Ερμή Τρισμέγιστου που μόλις κατανόησα.

morfeas sky





Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα δεδομένα, σου "έσκασαν" για την βαρύτητα! Συγχαρητήρια! Είσαι τελικά ένας Αρχιμήδης του μέλλοντος. Ευρήκες!!!!


Eύρηκα, αλλά τώρα θα εξαφανιστώ για λίγο να ασχοληθώ με τα θνητά, γιατί το σώμα μισεί την αθανασία, εξού και η νόηση που είναι μισητή από τους ανθρώπους, διότι δεν αντέχεται από το σώμα.

Η βαρύτητα είναι μια δύναμη που ασκείται από κάθε σώμα στο σύμπαν, προς κάθε άλλο σώμα στο σύμπαν. Χαρακτηριστικό της είναι ότι ασκείται και μεταξύ σωμάτων που απέχουν μεγάλες αποστάσεις, αλλά και το ότι είναι πάντοτε ελκτική. Ο ορισμός που έδωσε ο Νεύτωνας για την δύναμη που ανακάλυψε ήταν ο εξής: «Κάθε σώμα στο σύμπαν έλκει κάθε άλλο σώμα με δύναμη ανάλογη του γινομένου των μαζών τους και αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης του κέντρου μάζας τους».

Πιο συγκεκριμένα, η βαρύτητα είναι μια δύναμη που επηρεάζεται από την μάζα των σωμάτων αλλά και από την μεταξύ τους απόσταση. Όσο πιο «μεγάλα» είναι δύο αντικείμενα τόσο περισσότερο έλκονται μεταξύ τους, ενώ όσο πιο μακριά βρίσκονται τόσο η ελκτική δύναμη ανάμεσα τους εξασθενεί. Ουσιαστικά κάθε στιγμή δεχόμαστε άπειρες ελκτικές δυνάμεις. Ωστόσο, η μόνη που μπορεί να επηρεάσει την κίνηση μας είναι αυτή της Γης, λόγω της τεράστιας μάζας που έχει.


Βαρύτητα στο διάστημα και στο σύμπαν γενικότερα δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει η αντιβαρύτητα. Άρα πως δύο ουράνια σώματα έλκονται μεταξύ τους; και πως και με ποιον τρόπο ασκούν δυνάμεις μεταξύ τους; 


Όλα μέσα στο σύμπαν είναι ενέργεια και πνεύμα, πνεύμα του πυρός στον γαλαξία μας, και τίποτα δεν μένει κενό από ενέργεια και πνεύμα.

Και όλα τα ουράνια σώματα αστέρες, πλανήτες, κτλ, περικλείονται από αυτές τις ενέργειες του πυρός, δημιουργώντας ένα αόρατο σε εμάς ενεργειακό  πλέγμα εσωτερικά και εξωτερικά των ουράνιων σωμάτων, με αντίθετες κινήσεις και ισόποσες δυνάμεις, η δε αυτή ισόποση κίνηση και δύναμη που ασκούν οι ενέργειες αυτές, επιφέρει την σταθερότητα τους, και την κίνηση τους γύρω από ένα σταθερό σημείο, ο δε απλανής αστέρας, περιβάλλει και οδηγεί κινώντας με το ενεργειακό του πλέγμα όλους τους πλανήτες, το οποίο είναι αυτό που σταθεροποιεί και δίνει κίνηση στα ουράνια σώματα των πλανητών....ο θεός αεί γεωμετρεί. 



Πως λοιπόν μόνον στην Γη υπάρχει η βαρύτητα; Είναι η ένωση της γης με τα δικά της Τέσσερα στοιχεία, η γη ως μεγαλύτερο και βαρύτερο σώμα, το νερό, και ο αέρας, που λόγω έλξης που εμπεριέχει το δοχείο της Ύλης, η γη είναι ο χώρος που συγκρατεί πάνω του όλα τα κατωφερή στοιχεία της Υλης. 


Και η ενέργεια της φωτιάς που είναι  το πιο ελαφρύτερο στοιχείο του δοχείου της Υλης, περικλείεται από το πνεύμα του πυρός και σχηματίζεται  δημιουργώντας τον ήλιο, ο οποίος με την σειρά του μέσω των ενεργειακών διαύλων μεταφέρει το πνεύμα και την ενέργεια διοχετεύοντας στην Γη τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να συντηρησθεί ο κόσμος και η ζωή. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.



morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα