Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ο ΗΛΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙ, ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ



Οι επιστήμονες δουλεύουν με τις ερευνες. 

Δεν ξυπνάνε ένα πρωινό και σου λένε αυτό κι΄αυτό. Με ποιά στάση καλύτερα φτάνει στον οργασμό μια γυναίκα. Κάνουν την έρευνά τους και καταλήγουν σε κάποια συμπεράσματα. 

Αν είσαι απο κάτω οι πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό ειναι α, αν είσαι απο πάνω β, αν είσαι στο παλγιαστό γ, αν είσαι στο καρεκλάτο δ, αν είσαι στο βιδωτό χτυπητό και κόντρα παξιμάδι ε και πάει λέγοντας η δουλειά. 

Παράδειγμα αυτό γιατί αλλλού θα σε πάει ο αποδυτηριάκιας. 

Οι έρευνες  των επιστημόνων ξεκινάνε με στόχο κάτι συγκεκριμένο και όχι πάμε, αέρα πατέρα και όπου μας βγάλει. Μπορεί όμως να ξεκινήσουν για ένα συγκεκριμένο θέμα και στην πορεία να καταλήξουν αλλού εντελώς τυχαία.

  Κοίταξε τώρα να δείς τι έγινε σε παναεπιστήμιο της Σουηδίας. Ερευνητές εξέταζαν για 20 ολόκληρα χρόνια συνολικά 29.518 γυναίκες από τη Σουηδία. 

Αρχικός τους στόχος ήταν να εξετάσουν τους κινδύνους γύρω από τα μελανώματα, ωστόσο, έμειναν έκπληκτοι από τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν. 

Μεταξύ άλλων βρήκαν ότι η ηλιοθεραπεία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για εμφάνιση καρδιακών παθήσεων και άλλων ασθενειών, ενώ ο καθηγητής ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας υποστήριξε ότι το να αποφεύγει κανείς τον ήλιο, έχει τόσο άσχημη επίδραση στην υγεία, όσο το κάπνισμα. 

Οι γυναίκες που συνηθίζουν να εκτίθενται ενεργά στην ηλιακή ακτινοβολία αντιμετώπιζαν μικρούς κινδύνους να εμφανίσουν καρδιακές παθήσεις και άλλες παθήσεις οι οποίες δεν σχετίζονται με τον καρκίνο σε σχέση με όσες αποφεύγουν τον ήλιο. 

Οι γυναίκες που δεν κάπνιζαν και απέφευγαν την ηλιακή ακτινοβολία είχαν προσδόκιμο ζωής ίδιο με τις γυναίκες που κάπνιζαν και οι οποίες έμεναν περισσότερο από όλες κάτω από τον ήλιο, γεγονός που δείχνει ότι η αποφυγή του ήλιου είναι αιτία θανάτου και έχει ίδια βαρύτητα με το κακό που προκαλεί το κάπνισμα στον οργανισμό. 

Με βάση την έρευνα, λοιπόν, οι πολύ αυστηροί περιορισμοί όσον αφορά την έκθεση στον ήλιο, μπορεί τελικά να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό για την υγεία των γυναικών. 

Απο κει και πέρα λένε τα γνωστά να αποφεύγουμε τον ήλιο απο τις 11 μέχρις τις 3 μ.μ και να πασαλίβεστε με αντηλιακό πρίν καθήσετε στον ήλιο και ότι η υπέρ-έκθεση μπορεί να έχει κακές επιδράσεις στην υγεία όπως εμφάνιση καρκίνου του δέρματος. 

Οπότε μάγκισες απλωθείτε στον ήλιο πασαλιφτείτε μπροστά και πίσω κι΄αν για κάποιους λόγους δυσκολεύεστε στη πλάτη μη διστάζετε να ζητήσετε ένα χέρι βοήθειας απο κάποιον εκεί κοντά που με χαρά θα δεχθεί να σας προσφέρει.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα