Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Πώς να γράψεις ένα σημείωμα στο γείτονα για το σκύλο του που γαβγίζει δυνατά.



Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο ο σκύλος του γείτονα να γαβγίζει συνεχώς, τόσο που να γίνεται ενοχλητικός. Όσο φιλόζωος κι αν είσαι, σκέφτεσαι πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Η πρώτη συμβουλή που θα σου δώσουμε, είναι να προσπαθήσεις να επιλύσεις το ζήτημα με τον γείτονά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε καταγγελία. Κι αυτό επειδή μπορεί να μην γνωρίζει καν ότι ο σκύλος του προκαλεί φασαρία.
Μη ξεχνάς, πως πολλές φορές οι τετράποδοι φίλοι γαβγίζουν ασταμάτητα επειδή τους λείπει ο ιδιοκτήτης τους. Εκείνος, όμως, αφού δεν είναι εκεί, δεν το ξέρει!
Εννοείται, πως δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τις περιπτώσεις σκύλων, που γαβγίζουν επειδή απλά είδαν μια μύγα να πετάει…και κυκλοφορούν πολλές μύγες τελευταία…
Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να σου είναι αρκετά δύσκολο να προσεγγίσεις έναν γείτονα για το θέμα αυτό. Ειδικά αν δεν γνωρίζεστε πολύ καλά και επομένως δεν μπορείς να ξέρεις ποιά θα είναι η αντίδρασή του.
Μπορείς λοιπόν, να του αφήσεις ένα σημείωμα όπως το παρακάτω:

Αγαπητέ γείτονα,
Είμαι ο γείτονάς σου που μένω στο διπλανό σπίτι (ή διαμέρισμα). Λυπάμαι που δεν έχει τύχει να γνωριστούμε καλά μέχρι τώρα.
Τον τελευταίο καιρό, παρατήρησα ότι ο σκύλος στο μπαλκόνι σου (ή στην αυλή σου) γαβγίζει πολύ. Φαίνεται πως κάτι τον ενοχλεί. Σκέφτηκα ότι θα πρέπει να σε ενημερώσω, γιατί ίσως να μην είσαι στο σπίτι συνεχώς και επομένως να μην το γνωρίζεις.
Δυστυχώς, ο θόρυβος είναι δυσάρεστος μέσα στο σπίτι μας, ακόμη και με τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστά.
Ελπίζω να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημά μας.
Με θερμούς χαιρετισμούς
(το όνομα σου)
Αυτή είναι η πρώτη φάση επισήμανσης. Ας ελπίσουμε ότι θα συμμορφωθεί.
Φωτό από: HIF


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα