Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

To matrix Τι ωραία ..φυλακή..


Ο βιο=υπολογιστής-ανθρώπινο σώμα καλά κρατεί.


Διότι αυτό είμαστε εδώ στην Γη..υπολογιστής, και τίποτα περισσότερο και ότι συνεπάγεται αυτό οσον αφορά με έναν υπολογιστή σε ποιον κόσμο ζει.


Υπάρχουν άπειροι κόσμοι σαν τον δικό μας εδώ, με αθάνατα σώματα χωρίς ανάγκες..αλλά εμείς εδώ ακόμη νομίζουμε ότι αυτό που ζούμε είναι υλική πραγματικότητα..

Απλά είναι δύσκολο να κατανοείς ότι αυτό που ζούμε είναι ψεύτικο και να μην το κατανοούν οι άλλοι. Ότι αυτό που ζουν είναι σαν να μην το έζησαν ποτέ μετά από 80-100 χρόνια.

Τι ωραία ..φυλακή..

Ο άρρωστος άνθρωπος όταν νοσεί δεν τον ενδιαφέρει η καθημερινότητα που ζει.
Έτσι και η ψυχή όταν είναι άρρωστη επειδή βρίσκεται μέσα σε σώμα δεν έχει καμία διάθεση να εκδηλωθεί στο σώμα.

..αιτία για την οποία η ψυχή που έρχεται από τον εκεί ανώτερο Κόσμο προς τον εδώ, ξεχνάει τα θεάματα που έχει εκεί, ενώ, όταν απέρχεται από εδώ, θυμάται εκεί τα εδώ παθήματά της. 



Διότι και αυτός λέει ότι κατά τη μετάβαση από την υγεία στην αρρώστια μερικοί ξεχνάνε ακόμα και τα γράμματα που έχουν μάθει, ενώ στη μετάβαση από την νόσο στην υγεία κανείς ποτέ δεν παθαίνει κάτι τέτοιο.

Στο εξωτερικό όλοι συζητούν και αποδέχονται ότι ζούμε σε ένα matrix..εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούν να το κατανοήσουν.

Κι εμείς τώρα ζούμε αυτή τη στιγμή που με διαβάζετε μέσα στην εικόνα της εικόνας στην Γη από τον υπολογιστή μας, απλά έχουμε συνείδηση ποιοι είμαστε, ενώ στο άλλο μας σώμα το γήϊνο δεν έχουμε συνείδηση ποιοι είμαστε και από που προερχόμαστε.


Το θέμα είναι ότι όλα τα στοιχεία αυτού του κόσμου είναι ανόμοια. Ακόμη και η αγάπη μας είναι διαφορετική σε έναν άνθρωπο από έναν άλλο. Μόνον τα όμοια είναι η Αλήθεια, και αλήθεια δεν υπάρχει σ'αυτον τον κόσμο. 


Είναι αδύνατον να υπάρξει η αληθινή Αρμονία, δηλαδή αυτό που λέμε και θεωρούμε εμείς ως αληθινή αγάπη με τα ανθρώπινα αισθητά είδωλα-σώματα. Διότι από την στιγμή που αποτελούνται από δύο ανόμοια στοιχεία φωτιά-αέρας, γεννιέται το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα. ψυχρό-θερμό. 


Είναι το νοερό πνεύμα που γεννιέται από την ένωση αυτή με την ανθρώπινη νοητή ψυχή, το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα, πόσο δε όταν ενωθούν η γη, και το νερό, δηλαδή με την σάρκα. 

Όλα είναι πληροφορία..και ο χρόνος είναι απλά η μνήμη του βιουπολογιστή ανθρώπου στην Γη όπου λειτουργεί με την μνήμη του υπολογιστή εγκεφάλου, και αυτή η μνήμη μας δημιουργεί την εντύπωση του χρόνου, όταν συλλέγουμε καθημερινά και συνεχώς τις πληροφορίες που έχει αποθηκεύσει η μνήμη, και αυτή την συλλογή πληροφοριών από την μνήμη εμείς την κατανοούμε ως παρελθόν, παρόν, μέλλον, ενώ δεν υπάρχει ο χρόνος.

Και όλα τα προηγούμενα είναι άλογα στοιχεία, που ένας κεντρικός εγκέφαλος επεξεργαστής αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες που συλλέγουν οι αισθητήρες των πέντε αισθήσεων, και βλέπει ως πραγματικότητα αυτό που βλέπουν οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις, δηλαδή αυτό που εμείς θεωρούμε ως εγκέφαλο και λογική, είναι οι άλογες αισθήσεις.



Για να φτάσουμε στο Φως πρέπει να ξεχάσουμε για πάντα αυτά τα σώματα.

Όλα τα σώματα έχουν διασπαστεί στους Επτά Ουρανούς σε αρσενικό και θηλυκό. Και δεν υπάρχει γένος των Αγγέλων πουθενά. Οι δαίμονες είναι οι ενέργειες της Ύλης. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).
Οι ανθρώπινη ψυχή είναι άϋλη και ασώματη.

Άλλωστε όλα εδώ είναι εικόνα του αληθινού ανθρώπου στο Φως.


Αλλά και το Φως είναι η Αρχή της Ζωής. Μα πριν από την Αρχή της Ζωής προυπάρχει το Φως. Και ο Άνθρωπος εκτός από Ζωή είναι και Φως.

Ακόμη και η αγάπη μας είναι διαφορετική σε έναν άνθρωπο από έναν άλλο.
Μόνον τα όμοια είναι η Αλήθεια, και Αλήθεια δεν υπάρχει σ'αυτόν τον κόσμο. ..όνειρα αληθινά..


..ως Μορφέας και θεός των ονείρων οφείλω να ενημερώνω την όποια αλήθεια των ονείρων. Άλλωστε η Αλήθεια της Ζωής είναι ένα όνειρο Αληθινό. Το πιο Αληθινό.

morfeas sky



Άστα....

Και κανείς δεν ξυπνάει..


μα κανείς...

Όλοι κοιμούνται! χα χα νάνι




Η ενότητα δεν προέρχεται μέσα από τον συμβιβασμό του ψέματος, αλλά μέσα από την κατανόηση της αλήθειας, η τυφλή πίστη οδηγεί τους ανθρώπους στον σκοταδισμό, και γι'αυτό καταδίωξαν ανά τους αιώνες έως σήμερα όσα αφορούν τα του Έλληνος λόγου, του Έλληνος πνεύμα, και ιδεώδες, διότι οτιδήποτε αφορούσε το άγνωστο το μεταφυσικό το μυστήριο το "θαύμα" μέσα από την ΣΚΕΨΗ αφυπνίζει το πνεύμα την ψυχή των ανθρώπων, κάτι που τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια το απέτρεψαν, και γι'αυτό ο κόσμος έγινε αποκλειστικά λάτρης ενός πολιτισμού της ύλης και της φθοράς μέσα από τις επιθυμίες και τα πάθη, δίχως να τον αγγίζει το πνεύμα της ψυχής του.

Ο ήλιος συμβολίζει το αέναο Φως της φωτεινής ζωής, και μέσω τoυ Έλληνος Λόγου και Έλληνος Πνεύμα, μας δίνει το ΦΩΣ που ρέει στα στήθια μας, προερχόμενο από τον δημιουργό μας, ο οποίος είναι ΦΩΣ και ΖΩΗ.

morfeas sky


oneirosky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα