Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Η τελική αναμέτρηση ...



Η μαζική και όπως όλα δείχνουν τελική αναμέτρηση με το απάνθρωπο σύστημα της εξαπάτησης, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την καθοριστική επιλογή αξιών, κάτι που σημαίνει ανάλογη επιλογή χρονογραμμής του μέλλοντος που ο καθένας θα βιώσει.

Τα ψέματα έχουν τελειώσει για όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές και τώρα παίζονται όλα για όλα.


Το σύστημα αντεπιτίθεται με το χρήμα που είναι και η αιχμή του δόρατός του εδώ και πολλούς αιώνες. 
Όπου κι αν κοιτάξεις, η έλλειψή του είναι προφανής και όλοι αναρωτιούνται τι έχει συμβεί ξαφνικά και η απόκτησή του έχει δυσκολέψει τόσο πολύ.
Το οικονομικό σύστημα είναι μια απάτη, όπως έχει αναφερθεί και αναλυθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις, μια απάτη που στηρίζεται σε τελετουργικό μαύρης μαγείας για να υπνωτίζει, να σαγηνεύει, να παγιδεύει και να σκλαβώνει τους ανθρώπους.
Αν κοιτάξεις προσεκτικά τα χαρτονομίσματα του ευρώ, θα δείς μια πύλη ν`απεικονίζεται σε όλα. Η μαγεία που έχει εφαρμοσθεί, έχει σαν αποτέλεσμα το χρήμα να επιστρέφει μέσα από αυτές τις πύλες σε αυτούς που το υπηρετούν και το κατακρατούν για τον εαυτό τους. Τώρα που όλα τα όπλα βγήκαν στην επιφάνεια και χρησιμοποιούνται κατά πάντων, ενεργοποιήθηκε με έμφαση το ίδιο αρχαίο τελετουργικό και έτσι το χρήμα απομακρύνεται, σχεδόν εξαφανίζεται θα έλεγε κανείς, από τα χέρια μας.
Ο σκοπός είναι αυτός που ήταν πάντα. Μέσα από την αίσθηση της έλλειψης και την ανασφάλεια που προκύπτει, οι άνθρωποι χάνουν το κέντρο τους, φοβούνται και έτσι κατευθύνονται εύκολα προς τις αρχαίες σκεπτομορφές, για άλλη μια φορά στην ιστορία.

[ Αν θέλεις να σπάσεις τα δεσμά του χρήματος με την κακόβουλη διαχείριση, τότε κάθε φορά που δίνεις ένα χαρτονόμισμα φρόντισε να το στρέφεις στον παραλήπτη με την πύλη όρθια προς εκείνον κι εσένα σα να στέκεσαι πίσω της. Πιάσε το στο δεξί σου χέρι και πες εσωτερικά: "τα χρήματα που δίνω είν`ευλογημένα, θα επιστρέψουνε σ`εμένα πολλαπλασιασμένα" (αν τα χαρτονομίσματα είναι πολλά, κάνε το με το πρώτο στη σειρά έχοντας την αίσθηση του συνολικού ποσού που δίνεις). Αυτό, λειτουργεί σα να λύνεις ένα ξόρκι και κάθε φορά που θα το λες θα εναρμονίζει το χρήμα με την πραγματική Συμπαντική Αφθονία που είναι κληρονομικό δικαίωμα της Ανθρωπότητας και κάθε μορφής ζωής, από την πλευρά της ανταλλαγής ενέργειας. Να θυμάσαι πως αφθονία δεν σημαίνει ποσότητα, όπως οι περισσότεροι εξωθήθηκαν να πιστεύουν. Σημαίνει πως οι καθημερινές ανάγκες για την ομαλή και αξιοπρεπή σωματική επιβίωση και εσωτερική ανάπτυξή μας είναι καλυμμένες χωρίς όρους και καταναγκασμούς, χωρίς εκβιασμούς και εξαπατήσεις, χωρίς εκφοβισμούς και στερήσεις ].


Δεν είναι καθόλου τυχαία η αναβίωση θεμάτων που έχουν να κάνουν με τις πατρίδες, τα σύνορα, τις φυλετικές διακρίσεις και τις μειονότητες αυτή την περίοδο.
Η αρχαία σκεπτομορφή της χ ω ρ ι σ τ ι κ ό τ η τ α ς, εμπεριέχει όλες τις ιδέες που κρατούν την Ανθρωπότητα στα χαμηλότερα επίπεδα της συνείδησης και ορθώνουν τείχη που μονίμως απομακρύνουν από την πολυπόθητη Παγκόσμια Ενότητα και Ειρήνη.
Οι άνθρωποι δεν αναρωτιούνται πόσο αίμα έχει χυθεί, πόσος πόνος έχει βιωθεί και πόσες καταστροφές έχουν γίνει γι`αυτές τις "μεγαλεπήβολες" ιδέες, μοιάζουν σαν η ιστορία να μην τους έχει διδάξει τίποτα απολύτως.
Είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ενδώσουν στις ίδιες προκλήσεις, στις ίδιες απάτες που το μόνο που εξυπηρετούν είναι να θρέφουν το ίδιο σύστημα που πάντα τις γεννούσε και τις διατηρούσε για να κρατάει αιχμάλωτη ολόκληρη την Ανθρώπινη Φυλή στα χαμηλά επίπεδα της προσωπικότητας και του εγωισμού της.

Αυτή η αρχαία σκεπτομορφή είναι γέννημα-θρέμα της πατριαρχίας, εκπέμπει έναν συγκεκριμένο κραδασμό, μια ιδιοσυχνότητα που σε όποια συνείδηση την αποδεχθεί και συνδεθεί μαζί της προκαλεί διχασμό, μίσος, φανατισμό, αποξένωση, εκδικητικότητα, βίαια συναισθήματα που αναζητούν απεγνωσμένα έναν "εχθρό" για να εξαπολυθούν εναντίον του με οποιονδήποτε τρόπο και έναν παιδαριώδη παρορμητισμό που δεν έχει καν την ικανότητα να διανοηθεί το τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει. Ο άνθρωπος συνδέεται μέσω του νοητικού σώματός του και αν μπορούσε κανείς να δεί στην 4η διάσταση, τότε θ`αντίκριζε δύο σωλήνες, σαν ομφάλιους λώρους, να ξεπηδούν από τους κροτάφους και να συνδέονται με μια "οντότητα" που μοιάζει με φούσκα, ένα θέαμα κάθε άλλο παρά όμορφο και θετικό. Η σκεπτομορφή, κάθε φορά που ενεργοποιείται, ρουφάει κυριολεκτικά την ζωτική ενέργεια του ατόμου που έχει συνδεθεί μαζί της και τρέφεται από αυτήν. Έτσι, το άτομο καταντάει σκλάβος της και ο φανατισμός με τον οποίο αυτός υπερασπίζεται τις συγκεκριμένες ιδέες δεν είναι άλλο παρά η ίδια σκεπτομορφή που επιτίθεται σε οποιοδήποτε άτομο ή ιδέα την αντιπάλλεται ή προσπαθεί να απελευθερώσει τον σκλάβο της.
Αν το άτομο είναι αδύναμο και άπειρο, τότε η σκεπτομορφή τον απομυζεί και έτσι έχουμε τον όρο "έμμονες ιδέες" που χρησιμοποιεί η ψυχιατρική για να ερμηνεύσει την οριακή διαταραχή που φέρνει η βαθιά εμπλοκή ενός ατόμου με ένα οποιοδήποτε νοητικό πλαίσιο.
Στην 4η διάσταση, οι σκεπτομορφές που έχουν εγκαταλειφθεί επειδή κανείς πλέον δεν τις τρέφει, αιωρούνται σαν κούφια κελύφη και αποκαλούνται "μίασμα" για το οποίο η Ανθρωπότητα φέρει μεγάλη ευθύνη.

[ Σε ενεργειακό καθαρισμό, μου έχει τύχει άτομο να πέφτει λιπόθυμο ακριβώς την στιγμή που εξέπεμψα ήχους στους κροτάφους του, κάτι που υποδηλώνει την απότομη απόσυρση των ομφάλιων λώρων που κρατούσαν το άτομο δέσμιο όπως ακριβώς μια μαριονέτα που της κόπηκαν τα σχοινιά και σωριάστηκε ].


Αυτά ήταν και είναι τα όπλα του συστήματος που μοναδικό σκοπό του έχει να εξαθλιώσει σωματικά και να αφανίσει πνευματικά την Ανθρωπότητα.
Δεχόμαστε μαζική επίθεση για να τρομοκρατηθούμε και έτσι εύκολα να οδηγηθούμε προς τις αρχαίες σκεπτομορφές, να τις θρέψουμε καθώς θα τους δίνουμε απλόχερα και με δική μας επιλογή την ενέργειά μας, με αποτέλεσμα το σύστημα της ψευδαίσθησης να κερδίσει λίγο χρόνο ζωής ακόμα και έτσι να μας ποδοπατήσει λίγο ακόμα, να μας απομακρύνει από το Φως της Ψυχής μας λίγο ακόμα και να μας απελπίσει λίγο ακόμα.
Έτσι, απελπισμένοι και τρομοκρατημένοι, εύκολα θα στραφούμε για άλλη μια φορά ο ένας εναντίον του άλλου, αφήνοντας άθικτο το σύστημα που μας οδηγεί στην ίδια φυλακή του κατώτερου εαυτού μας.
Και όμως, όσο κι αν ακούγεται αλλόκοτο, όλα αυτά μας ωθούν στην τελική Ψυχική μας Επιλογή του κόσμου που θέλουμε να ζήσουμε και των αξιών που θα υπηρετήσουμε.


Σύμφωνα με το αξίωμα: "το όμοιο έλκει το όμοιο", κάθε σκεπτομορφή κραδαίνεται σε μια συγκεκριμένη ιδιοσυχνότητα και αυτομάτως έλκει κοντά της τους νόες εκείνους που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά της.
Η "νότα" εκπέμπεται, ο νους την συλλαμβάνει και η προσωπικότητα ανταποκρίνεται και συνδέεται με την πηγή εκπόρευσής της. Αυτόματα σχεδόν, οι ιδέες που εμπεριέχονται κατακλύζουν το μυαλό και ξεκινάει η επεξεργασία τους, η αποδοχή και η "τακτοποίησή" τους. Ο άνθρωπος αναπαράγει τις έννοιές τους και όσο μπορεί εφαρμόζει στη ζωή του τις προτροπές τους, προσαρμόζοντας την καθημερινότητά του ώστε να υπάρχει μια απτή "απόδειξη" ότι ενσαρκώνει αυτές τις ιδέες και γίνεται το ζωντανό τους παράδειγμα.
Οι σκεπτομορφές της πατριαρχίας δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αντιλήψεις του νέου κόσμου που ανοίγεται τώρα εμπρός μας. Τα νοητικά πλαίσια του παρελθόντος είναι ασφυκτικά οριοθετημένα και ανίκανα να προσεγγίσουν ευρύτερες έννοιες που ξεπερνούν την γραμμική, τρισδιάστατη σκέψη. Τα "κουτιά" με τις επιγραφές απέξω, δεν έχουν τίποτα κοινό με την Ολιστική Θεώρηση της 5ης διάστασης που δεν περιορίζεται από κανένα δόγμα, αλλά επιτρέπει στα πάντα να είναι το καλύτερο που μπορούν, ενώ τα σέβεται και τα ενδυναμώνει για ν`ανυψωθούν όσο περισσότερο μπορούν.
Οι σκεπτομορφές της 3ης διάστασης, αναπόφευκτα θα κρατήσουν κοντά τους εκείνους που δεν τις έχουν ξεπεράσει και δεν επιθυμούν να προχωρήσουν στο επόμενο εξελικτικό στάδιο. Αυτά τα νοητικά πλαίσια τους ασκούν μια αναπόδραστη έλξη αφού δεν τα έχουν εξαντλήσει εμπειρικά και συνεπώς αρνούνται να τα αποχωριστούν και να τα "θυσιάσουν" με αποτέλεσμα να τα υπερασπίζονται και να τα συντηρούν. Αυτό, αποτελεί μια Ψυχική Επιλογή που είναι σεβαστή απ`όλες τις Ανώτερες Δυνάμεις, καθώς ζούμε σε πλανήτη Ελεύθερης Βούλησης.
Οι επιλογές που θα γίνουν τώρα μέσα από όλα τα γεγονότα που θα προκύψουν, αναγκαστικά θα διαφοροποιήσουν στον μέγιστο βαθμό την ποιότητα του μέλλοντος, καθώς τοποθετούνται μέσα στην μία ή την άλλη χρονογραμμή που μας έχουν προσφερθεί και σιγά σιγά απομακρύνονται μεταξύ τους.
Όπως όλοι όσοι έχουν αναπτύξει μια ικανότητα αντίληψης πέρα από τον μέσο όρο θα καταλάβουν σύντομα, είναι αδύνατο να μείνει κανείς σε μια ουδέτερη ζώνη και να προσποιείται ότι ενστερνίζεται τις νέες ιδέες ενώ ταυτόχρονα ερμηνεύει την πραγματικότητά του με όρους του παλιού κόσμου και παραδίδει την ενέργειά του στις αρχαίες του σκεπτομορφές. 
Η οριστική επιλογή θα γίνει μέσα από συνεχείς δοκιμασίες που θα καλούν σε διαδοχικές επιλογές, με απώτερο σκοπό το ξεκάθαρο σημείο που κάποια στιγμή θ`αναδυθεί στη συνείδηση και θα εκπέμψει μια νότα που με την σειρά της θα εναρμονίζεται με την μία ή την άλλη χρονογραμμή.
Με λίγα λόγια, έχει έρθει η ώρα να πούμε αντίο σε πολύ κόσμο γύρω μας, είτε τους γνωρίζουμε είτε όχι. 


Καθώς λοιπόν φτάσαμε στο χρονικό σημείο όπου ο καθένας συναντάει τον εαυτό του όπως πραγματικά είναι και όχι όπως προσπαθεί να πείσει ότι είναι, ας γίνει κατανοητό ότι τώρα πια κάθε επιλογή προσθέτει και λειτουργεί συσσωρευτικά. Σε ανύποπτο χρόνο, ο καθένας θα κληθεί Ψυχικά να αθροίσει τις ποιότητες των μικρών και μεγάλων επιλογών του και εκεί ακριβώς θα κριθεί σε ποια χρονογραμμή θα βρεθεί και τι θα βιώσει.

Οι δικαιολογίες δεν οφελούν πια, η "ενεργειακή υπογραφή" του καθένα μας είναι παντού, σε κάθε σκέψη, λόγο και πράξη, η ενέργεια δεν κάνει ποτέ λάθος και δεν μπορεί να εξαπατηθεί με κανέναν τρόπο. Αυτό που εκπέμπουμε, αυτό και θα μας επιστραφεί, αργά ή γρήγορα και με τρόπους που ούτε καν μπορούμε να διανοηθούμε. Ας προσέχουμε όσο μπορούμε, ας εκθέσουμε στο Φως της Συνείδησής μας τις πραγματικές μας προθέσεις και ας κάνουμε όσο πιο συγκροτημένες και ξεκάθαρες επιλογές, σε κάθε δοσμένη ευκαιρία ή πρόκληση.

Όπως έγραψα και σε μια προηγούμενη ανάρτηση, αυτές οι πληροφορίες που δίνονται τώρα ενώ συμβαίνουν πολύ συγκεκριμένα γεγονότα γύρω μας, δεν δίνονται για να πείσουν ή να εκφοβίσουν ή να προειδοποιήσουν κάποιον ώστε να κάνει αυτή την επιλογή έναντι μιας άλλης. Γράφω όλα αυτά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς δεν επιζητώ να επηρεάσω προς αυτή ή την άλλη κατεύθυνση, αφήνοντας έτσι όλους ελεύθερους να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει και νιώθουν σωστό για τον εαυτό τους. Αυτή είναι και μία από τις βασικές αιτίες που οι αναρτήσεις μου θα αραιώσουν, όπως ενημέρωσα πρόσφατα. Οι περισσότεροι έχουν κάνει την επιλογή τους ήδη και ίσως διαβάσουν αυτό το κείμενο κατόπιν εορτής, ίσως να μην το διαβάσουν ποτέ. Όπως είπα, "το όμοιο έλκει το όμοιο", οπότε, δεν ανησυχώ ούτε και προσδοκώ κάτι συγκεκριμένο να συμβεί. Στοχεύω αποκλειστικά το σκοτάδι της άγνοιας, είτε αυτό σημαίνει επιφανειακή προσέγγιση εννοιών είτε παρερμηνείες είτε αλλοιώσεις τους, με δόλο ή από έλλειψη ευρύτερης κατανόησης.

Αν κοιτάξεις γύρω σου προσεκτικά
και αν διαθέτεις την απαραίτητη
πνευματική νηφαλιότητα και διαύγεια
ώστε ν`αποσυμβολίσεις τα γεγονότα,
ανεξάρτητα των φαινομενικών τους εικόνων,
τότε θα διαπιστώσεις
πως όλοι
μηδενός εξαιρουμένου
κάνουν τις επιλογές τους.

Φρόντισε κι εσύ λοιπόν
να κάνεις τις επιλογές εκείνες
που σε εκφράζουν και σε πληρούν
στον μέγιστο βαθμό της αυτεπίγνωσής σου,
αποφεύγοντας να παρασυρθείς
σε μονοπάτια
χωρίς επιστροφή.

Με κάθε σου επιλογή,
μικρής ή μεγάλης σημασίας,
καθορίζεις
το μέλλον που θα βιώσεις
και έτσι
η Ευθύνη
είναι
και οφείλει να είναι
αποκλειστικά
και αυστηρά
προσωπική σου υπόθεση.

Η Τελική Αναμέτρηση
θα γίνει εντός
όπως και εκτός.

Είσαι έτοιμος / η ;


[ artist: Stevie Haas ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα