Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Τέλος κύκλου μαθητείας ...



Ένας ακόμη κύκλος μαθητείας φτάνει στο τέλος του, μας ωθεί σε μια ακόμη ολοκλήρωση, ενισχύει την αυτεπίγνωση και προάγει την επέκταση της Συνείδησής μας.

Πρόκειται για τον πλανήτη Κρόνο που στις 19 Δεκεμβρίου διελαύνει από το ζώδιο του Τοξότη προς το ζώδιο του Αιγόκερω όπου θεωρείται "κυρίαρχος", που σημαίνει ότι επιστρέφει "σπίτι του", στο σημείο όπου οι ιδιότητές του εκφράζονται στον μέγιστο βαθμό. Η τελευταία φορά που βρέθηκε στον Τοξότη, ήταν από το Νοέμβριο του 1985 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1988. Από τότε μέχρι σήμερα, μεσολάβησαν 30 σχεδόν χρόνια εντατικής μαθητείας με πολύ σημαντικά γεγονότα που άλλαξαν το ρου της ιστορίας σε πολλά επίπεδα, ένα από τα οποία ήταν και η υλοποίηση της συνθήκης που προσδιόριζε την δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεταξύ άλλων, η περίφημη "περεστρόϊκα" του Γκορμπατσόφ επαναπροσδιόρισε την τότε Σοβιετική Ένωση εφ`όλης της ύλης, τα διεθνή χρηματιστήρια έκαναν θεαματικές βουτιές (Black Monday) και ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ των υπερδυνάμεων (ΗΠΑ-Ρωσία) που οδήγησε στην πτώση του τείχους του Βερολίνου στις 9 Νοεμβρίου 1989, σηματοδοτώντας έτσι την λήξη του "ψυχρού πολέμου", όταν ο Κρόνος είχε ήδη περάσει στον Αιγόκερω. Αξίζει να σημειωθεί πως το κραχ του 1929 συνέβη όταν ο Κρόνος βρίσκονταν πάλι στον Τοξότη.


Η παραδοσιακή Αστρολογία, αποδίδει στον Κρόνο τις θετικές ιδιότητες της πρακτικότητας, της υπευθυνότητας, της υπομονής, της φιλοδοξίας, της οικονομίας (στην αντίθεση της σπατάλης), της σταθερότητας, της αξιοπιστίας, της φερεγγυότητας, της μεγάλης αντοχής στον χρόνο και της αυτοπειθαρχίας. Στις αρνητικές του όψεις συγκαταλέγονται οι ψυχικές αναστολές, η ψυχρότητα, η μικροπρέπεια, η ιδιοτέλεια, η απαισιοδοξία, οι στενές και περιορισμένες αντιλήψεις, η απληστία, η άκαρδη και τιμωρητική στάση απέναντι στους άλλους (αλλά και στον εαυτό), η σκληρότητα, η ακαμψία, η εμμονή στην πειθαρχία, η κατάθλιψη, η μισαλλοδοξία και η κλονισμένη υγεία. Συσχετίζεται με τα οστά, το δέρμα, την χοληδόχο κύστη, το περιφερειακό νευρικό σύστημα, τον σχηματισμό αλάτων και οξέων στις αρθρώσεις και υποδηλώνει πάντα μια βαθμιαία αλλά αναπότρεπτη αλλαγή. Στην μεταφυσική οπτική, θεωρείται ο κομιστής του Κάρμα (νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος) και του αποδίδεται η μορφή ενός αυστηρού δασκάλου που δεν επιτρέπει παρεκκλίσεις από το Ψυχικό μας πρόγραμμα, αλλά είναι πάντα έτοιμος ν`ανταμείψει την συνέπεια και την σκληρή εργασία που προάγουν την εξέλιξή μας στην ατραπό. Συνοπτικά, ο Κρόνος στην αρνητική του όψη συμβολίζει την εποχή της πατριαρχίας που τώρα πλησιάζει στο οριστικό της τέλος.


" Θα έρθει η εποχή όπου η Ανθρωπότητα θ`απελευθερωθεί από το Νόμο του Κάρμα και θα υπερβεί όλους τους περιορισμούς που της έχουν επιβληθεί, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Φυλής που θ`ατενίζει ένα λαμπρό και αισιόδοξο μέλλον ".
Αυτή είναι μια φράση που για πολλά χρόνια αποτελούσε γρίφο στις μελέτες που έχω κάνει, καθώς δεν είχα συναντήσει περισσότερες πληροφορίες που να επεξηγούν την ουσιαστική αιτία της ύπαρξης του Καρμικού Νόμου, πέρα από τα αυτονόητα του τύπου "ό,τι σπέρνεις θα θερίσεις" κ.λπ. Η ενασχόλησή μου με την Καρμική Αστρολογία για μια 7ετία περίπου μέσω μιας συνεργασίας με έναν ιδιαίτερα χαρισματικό άνθρωπο, ενώ μου έδωσε πολλές προσωπικές απαντήσεις για την πορεία μου μέχρι σήμερα, δεν προσέγγισε το βαθύτερο "γιατί" που προκύπτει, καθώς αντιλαμβάνεται κανείς την αντίφαση που υπάρχει όταν διαβάζει συνέχεια για το Σύμπαν της Ελεύθερης Βούλησης όπου κατοικούμε, αλλά ταυτόχρονα βλέπει κάθε επιλογή να κοστίζει και συχνά πολύ ακριβά. Τελικά, όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα αλλά αυτές θα έρθουν την κατάλληλη χρονική στιγμή.
Έτσι λοιπόν, τον Απρίλη που μας πέρασε, έγινε γνωστό μέσα από επίσημα και ανεπίσημα αστρονομικά παρατηρητήρια ότι στην κορυφή του Ήλιου (όπως τον κοιτάζουμε από τη Γη) έχει ανοίξει μια τρύπα, κάτι σαν "καταπακτή" το περιγράφουν, απ`όπου εκλύονται κατά ασύμμετρες χρονικές περιόδους ισχυρές ενεργειακές εκλάμψεις. Εκείνη την περίοδο, ο Ήλιος "χτύπησε" τον Κρόνο με 7 συνεχόμενα τέτοια κύματα και λίγες μέρες μετά σειρά είχε ο πλανήτης Άρης. Η ίδια πληροφορία επιβεβαιώθηκε μέσω channeling από τον Α.Α.Μιχαήλ και άλλους Διδασκάλους μερικές μέρες αργότερα, ενώ αρκετοί από την κοινότητα των ψυχορατικών έκαναν λόγο για μια διαδικασία "εξορκισμού" των συγκεκριμένων πλανητών.


Αν έχεις διαβάσει προηγούμενες αναρτήσεις, ή ανάλογα τέτοια άρθρα από άλλες πηγές, τότε γνωρίζεις πως ο πλανήτης μας βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και 26.000 χρόνια (ή 24.000, ανάλογα την χρονική αφετηρία μέτρησης). Αυτή η κατάσταση έχει επιβληθεί από εξωγήινες οντότητες με προέλευση το σύστημα του Ωρίωνα που ήρθαν εδώ κυνηγημένοι και οχυρώθηκαν κρατώντας ομήρους όλους μας και απειλώντας με μαζική εξόντωση την Γαία και τους περισσότερους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος που βρισκόμαστε, στην περίπτωση που Οντότητες Ανώτερων διαστάσεων και προηγμένων πολιτισμών πλησίαζαν για να μας απελευθερώσουν. Με χρήση τεχνολογιών κατά πολύ ανώτερων των όσων γνωρίζουμε ότι υπάρχουν, υποβίβασαν το συχνοτικό πρότυπο της Γαίας, του Άρη και του Κρόνου στον βαθμό που τους επέτρεπε να υπάρξουν και να κυριαρχήσουν, επιβάλλοντας συγκεκριμένα νοητικά πλαίσια σε όλους μας και κρατώντας μας φυλακισμένους σε μια συλλογική ψευδαίσθηση (το Πέπλο / 3D Matrix). Τα όντα αυτά έχουν απομακρυνθεί με τις επιλογές τους τόσο πολύ από την Πηγή, την Αρχική Αιτία, που δεν είναι πλέον ικανά ν`αναγνωρίσουν το Φως και την Αγάπη. Γι`αυτό και εναντιώνονται στους Κοσμικούς Νόμους εισάγοντας τις δικές τους αντιλήψεις επ`αυτών, απ`όπου προκύπτει και ο Νόμος του Κάρμα που με τον τρόπο που εφαρμόσθηκε όλους αυτούς τους αιώνες, στην ουσία μας έδεσε χειροπόδαρα στο τρισδιάστατο πεδίο και μας καταδίκασε σε αέναες μετενσαρκώσεις χωρίς δυνατότητα απελευθέρωσης. Οι ολοένα σκοτεινότερες συνθήκες που επιβλήθηκαν μέσα από τις θρησκείες και τα ψευδεπίγραφα δόγματά τους, μέσα από τις ιδεολογίες της χωριστικότητας και μέσα από τα οικονομικά συστήματα της υποδούλωσης, μας έφερναν μονίμως αντιμέτωπους σε βίαιες εθνικιστικές και φυλετικές αντιπαραθέσεις με έναν και μοναδικό σκοπό: να μην ξοφλήσουμε ποτέ τα καρμικά μας χρέη. Γι`αυτό και στην ιστορία της Φυλής μας των 26.000 χρόνων, είναι ελάχιστοι εκείνοι που κατάφεραν ν`απελευθερωθούν από τον "αξεπέραστο δακτύλιο" (η καραντίνα, σύμφωνα με τον Διδάσκαλο Djwhal Khul) και που σήμερα αποκαλούμε Αναληφθέντες Διδασκάλους της Σοφίας. 
Καθώς όμως φτάσαμε στο χρονικό σημείο όπου η περίοδος ανοχής και παρατήρησής τους από την Πηγή και τις Συμπαντικές Δυνάμεις του Φωτός τελειώνει, τώρα βρίσκονται περικυκλωμένοι και καλούνται να παραδώσουν τα όπλα και να επιστρέψουν στο Φως, ή να συντριβούν μια για πάντα και να περάσουν στη λήθη. Ο Γαλαξίας που κατοικούμε εισέρχεται σε μια περιοχή υψηλά φορτισμένων σωματιδίων (φωτονίων) με αποτέλεσμα κάθε μορφή ζωής ν`αντιμετωπίζει την πρόκληση της ανύψωσης του συχνοτικού προτύπου που κραδαίνεται, έτσι ώστε να ανέβει στο επόμενο εξελικτικό επίπεδο. Όπως η Ανθρωπότητα και τα 3 υπανθρώπινα βασίλεια, έτσι και οι Πλανήτες ανυψώνουν τις συχνότητές τους καθώς όλα λειτουργούν στο Ενοποιημένο Ενεργειακό Πεδίο (Unified Field), κάτι που ήδη είμαστε σε θέση ν`αντιληφθούμε μέσα από τις θεωρίες της Κβαντικής Φυσικής και τις ανακαλύψεις που προκύπτουν. Η βασική συχνότητα του Σύμπαντος είναι η Αγάπη και οποιαδήποτε μορφή ζωής δεν καταφέρει να συντονιστεί μαζί της, σε λίγο δεν θα μπορεί να υπάρξει, όπου κι αν κρυφτεί. Η Συμπαντική Αγάπη, δεν είναι ένα συναίσθημα, Είναι μια κατάσταση Συνείδησης.


Έτσι, μετά τον βομβαρδισμό (ή εξορκισμό) του, ο Κρόνος απαλλάσσεται από τις αρχαίες ενέργειες και ανυψώνεται στις θετικές του όψεις, καθώς η επιρροή του πλέον θα στραφεί ενάντια στις δομές της πατριαρχίας, συντρίβοντας παραδοσιακές αυθαίρετες εξουσίες και συνθλίβοντας το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα της υποδούλωσης, της απάτης και της εξαθλίωσης. Στην διέλευσή του από το ζώδιο του Αιγόκερω που ξεκινάει στις 20 Δεκέμβρη, σχεδόν επάνω στο χειμερινό Ηλιοστάσιο και θα διαρκέσει μέχρι τις 18/12/20, θα συναντήσει τον Πλούτωνα που ήδη διελαύνει από τον Αιγόκερω και σε συνδυασμό με την επταετία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάϊο, έχουμε να δούμε και να βιώσουμε αξέχαστα γεγονότα που θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη μας για πάντα (περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνδυασμένες πλανητικές επιρροές της επόμενης περιόδου, θα δοθούν στην ώρα τους). Ο Κρόνος θα μας ωθήσει σε πολύ σοβαρές επιλογές καθώς θα μας υπενθυμίσει το βασικό μας χρέος απέναντι στη Γαία που έχουμε ξεχάσει: ήρθαμε εδώ για να ανυψώσουμε το συχνοτικό πρότυπο του πλανήτη και μαζί το δικό μας, έτσι ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στο επόμενο εξελικτικό στάδιο. Θα μας βοηθήσει να εξωτερικεύσουμε και να εφαρμόσουμε την σοφία που οφείλουμε να έχουμε αποκτήσει πια, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, από την κακοδιαχείριση αλλά και την κατάχρηση της φιλοξενίας που έχουμε διαπράξει. Θα ανταμείψει κάθε ομαδική εργασία και θα μας επανασυνδέσει με την έννοια της συλλογικής ευθύνης, αναμορφώνοντας τις κοινωνικές δομές σε στέρεες βάσεις ισότητας και δικαιοσύνης και ισχυρά θεμέλια αδελφοσύνης και υγιούς αμοιβαιότητας και συνεργασίας. Παράλληλα, ο επίσης ανανεωμένος Άρης, θα μας προσφέρει την ενέργεια του νεανικού ενθουσιασμού που χρειαζόμαστε για να χτίσουμε από την αρχή, μέσα από μια ευγενή άμιλλα που θα επαναφέρει στη Συνείδηση και τις Καρδιές μας την μαγεία της ανακάλυψης και την χαρά της ζωής που έχουμε χάσει μετά από τόσους αιώνες υπνωτισμού στην ψευδαίσθηση της χωριστικότητας. Εδώ λοιπόν βρίσκεται η απάντηση για το τέλος του Κάρμα, εδώ γίνεται βαθύτερα αντιληπτό το μήνυμα που μας δίνεται συνέχεια μέσω channeling από το χειμερινό Ηλιοστάσιο του 2012 κι έπειτα, σχετικά με τις αχαρτογράφητες περιοχές που βαδίζουμε και τις χωρίς προηγούμενο βιωματικές εμπειρίες και επεκτάσεις της Συνείδησης που μας περιμένουν.
Όλες οι αρχαίες ενέργειες αποσύρονται και συμπαρασύρουν καθετί που τις χρησιμοποίησε ως δομικό υλικό, είτε αυτό αφορά στην 3η είτε στην 4η διάσταση. Τώρα, μπορεί να κατανοηθεί πιο σωστά η αιτία που καθυστερούν να υλοποιηθούν όλα αυτά που μας έχουν δοθεί ως υποσχέσεις, καθώς το έργο που συντελείται, τόσο σε μικροκοσμική (Ανθρώπινη αντίληψη) όσο και μακροκοσμική κλίμακα (Πλανητική Συνείδηση) είναι τεραστίων διαστάσεων και υφίσταται εντός μιας ασύλληπτης πολυπλοκότητας για τα δικά μας πεπερασμένα εργαλεία αντίληψης. 


Ένα ακόμη σημαντικό γεγονός που αξίζει ν`αναφερθεί για να συμπληρωθεί το παζλ που αφορά στην επιρροή του Κρόνου, είναι ότι από τις 7 του περασμένου Μάρτη, βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με το Γαλαξιακό Κέντρο, τον διπλό Ήλιο της Αλκυόνας. 
Η συγκεκριμένη οντότητα θεωρείται ως Κύριος του Κόσμου που κατοικούμε (Γαλαξίας) και κάθε πλανήτης που ευθυγραμμίζεται μαζί του, αναβαθμίζεται εφ`όλης της ύπαρξής του, με τον ίδιο τρόπο που εμείς κατεβάζουμε αναβάθμιση των προγραμμάτων που χρησιμοποιούμε στους υπολογιστές μας. 
Η ευθυγράμμιση αυτή είχε σημεία αναφοράς στην τροχιά του Κρόνου που καλούμε ανάδρομη τις 19 του Απρίλη, τις 9 του Ιούνη όπου βρέθηκε ν`απέχει λίγες μοίρες από το Γαλαξιακό Κέντρο σε συνδυασμό με την Πανσέληνο των ημερών και θα ολοκληρωθεί στις 18 του Δεκέμβρη, μια ημέρα πριν ξεκινήσει η διέλευσή του από τον Αιγόκερω.
Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα μυστήριο καθώς η συγκεκριμένη ανακάλυψη και παρατήρηση δεν έχει συγκεντρώσει ακόμα αρκετά στατιστικά στοιχεία, ώστε να γνωρίζουμε τι αποτέλεσμα θα φέρει. Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι ότι μόλις η ευθυγράμμιση ολοκληρωθεί, τότε θα ξεκινήσει η επιρροή να γίνεται αντιληπτή μέσα από χειροπιαστά γεγονότα σε κάθε νέα όψη που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τους άλλους πλανήτες. Τότε θα διαπιστώσουμε τις νέες ενεργειακές ποιότητές του και τον τρόπο που αυτές θα γίνονται αισθητές στο γήινο πεδίο.
Απ`ό,τι φαίνεται, η συγχρονικότητα του Κοσμικού Σχεδίου, ξεπερνάει και την πιο τρελή ανθρώπινη φαντασία. Όμως, πιστοποιεί ότι τίποτα απολύτως δεν γίνεται τυχαία και όλα είναι μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου που προς το παρόν αδυνατούμε να συλλάβουμε σε όλο το μεγαλείο του. Γι`αυτό και όλα μας καλούν ν`αποφεύγουμε να βγάζουμε οποιαδήποτε συμπεράσματα για το τι είναι τι και ποιος είναι ποιος. Το μόνο που μας ζητείται είναι ν`ακολουθήσουμε τη ροή των γεγονότων έχοντας πάντα κατά νου ότι τα φαινόμενα απατούν. Η Εμπιστοσύνη στο Κοσμικό Σχέδιο, θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη το μεγάλο ζητούμενο.


Αν λοιπόν η περίοδος που διανύουμε σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πολύ βαθιά κλεισίματα που αφορούν στην μέχρι τώρα ζωή σου και τις επιλογές που έκανες στην πορεία, μπορείς να κατανοήσεις το ουσιαστικό μήνυμα που σου δίνεται.
Καλείσαι ν`αφήσεις πίσω σου εκείνο τον εαυτό που χρησιμοποίησε τις ενέργειες που τώρα αποσύρονται, σου ζητείται να κοιτάξεις τις εμπειρίες σου, να τις αποκαταστήσεις στην πραγματική τους διάσταση, να τις αποσυμβολίσεις και να διαφυλάξεις το απόσταγμά τους που στα επόμενα χρόνια θα σου ζητηθεί να μεταστοιχειώσεις σε σοφία. Δεν υπάρχουν καλές και κακές εμπειρίες. Υπάρχουν δύσκολα και εύκολα μαθήματα ίσως, αλλά και πάλι, η ουσία βρίσκεται στις ανάγκες του Ψυχικού μας προγράμματος που εμείς οι ίδιοι έχουμε καταστρώσει και οργανώσει, γνωρίζοντας τα κενά μας και τον τρόπο να τα καλύψουμε. Επιλέγουμε έχοντας πλήρη επίγνωση για καθετί, όμως καθώς ενσαρκωνόμαστε στο γήινο πεδίο οι συνθήκες κατοχής που προανέφερα μας εξαναγκάζουν σε πνευματική αμνησία. Δίνουμε κάθε φορά ανελέητες μάχες για να θυμηθούμε το πρόγραμμά μας και γι`αυτό πολλές φορές τοποθετούμε στην πορεία μας δύσκολες δοκιμασίες μέσα από γεγονότα που έχουν την δυνατότητα να μας αφυπνίσουν. Δεν είναι καθόλου εύκολο και μέχρι σήμερα όλα ήταν εναντίον μας.
Τώρα όμως η ενέργεια αλλάζει και το Φως εισέρχεται δυναμικά στο γήινο πεδίο, αφυπνίζοντας την Ανθρωπότητα μετά από εκατοντάδες αιώνες λήθης. Ούτε αυτό είναι εύκολο καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξυπνήσουμε σε μια πραγματικότητα με την οποία δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση κι έτσι ν`αναγκαστούμε να γκρεμίσουμε πολλά που με κόπο χτίσαμε, ώστε ν`απελευθερωθούμε και να συναντήσουμε τον Αυθεντικό Εαυτό μας.
Όπως γνωρίζεις από προηγούμενες αναρτήσεις, αυτή την περίοδο, ο ένας κύκλος κλείνει μετά τον άλλον. Η διαδικασία έχει την χροιά εντατικής εκπαίδευσης και ταχύτατης αφύπνισης, μέσα σε μια συνθήκη όπου όλα γύρω μας καταρρέουν και ο χρόνος μοιάζει σα να μην υπάρχει πια. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου, με όποιον τρόπο μπορείς. Καθώς όλα μας σπρώχνουν εμπρός με ολοένα αυξανόμενη δύναμη, οφείλουμε να αποβάλλουμε την βιασύνη να προλάβουμε και να γνωρίζουμε όλα όσα συμβαίνουν, έτσι ώστε να δώσουμε προτεραιότητα στην ανάπαυση και στην χαλάρωσή μας.
Βρες τον χρόνο να κοιτάξεις αυτό τον κύκλο που κλείνει τώρα, ανεξάρτητα σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Αν τον έχεις βιώσει ολόκληρο, τότε γνωρίζεις πολύ καλά τις μάχες που έδωσες, τα λάθη που έκανες καθώς πειραματίστηκες με πολλά που ήθελες να κατανοήσεις και δεν ήταν πάντα εύκολες οι συνθήκες. Βρες την δύναμη να συμφιλιωθείς με οτιδήποτε δεν λειτούργησε σωστά ή δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θυμήσου πως είναι αδύνατο να αποφύγουμε τα λάθη αν θέλουμε πραγματικά να μάθουμε και να βελτιωθούμε σε οποιονδήποτε επιλεγμένο τομέα εμπειριών. Δώσε στον εαυτό σου τα συγχαρητήρια που του αξίζουν, αναγνώρισε αυτά που έχεις καταφέρει και που τώρα σε προσδιορίζουν ως άνθρωπο. Μην αρνείσαι στον εαυτό σου τίποτα απολύτως. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον δρόμο και τις επιλογές κανενός. Τίμησε την Μοναδικότητά σου και φρόντισε να τιμήσεις ανάλογα κάθε Μοναδικότητα γύρω σου, έστω και σιωπηλά ν`αναγνωρίσεις τις μάχες που όλοι έδωσαν σ`έναν κόσμο σκοτεινό, φοβισμένο και απελπισμένο, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις και τα δικά του όπλα, με τις δικές του ανεπάρκειες και τις προσωπικές του ελλείψεις. Αν έχει έρθει η ώρα οι δρόμοι σας με κάποιους να χωρίσουν, ευχήσου τους Καλό Δρόμο και προχώρα στο δικό σου μονοπάτι με ψηλά το κεφάλι. Το Ψυχικό Πρόγραμμα όλων μας αλλάζει ήδη και θ`αλλάξει περισσότερο κατά τον επόμενο χρόνο, καθώς έχει έρθει η ώρα πλέον να βγούμε στο Φως και να διεκδικήσουμε έναν Καινούριο Κόσμο για όλους. Ο καθένας θα βρεθεί στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, θα συναντήσει τους κατάλληλους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστεί για να διεκπεραιώσει μια συγκεκριμένη αποστολή για την οποία προετοιμαζόταν πολλούς αιώνες.
Από τις 3 μέχρι και τις 23/12, ο ανάδρομος Ερμής θα σε βοηθήσει να κοιτάξεις πίσω και να στοχαστείς επάνω σε συγκεκριμένα σημεία-σταθμούς αυτής της 30χρονης πορείας σου. Μην γυρίσεις το κεφάλι σου, μην αρνηθείς τίποτα, αγκάλιασέ τα όλα και πρόσφερέ τα στο Φως να τα εξαγνίσει και να τα διαλύσει για πάντα. Οτιδήποτε αγγίξεις μέσα σου ή γύρω σου αυτή την περίοδο, φρόντισε να το αγγίξεις με στοργή, με συμπόνοια και με κατανόηση.
Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια πολύ σπουδαία ευκαιρία που, μαζί με πολλές άλλες που λειτουργούν ταυτόχρονα και επενεργούν σε όλα μας τα σώματα (φυσικό και αιθερικά), μας προσφέρουν την δυνατότητα να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο πέρα από το πέπλο με πλήρη συνείδηση, κάτι που μέχρι τώρα συνέβαινε μόνο μέσα από όνειρα, οράματα, βαθείς διαλογισμούς και στιγμιαίες ενοράσεις. 
Καθετί που μας δίνεται όμως, έχει μια συγκεκριμένη σειρά καθώς καλούμαστε να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Έτσι και τώρα, ο εξαγνισμός του παρελθόντος που μας παρέχει η ανύψωση του Κρόνου, είναι το επόμενό μας βήμα.

Καλό Μήνα !!!


[ artist: Kirill Maksimchuk ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα