Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Το Hoax, του Hoax, ω Hoax!

Picture
Πως θα σας φαινόταν αρθρογράφος με μηδέν ειδίκευση και γνώσεις να χαρακτηρίζει επιστήμονα ως "ψευδοεπιστήμονα" μόνο και μόνο γιατί δεν συμφωνεί με τις απόψεις της, οι οποίες ξεφεύγουν της πεπατημένης των φαρμακευτικών και συμβατικών ιατρών;
Το είδαμε και αυτό. Τα Ελληνικά Hoaxes έκαναν για μια ακόμα φορά το θαύμα τους. Αποφάσισαν να καταρρίψουν το άρθρο μας Η άλλη άποψη για τον εμβολιασμό των παιδιών, το οποίο είναι αναδημοσίευση του prlogos.gr, με τον γνωστό τρόπο που τους χαρακτηρίζει: Υποτιμώντας τη γιατρό και δημοσιεύοντας επιλεκτικά στοιχεία προς εντυπωσιασμό.

Η γιατρός, αυτό που παραθέτει ως άποψη σε γενικές γραμμές είναι ότι οι συνεχείς εμβολιασμοί μπορεί να έχουν συμβάλει στην εξαφάνισης κάποιων λοιμωδών νοσημάτων (όπως ιλαρά, ερυθρά κ.λ.π.), αλλά αντί για αυτά τα νοσήματα, που έχουν μια μικρή και οξεία εμφάνιση, έχουμε εμφάνιση συστηματικών εσωτερικών παθήσεων όπως ο παιδικός διαβήτης, ο εσωτερικός διαβήτης, παθήσεις του αίματος (λευχαιμία), ρευματοειδής αρθρίτιδα κ.α. Και πιστεύει ότι αυτό συμβαίνει γιατί τα εμβόλια καταστέλλουν θεραπευτικές πράξεις - διαβάστε όλο το άρθρο και ακούστε το ηχητικό.

Είναι μια άλλη άποψη για την πρακτική του εμβολιασμού και σύμφωνα με την ελευθερία του λόγου, αλλά και "το δικαίωμα να γνωρίζω", που ελπίζουμε μια μέρα να εφαρμοστεί και στην πατρίδα μας όπως γίνεται σε όλες τις ευνομούμενες χώρες, καλό είναι να ακούμε.

Όχι. Ότι πάει αντίθετα με τους συμβατικούς γιατρούς και τις φαρμακευτικές κατά τον αρθρογράφο είναι "ψευδοεπιστήμη". Επειδή η παθολόγος συνδυάζει με την ιατρική και την φυτοθεραπεία και βοτανοθεραπεία που επίσης έχει σπουδάσει, προσβάλει τη γιατρό ως "ψευδοεπιστήμονα" γιατί, κατά τα λεγόμενα του, καλά τα φυτά και τα βότανα, αλλά... μόνο όταν μας τα δίνουν οι φαρμακευτικές! Ω! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ιπποκράτη! 
Picture
Στη συνέχεια μας λέει ότι ο παιδικός καρκίνος δεν έχει ανέβει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Άλλη προσβολή προς τα παιδιά και τις οικογένειες, γιατί όταν παραθέτεις παγκόσμια στοιχεία, μέσα σε αυτά είναι και εκατομμύρια πληθυσμών που δεν έχουν εμβολιαστεί, που δεν ζουν μέσα σε ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, που δεν τρώνε τις χημικές τροφές και junk food της Δύσης και πολλά άλλα. Μπορεί να έχουν άλλα προβλήματα, ίσως υποσιτισμού ή έλλειψη ανέσεων και υποδομών που έχει ο δυτικός κόσμος, αλλά... καρκίνο δεν παθαίνουν τόσο συχνά όσο τα δυτικά παιδιά.

Τι γράφει το medlook.net:
Κάθε χρόνο εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο τουλάχιστον 160.000 χιλιάδες νέες περιπτώσεις καρκίνου και λευχαιμίας σε παιδιά. Ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανότατα μεγαλύτερος διότι σε πολλές χώρες δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής των περιστατικών καρκίνου παιδιών ή ακόμη δεν καταγράφονται ορθά.
Ο καρκίνος και η λευχαιμία είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου στα παιδιά μετά από τα ατυχήματα. Είναι όμως η πρώτη αιτία θνησιμότητας στα παιδιά λόγω ασθένειας.
Οι αιτίες που προκαλούν το καρκίνο στα παιδιά δεν είναι γνωστές. Μόνο ένα ποσοστό λιγότερο από 5% οφείλεται στην κληρονομικότητα.
  • ​Παιδικός καρκίνος σε έξαρση στον Βόλο - 23/9/17: Τέσσερα νέα περιστατικά καρκίνου σε παιδιά εκδηλώθηκαν στη Μαγνησία το διάστημα από τον Αύγουστο έως σήμερα. Τέσσερις οικογένειες, τρεις από τον Βόλο και μία από τον Αλμυρό, ζουν τον τρόμο που δημιουργεί στο ξεκίνημά της η νόσος...
  • Ο εφιάλτης του παιδικού καρκίνου "χτυπάει" τα Κρητικόπουλα - Πενήντα Κρητικόπουλα βιώνουν το χειρότερο εφιάλτη που δεν τον συναντούν στα όνειρά τους αλλά είναι μέρος της καθημερινότητάς τους...
  • Παιδικός καρκίνος: Στην Ελλάδα προσβάλλει 300 παιδιά κάθε χρόνο: Παρότι ο παιδικός καρκίνος είναι σπάνιος, τα ποσοστά του, σύμφωνα με επιδημιολογικά στοιχεία από τις ΗΠΑ, αυξήθηκαν κατά 21% στο διάστημα που μεσολάβησε από το 1975 μέχρι το 1998 (αύξηση 1% ετησίως). Υπολογίζεται ότι το 2014, περίπου 8.000 παιδιά ηλικίας 0-15 ετών θα προσβληθούν από κάποια μορφή καρκίνου στις ΗΠΑ ενώ περίπου 1.500 θα χάσουν τη ζωή τους. Όσον αφορά την Ελλάδα υπολογίζεται ότι περίπου 280-300 παιδιά κάθε χρόνο προσβάλλονται από καρκίνο...

Δεν θα συνεχίσουμε, κε αρθρογράφε των Χόαξες, γιατί μας προκαλεί θλίψη. Τόσο το ίδιο το γεγονός, όσο και το ότι κάποιος παντελώς άσχετος θέλει να φιμώσει μια άλλη ιατρική άποψη που δεν είναι κομμένη και ραμμένη στο δικό του αφήγημα.

Το πιο "δυνατό" επιχείρημα του αρθρογράφου είναι και κάποια αποκόμματα εφημερίδων της δεκαετίας '50 με ένα θάνατο ιλαράς εδώ, έναν άλλον εκεί και τι επικρατούσε στην Ελλάδα τις περιόδους φτώχειας, πείνας και πολέμων του 19 αιώνα! Το γεγονός ότι μόλις η χώρα έβγαινε από πόλεμο, την μεγάλη πείνα και καπάκι εμφύλιο δεν προβλημάτισε καθόλου τον αρθρογράφο ότι, όχι η ιλαρά, αλλά κι ένα απλό συνάχι θα μπορούσε να σκοτώσει τους ταλαιπωρημένους οργανισμούς.

Ειλικρινά, δεν υπάρχει μεγαλύτερο Hoax, από το να γράφεις την αλήθεια όπως σε βολεύει, να μην έχεις κανένα προσόν και να δυσφημείς επιστήμονα που, τουλάχιστον, ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ να δώσει μια απάντηση στην συνεχώς επαναλαμβανόμενη φράση: Δεν ξέρουμε ποια είναι τα αίτια της ασθένειας.

Στο μεταξύ, συνεχίζουν να είναι και εκτός θεματολογίας τους η οποία είναι "οι απάτες του διαδικτύου" και όχι ιατρικό ιστολόγιο. Η γιατρός έδωσε συνέντευξη ραδιοφωνική που στη συνέχεια ανέβηκε στο διαδίκτυο. Όλα πλέον ανεβαίνουν στο διαδίκτυο, ακόμα και όλα αυτά που προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ώστε να μην έχουν πλήρη εικόνα και όλες τις απόψεις που αφορούν σε ένα τόσο καυτό θέμα.

Ασέβεια προς τους γονείς που αγωνιούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τα παιδιά τους, ασέβεια προς τις οικογένειες με μικρούς ασθενείς...
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα