Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Σε πρόβα απόκρουσης πλανήτη-φονιά προχώρησε η Ρωσία; Οι εξωγήινοι και το σενάριο της ΝΤΠ στο παγκόσμιο «ποίμνιο»

 

Πλήθος «δημοσιευμάτων» κατακλύζει το διαδίκτυο προαναγγέλλοντας λοιμούς και καταποντισμούς από την  παρουσία «εξωγήινων»,  σε μια κατευθυνόμενη από την νέα τάξη πραγμάτων εκστρατεία ενημέρωσης του παγκόσμιου «ποιμνίου».
Προχθές το βράδυ ο ουρανός της βόρειας Σιβηρίας “στολίστηκε” από μία τεράστια φωτεινή μπάλα που πολλοί άνθρωποι την πέρασαν για UFO.
Στα social media εκδηλώθηκαν ισχυρισμοί ότι οι «εξωγήινοι έφθασαν» και οι ντόπιοι τρόμαξαν από αυτό που είδαν.

Ενώ η πηγή του φωτός δεν έχει επιβεβαιωθεί, ορισμένοι αναφέρουν ότι ήταν το ίχνος μιας ρουκέτας που ξεκίνησε από το ρωσικό στρατό και προκάλεσε αυτό το εξαιρετικό φαινόμενο στον ουρανό.
Παρόμοιο φως παρατηρήθηκε στον ουρανό στη Νορβηγία, το Δεκέμβριο του 2009, το οποίο προκλήθηκε από βλάβη ενός πυραύλου.
Κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού, το περίεργο σπειροειδές σχήμα φωτός δημιουργήθηκε από την αντανάκλαση του ήλιου στη διαρροή καυσίμου.
Ο Vasily Zubkov δημοσίευσε το εξής: “Πήγα έξω για να καπνίσω ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήταν το τέλος του κόσμου.”
Οι εντυπωσιακές εικόνες καταγράφηκαν από τον κορυφαίο σιβηριανό φωτογράφο Sergey Anisimov στην πόλη Salekhard.
“Ήμουν ξαφνιασμένος για λίγα λεπτά, δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε,” είπε ο φωτογράφος.
“Η λαμπερή μπάλα σηκώθηκε πίσω από τα δέντρα και κινήθηκε προς την κατεύθυνσή μου.”
“Η σφαίρα άρχισε να μετατρέπεται σε τόξο και να διαχέεται σταδιακά.”

Αφού τελείωσε το φαινόμενο, πήγε στο σπίτι του και βρήκε στη γειτονιά παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών να νομίζουν ότι ήρθαν οι «εξωγήινοι» και πως «αυτή ήταν η πόρτα που οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο», είπε.
Περίπου 520 μίλια ανατολικά, ένας άλλος φωτογράφος, ο Alexey Yakovlev, παραδέχθηκε στους The Siberian Times ότι φοβήθηκε.
“Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ακτινοβολία αλλά σταδιακά η σφαίρα άρχισε να επεκτείνεται και το φαινόμενο έγινε πιο τρομακτικό.”
Στα social media, η Anastasia Boldyreva έγραψε: “Έφτασαν τα άλιεν.”
Η αλήθεια είναι ότι πραγματοποιήθηκαν δοκιμές πυραύλων από υποβρύχια και αεροσκάφη και οι ασκήσεις περιελάμβαναν την εκτόξευση ενός υπερβολικά ισχυρού πυραύλου Topol, 550 μίλια βόρεια της Μόσχας.
Ήταν το ίχνος αυτού του πυραύλου που προκάλεσε αυτό το εξαιρετικό φαινόμενο στο νυχτερινό ουρανό, λένε τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Η εκτόξευση επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο άμυνας στη Μόσχα.
Ο Nigel Watson, συγγραφέας του UFO Manual, δήλωσε στη MailOnline: “Είναι απίστευτο και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι μάρτυρες σκέφτηκαν τα άλιεν και το άνοιγμα μιας πύλης που οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο.”
“Αυτές οι φανταστικές θεωρίες καταρρίπτονται γιατί αυτά τα παράξενα φαινόμενα προκλήθηκαν από τη δοκιμή ενός διηπειρωτικού πυραύλου.”
“Αυτό φαίνεται σαν μια κακή εξήγηση για κάτι τόσο θεαματικό, αλλά κι άλλες εκτοξεύσεις έχουν προκαλέσει παρόμοια θεάματα.”
“Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2009, παρατηρήθηκε ένα εκπληκτικό σπειροειδές φως στη Νορβηγία, το οποίο προκλήθηκε από μια αποτυχημένη ρωσική δοκιμή πυραύλων.”
“Μπορεί το φαινόμενο να μην προκλήθηκε από τους εξωγήινους, αλλά μπορούμε σίγουρα να θαυμάσουμε την ομορφιά του, ακόμα κι αν προκλήθηκε από όπλα μαζικής καταστροφής.”
Μιλώντας στον Barents Observer εκείνη την εποχή, ο Δρ. Truls Lynne Hansen, ερευνητής στο Γεωφυσικό Παρατηρητήριο του Tromso, δήλωσε: “Ο πύραυλος πιθανότατα βγήκε εκτός ελέγχου και εξερράγη.”
“Το εντυπωσιακό σπειροειδές σχήμα φωτός προέρχεται από την αντανάκλαση του ήλιου στο διαρρέον καύσιμο.”


Γιατί η Ρωσία προχώρησε σε τέτοια «πυρηνική» δοκιμή;
Μετά την ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου, και  23 Σεπτεμβρίου , οι «ειδικοί» λένε ότι έρχεται ο  μυστηριώδης πλανήτη Nibiru τον Νοέμβριο σύμφωνα με  συνωμοσιολόγους που υποστηρίζουν ότι θα χτυπήσει τη Γη προκαλώντας «Αρμαγεδδών».
Οι ίδιοι  συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι η τροχιά του Nibiru διασταυρώνεται με ένα ηλιακό σύστημα κάθε 3.600 χρόνια, και έτσι είμαστε εν αναμονή της άφιξης του πλανήτη-φονιά στην γη.
Παρά το γεγονός ότι η αμερικανική υπηρεσία του διαστήματος (NASA) έχει αποκαλέσει τις φήμες για τον πλανήτη Nibiru απόλυτα καταδικαστέες όπως και τους  θεωρητικούς συνωμοσιών ,η εφημερίδα  Daily Mail προαναγγέλλει καταστροφή και χάος από τον πλανήτη αυτόν.
Τώρα, ο Nibiru ευρίσκεται σχετικά κοντά στη Γη, και  στις 19 Νοεμβρίου ο αποκαλούμενος και «πλανήτης Χ», θα έρθει πολύ κοντά στον πλανήτη μας , προκαλώντας ακόμα πιο σοβαρούς σεισμούς ενώ θα εκτοξεύει «πλασματικά σωματίδια ενέργειας».
Τα εν λόγω σωματίδια οδηγούν  σε φυσικές καταστροφές, θα διαταράξουν το κλίμα του πλανήτη γη
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι υπέρμαχοι μιας αρκετά παλιάς θεωρίας συνωμοσίας που θέλει τα πάντα να τελειώνουν σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε δεν θα είναι ίδιος τον Νοέμβριο .
Η θεωρία συνδυάζει την ύπαρξη ενός  πλανήτη, ονόματι Νιμπίρου ή Πλανήτη X με… αποσπάσματα της Βίβλου, δημιουργώντας ένα κοκτέιλ καταστροφολογίας που έχει πείσει αρκετούς εύπιστους (κυρίως Αμερικανούς) ότι το τέλος πλησιάζει.
Εδώ και αρκετά χρόνια, οι υπέρμαχοι της θεωρίας προβλέπουν ότι η σύγκρουση του συγκεκριμένου πλανήτη με τη Γη θα οδηγήσει στο τέλος του κόσμου.
Η νέα εξέλιξη που τους γεμίζει σιγουριά ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και όλα θα χαθούν εκτός εάν μας …σώσουν οι » φίλοι μας οι εξωγήινοι», πλασάροντας μια νέα θεωρία  την οποία στηρίζει το Χόλυγουντ εδώ και τριάντα χρόνια με πλήθος ταινιών.
Σύμφωνα με έναν πρώην επιστήμονα της Nasa, οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά δεν έχουν έρθει σε επαφή με τη Γη, επειδή πιθανότατα ζουν στο βάθος ενός κατεψυγμένου ωκεανού.
Ο Alan Stern, ο οποίος εργάζεται, τώρα, στο Νοτιοδυτικό Ινστιτούτο Ερευνών του Τέξας, πραγματοποίησε μια ομιλία στο Τμήμα Πλανητικών Επιστημών του 2017, την περασμένη εβδομάδα, για να συζητήσει και να απαντήσει σε ερωτήματα περί εξωγήινων και γιατί δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα στη Γη.
Ο ίδιος ανέφερε:
«Υπάρχουν πολλές πιθανές εξηγήσεις σχετικά μ’ αυτό το παράδοξο» και προσθέτει:
« Εμείς προτείνουμε ένα άλλο – δηλαδή ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των κόσμων με βιολογία και πολιτισμούς είναι υδάτινοι κόσμοι στον ωκεανό».
Ο ίδιος έσπευσε να αιτιολογήσει την απάντηση του αυτή, υποστηρίζοντας ότι οι εξωγήινοι θα είχαν μια ωραία ζωή εάν ζούσαν στο βυθό των ωκεανών επειδή το νερό θα τους προστάτευε από τις εκρήξεις αστεριών, τη διαστημική ακτινοβολία ή άλλες φυσικές καταστροφές.
Ωστόσο, ο Stern πιστεύει ότι αυτοί οι υδάτινοι κόσμοι είναι πιθανόν να είναι εξαιρετικά κρύοι, πράγμα που σημαίνει ότι οι εξωγήινοι, πιθανότατα, ζουν κάτω από μια παχιά κρούστα πάγου.
Αυτός είναι και ο λόγος που πιθανότατα δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
Άλλοι μιλούν για «μούμιες εξωγήινων», που ανακαλύφθηκαν στη Nazca, δεν ανήκουν σε ανθρώπινα όντα σύμφωνα με τον Dr Edson Vivanco ο οποίος προχωρά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις!
Μια σειρά από 5 «μούμιες εξωγήινων» φέρονται να  ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Περού είναι αληθινοί σύμφωνα με επιστήμονα που συμμετέχει στην ομάδα ερευνών.
Ο Dr Edson Vivanco, ειδικός σε σκελετούς, αναφέρει ότι οι μούμιες εξωγήινων 1.700 ετών που βρέθηκαν στη νότια Αμερική δεν ανήκουν σε ανθρώπινα όντα.
Οι μούμιες με τρία δάχτυλα σε χέρια και πόδια ωστόσο έχουν χαρακτηριστεί ψεύτικοι από άλλους επιστήμονες. Όμως ο Dr Edson Vivanco επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι τα σώματα είναι πραγματικά.
«Για να αναδημιουργήσεις ένα κρανίο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ δύσκολο έργο». Ο επιστήμονας επιμένει πως αν ήταν ψεύτικα θα έβγαινε πρώτος να το πει.
«Αυτή τη στιγμή μελετάμε τα αποδεικτικά στοιχεία και μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει τίποτα που να δείχνει ότι πρόκειται για απάτη ή ότι τα πτώματα τροποποιήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο. Έχουμε πολλά στοιχεία που μας οδηγούν να αποδείξουμε ότι είναι αληθινά».
Το βίντεο με τις μούμιες εξωγήινων δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιούνιο στην αρχαία πόλη Nazca, στο Περού.
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα ξαφνικά από πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις με σκοπό σαφώς τον πλήρη προσανατολισμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης.
Η ορθοδοξία  όμως, οι Άγιοι και ειδικά ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός μας έχουν ¨προειδοποιήσει»  εδώ και αιώνες . ,για αυτό το ζοφερό και «βρώμικο» σενάριο της νέας τάξης πραγμάτων,  …να μην πιστέψουμε τίποτα από όσα θα ακούσουμε ή διαβάσουμε.
«Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε…»
῞Ηξει δὲ ἡ ἡμέρα Κυρίου ὡς κλέπτης ἐν νυκτί, ἐν ᾖ οὐρανοὶ ροιζηδὸν παρελεύσονται, στοιχεῖα δὲ καυσούμενα λυθήσονται, καὶ γῆ καὶ τὰ ἐν αὐτῇ ἔργα κατακαήσεται. (Β’ Πέτρου 3,10)
Ο Απόστολος Παύλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι δαίμονες μπορούν να πάρουν την μορφή ακόμη και « αγγέλων φωτός».
Αλίμονο που έχει καταντήσει ο άνθρωπος!
Να ψάχνει για σωτήρες σε άλλους πλανήτες.
Να εμπιστεύεται ό,τι του πλασάρουν, αβασάνιστα. Να μην έχει πλέον που την κεφαλήν κλίνει. Να περιμένει λέει την σωτηρία του, από τους άλλους πλανήτες. Από πιο….. δήθεν «εξελιγμένα» όντα.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα