Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Προσοχή: Καμία “αφύπνιση” δεν είναι βασανιστήρια!

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν κάτι περίεργα άρθρα από δήθεν αφυπνιστικά, ενορατικά, new age σάιτ, που λένε ότι αν έχεις κάποιες διαταραχές με τον ύπνο σου δεν πρέπει να στεναχωριέσαι, είναι για καλό σου, γιατί… αφυπνίζεσαι πνευματικά!

Δηλώνω μετά βεβαιότητος αλλά και απολύτου βδελυγμίας, ότι… μεγαλύτερη μπούρδα δεν έχω ακούσει! Και υποψιάζομαι, δυστυχώς, ότι δεν είναι καθόλου αθώα.
Γράφει μία όνομα και μη χωριό:

“Σημάδια πνευματικής αφύπνισης” 

Οδεύουμε πλέον σταθερά σε ένα υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης, σε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης, αυτό που ονομάζουμε πνευματική αφύπνιση […] τα συμπτώματα αυτά είναι τα πιο κοινά και τα πιο συχνά καταγεγραμμένα:
  • Απώλεια ταυτότητας
  • Έλλειψη προσανατολισμού
  • Αστάθειες στον ύπνο
  • Απώλεια μνήμης
  • Έλλειψη διάθεσης και ανάγκη παραίτησης
  • Υπερευαισθησία σε εξωτερικά ερεθίσματα
  • Πόνοι στο σώμα
  • Απότομες αλλαγές διάθεσης
  • Αίσθηση μοναξιάς
Σιγά καλέ! Κόψτε κάτι. Σε λίγο θα μας πείτε ότι αν πάθεις Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, Σκλήρυνση κατά Πλάκας – και λοιπές νευρολογικές ασθένειες δεν είναι κακοοό… αφυπνίζεσαι!
Ένας άλλος δίνει συμπτώματα αφύπνισης με… το ένα πόδι στον τάφο. Διαβάστε παρακάτω στο + :
Σημάδια Ανάληψης

Ψέ-μα!

ΚΑΜΙΑ αφύπνιση συνείδησης ή κουνταλίνης δημιουργεί ΚΑΝΕΝΑ από τα ανωτέρω συμπτώματα!!! Το αντίθετο, η πνευματική αφύπνιση και η ροή της κουνταλίνης στο σώμα όταν αφυπνιστεί, δημιουργεί μια ελαφρότητα του σωματικού (υλικού) Είναι, σε συνδυασμό με νοητική διαύγεια και αύξηση αντίληψης, συνείδησης και γνώσης.
ΚΑΜΙΑ αφύπνιση συνείδησης ή κουνταλίνης μοιάζει με Κινέζικα μαρτύρια ή τους βασανισμούς των μυστικών υπηρεσιών που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς. Ίσα ίσα, ο ύπνος του αφυπνισμένου είναι πάντα στο σωστό επίπεδο, σε άμεση επαφή με τις συχνότητες Σούμαν και το συλλογικό συνειδητό, ΌΧΙ το υποσυνείδητο. Ξεκουράζει και μορφώνει ταυτόχρονα, μάλιστα, αν υπάρχει κάποιο θέμα που σε απασχολεί, κοιμάσαι ήρεμα, αλλά όταν ξυπνάς έχεις τη λύση!
Αν όμως έχετε όλα ή μερικά από τα ανωτέρω συμπτώματα, κάτι δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε, κάτι σας ξυπνάει συνέχεια, κάτι σας βουίζει, κάτι σας κουράζει, κάτι σας φέρνει πονοκεφάλους, ναυτία, μυαλγίες κ.λ.π. τότε, απλά πάσχετε από…

Ηλεκτρομαγνητική Υπερευαισθησία 

… και απλά δεν το γνωρίζετε.
Κλείστε τα wifi. Πείτε στους γείτονες να κάνουν το ίδιο την ώρα του ύπνου. Ελέγξτε αν είστε κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας ή υποσταθμό ΔΕΗ. Μην κοιμάστε με ανοικτό το κινητό στο κομοδίνο (πάρτε κανονικό ξυπνητήρι). Μην έχετε κομπιούτερ ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στην κρεβατοκάμαρα σε sleep mode – βγάλτε τες ακόμα κι από την πρίζα.
Κάντε τα όλα αυτά και… θα δείτε πως θα ξε-αφυπνιστείτε και θα φτιάξει η υγεία σας! Κανονικό ξεμάτιασμα, που λένε.
Τι άλλο θα σκαρφιστούν για να κρύψουν το έγκλημα τους αλλά και να παραπλανήσουν τους αναζητητές; Αν μπει και η τεχνολογία 5G, εκεί να δείτε “αφύπνιση” που έχει να πέσει – μάτι δεν θα κλείνετε, χέρι ή πόδι δεν θα κουνάτε κι από μυαλό; Βάρκα γιαλό!
Μας βλέπω όλους μαζί να κάνουμε “ανάληψη” προς ουρανούς μεριά, ψυχή τε και σώματι!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα