Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

6 πράγματα που θα καταλάβουν μόνο οι άνθρωποι που έχουν μεγάλη καρδιά αλλά «σκοτεινή ψυχή»


Υπάρχουν καταστάσεις και γεγονότα που βιώνεις κατά τη διάρκεια της ζωής σου που σε αλλάζουν εξ ολοκλήρου. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα δυσκολευτείς να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου σε σχέση με μία παρελθοντική εκδοχή σου.

Οι εμπειρίες και τα μαθήματα που έχεις πάρει από τη ζωή μπορεί να έχουν μαυρίσει την ψυχή σου και να σε έχουν μετατρέψει σε έναν σκληροτράχυλο, ψυχρό και απρόσωπο άνθρωπο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μεγάλη καρδιά με την οποία σε έχει ευλογήσει ή καταραστεί (όπως το πάρει κανείς) η Δημιουργία έχει χαθεί..

Ακολουθούν 6 ακράδαντα σημάδια τα οποία μαρτυρούν πως η μεγάλη σου καρδιά υπάρχει και ζει ακόμα μέσα σου και μπορεί να δώσει μία άλλη προοπτική στην σκληρή πραγματικότητα της ενήλικης ζωής σου.

1. Νοιάζεσαι πιο πολύ για τους άλλους παρά για εσένα.
Μπορεί να έχεις απογοητευτεί πολλές φορές από τους ανθρώπους παρόλα αυτά η γενναιοδωρία και το ενδιαφέρον που εξακολουθείς να έχεις για τους άλλους είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου!

2. Είσαι ιδιαίτερα προστατευτικός προς τα άτομα της οικογένειάς σου, τους φίλους και τους σημαντικούς για εσένα ανθρώπους.
Μπορεί να έχεις περάσει πολλά και για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα ήθελες τα άτομα που αγαπάς να πληγωθούν με τον ίδιο ή με παρόμοιο τρόπο όπως και εσύ. Για αυτό και η προστατευτική σου φύση μαρτυράει τη ζεστασιά που κρύβει η μεγάλη σου καρδιά.

3. Οι άνθρωποι παρεξηγούν την ευγένειά σου ως αδυναμία σου
Οι χειρότεροι για σένα είναι τέτοιου είδους άνθρωποι. Να τους αποφεύγεις γιατί παρεξηγούν το μεγαλείο της καρδιάς σου. Ακόμα καλύτερα, προσπάθησε να τους καταστρέψεις δημόσια τον εγωισμό μέσα από τη γενναιοδωρία της στάσης σου. Αυτό θα τους βάλει στη θέση τους…

4. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες 
Σου έχει τύχει να δεις άστεγους ανθρώπους και να αισθανθείς τύψεις και ενοχές που δυσκολεύεσαι μέχρι και να πετάξεις τον καφέ που κρατάς στα σκουπίδια για κάποιον λόγο μετά το θέαμα τους?Τότε ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που η καρδία τους τους καθιστά ευαίσθητους με τόσο λεπτά θέματα!

5. Ασκείς έντονη αυτοκριτική 
Πολλές φορές κυρίως πριν πας για ύπνο ακούς την καρδιά σου που σε κατηγορεί για το άτομο που έχεις γίνει με το πέρασμα του χρόνο και μέσα από τα βιώματα της σκληρής κοινωνίας.
Κάνεις αυτοκριτική καθώς ξέρεις πως είναι αργά να βγάλεις από μέσα σου την χαμένη παιδικότητα και αθωότητα της ψυχής σου..
Ή μήπως όχι…;

6. Συγχωρείς ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει αβάσταχτα ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα έχουν αλλάξει..
Ναι και για αυτό το λόγο οτιδήποτε πρεσβεύει την αγάπη και τη συγχώρεση είναι περήφανο και ευγνώμων για εσένα και για αυτό που κάνεις!
Πηγή
Image: Amanda Cass

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα