Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Πραγματικότητα είναι ...



Τι είναι "πραγματικότητα";

Είναι η βιωματική συνθήκη με σημείο εκκίνησης αυτό που πιστεύεις ότι είναι "δυνατόν" και σημείο τερματισμού σε ό,τι πιστεύεις "αδύνατον" να συμβεί. Είναι αυτό που έχεις πιστέψει πως ήσουν, πως είσαι και πως μπορείς να γίνεις.

Είναι ένα πλαίσιο που έχεις τοποθετηθεί, γεμάτο από αντιλήψεις, ιδέες, πεποιθήσεις και συμπεράσματα για το τι είναι τι, μέσα απ`όπου ερμηνεύεις τον κόσμο που ζείς και τις εντυπώσεις, τα αισθήματα και συναισθήματα που σου προκαλεί.

Οι βεβαιότητες που έχεις, στο σύνολό τους, σε προσδιορίζουν σε βαθμό που ο κόσμος γύρω σου μοιάζει να τις επικροτεί καθώς αυτές εμφανίζονται διαρκώς μπροστά σου με πολλές μορφές και, αφού ταυτίζονται με τις απόψεις σου, νιώθεις πως δικαιώνεσαι.

Κι εκεί ακριβώς παγειώνεσαι, αποκρυσταλλώνεσαι και παγιδεύεσαι στο πλαίσιο-φυλακή και αφήνεσαι να παρασυρθείς σ`έναν περιορισμό που ενώ ακυρώνει εσένα, ταυτόχρονα δυναμώνει το σύστημα που σε θέλει να ζείς στη σκιά σου, υποδουλωμένο στις επιταγές του μυαλού σου.
Αυτό, ήταν το παλιό παράδειγμα.


Η ενέργεια μέσα στην οποία ζούμε, κινούμαστε και υπάρχουμε έχει αλλάξει και αλλάζει καθημερινά με όλο και πιο δραματικό τρόπο καθώς το παλιό ξεριζώνεται όλο και πιο βίαια, όλο και πιο αποτελεσματικά, εντός και εκτός.

Αυτό μπορούμε πλέον να το νιώσουμε καθαρά καθώς κοιτάζουμε τον εαυτό μας να απομακρύνεται από οτιδήποτε γνωρίζαμε και θεωρούσαμε δεδομένο για εμάς. Υπάρχει μια ελαφρότητα που γίνεται αντιληπτή μέσω μιας ανεμπόδιστης ροής στο καθημερινό μας βίωμα, κάτι που δεν ήταν έτσι ποτέ πριν. Εκεί που όλα έμοιαζαν να σέρνονται και να απαιτούν μεγάλες κι επίπονες προσπάθειες για να προχωρήσουν, τώρα κυλούν με απλές κινήσεις καθώς κάνουμε τα βήματά μας προς τη νέα κατεύθυνση που μας καλεί ο εαυτός μας να στραφούμε. Ο ρυθμός δεν είναι ακόμη όσο γρήγορος θα θέλαμε, αλλά γνωρίζουμε πως είναι θέμα χρόνου μέχρι ν`αυξηθεί κι αυτό μας εξασφαλίζει την απαραίτητη υπομονή ενώ παράλληλα μας προσφέρει την δυνατότητα επιλογών κάτω από εσωτερική διαύγεια που δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες. Μαθαίνουμε να ρυθμίζουμε τις αναπνοές μας και να συγκρατούμε τις επιθυμίες μας, καθώς το σώμα μας υποβάλλεται σε δοκιμασίες που απαιτούν οι νέες ενέργειες μέχρι να τις αφομοιώσει. Οι ποικίλες διαταραχές του δεν μας τρομάζουν πια, καμία δεν διαρκεί για πολύ και η δυσαρέσκεια εξαφανίζεται μαζί με τις παλιές μας όψεις που χάνονται στο παρελθόν καθώς γκρεμίζουμε τις γέφυρές του. Δεν διαγράφουμε τις εμπειρίες, απλώς τις αποκαθιστούμε και τις απαλλάσσουμε από κάθε ενοχική σκιά που τις ακολουθούσε.

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε μήπως έχουμε βρεθεί σε στάσιμα νερά και ευθύς αναζητάμε δράση ώστε ν`αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι είμαστε έτοιμοι ν`αναλάβουμε την ευθύνη και το έργο που της αναλογεί, να περάσουμε στην πρώτη γραμμή της νέας μας εμπειρίας, να υλοποιήσουμε τις ιδέες και το όραμά μας. 

Η εσωτερική μας φωνή όμως κατευνάζει την βιασύνη και υπενθυμίζει ότι τώρα ανοίγουμε τον Δρόμο μιας εποχής χωρίς προηγούμενο καθώς εκπαιδευόμαστε στην κατανόηση, στην αντίληψη, στην αφομοίωση, στην εφαρμογή και την διαχείριση ενεργειών που ποτέ πριν δεν είχαμε συναντήσει. Καθώς το Φως εισέρχεται στο Ηλιακό Σύστημα και λούζει την Γαία, αυτό που αναδύεται και αφυπνίζεται δεν θα γίνει αντιληπτό και ορθά διαχειρίσιμο απλά και γρήγορα. Είμαστε μόνο στην αρχή και μόλις ξεκίνησε να ξετυλίγεται στις Καρδιές μας ένα μελλοντικό όραμα που για να συλλάβουμε θα χρειαστούμε χρόνο. Το Κοσμικό Σχέδιο ζητάει ταπεινότητα και όχι έπαρση, χρειάζεται Καρδιές καλλιεργημένες με συμπόνοια, στοργή και δεκτικότητα, έχει ανάγκη μυαλά ήρεμα, γαλήνια κι απαλλαγμένα από κάθε χωριστικότητα, με την ικανότητα να συνθέσουν το παζλ των γνώσεων που θα προσφέρει για το κοινό καλό.

Αυτό στο οποίο έχουμε κληθεί να συμμετέχουμε, ο πεπερασμένος τρισδιάστατος σωματικός μας φορέας χρειάζεται χρόνο για να το κατανοήσει και ν`ανταποκριθεί. Γι`αυτό και όλα κυλούν με αργούς ρυθμούς προς το παρόν, ενώ μέσα από κάθε δοκιμασία μας δίνεται η ευκαιρία να κοιτάξουμε κατάματα τους εαυτούς μας, να φωτίσουμε όσες σκιές απόμειναν και ν`ανυψώσουμε τους κραδασμούς μας, με ξεκάθαρες προθέσεις και συνειδητές, εστιασμένες κινήσεις.

Με κάθε βήμα προς το Φως που κάνουμε, ένα κομμάτι του παζλ μας δίνεται κάθε φορά και σιγά σιγά η εικόνα θα συμπληρώνεται και η θέση μας εντός της θα αποσαφηνίζεται. Το αρχαίο παράδειγμα χιλιάδων ετών είναι βαθιά ριζωμένο και η απαλλαγή μας πρέπει να είναι οριστική για ν`αποφύγουμε πισωγυρίσματα και απογοητεύσεις.

Τώρα χτίζουμε το Ψυχικό μας Μέλλον και κάθε βιασύνη στην επιλογή των υλικών δεν θα ωφελήσει καθόλου. Ας μην ξεχνάμε ότι η 3η διάσταση κραδαίνεται σε πολύ αργό συχνοτικό πρότυπο, γι`αυτό και το καθετί αναπτύσσεται αργά. Η αρχή έγινε και τίποτα δεν θα την ακυρώσει. Ο ρυθμός θ`αυξάνεται όσο το ρήγμα μεταξύ του νέου και του παλιού θα μεγαλώνει, εντός κι εκτός.


Το Ομαδικό Έργο εξελίσσεται και αναπτύσσεται σε παγκόσμια κλίμακα με σκοπό να συναντηθούν άνθρωποι και να ενώσουν τις δυνάμεις τους κάτω από έναν κοινό σκοπό: την εξάλειψη της χωριστικότητας.

Καμία σημασία δεν έχει ο τρόπος ή ο λόγος που αυτές οι ομάδες θα σχηματιστούν, είτε είναι θεραπευτικός, είτε επιμορφωτικός, είτε ψυχαγωγικός. Η Ενότητα αποτελεί το σπουδαιότερο επίτευγμά τους και τον υψηλότερο στόχο τους καθώς προσφέρουν τον χώρο όπου θα σφυρηλατηθεί η Αδελφοσύνη ενώ θα καλλιεργείται η ανοχή, ο σεβασμός και η αποδοχή απέναντι στην Διαφορετικότητα, έτσι ώστε να γίνει βαθιά κατανοητή η Μοναδικότητα.

Κάθε άνθρωπος έχει να προσφέρει ένα κομμάτι του παζλ που τώρα μορφοποιείται, ένα κομμάτι αδιαπραγμάτευτα αναντικατάστατο. Οι ομάδες που θα έλξουν με τον κραδασμό τους ανάλογα άτομα, αποτελούν τα πεδία όπου αυτά θα βρούν το θάρρος να διεκδικήσουν την θέση τους σ`έναν κόσμο που μεταμορφώνεται καθώς βγαίνει από το κουκούλι της παιδικής/εφηβικής του ηλικίας και περνάει στην εποχή της ωριμότητας και της Πνευματικής του Αναγέννησης. 

Τώρα στεκόμαστε στο κατώφλι μεταξύ των δύο εποχών και οι ομάδες εμφανίζονται για να κυοφορήσουν το Νέο Παράδειγμα και να προβάλλουν τις καινούριες ιδέες που θα λειτουργήσουν ως φάροι μέσα στο σκοτάδι του παλιού κόσμου που καταρρέει ενώ η εποχή του κλείνει τον κύκλο της.

Το Νέο Παράδειγμα που ενώνει τους ανθρώπους κάτω από Παγκόσμιο Ομαδικό Διαλογισμό, χτίζει ταυτόχρονα ένα ισχυρό ενεργειακό πλέγμα γύρω από τον Πλανήτη που θ`αντικαταστήσει το αρχαίο πλέγμα της ψευδαίσθησης, της πλάνης και της υποταγής. Οι συμμετέχοντες στο Ομαδικό Έργο, οπουδήποτε στον Πλανήτη, αφυπνίζουν την εσωτερική τους ζωή και ανακαλύπτουν δυνάμεις προ πολλού ξεχασμένες καθώς ήταν επί σειρά αιώνων στραμμένοι στον εξωτερικό κόσμο των απατηλών μορφών και φαινομένων, αναζητώντας εκεί την αλήθεια και τις απαντήσεις στα υπαρξιακά τους ερωτήματα. Σταδιακά, μαθαίνουν νέους τρόπους διαχείρισης του εαυτού τους και έτσι διανοίγουν τα κανάλια επικοινωνίας με τις ανώτερες όψεις τους, κάτι που επιφέρει βαθιές αλλαγές και οριστικούς μετασχηματισμούς στη συνείδησή τους. Ο Κόσμος τους δεν είναι πια ο ίδιος και ούτε πρόκειται ποτέ να ξαναγίνει όπως ήταν, η Ψυχή βρίσκει χώρο και κάνει αισθητή την παρουσία της, η συνεργασία εγκαθιδρύεται και το πραγματικό ταξίδι ξεκινάει. 

Αυτό, είναι ένα ταξίδι επιστροφής στην πηγή της χαράς, της γαλήνης και της αρμονίας, ένα ταξίδι με προορισμό τον Αυθεντικό Εαυτό που ήταν πάντοτε εκεί και περίμενε να στραφούμε και να τον αναζητήσουμε. Εκεί, στην Καρδιά μας.


Από το 2012 και μετά, όλες οι αρχαίες προφητείες γι`αυτή την εποχή ακυρώθηκαν καθώς περάσαμε το κατώφλι και διορθώσαμε την πορεία που μπορούσε να μας οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή, όπως έγινε με τους προηγούμενους πολιτισμούς που κάποτε ήκμασαν στη Γαία.

Στο Συλλογικό Ασυνείδητο, η επιλογή να προχωρήσουμε εμπρός αφήνοντας οριστικά πίσω την σκοτεινή μας εποχή, έγινε αντιληπτή στα πέρατα του Σύμπαντος και η Ελεύθερη Βούλησή μας έχει ήδη τιμηθεί απ`όλους τους ανώτερους πολιτισμούς του Γαλαξία και φυσικά από την Πηγή. Ο παλιός κόσμος επιμένει ν`αναπαράγει το ίδιο σχέδιο που είχε για τον αφανισμό μας, καθώς τα μέλη του είναι ανίκανα ν`αντιληφθούν τις ενέργειες υψηλότερων κραδασμών που τώρα εισέρχονται κατακλυσμικά και αναβαθμίζουν το συχνοτικό πρότυπο κάθε μορφής ζωής. Η εξουσία που καταχρηστικά κατείχαν, τους αφαιρείται καθημερινά και το άδραγμά τους στις συνειδήσεις των ανθρώπων φθίνει ολοένα και χαλαρώνει, επιτρέποντας έτσι περισσότερο Φως να διεισδύσει. Αυτός είναι και ο λόγος που βιώνουμε την ανεμπόδιστη ροή και εκείνη την ¨ελαφρότητα¨ που προανέφερα, κάτι που θα γίνεται όλο και πιο αισθητό με την πάροδο του χρόνου, φέρνοντας πολύ ιδιαίτερα γεγονότα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Είτε το γνωρίζουμε είτε όχι, έχουμε πάρει το μέλλον στα χέρια μας και προχωράμε σταθερά για να συναντήσουμε το πεπρωμένο μας που περιμένει γεμάτο χαρούμενες εκπλήξεις και θαύματα που θα μας αφήσουν εκστατικά άφωνους.

Ανυψώνουμε εαυτούς
καθώς παραμερίζουμε το σκοτάδι
και ελευθερώνουμε χώρο
για να εισέλθει
το Φως της Ψυχής μας.
Ανυψώνουμε την Γαία
καθώς σεβόμαστε
κάθε μορφή ζωής που φιλοξενεί
και υπερασπιζόμαστε
την Μοναδικότητά της.
Αποκαθιστούμε
το Κοσμικό Σχέδιο
καθώς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας
και υπηρετούμε το Όραμα
που γεννιέται στην Καρδιά μας.

Έτσι,
"πραγματικότητα"
γίνεται εκείνη η βιωματική συνθήκη
που εμείς επιλέγουμε
καθώς αναγνωρίζουμε
ποιοι αληθινά είμαστε
από πού ερχόμαστε
και πού πηγαίνουμε.

Και όλα αλλάζουν.



[ artist: ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα