Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Flvto - Δωρεάν κατέβασμα τραγουδιών με τον πιο γρήγορο τρόπο


Δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία! Το Flvto είναι μια Web εφαρμογή με την οποία μπορείς να κατεβάσεις τραγούδια και ταινίες από το Youtube ή και άλλες υπηρεσίες που φιλοξενούν βίντεο όπως το Vimeo, Dailymotion, Metacafe, Facebook και πολλές άλλες. Εκτός φυσικά από τραγούδια έχεις την επιλογή να κατεβάσεις το βίντεο κανονικά σε 4 διαφορετικές μορφές όπως MP4, MP4 HD, AVI και AVI HD.

Δεν έχει σημασία τι λειτουργικό έχεις, επειδή είναι web εφαρμογή είτε με Windows είσαι, Linux ή και Mac OS δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

Πως κατεβάζω τραγούδια;

Η διαδικασία κατεβάσματος ενός τραγουδιού είναι τόσο απλή που ο γιος μου (8 χρονών) το κατάλαβε με την πρώτη. Αντιγράφεις το Link του βίντεο που βλέπεις στο Youtube ή από άλλη υπηρεσία και το κάνεις επικόλλησηστο πεδίο που υπάρχει στο flvto. Στη συνέχεια, πατάς το κουμπί «μετατροπή σε» για να αρχίσει η μετατροπή του βίντεο και μόλος ολοκληρωθεί θα είσαι έτοιμος να το κατεβάσεις με το κουμπί «λήψη» που θα σου εμφανίσει.


Για εσένα που σου αρέσουν οι εφαρμογές για Windows, μπορείς να κατεβάσεις την Desktop έκδοση του Flvto για Windows κάνοντας κλικ εδώ. Υπόψιν ότι το περιβάλλον του flvto.biz είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: τα πάντα όλα, είπαμε είναι web εφαρμογή
Κατασκευαστής: Flvto
Πηγή: flvto
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα