Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

2018- Έτος Τέλους του Πλανήτη Γη?


Πριν ξεκινήσουμε να γράφουμε γι'αυτό το έτος θα αναφέρουμε τη σημασία της αριθμολεξικής δύναμης του γραπτού Ελληνικού Λόγου,όπως αυτός υπάρχει χιλιάδες χρόνια πρίν.

Τη σημασία του εντόπισε ο Πλάτων στον Κρατύλο ,γιαυτό και έγραψε για τον δαίμων του λόγου τον Αιγύπτιο-Θωθ.

Σίγουρα υπάρχει μαγεία στην αριθμολεξία του γραπτού λόγου.Το χρησιμοποίησαν γι'αυτό οι Αλεξανδρινοί φιλόσοφοι και μετά οι Γνωστικοί και αρκετοί χριστιανοί.

Σε γενικές γραμμές είναι ενδεικτικά-αποκαλυπτική η αριθμολεξία,χωρίς όμως βέβαιο αποτέλεσμα.Χρειάζονται άλλοι "δαίμονες" για να φτάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα και πάλι δεν φτάνουμε αφού η Μεγάλη Μητέρα κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της.

Τέτοιοι "αγαθοί δαίμονες" είναι η ενόραση που προκύπτει από πολλά χρόνια ή πολλές ζωές πνευματική εργασία και σίγουρα ο ηθικός και πνευματικός τρόπος ζωής που διδάσκουν οι μεγάλες θρησκείες του Χριστιανισμού-Βουδισμού-Ταοισμού.

Πάραυτα υπάρχουν οι ενδείξεις που αναφέραμε για την αριθμολεξία και αυτές είναι πιο ισχυρές όσο πιο ΑΠΛΕΣ είναι οι αριθμολεξικές σχέσεις.Γιατί το εγγύτερο στο απλό είναι και το πιο αληθινό.

Θυμάμαι τον περασμένο Ιουλίο,που φιλικό μπλόγκ έδινε περίπλοκες αριθμολεξικές εξισώσεις για επερχόμενα γεγονότα στην Ελλάδα και τα οποία ουδέποτε ήρθαν.Έτσι θα πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο απλοί και σύντομοι στην τεχνική αυτή και επίσης να μην επιμένουμε στην εύρεση του ποθούμενου!

Από προσωπική πείρα,κατάλαβα ότι αυτές οι αριθμολεξικές εξισώσεις έρχονται σχεδόν αυτόματα και κόπο και όσο πιο απλές τόσο πιο αληθινές!
Αλλά ας συνεχίσουμε τώρα με το έτος 2018!

Για το έτος αυτό είχε μιλήσει ο μακαρίτης,μεγάλος ερευνητής και εφευρέτης Γ.Γκιόλβας, με την φράση:"Ευτυχώς ...που δε θα ζήσω αυτά που θα γίνουν το 2018".

Έτσι αναφέρθηκε σε αυτό το "μοιραίο έτος" με ανησυχία για επερχόμενα γεγονότα στη χώρα μας που θα είναι μάλλον συμφορά.

Επίσης για το το 2018 ασχολήθηκε ο πατήρ Μάξιμος εκδίδοντας,μάλιστα και βιβλίο στο οποίο ,απ ότι κατάλαβα στηρίζεται κυρίως στο ότι το 2018 θα έχουν παρέλθει 70 χρόνια από την επιστροφή των Ισραηλιτών στην πατρίδα τους δηλαδή από το 1948 που ιδρύθηκε το Ισραήλ.

Για τις προφητείες του ο Πατήρ Μάξιμος τιμωρήθηκε από την Ιερά Σύνοδο.


Όμως η γνώμη μου είναι ότι ο εν λόγω κληρικός δεν έκθεσε έτσι τυχαία την άποψη του αλλά με παρόρμηση έξωθεν...εννοώ από κάποια νοητική ή μάλλον αστρική πηγή.

Το λέω αυτό γιατί θυμάμαι σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή που έσπασε ένα ποτήρι μόνο του!-μπροστά στα έκπληκτα μάτια της τηλεπαρουσιάστριας.

Ο ίδιος το εξήγησε σαν διαβολική επίθεση.

Όμως αν ζούσε ο Καρλ Γιουνγκ θα το εξηγούσε ως ριπή του Ασύνειδου.

Ασύνειδο που είναι ο αστρικός κόσμος των επιθυμιών και των παθών και χρησιμοποιεί ζώντες οργανισμούς για δέκτες.

Άρα ο συγκεκριμένος κληρικός ήταν δέκτης αστρικών εισβολών και μαζί προφητικών μηνυμάτων....τα οποία όμως δεν είναι ξεκάθαρα και ακριβή,όπως σχεδόν πάντα κάνει ο αστρικός κόσμος (OD).

Ανάλογη μορφή είχαν και οι χρησμοί του μαντείου των Δελφών που ήταν πάντα "λοξές"
.

Έπρεπε να υπολογιστούν και άλλοι παράγοντες για να βγεί νόημα.

Έτσι λοιπόν και για το 2018.

Υπάρχει προφητεία από δύο δέκτες-πηγές,χωρίς όμως να γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί αυτή την χρονιά.Φαίνεται όμως ότι κάτι θα συμβεί και ίσως να μην το πάρουμε χαμπάρι.Δηλαδή να περάσει η χρονιά να συμβεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός και εμείς να μην το καταλάβουμε.Εννοώ οι περισσότεροι από μας!Γιατί κάποιοι ίσως να το αντιληφθούν!

Να θυμίσουμε εδώ τη γέννηση του Γαλιλαίου και την εμφάνιση συγκεκριμένου αστρικού φαινομένου στην ανατολή,το οποίο ερμήνευσαν μόνο οι ιερείς του Ζαρατούστρα,οι τρείς Μάγοι.

Αλλά θα θυμίσουμε και την αναμονή του τέλους του κόσμου το 2012 σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας!

Το 2012 παρήλθε,χωρίς να συμβεί απολύτως τίποτε,πλην του αστρονομικού φαινομένου του περάσματος της Αφροδίτης από τον Ηλιακό δίσκο.

Έγινε όμως μόνο αυτό?

Μήπως συνέβη κάτι σε άλλα πεδία και εμείς δεν το γνωρίζουμε?

Γράψαμε ήδη για το έτος 1876 που ανέφερε ο Ρ.Στάινερ.

Τότε έγινε μια μεγάλη μάχη στο αστρικό πεδίο της Γης, μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών οντοτήτων που κατέληξε σε νίκη των αγγελικών δυνάμεων και αθρόα πτώση σκοτεινών οντοτήτων κάτω στον πλανήτη στο φυσικό επίπεδο με ανθρώπινη ενσάρκωση πολλών απ'αυτών.

 βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_28.html

 Αυτό το γεγονός οδήγησε στους δύο παγκοσμίους πολέμους του 20ου αιώνα!

Μήπως έγινε κάτι ανάλογο το 2012 και θα ξαναγίνει το 2018?Ή μήπως κάτι άλλο πιο σημαντικό αλλά επίσης σε υπερφυσικό επίπεδο!!!Ας δούμε λοιπόν εδώ την αριθμολεξική ένδειξη:

2012=ΦΥΓΗ ΙΑΚΧΟΥ

Και ο Ίακχος δεν είναι παρά η ψυχή του πλανήτη ΓΗ.Ο Γαλιλαίος πριν πεθάνει σωματικά παρέδωσε το πνεύμα  πάνω στο Σταυρό αλλά σύμφωνα με το Κατά Μάρκο Ευαγγέλιο ήταν στο κήπο της Γεθσημανής λίγες μέρες πριν,όταν ένας νεαρός γυμνός με κατάσαρκα λευκό σεντόνι έφυγε τη στιγμή της σύλληψης του Γαλιλαίου.Και αυτό ήταν η παράδοση της ψυχής του Γαλιλαίου που ακολούθησε από το πνεύμα και το σώμα στον Σταυρό.

Ο λαός λέει ότι στον ετοιμοθάνατο βγαίνει πρώτα η ψυχή και μετά πεθαίνει....

Αν λοιπόν ο μυστικός Ίακχος είναι η ψυχή της Γης ίσως το 2012 να ήταν όντως το τελευταίο έτος της Γης και αυτό που συνέβη να ήταν ο ψυχικός θάνατος του πλανήτη που προηγείται όχι μόνο του σωματικού αλλά κατά πρώτον του πνευματικού θανάτου και μετά του φυσικού θανάτου.

Ας δούμε εδώ την επόμενη αριθμολεξική σχέση:

2018=ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΗΣ 

Οι αξιόλογοι ερευνητές που αναφέραμε,ο Γ.Γκιόλβας κα ο πατήρ Μάξιμος προφανώς κάτι αντιλήφθηκαν όχι με τα φυσικά τους όργανα αλλά με τα νοητικά τους που ήταν φύσει ανεπτυγμένα.

Κατάφεραν να συλλάβουν ένα γεγονός που είναι σημαντικότατο,αν συμβεί,και δε θα γίνει αντιληπτό,τουλάχιστον άμεσα από τον πολύ κόσμο.Γιατί η παρακμή της ανθρώπινης ζωής στον πλανήτη Γη,θα συνεχιστεί και ίσως επιταχυνθεί μετά το 2018.

Η εξέλιξη του πολέμου του  Όλου εναντίον Όλων που περιέγραψε ο Ρ.Στάινερ ,ίσως επιταχυνθεί από το 2018 και μετά!
Πράγμα που σημαίνει περισσότερους τοπικούς πολέμους και όχι παγκόσμιος γενικός πόλεμος αφού 
έχει εξαφανιστεί και η στοιχειώδης εμπιστοσύνη στον πιθανό  υποψήφιο σύμμαχο,ώστε να δημιουργηθούν συγκεκριμένοι πολεμικοί σχηματισμοί ενωμένων κρατών.

Αυτή η καχυποψία μεταξύ των κρατών ,ίσως τελικά αποβεί "σωτήρια" για την αποτροπή ενός καταστροφικότατου παγκοσμίου πολέμου,όμως από την άλλη θα επιμηκύνει τα ανθρώπινα βάσανα με μικρούς τοπικούς πολέμους που ήδη διεξάγονται.

Θα ζήσουμε βαθύτερες οικονομικές κρίσεις,επιδημίες με ανθεκτικότερα βακτήρια και ιούς και περισσότερα θύματα.Έντονα ,καταστροφικά,καιρικά φαινόμενα σαν απάντηση του πλανήτη στο επικείμενο ξεψύχισμα του.

Ενώ οι ανθρώπινες σχέσεις θα γίνονται πιο πολύπλοκες ,θα διέπονται από έντονη καχυποψία,αφού το μικρό εγώ του καθενός μας,φοβισμένο θα προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε τρόπο,αγνοώντας παντελώς το εγώ του συνανθρώπου μας ακόμη και του συγγενή μας.

Άγχος,φόβος,καχυποψία,ανασφάλεια,ανεργία,έλλειψη πρόνοιας,κοινωνικής ασφάλισης,σύνταξης....

Όλα αυτά ήδη συμβαίνουν ,όμως με την πάροδο του χρόνου θα γίνονται περισσότερα και πιο έντονα.

Οι λίγοι πλούσιοι με κάθε τρόπο θα προσπαθούν να κατοχυρώσουν τα υπάρχοντα τους πια,όχι να αυξήσουν τα κέρδη τους ενώ οι πολλοί φτωχοί θα παραμένουν απομονωμένοι και συγκεντρωμένοι στα μεγάλα αστικά κέντρα στα οποία δε θα λειτουργεί σχεδόν τίποτε,εκτός από τις υπηρεσίες φύλαξης, παρακολούθησης και καταστολής και τα κέντρα παροχής και διανομής υγειονομικού υλικού και τροφής.

Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων θα επεκταθεί και στα τρόφιμα και ίσως αργότερα και στα ενδύματα.

Και θα υπάρχει ανώτατο επιτρεπτό όριο ,φαρμάκων-τροφίμων-ενδυμάτων για κάθε ασφαλισμένο με το 11ψήφιο ΑΜΚΑ! 

Χωρίς αυτόν τον 11ψήφιο αριθμό δε θα δικαιούται κανείς,τίποτε.

Και αυτό ίσως είναι ο περίφημος αριθμός του θηρίου,αφού το 11 παραπέμπει στον αστερισμό του ι-Ταύρου,και όχι το 666 που μάλλον ιερός αριθμός είναι της αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας (ΙΑΠΕΤΟΣ=666,αυτός που πετάει το ΙΩ-Εγώ του) αλλά και του Βουδισμού και θέλουν να τον κακοποιήσουν όπως κακοποιούν πρόσφατα το Ιερό όνομα της Μεγάλης Μητέρας ,το ΙΣΙΣ με την επωνυμία στο γνωστό μαύρο χαλιφάτο(ISIS) που κατασκεύασε η μαύρη στοά και αποκεφαλίζει, κουμουνίστριες, Κούρδες,μαχήτριες και άλλους ειρηνικούς πολίτες της Δύσης.

Και ενώ θα συμβαίνουν όλα αυτά,η Αιδώς και η Νέμεσις όπως προφήτεψε ο Ησίοδος,θα φύγουν από τον πλανήτη για να σημάνει το τέλος του τελευταίου ανθρώπινου γένους,του σιδερένιου.

2135=ΦΥΓΗ ΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΗΣ

Η εξαθλίωση των ανθρώπων θα είναι ίσως μη αναστρέψιμη.Κανείς Μεσσίας και Μετρέγια δε θα μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.Ο τελευταίος Μετρέγια, με το κοντό ανάστημα ,που αναφέρουν οι Βουδιστές και ο Ρ.Στάινερ, δε θα μπορεί στα επόμενα χρόνια να επαναφέρει την πνευματικότητα στο ανθρώπινο γένος.Όλα θα έχουν πια χαθεί με αποτέλεσμα την αποχώρηση ακόμα και των τελευταίων σπλαχνικών θεών,ακόμη και του Γαλιλαίου που υποσχέθηκε ότι θα μείνει μαζί μας,μέχρι το τέλος του κόσμου:

2553=ΘΕΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΙΣ=Ο ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΗΣ.

Αυτό λοιπόν ίσως να είναι το τελευταίο έτος του πλανήτη αν οι ηγεσίες του δεν αποφασίσουν να αλλάξουν τα πράγματα.Να διακόψουν τη συμμαχία με τους Ταύρους και να στραφούν στους λαούς του πλανήτη και τον ίδιο τον πλανήτη που αργοπεθαίνει.Η Γη,αν το θέλουν,μπορεί να πάψει να είναι φυλακή αμαρτωλών ψυχών και να αλλάξει η πορεία της στο συμπαντικό γίγνεσθαι.
Υπάρχει ακόμη καιρός αναστροφής των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο περιβάλλον και στους ανθρώπους του πλανήτη,αρκεί να πάρουν την απόφαση.Προσωπικά δεν το πιστεύω.

Έχει ήδη αποφασισθεί και προκαθορισθεί η μοίρα του πλανήτη.Θα παραμείνει φυλακή και θα εγκλωβίζονται σε αυτή συνεχώς αμαρτωλές ψυχές από κάθε γωνιά του Γαλαξία και αυτό με τη σύμφωνη γνώμη της ΓΟΜ.(Γαλαξιακή Ομοσπονδία).
Θα εφαρμοστεί τελικά ένα ψευδεπίγραφο κομουνιστικό καθεστώς που δε θα είναι παρά η τυραννία των λίγων οικογενειών-δεσμοφυλάκων της Γης,όπως αυτοί έχουν οριστεί και είναι εντεταλμένοι από του Ταύρους.

Έτσι θα συνεχίσει,όπως περιγράψαμε μέχρι το τέλος της η ανθρωπότητα,όταν ο
" Ζευς δ' ολέσει και τούτο γένος μερόπων ,ανθρώπων"

Μαζί με αυτό θα αποχωρήσουν και οι εξωγήινοι Ταύροι,αφού δε θα έχουν πια τι άλλο να πάρουν από αυτόν τον δύστυχο,νεκρό πια πλανήτη!
2562=ΤΑΥΡΩΝ ΦΥΓΗ

κωπηλάτης

kokkinokoupi

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα