Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, γίνεται “ένα” με την εξελισσόμενη πτώση των Σιωνιστών στον ΟΗΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για Benjamin FulfordBenjamin Fulford
Δευτ. 25 Σεπτ. 2017
Κάτι έχει πάει σοβαρά στραβά με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, όπως ήταν προφανές σε όποιον διαθέτει στοιχειώδη αντίληψη και που έχει ακούσει την ομιλία του στο ΟΗΕ την περασμένη εβδομάδα. Αφού απειλούσε να "καταστρέψει εντελώς τη Βόρεια Κορέα", ήταν ο μόνος παγκόσμιος ηγέτης που απειλούσε με πόλεμο σε έναν χώρο δημιουργημένο για να προάγει την ειρήνη. Ο Trump το έκανε αυτό επειδή εκβιάζεται από τη Χαζαρική μαφία με βίντεο που τον δείχνει να κάνει σεξ με ένα ανήλικο κορίτσι, λένε οι πηγές της CIA, επιβεβαιώνοντας τα προηγούμενα λεγόμενα των πηγών του Πενταγώνου. Οι πηγές της CIA προσθέτουν ότι υπάρχει ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να σκοτώνει το κορίτσι, που όμως είναι κατασκευασμένο με χρήση γραφικών υπολογιστή (CGI), κάτι που οι πηγές του Πενταγώνου δεν γνώριζαν. Επιπλέον, ο "Trump προσπαθεί να παραμείνει ζωντανός και να προστατεύσει την οικογένειά του ", λένε οι πηγές της CIA.
Αν προσέξετε τη φωτό του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Λευκού Οίκου, Στρατηγού John Kelly, που κρατάει το κεφάλι του, καθώς ο Trump λέει άλλα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί, μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι αμερικανοί στρατιωτικοί δεν είχαν κανένα ρόλο σε αυτή την παρωδία.
Από την άλλη, οι απειλές του Βορειοκορεάτη Kim Jong Un “Να αντιμετωπίσει με φωτιά το εγκεφαλικά διαταραγμένο στρατόπεδο των ΗΠΑ” , έρχονται να προστεθούν στη Χαζαρική ατζέντα που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να σκορπίζει τον τρόμο στην ανθρωπότητα.
Δεν χρειάζεται να σκαλίσετε πολύ για να ανακαλύψετε πως η Β. Κορέα και ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνουν εντολές από τους ίδιους χαζάρους μαφιόζους. Το μονοπάτι, όπως θα σας δείξουμε, οδηγεί στο συγκρότημα Ρότσιλντ, στο Zug της Ελβετίας.
Στην περίπτωση του Trump, η σύνδεση με την Χαζαρική μαφία μπορεί να διαφανεί, εξετάζοντας το ποιος ήρθε για να τον σώσει όταν χρεοκόπησε: οι Rothschilds, των οποίων η έδρα βρίσκεται στο Zug. (σημ. μτφρ.Ο Trump έχει χρεοκοπήσει πέντε φορές. Δεν τον βοήθησε ο Rothschild μόνον. Τον βοήθησε και ο Πούτιν!)
Φυσικά, ο Trump, όπως και ο προκάτοχός του, Μπαράκ Ομπάμα, κινείται ανάμεσα σε δύο αντίπαλες δυνάμεις - τους στρατιωτικούς πατριώτες των Η.Π.Α. και την χαζαρική μαφία, οπότε πρέπει συνεχώς να κάνει δημόσιες κωλοτούμπες προκειμένου να κρατάει και τα δύο αφεντικά ευχαριστημένα.
Σχετικά με τη Β. Κορέα, ας συνδέσουμε μερικά κομματάκια του πάζλ, προκειμένου να υπενθυμίσουμε τη σύνδεσή της με τη Χαζαρική μαφία. Ας ξεκινήσουμε με την πυρηνική τεχνολογία της Β. Κορέας. Ο πρώην υπουργός άμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ, για παράδειγμα, βρισκόταν στο διοικητικό συμβούλιο της Ελβετικής εταιρείας ABB, η οποία παρείχε πυρηνική τεχνολογία στη Βόρεια Κορέα. Αυτό επέτρεψε την κατασκευή πλουτωνίου, ενός βασικού συστατικού για τα πυρηνικά όπλα.
Η ABB, μαζί με τον όμιλο Edmond de Rothschild, είναι μέρος του Global Compact Network που συνδέεται με τα Ηνωμένα Έθνη.
Στη συνέχεια, ανακαλύπτουμε πως το αδίστακτο χαζαρικό καθεστώς της Ουκρανίας, είναι αυτό που προμήθευσε τη Βόρειο Κορέα πυραυλοκινητήρες που χρειάζονταν για να τοποθετήσει πυρηνικά όπλα στα ICBM.
Υπάρχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες αυτού του είδους διαθέσιμες στο κοινό για όσους το ψάχνουν, αλλά ας πάμε να δούμε τώρα τι έχουν να μας πουν οι πηγές του γράφοντος.
Κατ’ αρχήν, ο Βόρειο- Κορεάτης δικτάτορας Kim Jong Un όσο σπούδαζε στην Ελβετία έκανε «μεγάλη ζωή» με όμορφες γυναίκες, φανταχτερά αυτοκίνητα, εκλεκτά ποτά κ.λπ. αγαθά που του δίνονταν με επιμέλεια από την οικογένεια Rothschild , σύμφωνα με τα λεγόμενα μέλους της οικογένειας αυτής.
Επίσης, η συνδεδεμένη με τους Rothschild εταιρεία British American Tobacco έχει από καιρό επανασχεδιάσει και διανέμει βόρειο-κορεάτικο καπνό παγκοσμίως, σύμφωνα με τον Mitsuhiro Suganuma του Ιαπωνικού Οργανισμού Πληροφοριών και Δημόσιας Ασφάλειας.
Ο καπνός δεν είναι το μόνο βόρειο- κορεατικό ναρκωτικό που πωλείται παγκοσμίως. Πολλαπλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων και των ανώτερων μελών του συνδικάτου Yamaguchi-gumi yakuza και του MI6 που σταθμεύει στο Μακάο της Κίνας, επιβεβαιώνουν ότι η Βόρειος Κορέα προμηθεύει παγκοσμίως αμφεταμίνες, μέσω του χαζαρικού δικτύου διανομής.
Στη συνέχεια, βέβαια, έχουμε τον σκλάβο Ιάπωνα πρωθυπουργό Shinzo Abe που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στο ΟΗΕ την περασμένη εβδομάδα, στην προσπάθεια του να τρομάξει τους ανθρώπους σχετικά με τη Βόρειο Κορέα. Ο Abe έχει πλήρη διασύνδεση με την Εκκλησία της Κορεατικής Ενοποίησης (Korean Unification Church).
Η Εκκλησία της Ενοποίησης έχει ένα ράντσο δίπλα στο ράντσο των Μπους στην Παραγουάη της Νότιας Αμερικής και έχει συνδεθεί δημόσια με τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο όπλων.
Ο Abe έχει προκαλέσει πρόσθετο πανικό, προειδοποιώντας τους Ιάπωνες υπηκόους να εκκενώσουν τη Ν. Κορέα.
Κάποιος έστειλε επίσης ένα ψεύτικο μήνυμα στις οικογένειες στρατιωτικών των ΗΠΑ στη Νότιο Κορέα για εκκένωση, παρακινώντας τις στρατιωτικές δυνάμεις των αντιπυρηνικών δυνάμεων των ΗΠΑ να διερευνήσουν ποιος ήταν πίσω από αυτό το δόλιο μήνυμα. Ίσως πρέπει να ερωτηθεί ο Abe.
Οι Γιαπωνέζοι αξιωματούχοι της υπηρεσίας πληροφοριών περιγράφουν το τρέχον βόρειο- κορεατικό δράμα σαν ένα κουκλοθέατρο, που διεξάγεται από τους ίδιους ανθρώπους που προσποιούνται ότι αποτελούν μέρη δύο αντίπαλων ομάδων.
Οι Χαζάροι έχουν υποσχεθεί στους Βορειοκορεάτες ότι θα τους επιτραπεί να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη Μαντζουρία που θα περιλαμβάνει την Ιαπωνία, την Κορεατική Χερσόνησο και τη Βόρειο Κίνα, λένε οι Ιαπωνικές πηγές πληροφοριών.
Οι Ρότσιλντ υποσχέθηκαν να μεταφέρουν 40 εκατομμύρια Ιάπωνες στη Βόρειο Κορέα και να εγκαταστήσουν την ασιατική έδρα τους εκεί μετά την καταστροφή στη Fukushima, καθ’ ομολογία μέλους της οικογένειας. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Naoto Kan επιβεβαίωσε εν μέρει το γεγονός αυτό ενώπιον πλήθους ανθρώπων στο Σωματείο Εξωτερικών Ανταποκριτών της Ιαπωνίας όταν είπε ότι του ζητήθηκε να εκκενώσει 40 εκατομμύρια από την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο μετά τη Φουκουσίμα.
Οι Κορεάτες της Ιαπωνίας, λαμβάνουν εντολές από έναν άνθρωπο που ονομάζεται Kazuyoshi Kokubo, γιο του αυτοκράτορα Hirohito με μια κορεάτισα πριγκίπισσα, σημειώνουν οι ιαπωνικές πηγές. Είναι αυτός και όχι ο ψεύτικος (τωρινός) αυτοκράτορας, που ελέγχει την Τράπεζα της Ιαπωνίας για λογαριασμό των Χαζάρων, σύμφωνα με αυτές τις πηγές.
Και τώρα οι Βόρειο- Κορεάτες παραλαμβάνουν ολοένα και πιο θανατηφόρα όπλα από τους Χαζάρους, καθώς οι ομολόγοί τους στην Ιαπωνία ξεμπροστιάζουν την αμείλικτη προπαγάνδα του «να φοβάστε τη Βόρειο Κορέα».
Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ; Η απάντηση, βέβαια, μπορεί να βρεθεί, χρησιμοποιώντας την παλιά παροιμία, "Ακολουθήστε το χρήμα".
Ως «ζητούμενο» παραμένει η de facto χρεοκοπία της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ και των Χαζάρων συμμοριτών στους οποίους ανήκει. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την οποία σφετερίστηκαν. Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι, όσον αφορά στον αμερικανικό λαό, η πτώχευση της σατανικής οντότητας της Washington DC, θα τον απελευθερώσει.
Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά στην πτώχευση αυτή, οι Χαζάροι χρησιμοποιούν την παλιά τους τακτική, την απειλή της έναρξης ενός 3ου Παγκόσμιου Πολέμου χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά την εντολοδόχο τους Βόρειο Κορέα, σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα ώστε να κρατήσουν ζωντανή την ολέθρια παράστασή τους.
Προσπαθούν επίσης να υπερβάλουν σχετικά με τις αναφορές ζημιών στο Πουέρτο Ρίκο από τον τυφώνα Μαρία, προκειμένου να δηλώσουν «ανωτέρα βία» και λόγω αυτής, να μην πληρώσουν τα 123 δισεκατομμύρια δολάρια που οφείλει αυτό το νησί που είναι ιδιοκτησία του DC. Υπάρχει επίσης μια δόλια εκστρατεία για την ανάληψη χρημάτων, ώστε να ανακουφιστεί το Πουέρτο Ρίκο από τις καταστροφές . Απλά ρωτήστε τους Αϊτινούς ή άλλα θύματα των σχεδιασμένων καταστροφών για το πόσα χρήματα βοήθειας έφτασαν σε αυτούς πραγματικά.
Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας πληρώνει επίσης την αστυνομία για να προσπαθεί να αποσπά περισσότερα χρήματα από τους αυτοκινητιστές. Η κατάσταση έχει γίνει τόσο άσχημη ώστε η Καναδική κυβέρνηση προειδοποιεί τους Καναδούς να μην παίρνουν πολλά μετρητά όταν πηγαίνουν στις ΗΠΑ επειδή θα τους τα κλέψει η αστυνομία (!) .
Οι προσπάθειές τους να στηρίξουν το δόλιο χρηματοπιστωτικό τους σύστημα, εν τω μεταξύ, μετατρέπουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές σε μία μαζική παραίσθηση. Πολλοί άνθρωποι πλέον έχουν αφυπνιστεί σχετικά, ώστε έχει καταντήσει ανέκδοτο η εκτός πραγματικότητας κατάσταση στις αγορές.
Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με ένα ολόκληρο κατάλογο αποδεικτικών στοιχείων, για λεηλατημένα συνταξιοδοτικά ταμεία έως την υποβάθμιση των υποδομών, δείχνοντας πόσο τρομερή είναι η οικονομική κατάσταση των ΗΠΑ, αλλά όποιος παρακολουθεί τα πραγματικά νέα θα το γνωρίζει ήδη.
Το άλλο που συμβαίνει είναι ότι οι Χαζάροι χάνουν τον έλεγχο του πετρελαίου, του υλικού που στήριζε το πετροδολάριό τους από την εποχή που γύρισαν την πλάτη στον χρυσό το 1971, προξενώντας το "σοκ Nixon." Η Βενεζουέλα έχει συνάψει σχέσεις με το Ιράν, τη Ρωσία και άλλους που απορρίπτουν τα δολάρια του DC ως νόμισμα για την πληρωμή του πετρελαίου. Τώρα οι Ρώσοι επανακτούν πετρελαϊκά εδάφη στη Μέση Ανατολή, που ελέγχονταν από τον εντολοδόχο των Χαζάρων ισλαμικό στρατό, κόβοντας ακόμη περισσότερα έσοδα από το πετρέλαιο.
Το κράτος-σκλάβος των Χαζάρων το Ισραήλ και οι εντολοδόχοι μισθοφορικοί στρατοί, προσπαθούν να αρπάξουν το πετρέλαιο, χρησιμοποιώντας τώρα το Κουρδιστάν, αλλά «το Ισραήλ αντιτίθεται στο κίνημα του δημοψηφίσματος του Κουρδιστάν, προκειμένου να κλέψει περισσότερο πετρέλαιο από τις μεγάλες δυνάμεις, καθώς και από την Τουρκία, το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία και τον υπόλοιπο κόσμο ", λένε οι πηγές του Πενταγώνου.
Το Χαζαρικό καθεστώς της Washington DC έχει λάβει αρκετά χρήματα από τους πιστωτές του προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Αυτό που θα συμβεί μετά, αποτελεί αντικείμενο έντονων διαπραγματεύσεων στο παρασκήνιο. Σε αυτό το πλαίσιο, όλη αυτή η βορειοκορεατική φλυαρία δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένα όπλο εκφοβισμού, όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του προβλήματος της πτώχευσής τους.
Λοιπόν, τι θα συμβεί μετά τις 15 Δεκεμβρίου; "Ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού [Steven] Bannon συναντήθηκε με τον Wang Qishan νούμερο 2 στην ιεραρχία στην Κίνα για να δημιουργήσει ένα κανάλι κρυφών διαπραγματεύσεων για το Trump και ίσως να σφυρηλατήσει τις τελικές λεπτομέρειες για μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά και ένα δολάριο με αντίκρυσμα σε χρυσό", λένε οι πηγές του Πενταγώνου. "Ο Wang ηγείται της καταπολέμησης της διαφθοράς, αλλά εξακολουθεί να είναι ο de facto οικονομικός τσάρος και μπορεί αυτό να διαρκέσει 5 ακόμη χρόνια", σημειώνουν οι πηγές.
Εν τω μεταξύ, έχουμε ενημερωθεί από έναν χαφιέ στην έδρα των Rothschild στο Zug της Ελβετίας, καθώς και από πηγές της CIA, ότι ένας πράκτορας των Rothschild ήταν "πρόσφατα στις Καναρίους Νήσους προσπαθώντας να αγοράσει κάποια ποσότητα off ledger χρυσού". «Όταν λένε ότι θα αγοράσουν AU, σημαίνει από 100 έως 500 μετρικούς τόνους. Είναι ο κώδικάς τους» αναφέρει η πηγή.
Μια πηγή στην οικογένεια των Ασιατών Δράκων λέει επίσης ότι «ο γέροντας της οικογένειας έχει τελικά “κουνήσει τον βαρύ πισινό του” και έχει αποδεσμεύσει κάποια κονδύλια». Η πρώτη δόση των χρημάτων θα διατεθεί στον Ρωσικό, Κινεζικό και Αμερικανικό στρατό, για να καθαρίσουν την κατάσταση στην Κορέα, την Ιαπωνία και αλλού, λέει αυτή η πηγή.
Η προηγούμενη εμπειρία μας, μας έχει διδάξει να αποφεύγουμε να προβλέψουμε τον ακριβή χρόνο που θα συμβούν κάποια γεγονότα. Όμως η 15η Δεκεμβρίου, παραμένει μια ημερομηνία, άξια παρακολούθησης.
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Επιμέλεια μετάφρασης: Γιώργος Βουδούρης
As a reminder, we are currently in the 3rd week of a four-week subscription drive to restore the income that Benjamin Fulford depends upon for his work and his livelihood. All previous PayPal subscribers are urged to support Benjamin by re-subscribing at their earliest convenience. New subscribers are also most welcome to sign up and join the Internet’s premiere deep geo-political news and discussion website. The precise steps to (re)subscribe are listed below. Please share the link to this article on social media. Your support is greatly appreciated.

  1. If you already have a user account, please Log In first. If not, skip this step. If you have an account but are unable to log in, please follow the steps to Reset Your Password.
  2. Visit the Registration Page and fill in the necessary details, if any, including the “I’m not a robot” checkbox.
  3. Click the “Submit Payment” button.
  4. A pop-up box will appear where you can enter your credit card details and click the green button to pay. Visa, MasterCard, and American Express are accepted.
  5. Please note that you may need to complete the “I’m not a robot” procedure one more time, or perform other verification for confirmation and fraud prevention.
  6. You will receive an email and be directed to a page confirming your successful subscription.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα