Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Τέλος Μαθημάτων ...



Ένας κύκλος εμπειριών ολοκληρώνεται και αφορά στην παρούσα ενσάρκωση, ανεξαρτήτως ηλικίας, για όσους και όσες είναι έτοιμοι/ες να περάσουν στην επόμενη εξελικτική φάση.
Οι υποχρεώσεις που είχαμε αναλάβει έναντι των άλλων μέσω καρμικών χρεών, οι υποσχέσεις που δώσαμε, οι ανολοκλήρωτες εμπειρίες αλλά και οι όποιοι νέοι πειραματισμοί, τώρα τελειώνουν καθώς πλησιάζουμε στη συνάντησή μας με νέες δυνάμεις, εξασφαλίζοντας έτσι την ώθηση που θα μας στρέψει σε μια νέα αντίληψη του εαυτού και των πραγματικών δυνατοτήτων μας.


Εδώ και αρκετό καιρό, μας τέθηκε ο στόχος της εσωτερικής ενοποίησης και μια σειρά γεγονότων, συχνά επώδυνων γιατί αλλιώς δεν θα τους δίναμε καμία σημασία, ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν πως αυτή έπρεπε να είναι η προτεραιότητά μας.
Το ζητούμενο ήταν ν`αναγνωρίσουμε την σκοτεινή μας όψη και να εκθέσουμε στο Φως της συνείδησης όλες μας τις αλήθειες, έτσι ώστε να αντικρίσουμε τον εαυτό μας στο σύνολό του.
Πολλές φορές επιτακτικά μέσω των συνθηκών, κληθήκαμε ν`αναλάβουμε τις ευθύνες των επιλογών μας και να πάψουμε την συστηματική τους προβολή στους άλλους που ονομάσαμε "εχθρούς", μόνο και μόνο για να υπερασπίσουμε τον εγωισμό μας που όλα τα ξέρει και ποτέ του δεν κάνει λάθος. Τα γεγονότα πάτησαν την σκανδάλη και ενεργοποίησαν το υποσυνείδητο που άνοιξε τις πύλες του απελευθερώνοντας απωθημένα συναισθήματα και ανομολόγητες εμπειρίες που είχαν μεταστοιχειωθεί σε φαντάσματα και στοίχειωναν τον ψυχισμό μας, εγκλωβίζοντάς μας στο παρελθόν και δημιουργώντας μια μόνιμη τροχοπέδη που εμπόδιζε την ανάπτυξη και την ωρίμασή μας ενώ ταυτόχρονα μας τρομοκρατούσαν για το μέλλον, απαγορεύοντάς μας να ζήσουμε στο παρόν.
Κάθε έννοια χωριστικότητας, απομόνωσης και διχασμού, κάθε κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας, κάθε δίπολο θύτη-θύματος, εξουσιαστή-εξουσιαζόμενου, όλες οι δυαδικότητες που συντηρούσαμε είτε από συνήθεια είτε από "άποψη", έπρεπε να γίνουν αντιληπτές μέσα από ακρότητες και των δύο εμπλεκόμενων πλευρών, ώστε να κατανοήσουμε ότι δεν χρειάζεται πλέον να διαλέξουμε πλευρά, αλλά να βγούμε από τον φαύλο κύκλο και να ενώσουμε σε ένα σύνολο αυτά που κείτονταν διαιρεμένα, κάτω από το πρίσμα μιας πανανθρώπινης αξίας που να εμπεριέχει και συνεπώς να αγκαλιάζει τα πάντα. 


Το κλειδί ήταν κρυμμένο στην Καρδιά μας και μόνο μέσω της άνευ όρων αποδοχής του εαυτού μας, χωρίς καμία κριτική, καμία ενοχή και καμία καταδίκη, θα μπορούσε να μας δοθεί.
Κάτοικοι ενός Σύμπαντος δυαδικοτήτων που το Πρωταρχικό Ον δημιούργησε περνώντας από την Ολότητα στην Πολλαπλότητα με σκοπό να γνωρίσει τον εαυτό του, αναγκαστικά βιώσαμε επί σειρά αιώνων όλες τις όψεις, ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εμπειρία και σφαιρική εικόνα για το καθετί που το γήινο πεδίο παρέχει ως γνώση. Δυαδικότητα σημαίνει ότι τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει μόνο του, ότι το ένα χρειάζεται το άλλο και τα δύο μαζί εξυπηρετούν το Κοσμικό Σχέδιο. Εμείς, οι αναζητητές της Γνώσης, κληθήκαμε να αποκτήσουμε βιωματική εμπειρία των άπειρων παραλλαγών με απώτερο σκοπό ν`ανακαλύψουμεμε τη μέση οδό της Ενοποίησής τους που θα μας ανοίξει την Πύλη της Απελευθέρωσης από τις ενσαρκώσεις και θα σημάνει την επιστροφή μας στα ανώτερα πεδία συχνοτήτων, στο αληθινό μας σπίτι. Η Οντότητα που αποκαλούμε Γαία, δέχθηκε να εκπέσει στην 3η διάσταση και να μας φιλοξενήσει για έναν συγκεκριμένο χρονικό κύκλο, έναν κύκλο που τώρα ολοκληρώνεται και μέσα από πολλών ειδών αναταραχές, κλιματικές και γεωλογικές, μας καλεί ν`αφυπνιστούμε για να θυμηθούμε την υπόσχεσή μας και να την βοηθήσουμε να επιστρέψει στις ανώτερες διαστάσεις.
Το κρυμμένο κλειδί στην Καρδιά μας είναι η Αγάπη που απωλέσαμε και τώρα καλούμαστε να ανακτήσουμε, να εκφράσουμε και να προσφέρουμε, ξεκινώντας από τον εαυτό μας όπου θα βάλουμε τα θεμέλια της νέας πραγματικότητας που θα βιώσουμε και εξωτερικά. Απαλλαγμένοι από κάθε εσωτερικό διχασμό και κάθε αντιπαλότητα, θα βρεθούμε στον τόπο της γαλήνης όπου θα συναντήσουμε τον Αυθεντικό Εαυτό μας και θα του επιτρέψουμε συνειδητά να μας καθοδηγήσει για να υπηρετήσουμε τον σκοπό της ενσάρκωσής μας. Αυτή η συνεργασία θα ανοίξει τις σφραγίδες των Ψυχικών μας Δυνάμεων και Γνώσεων που έχουμε συσσωρεύσει από όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας και με πλήρη επίγνωση του Κοσμικού Σχεδίου θα χτίσουμε μια νέα πραγματικότητα και θα βρεθούμε σε μια πρωτόγνωρη βιωματική εμπειρία.


Μέχρι να φτάσουμε εκεί, τα πρώτα μας βήματα αφορούν στην κατανόηση ότι "όλα είναι ενέργεια" και, ανεξάρτητα πόσες ποιότητες και ιδιότητες διαθέτει, οφείλουμε να μάθουμε την ορθή της χρήση και έμπρακτα να την αποδεικνύουμε σε κάθε έκφανση της ζωής μας.
Η ενέργεια είναι μία και προσφέρεται απλόχερα σε κάθε μορφή ζωής για την ανάπτυξη και την πρόοδό της στο ταξίδι αυτεπίγνωσης που έχει επιλέξει. Οι άνθρωποι προγραμματίστηκαν να την κατευθύνουν σε συγκεκριμένους σκοπούς και κατά κανόνα με ιδιοτέλεια, υπηρετώντας έτσι τον κατώτερο εαυτό τους και τις επιθυμίες του. Στο Σύμπαν της Ελεύθερης Βούλησης, η επιλογή της συσσώρευσης ενέργειας έφερε το αποτέλεσμα της στέρησης, της έλλειψης, των κοινωνικών ανισοτήτων, των ακραίων αντιθέσεων, των αιματηρών αντιπαραθέσεων αλλά και των οικολογικών καταστροφών. Σύμφωνα με ένα αρχαίο αποκρυφιστικό αξίωμα "το αίμα είναι ζωή" και, αν φανταστούμε την Ανθρωπότητα σαν ένα σώμα, τότε η συσσώρευση της ενέργειας είναι εστιασμένη στο αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο, τα ζωτικά του όργανα είναι ασθενικά, τα άκρα του ατροφικά και η εικόνα του παραμορφωμένη. Στο γήινο πεδίο, μαθαίνουμε από το αποτέλεσμα των επιλογών και των πράξεών μας και τώρα ήρθε η ώρα της σύνοψης και της τελικής βαθμολογίας. Το "αίμα" στην περίπτωσή μας είναι η Αφθονία που τόσο το Σύμπαν όσο και η Γαία μας παρέχουν με πολλές μορφές, αλλά εμείς επιλέξαμε να μην την μοιραστούμε δίκαια και επινοήσαμε πολλούς τρόπους για να υποστηρίξουμε φανατικά και αδιάλλακτα τις θέσεις μας, χτίζοντας έναν "πολιτισμό" σε χάρτινα θεμέλια που τώρα παρακολουθούμε τη νοσηρή του παρακμή και την μεγαλειώδη πτώση του. Συμβολικά, δώσαμε όλες τις εξουσίες της διαχείρισης της ζωής μας στο μυαλό και αυτό έγινε δικτάτορας που υπηρετεί μονάχα τον εαυτό του και φροντίζει αποκλειστικά και μόνο για την δική του επιβίωση και διατήρηση των εξουσιών του, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. 
Καθώς η Καρδιά αφυπνίζεται και το δεξί ημισφαίριο ενεργοποιείται, οι Θηλυκές ποιότητες και δυνάμεις εμφανίζονται και η Ανθρωπότητα κάνει στροφή, επιλέγοντας την Ολιστική Θεώρηση και τον Σεβασμό απέναντι σε κάθε μορφή ζωής. Το "αίμα" επιστρέφει και σταδιακά ενδυναμώνει όλα τα τμήματα του σώματος, αποκαθιστώντας την υγεία και τη ζωτικότητά του. Μια νέα αίσθηση ισορροπίας εμφανίζεται καθώς η ροή της ενέργειας απελευθερώνεται, ανοίγει κανάλια και διοχετεύεται παντού, ενοποιώντας και γεφυρώνοντας. Η θεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει και ταυτόχρονα έχει σημάνει το τέλος μιας εποχής άγνοιας, διχασμού και πνευματικής αμνησίας.


Η περίοδος που διανύουμε μας φέρνει αντιμέτωπους με την συνειδητή επιλογή των νέων αξιών και την εφαρμογή τους στην πράξη. Οι χωρίς προηγούμενο δυναμικές ενέργειες που κατέρχονται στη Γαία με σκοπό την ανύψωσή μας σε ανώτερο συχνοτικό πρότυπο, μας καλούν να απομακρυνθούμε όλο και πιο γρήγορα από τον παλιό εαυτό και κόσμο, ώστε να αντιληφθούμε την γέννηση μιας νέας πραγματικότητας, τόσο εντός όσο και εκτός.
Καθώς ο κύκλος των μαθημάτων μας κλείνει, μια νέα ευκαιρία μας προσφέρεται και αφορά στην επιλογή μας για τον κόσμο που θέλουμε να βρεθούμε και τις εμπειρίες που θέλουμε να βιώσουμε. Τώρα, ο καθένας μπορεί να οραματιστεί τον δικό του κόσμο και να θέσει τον εαυτό του εκεί, δημιουργώντας έτσι μια "χρονογραμμή" με συγκεκριμένες ποιότητες και ιδιότητες.
Βασική προϋπόθεση γι`αυτό το "κατασκεύασμα" είναι η ικανότητά μας να νιώσουμε τον εαυτό μας σε αυτό το περιβάλλον που θα δομήσουμε χρησιμοποιώντας την δύναμη της φαντασίας μας και του οραματισμού. Κάτι τέτοιο, δεν θα συμβεί μέσω του μυαλού και της γραμμικής του σκέψης, όπως είναι φυσικό. Εδώ, μας ζητείται μια Καρδιά αφυπνισμένη που δεν φοβάται, που γνωρίζει και αποδέχεται, που συμπονά και κατανοεί, μια Καρδιά περιεκτική σε Φως και Αγάπη καθώς αυτά θα είναι τα δομικά υλικά που θα γίνουν αποδεκτά στην 5η διάσταση όπου και θα υλοποιηθεί αυτό το όραμα.

Από σήμερα και στο εξής, πολλές πληροφορίες θα δοθούν σε όσους/ες είναι έτοιμοι/ες γι`αυτό το νέο στάδιο, μέσω ονείρων / οραμάτων / καθοδήγησης. 
Αν λοιπόν νιώθεις ότι κάτι τέτοιο σε αφορά, ή έχεις ήδη νιώσει κάποιου είδους σχετικό κάλεσμα, ξεκίνα σιγά σιγά να χτίζεις με την φαντασία σου το μέλλον που επιθυμείς να συναντήσεις.
Απόφυγε να τοποθετείς άλλα άτομα εκεί, καθώς αυτό ενδέχεται να συνιστά παραβίαση της ελεύθερης βούλησής τους.
Να θυμάσαι πως "το όμοιο έλκει το όμοιο" και έτσι το πιθανότερο είναι πως θα συναντηθείς στις ίδιες ή σε κοινές χρονογραμμές με συμβατούς μ`εσένα ανθρώπους, οπότε δεν έχεις κανένα λόγο ν`ανησυχείς για παρέα.

Όσο πιο γρήγορα αποδεσμευτούμε από όλα αυτά που εξυπηρέτησαν τον σκοπό τους, τόσο πιο σύντομα θα βιώσουμε νέες δυνατότητες αντίληψης και θαύματα που πριν λίγο καιρό δεν θα μπορούσαμε ούτε να διανοηθούμε.
Η Ολική Έκλειψη Ηλίου στις 21/8 σηματοδότησε το οριστικό τέλος του παλιού κόσμου και την έναρξη μιας χωρίς προηγούμενο βιωματικής εμπειρίας για όσους/ες την επιλέξουν. 
Όλα τώρα θα προχωρούν πολύ πιο γρήγορα και συνεχώς θα μας ζητείται να επιταχύνουμε τα βήματά μας για να συγχρονιστούμε με τους Κοσμικούς Ρυθμούς.
Έχουμε εκπαιδευτεί επί σειρά αιώνων γι`αυτή την χρονική στιγμή και τώρα θα το αποδείξουμε έμπρακτα.
Πλησιάζουμε ολοταχώς στην μεγάλη ανατροπή...


[ artist: Victor Bensusi ]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα