Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Μόνο για άνδρες: Πέντε δωρεάν τρόποι για να αυξήσετε τη διάρκεια σας στο σεξ!

αυξήσετε τη διάρκεια σας στο σεξ

Μπορεί οι περισσότεροι άνδρες να υπερηφανεύονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις αλλά ένας στους πέντε αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Έτσι εκτός από τα φάρμακα, που βρίσκονται στα ράφια των φαρμακείων, υπάρχουν και άλλοι φυσικοί τρόποι που είναι δυνατόν να εκτοξεύσουν τη διάρκεια των ανδρών στο σεξ.
Σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα η κίτρινη κολοκύθα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα ανδρικά προσόντα και αυξάνει τη λίμπιντο.
Μάλιστα η γνωστή σεξολόγος, καθηγήτρια Άβα Καντέλ (Ava Cadell) συστήνει σε όσους θέλουν να αυξήσουν τη διάρκεια τους στο σεξ να τρώνε…κολοκύθα είτε σαν γλυκό είτε στο κυρίως πιάτο καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη ροή στου αίματος στα γενετικά όργανα
Επίσης οι γνωστές ασκήσεις Κέγκελ δεν βοηθούν μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες αφού έχουν την ιδιότητα να βοηθούν τους άνδρες ώστε να έχουν καλύτερο «έλεγχος της εκσπερμάτωσης».

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ταντρικές τεχνικές στο σεξ, ακόμη και όταν είστε στο σημείο …μηδέν! Καλό είναι να θυμάστε ότι το ταντρικό σεξ,υποστηρίζει ότι η εκσπερμάτιση δεν είναιτελικός σκοπός ενώ για να αυξηθεί η διάρκεια και η ένταση του οργασμού, είναι σημαντικό το ζευγάρι να μάθει να αναπνέει αργά.
Εξίσου ευεργετική όμως είναι και η γιόγκα αφού χάρη στις τεχνικές αναπνοής που συνδυάζει μπορεί να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Εκτός όμως από τα παραπάνω και η κατάλληλη διατροφή μπορεί να αυξήσει φυσικά τη διάρκεια στο σεξ. Τα τρόφιμα που έχουν “ευεργετικές ιδιότητες” είναι οι μπανάνες, τα μύρτιλα, τα σύκα αλλά και η μαύρη σοκολάτα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα