Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Εσείς τραβάτε το καζανάκι κάθε φορά μετά την ανάγκη σας; Δείτε 6 σοβαρούς λόγους για να ΜΗΝ το ξανακάνετε!

Όταν η φύση μας καλεί, μετά την ανακούφιση, το επόμενο είναι να τραβήξουμε το καζανάκι. Μάθετε 6 καλούς λόγους που δεν χρειάζεται κάθε φορά να τραβάτε το καζανάκι μετά την ούρηση.

1. Είναι ακριβό

Το νερό κοστίζει και οι περισσότερες συμβατικές τουαλέτες χρησιμοποιούν πάνω από 3 γαλόνια νερού ανά τράβηγμα. Δοκιμάστε να παραλείψετε μερικά τραβήγματα από το καζανάκι και θα παρατηρήσετε τη διαφορά στο επόμενο λογαριασμό του νερού. Είναι ένας τρόπος για να μειώσετε το κόστος του νοικοκυριού.
1

2. Διαταράσσει τον ύπνο σας

Αν κοιμάστε ελαφριά, πιθανόν να πρέπει να σηκώνεστε πιο συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας για να πάτε να ουρήσετε. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε. Ο θόρυβος που προκαλείται από το καζανάκι μπορεί να σας ξυπνήσει ακόμα περισσότερο και να σας δυσκολέψει να ξανακοιμηθείτε. Θα μπορούσε επίσης να ξυπνήσει άλλους στο σπίτι.

3. Είναι κακό για το περιβάλλον

Η σπατάλη του νερού είναι μεγάλη με κάθε τράβηγμα από το καζανάκι. Η ούρηση πέντε ή έξι φορές την ημέρα, συνολικά σημαίνει πως 18 με 20 γαλόνια νερό νερού καταλήγουν στην αποχέτευση.
2

4. Επηρεάζει την πίεση και τη θερμοκρασία του νερού

Ενώ απολαμβάνετε ένα ωραίο ζεστό ντους, στη συνέχεια κάποιος τραβάει το καζανάκι, ξαφνικά το κρύο νερό εξαφανίζεται και ζεματίζεστε! Ευτυχώς, τα περισσότερα σύγχρονα υδραυλικά συστήματα έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν αυτό το πρόβλημα. Αλλά ακόμα και έτσι, γιατί να σπαταλήσετε νερό και χρήματα στη διαδικασία;

5. Τα ούρα στην πραγματικότητα είναι καθαρά

Το ούρα δεν είναι απόλυτα αποστειρωμένα, αλλά είναι είναι κατά πολύ καθαρότερα από το σάλιο σας. Αφήνοντάς τα στη λεκάνη, δεν πρόκειται να προκαλέσουν κάποια ζημιά στην τουαλέτα σας.

6. Το τράβηγμα από το καζανάκι εξαπλώνει μικρόβια

Στην πραγματικότητα το τράβηγμα από το καζανάκι μπορεί να εξαπλώσει περισσότερα μικρόβια σε σχέση με το αν δε το τραβούσατε. Όταν το νερό ξεκινάει να διασχίζει τη λεκάνη της τουαλέτας, μερικά από αυτά ψεκάζονται στο πάτωμα του μπάνιου. Μπορεί να μην το βλέπετε, αλλά βρίσκονται εκεί. Αυτό το νερό περιέχει ούρα και βακτήρια των κοπράνων.
Αλλά όταν είναι απαραίτητο να τραβήξετε το καζανάκι, κατεβάστε πάντα το κάθισμα της τουαλέτας για να περιορίσετε την εξάπλωση.
3
Αν θεωρείτε αυτούς τους λόγους πειστικούς, ίσως είναι καλό να ξεκινήσετε να παραλείπετε μερικά τραβήγματα στο σπίτι.
Credit: Healthhacks
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα