Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Sex tricks: Ποια εφαρμόζουν οι ίδιοι οι σεξολόγοι;



Οι ειδικοί του σεξ αποκαλύπτουν τα sex tricks που τηρούν απαρέγκλιτα στην πρσωπική τους ζωή!

Μπορεί να συμβουλεύουν τα απανταχού ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σεξ αλλά οι ίδιοι οι σεξολόγοι δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τα δικά τους μυστικά ερωτικής απόλαυσης.
Μάθετε τι κάνουν!
Ποτέ χωρίς φιλί
Ο ειδικός Yvonne K. Fulbright, Ph.D. επισημαίνει ότι το ήμιση του παντός είναι το φιλί. « Και αυτό γιατί έρευνες έχουν δείξει ότι ένα φιλί πριν τον ύπνο ή τη δουλειά είναι επικερδές για όλες τις σχέσεις.. Σεξουαλικά μιλώντας, μας κρατάει σε εγρήγορση» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Προτιμήστε το ατομικό παιχνίδι
Joan Price, συγγραφέας του «Ο Απόλυτος Οδηγός του sex μετά τα 50″ επισημαίνει ότι « η αυτοϊκανοποίηση είναι βασική, ακόμα και αν έχεις ήδη σύντροφο. Το μοναχικό σεξ είναι καλό να το απολαμβάνουμε συχνά, είναι καλό για την υγεία και τη διάθεσή μας. Άσε που απλώς είναι πολύ ευχάριστο».

Τακτοποίησε το χώρο σου
Η Ava Cadell, συγγραφέας του « NeuroLoveology, the Power to Mindful Love and Sex » συνιστά να «δημιουργείτε ένα περιβάλλον, το οποίο ελαχιστοποιεί τους παράγοντες που σου αποσπούν την προσοχή. Εγώ καθαρίζω, κλείνω την τηλεόραση και τον υπολογιστή, βάζω το κινητό στο αθόρυβο και γυρίζω το ρολόι από την άλλη πλευρά. Αυτό βοηθάει στο να απελευθερωθούν ενδορφίνες, όπως η ντοπαμίνη, που κινητοποιούν το κέντρο απόλαυσης στον εγκέφαλό μας».
Μην επικεντρώνεσαι μόνο στον οργασμό
Η σεξολόγος Megan Stubbs τονίζει ότι «δεν είναι πάντα ο οργασμός το ζήτημα. Όταν είσαι σεξολόγος, υπάρχει φοβερή πίεση να είσαι ροκ σταρ του σεξ 24 ώρες το 24ωρο. Εγώ και ο σύντροφός  μου καμιά φορά γυρνάμε στα βασικά: χάδια, φιλιά, μασάζ.  Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω μπορεί να τα ακολουθήσει ένα ωραίο σεξ με οργασμό, αλλά αυτές οι δραστηριότητες μπορούν καμιά φορά να με ευχαριστήσουν εξίσου. Εξάλλου, είναι πάντα καλό να νιώθεις ότι μπορείς να αισθανθείς καλάκάνοντας σεξ ασχέτως του οργασμού».

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα