Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ - Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΛΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ MATRIX !!




Δηλαδή προσκυνούμε τον δεύτερο νου δημιουργό εμείς οι κοινοί θνητοί;;

Νομίζω πιστεύουμε στον Θεό Πατέρα. Σ' αυτόν στέλνουμε όλες τις προσευχές και την αγάπη μας. Όλοι παραξενευόμαστε για τον σκληρό κόσμο μας αλλά μόνο εικασίες κάνουμε μην μπορώντας μόνοι μας να βρούμε μία λογική εξήγηση. Οι πηγές γνώσης έχουν εξαφανιστεί και μόνον ένας Ερμής Τρισμέγιστος διασώθηκε για να αφυπνίσει ίσως όσους τυχόν τον διαβάσουν και να τους δώσει την πληροφορία οτι ο κατασκευαστής του σύμπαντος μας δεν είναι ο ίδιος ο Πανάγαθος Θεός Πατέρας.

ο Ερμής είναι ο θεός που γνωρίζουμε απο την αρχαία ελληνική μυθολογία;;

Στα Ορφικά αναφέρεται πώς στην αρχή βασίλεψε ο Ουρανός που τον διαδέχτηκε ο Κρόνος. Μετά τον Κρόνο βασίλεψε ο Δίας και στη συνέχεια ο Διόνυσος.
Ο Ερμής γεννήθηκε από τον Δία και την κόρη του Άτλαντα, Μαία και υπηρέτησε σαν γραμματέας τον Κρόνο, αδελφό του παππού του, Άτλαντα. Ενδεχομένως ήταν ο αντιβασιλέας του Κρόνου στην Αίγυπτο. Αυτά μπορεί να έγιναν το 25.000. Επειδή όμως υπάρχει η πληροφορία οτι μαθητής του Ερμή υπήρξε ο Ήφαιστος, τότε ίσως έζησε το 50.000 π.Χ. σύμφωνα με τον Διογένη τον Λαέρτιο.
Η αποκάλυψη πνεύματος υπερφυσικού, δημιούργησε στο πρόσωπο του Ερμή, τον πρώτο "απόστολο" του μονοθεϊσμού.

άρα υπαρκτό πρόσωπο..


Έτσι νομίζω. Όλοι αυτοί θεωρούνται κατώτεροι θεοί και έπαιξαν μεγάλο ρόλο στα γήινα δρώμενα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι ακριβώς ήταν.
Στον τρίτο λόγο του Ερμή γίνεται αναφορά στη δημιουργία και την διάλυση των όντων. Εκεί γίνεται αναφορά στους κατώτερους θεούς που αναφέρει και ο Πλάτωνας, δηλαδή στα φωτοφόρα όντα που κατ' εντολήν του δημιουργού Νου επεμβαίνουν στους γενετικούς κώδικες των όντων, και κάνουν διαδοχικές επεμβάσεις πάνω στην εξελικτική πορεία του γόνου.
Στην ουσία οι " θεϊκοί κύκλοι " του Ερμή, οι παραδοσιακοί θεοί της αρχαιοελληνικής θεολογίας (Ωκεανός - Τηθύς - Φόρκυς - Κρόνος - Ρέα - Δίας - Ήρα και άλλοι) και οι θεοί του Πλάτωνα (Τίμαιος 41) είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει ο τελευταίος, δηλαδή κατώτεροι θεοί που είχαν την δυνατότητα να διαμορφώνουν και να εξελίσσουν τα δημιουργήματα του κτιστού σύμπαντος. Βοηθοί του δημιουργού Νου.

όλοι αυτοί οι κατώτεροι Θεοί ήταν υπαρκτά πρόσωπα;;




Υπαρκτά. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι η σύσταση των σωμάτων τους και οι δυνατότητες τους. Αν ήταν δηλαδή μορφογενετικά πεδία που ωστόσο μπορούσαν να υλοποιηθούν όταν το επιθυμούσαν στον υλικό κόσμο. Πάντως οι επιστημονικές τους γνώσεις ήταν τεράστιες και ειδικά ο τομέας της γενετικής. Επίσης δεν ξέρουμε ακόμη τι απέγιναν.

πω πω.....οντα με ιδιαιτερες δυναμεις....που φτιαχτηκαν ομως απο ποιο δημιουργό???

Ο δημιουργός νους τους δημιούργησε. Είναι ας πούμε μία εκτελεστική ιεραρχία. Βοηθοί.
Πάντως συγκεντρωτικά αυτά που γνωρίζουμε είναι:
Πλωτίνος Ένν. V,IV1
«Πριν από αυτούς που υπάρχουν πραγματικά, και πριν από όλους τους άρχοντες, (όλες τις αρχές/ξεκινήματα/δημιουργίες) Υπάρχει Ένας Θεός, Προηγούμενος από τον Πρώτο θεό και βασιλιά, διαμένοντας ακίνητος μέσα στην μοναδικότητα της Ενότητάς Του. Διότι ούτε κάτι κατανοητό περί αυτού ακολουθεί, ούτε κάποιο άλλο παράδειγμα υπάρχει για τον Αυτο-πάτορα, Αυτο-γέννητο Θεό, τον πραγματικά Αγαθό. Διότι (Είναι) Μεγαλύτερος και Πρώτος και πηγή όλων και βάση-αρχή των πρώτων νοούμενων ιδεών - των αρχετύπων- όλων.

Και από Αυτόν τον (Πρώτον) Έναν, ένας (Δεύτερος) αυτούσιος θεός επρόβαλε, αυτάρκης και αυτεξούσιος. Διότι αυτός (ο Δεύτερος) και αρχή είναι, και θεός άλλων (υποδεέστερων) θεών, Μονάδα και αυτός (ο Δεύτερος) από τον Πρώτο πηγάζων και από την ίδια ουσία.»

Άρα εδώ έχουμε την πληροφορία για την ύπαρξη ενός Θεού, πηγή άλλων υποδεέστερων δυνάμεων/θεοτήτων, ο οποίος όμως πήγασε/πρόβαλε από κάποιον Άλλο μεγαλύτερο και Πρώτο και Αυτο-γέννητο.

 εδώ θέλει πολύ μελέτη.... κάτσε...θα σου γράψω αφού το επεξεργαστω..

δηλαδη αυτες οι δυνάμεις οι κατώτεροι θεοί όπως γράφεις οι οποίοι δημιουργήθηκαν από τον δεύτερο νου, στην αρχαία Ελλάδα τους λάτρευαν ως θεούς, δεν είχαν τη γνώση του μοναδικού... θεού ,η πλειοψηφια θαρρώ, τη γνώση την είχαν οι Σοφοί.
Όμως αυτές οι δυνάμεις ( κατώτεροι θεοί,) υπάρχουν ανάμεσα μας, μας προστατεύουν άραγε;;

Στην αρχή τους τιμούσαν, ήταν κάτι ας πούμε σαν τους δικούς μας Αγίους. Όμως με την πάροδο του χρόνου, τις μεγάλες καταστροφές, καταποντισμός Ατλαντίδας, κατακλυσμοί κλπ, ξεθώριασε η μνήμη των ανθρώπων για το τι ακριβώς αντιπροσώπευαν, και έμειναν οι μύθοι.
Όχι δεν ξέρω τι απέγιναν. Ίσως να ρωτήσουμε τον +morfeas sky κι αν ξέρει να μας βοηθήσει.


Πήγα να γράψω ένα κείμενο στο μπλογκ, και μου έρχεται μήνυμα ότι αναφέρθηκες σε μένα ...οπότε ήταν γραφτό το κείμενο που άρχισα να σταλθεί σε σένα:

Αφού λοιπόν αποδείχτηκε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει παρελθόν παρόν και μέλλον, αλλά όλα είναι παρελθόν, τότε όλα όσα ζούμε είναι εικόνα, ενέργεια, δηλαδή νοητά, όπου ο ανθρώπινος Νους αντιλαμβάνεται ως δικό του σώμα την θνητή σάρκα, τις ανάγκες της, τα πάθη της, τις επιθυμίες της..και κινείται μέσα σε έναν προδιαγεγραμμένο εικονικό χώρο, που εμείς ονομάζουμε πλανήτη Γη.

Αν λοιπόν όλα είναι εικόνα τότε για ποιους θεούς μου μιλάτε; την εικόνα μέσα στην εικόνα; επειδή διαθέτουν τον χειρισμό του matrix  νομίζουν ότι θα μας κάνουν να παραδοθούμε στις ορέξεις τους λόγω της μεγάλης ΛΗΘΗΣ που επέβαλλαν στον ΆΝΘΡΩΠΟ ΘΕΟ για να τον εξουσιάζουν; 

Όταν κατανοήσει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ τον εαυτό του τότε ολόκληρος ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ θα ΤΡΕΜΕΙ στην ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ!

Οι προγραμματιστές του matrix μέχρι να έρθει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ δεν ήξεραν ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!! ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ!! ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥΣ!!

Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΟΥΡΑΝΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ!!! ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΖΩΗ!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ!!
Οταν κατανοήσεις την ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ θα κατανοήσεις τι εννοώ.


Πριν να έρθει ο Άνθρωπος τα όντα στον κτιστό κόσμο ήταν ανούσια!
Η Ουσία της Ζωής δόθηκε από τον Άνθρωπο, διότι ΕΝΩΘΗΚΕ μαζί τους!! Όταν το κατανοήσουμε αυτό..το matrix θα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕΙ.

Όλα είναι ψευδαίσθηση, ε; ψηφιακός κόσμος. Όμως κι έτσι ο προγραμματιστής πρέπει να συλλάβει με τον νου και την παραμικρή λεπτομέρεια για να την αποδώσει με αριθμούς. Κι αν ο δικός μας προγραμματιστής είχε σαν πρότυπο τον αγαθό αρχέτυπο κόσμο του Πατέρα Θεού, τα ζώα, τα λουλούδια, τα ποτάμια και κάθε τι, πώς τα εμπνεύστηκε; Υπάρχει τέτοιο πρότυπο;

Πρότυπο ειναι το Αγαθό!..πόσες φορές θα το πω!
Τα σχήματα και οι μορφές ανήκουν στην ΥΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ! στο MATRIX. 
Και η ΥΛΗ τι είναι; το ΣΚΟΤΟΣ!

Η πραγματικότητα αυτή, η σωματική, όπως λέγεται, καταπνίγει την ψυχή και την καθηλώνει στο δικό της τμήμα, το θνητό καθώς η κατωτερότητα που απεχθάνεται την αθανασία δεν της επιτρέπει
να αναγνωρίσει το θεϊκό της τμήμα.

το πιο λεπτοκαμωμένο στοιχείο της ύλης ο αέρας, το πιο λεπτοκαμωμένο του αέρα η ψυχή, το πιο λεπτοκαμωμένο στοιχείο της ψυχής ο νους, και το πιο λεπτοκαμωμένο στοιχείο του νου ο θεός. Και ο μεν θεός περιβάλλει τα πάντα και ενυπάρχει στα πάντα, ενώ ο νους περιβάλλει την ψυχή τον αέρα και τέλος την ύλη.

Η ανάγκη, η πρόνοια, και η φύση, αποτελούν όργανα του κόσμου και της τάξης της ύλης.

Γιατί τα σώματά τους σκεπάσθηκαν από το στυγνό σκότος, από το οποίο η υγρά φύση δημιούργησε το σώμα στον αισθητό κόσμο από τον οποίο τροφοδοτείται ο θάνατος.

Καθένα από τα σύνθετα σώματα διαθέτει αριθμό.
Γιατί χωρίς την ύπαρξη του αριθμού η σύσταση, η σύνθεση και η διάλυση καθίσταται αδύνατη, και τα ενιαία σώματα γεννούν και αυξάνουν τον αριθμό, και όταν αυτός πάλι διαλύεται, τον δέχονται μέσα τους, η ύλη, όμως, συνεχίζει να είναι μία.

Γιατί αγνοώ Τρισμέγιστε, από ποια μήτρα και από ποιο σπέρμα γεννήθηκε ο άνθρωπος.
Και τι είναι αυτός που γεννιέται, πατέρα;
Γιατί δεν έχει συμμετοχή στην ουσία που βρίσκεται μέσα μου;

Άντε γεια ανθρωπόζωα..που θέλετε να μάθετε αυτό που είστε ανίκανοι να κατανοήσετε..

Πάμε δυνατά με μουσική!!


                     

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα