Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑ FANNY

kon-oikos anoxis

Στην ανεργία θα βρεθούν πολλές γυναίκες που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα. Αυτό της πόρνης. Η μαλακία των αντρών όπως δέιχνουν τα πράγματα δεν έχει όρια αφού προτιμά να πηγαίνει σε οίκους ανοχής που έχουν αντικαταστήσει τις γυναίκες με κούκλες. Μιλάμε για το πόσο μαλάκας μπορεί να φτάσει να γίνει ένας άντρας. Να πληρώσει σε οίκο ανοχής για να πηδήξει μιά κούκλα. Ένας οίκος ανοχής στη Βιένη έχει αρχίσει να προσανατολίζεται πλέον στις πλαστικές κούκλες μετά την  εξαιρετική επιτυχία που έχει σημειώσει το πρόσφατο αποκτημά του, μια κούκλα του σεξ ονόματι Fanny και  φαίνεται άνοιξε την όρεξη του ιδιοκτήτη για κέρδη χωρίς τα έξοδα και τους κινδύνους του… ζωντανού προσωπικού.

Η ασυνήθιστη ιστορία της Fanny, της κούκλας του σεξ που εξελίχθηκε σε Νο 1 επιλογή των πελατών του οίκου ανοχής  Kontakthof έκανε τον γύρο του διαδικτύου τον περασμένο μήνα.


FANNY

Ο οίκος ανοχής, που… δεν προλαβαίνει να νοικιάζει την Fanny για περίπου 80 ευρώ την ώρα, απέκτησε πρόσφατα μια δεύτερη κούκλα του σεξ, προκειμένου να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση για το πλαστικό του αστέρι!

Η Fanny, που έχει ύψος 1.54 μέτρα και είναι ξανθιά με μεγάλα στήθη, δεν προλάβαινε να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες, με αποτέλεσμα η λίστα αναμονής των ενδιαφερόμενων να μεγαλώνει επικίνδυνα. Έτσι μια συνάδελφός της (της ίδιας μάρκας) ανέλαβε να την ξεκουράσει, όπως μεταδίδουν τα αυστριακά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, το παράδειγμα του Kontakthof  φαίνεται πως ακολουθούν και άλλοι αυστριακοί οίκοι ανοχής. Σύμφωνα με τον Peter Laskaris, ιδιοκτήτη δύο οίκων ανοχής στην Βιένη, η αγορά μιας ιαπωνικής κούκλας του σεξ μπορεί να είναι δαπανηρή (αφού κοστίζουν σχεδόν 7.000 ευρώ) αλλά πρόκειται για συμφέρουσα επένδυση, αφού η δημοφιλία του συγκεκριμένου σεξουαλικού φετίχ ολοένα και αυξάνεται.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα