Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Αυτά είναι τα στοιχεία που ρίχνουν στην ατμόσφαιρα “για να την μελετήσουν”



Μπορεί οι χημικοί αεροψεκασμοί να ανήκουν στο μυαλό κάποιων στη σφαίρα της φαντασίας, ωστόσο η αγαπητή ΝΑΣΑ κάθε τόσο μας ενημερώνει για τους πυραύλους που εκτοξεύει για να ψεκάσει την ατμόσφαιρα. Για… παρατήρηση, βεβαίως βεβαίως…

Αλουμίνιο, λίθιο και βάριο. Πόσα χρόνια λένε μελετάνε το κοντινό διάστημα; Πάνω από μισό αιώνα.
Η Ann Fillmore PhD, μια ακτιβίστρια που έχει ασχοληθεί με το θέμα των ψεκασμών, της χειραγώγησης καιρού και τις επιπτώσεις όλων αυτών στην υγεία μας, έκανε πρόσφατα ανάλυση νερού που συνέλεξε από πυκνή ομίχλη. Τα αποτελέσματα για λίθιο, για το οποίο παλιότερα είχε γράψει και σχετικό άρθρο, ήταν κατά πολύ υψηλότερα του φυσιολογικού και τα δημοσίευσε στο προφίλ της στο φέις:
Σύμφωνα με το εγχειρίδιο του λιθίου και του φυσικού ασβεστίου (Handbook of Lithium and Natural Calcium) «Το λίθιο είναι σχετικά σπάνιο χημικό στοιχείο, παρόλο που βρίσκεται σε πολλά πετρώματα και σε κάποιες άλμες, γιατί πάντοτε βρίσκεται σε πολύ μικρές συγκεντρώσεις. Υπάρχει μέτρια μεγάλος αριθμός λιθιούχων ορυκτών και κοιτασμάτων άλμης, αλλά σχετικά λίγα από αυτά έχουν ενεργή ή δυνητική εμπορική αξία. Πολλά (κοιτάσματα) είναι πολύ μικρά σε μέγεθος, ενώ άλλα έχουν πολύ χαμηλή συγκέντρωση (λιθίου)».

Παρότι το λίθιο θεωρείται μέτρια τοξικό και “δεν είναι γνωστό αν έχει κάποιον φυσιολογικό ρόλο σε αυτούς τους οργανισμούς, αλλά διατροφικές μελέτες σε θηλαστικά έχουν δείξει ότι έχει σημασία η παρουσία του για την υγεία τους, οδηγώντας στην υπόθεση ότι θα πρέπει να θεωρείται ιχνοστοιχείο, με διαιτητική πρόσληψη αναφοράς1 mg/ημέρα” (όχι μεγάλες ποσότητες), τα κατιόντα λιθίου (Li+), που προέρχονται από διάφορα άλατα λιθίου, αποδείχθηκαν ότι είναι χρήσιμα ως φάρμακα σταθεροποίησης της διάθεσης (δηλαδή αντικαταθλιπτικά) και για τη θεραπεία αταξίας διπόλων, εξαιτίας των νευρολογικών αποτελεσμάτων των ιόντων αυτών στο ανθρώπινο σώμα”.
Με λίγα λόγια, το λίθιο παίζει ρόλο ψυχοφαρμάκου ή επιδρά στην χημεία της ψυχοσύνθεσης μας.  
Το μεταλλικό λίθιο είναι καλός αγωγός τόσο της θερμότητας όσο και του ηλεκτρισμού – βλέπε τεχνολογία Τέσλα για να καταλάβεις τι “μελετάνε”.
Πάντως όταν μια πολίτης κάποτε ανησύχησε για αυτά τα συνεχή χιτλερικού τύπου πειράματα της ΝΑΣΑ και τηλεφώνησε να ζητήσει εξηγήσεις, ο υπεύθυνος της ΝΑΣΑ δεν έκανε λόγο ούτε για εξατμίσεις, ούτε ουρές, ούτε άλλες μπούρδες, της είπε, μην ανησυχείτε, δεν είναι τίποτα, είναι απλά…chemtrails!
Έτσι λοιπόν, μην ανησυχείτε, σας ψεκάζουν και με λίθιο για… να σας κάνουν ηλίθιο!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα