Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

<< ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ >>!!!! ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΟΚΑΡΕΙ…..!!!!!

abrasax

Αυτό το άρθρο θα φέρει τα πάνω κάτω και πολλοί είναι αυτοί που δεν θα συμφωνήσουν ( όπως κάνουν μέχρι τώρα σχεδόν στο σύνολο των άρθρων μου ) αυτό όμως δεν θα με πτοήσει να γράψω αυτά τα οποία έχω να σας πω!!!! Ο καθένας μπορεί να κρίνει….
Ποιοι είναι οι << Άρχοντες >>!;! Η γνωστική θεωρία για τους εξωγήινους από τον John Lash ( Τζων Λας http://en.wikipedia.org/wiki/John_Lamb_Lash ) εξηγεί κατά κάποιον τρόπο ότι οι εξωγήινοι είναι οι << Άρχοντες >>, με λίγα λόγια αυτοί που δημιούργησαν τον άνθρωπο!!!! Είναι όμως έτσι τα πράγματα!;! Για να τα δουμε σιγά σιγά…!!!!
Κάποιοί σοβαροί ερευνητές όπως ο Λας λένε ότι οι << Άρχοντες >> βρίσκονται πίσω από όλα από αρχή χρόνου και είναι αυτοί που κατευθύνουν όλες τις καταστροφές και πολέμους επι της γης!!!! Ευθύνονται για όλους τους πολέμους από την προϊστορία μέχρι και σήμερα!!!! Αλλα και για πολλές φυσικές καταστροφές της προϊστορίας αλλα και μέχρι σήμερα!!!!
Το 1947, τα κείμενα που βρέθηκαν σε πιθάρια στο Nag Hammadi ( Ναγκ Χαμάντι http://en.wikipedia.org/wiki/Nag_Hammadi_library ) της Αιγύπτου, μιλάει για μια ιστορία για το τι οι άνθρωποι του Ναγκ Χαμάντι, πριν από 2.000 χρόνια, σκέφτηκαν ότι ο κόσμος δεν φτιάχτηκε από μόνος του, αλλα από μια εξωγήινη φυλή όπου ερχόντουσαν από το ηλιακό σύστημα << Άρχων >> και αυτοί είχαν την ονομασία << Άρχοντες >>!!!! Η λέξη Άρχων εκείνο τον καιρό σήμαινε ή είχε εξήγηση για τους Αιγύπτιους << ο αρχέγονος χάρακας >>!!!! Δηλαδή αυτοί που ήρθαν οι << Άρχοντες >> ήταν κάτι σαν αρχιτέκτονες πλανητών!!!! Όπου και προσαρμόστηκαν στην γη και δημιούργησαν βάση χάρακα και μοιρογνωμονίου…..Ελευθεροτέκτονες και μασόνοι στην σημερινή μας ερμηνεία, μπορεί όμως και όχι!!!!
Για να δουμε παρακάτω:
Σύμφωνα με το μύθο ( !;! ) των κειμένων δημιουργήθηκαν από μια ουράνια θεϊκή οντότητα, όπου ήταν πάνσοφη, η οποία αυτή οντότητα ήταν ως πλήρωμα το οποίο και τους είπε να δημιουργήσουν στην γη!!!! Έτσι λοιπόν οι << Άρχοντες >> είναι ένα υποπροϊόν της Σοφίας, και μας στερούν τις γνώσεις επειδή δεν είχε εγκριθεί από αυτήν την θεϊκή οντότητα να μας δώσει τις γνώσεις…θυμίζει πολύ τους Ολύμπιους με τον Προμηθέα!!!! Αυτό συνέβη πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, πριν από το ηλιακό μας σύστημα γεννηθεί!!!! Αυτά τα ουράνια όντα είναι δύσκολο να τα φανταστεί κανείς, δεδομένου ότι έρχονται έξω από το χώρο και το χρόνο!!!! Τα κείμενα γράφουν τα εξής σε μια από τις σειρές:
<< Αν ένας από τους << Άρχοντες >> υλοποιηθεί μπροστά σε ανθρώπους φαίνεται να είναι ήσυχοι, είναι όμως ψυχωτικοί και επιρρεπείς με πολλά ψέματα >>.
Οι Άρχοντες είναι ανόργανα όντα, δηλαδή δεν έχουν όργανα που σημαίνει ότι ή είναι αυτογενείς ή είναι προϊόν βιογενετικής!!!! Αυτό τους κάνει να φαίνονται ως θεϊκοί για τον άνθρωπο, αλλά είναι ελλιπείς οντότητες , καθώς δεν έχουν την ανθρώπινη συνείδηση και την εμπειρία!!!! Τα κείμενα αυτά λένε ότι ο πρώτος Άρχων, που δημιούργησε όλα τα άλλα, ονομάζεται Ιαλνταμπαόθ ( και στα Αιγυπτιακά σημαίνει ο δημιουργός της κυψέλης )!!!! Πρόκειται για ερπετοειδή ηγέτη όπου ήταν είναι επιθετικός, και χρεώνονται με δαιμονικές δυνάμεις με όλα τα επακόλουθα!!!!
Οι Άρχοντες από αρχές χρόνου της γης επιθυμούν να κρατήσουν την ανθρωπότητα κάτω από << τον περιορισμό του φόβου και της ανησυχίας >>, επειδή τρέφονται από αυτό, αλλα και από τις σάρκες του ανθρώπου!!!! Αρνητική συναισθηματική ενέργεια τους δίνει χώρο για να λειτουργήσουν και δόξα τον θεό από αυτή είχαμε μια ζωή στην γη!!!! Είναι ψυχικά παράσιτα ικανοί να μπορούν να ελέγχουν το μυαλό των ανθρώπων σε πολλά επίπεδα!!!! Οι Άρχοντες δεν μπορούν να κατοικήσουν στην επιφάνεια της γης, η οποία είναι εχθρική προς αυτούς!!!! Δεν έχουν ψυχή, μόνο μια κυψέλη σαν κοινό νου!!!! Σύμφωνα με τον Λας και τα κείμενα των Γνωστικών περιγράφουν δύο είδη << Αρχόντων >>, μια εμβρυϊκή ή εμβρυϊκή τύπου – ως εκ τούτου ως οι θεοί των Δρακόντιων!!!!
Είναι οι λύριοι υπεύθυνοι για τις εκατομμύρια εξαφανίσεις ειδικά τις μην εξηγήσιμες που κάθε χρόνο ανέρχονται σε εκατομμύρια και αυτές σε όλη την γη!!! Είναι ανόητοι κηφήνες, άπληστοι για εξουσία πάνω μας και πολύ δειλοί για να βγουν ανοιχτά και να αποκαλύψουν τον εαυτό τους!!!! Διοικούν τα << Μαύρα Ιεράτεια >> και αριθμούν γύρω στους 400.000 χιλιάδες παγκοσμίως!!!!
Ας ρίξουμε μια ματιά τι λέει το γνωστικό ευαγγέλιο:

“Οι Άρχοντες ρίχνει ένα βάρος << έκστασης >> πάνω στον Αδάμ … Τον έβαλαν σε μια νυσταλέα κατάσταση, αλλά ήταν η αντίληψη του ότι τον άμβλυναν … Κάνουν τις καρδιές μας βαριές που δεν μπορούμε να πληρώσουμε την προσοχή… Έτσι χάνουμε την αντανάκλαση του Θείου Φωτός μέσα μας ».
Είναι γνωστό σε πολλούς ουφολόγους ότι οι Αρχαίοι Γνωστικοί μάντεις ανιχνεύαν και διερευνήσαν το πρόβλημα των εξωγήινων εισβολέων πριν από τον πρώτο αιώνα μ.Χ.!!!! Κράτησαν τους Άρχοντες ως πρωταρχική απειλή για την ανθρωπότητα!!!! Οι Γνωστικοί μάντεις έπρεπε να ειδικευτούν σε μη συνήθεις λόγους για να ερμηνεύσουν τις εμπειρίες που υποβλήθηκαν σε καταστάσεις αυξημένης αντίληψης!!!! Ο Τζων Λας λέει ότι οι Άρχοντες δεν έχουν ορθολογικές αντιλήψεις!!!! Τι μαθαίνουμε για τις οντότητες αυτές αφορούν μη συνήθεις λόγο, αλλά αυτό δεν θα ήταν παράλογο από τέτοια πλάσματα!!!!
Σε γενικές γραμμές:
“Η νοοτροπία των αρχόντων” δεν μπορεί να διορθωθεί, “και, ακόμα χειρότερα,<< η Αρχοντική κυψέλη-νοοτροπία δεν μπορεί να αναπτυχθεί!!!! ”
Στην αρχαία Ρώμη οι Γνωστικοί θεωρούσαν τους εαυτούς τους ως χριστιανούς, και ζούσαν σε αρμονία με τους άλλους για εκατοντάδες χρόνια!!!! Ήταν ένα κύριο ρεύμα σε θρησκευτική έννοια!!!! Νέα Γνωστικοί δεν έχουν καμία σχέση με αυτά!!!!
Για να το δουμε και κάπως αλλιώς:
Ο Κάρλος Καστανέντα ή γνωστός σε πολλούς στην χώρα μας ως Καστανιέντα http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Castaneda και η έννοια της πνευματικής πραγματικότητας αλλα και οι Ψυχοναύτες:
Η λέξη Ψυχοναύτης κυριολεκτικά σημαίνει ένα ναύτη της ψυχής που χρησιμοποιεί αλλαγμένες καταστάσεις της συνείδησης για να διερευνήσει το μυαλό, και να αντιμετωπίσει πνευματικά ζητήματα, μέσω της άμεσης εμπειρίας!!!!
Οι Ψυχοναύτες τείνουν να είναι πλουραλιστικοί, πρόθυμοι να εξερευνήσουν μυστικιστικές παραδόσεις από τις καθιερωμένες θρησκείες στον κόσμο, διαλογισμό, διαυγή όνειρα και τις τεχνολογίες!!!!
Ο Τζων Λας, ο Ντέιβιντ Άικ http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke και ο Graham Hancock ( Γκράχαμ Χάνκοκ http://en.wikipedia.org/wiki/Graham_Hancock ) για παράδειγμα, έχουν κάνει τέτοια ταξίδια, όπως λένε οι ίδιοι!!!! Ο Terence McKenna ( Τέρενς Μκ Κένα http://en.wikipedia.org/wiki/Terence_McKenna ) είναι ίσως ο πιο διάσημος δικηγόρος στη χρήση ψυχοδραστικών φυτών για να καταφέρει να γίνει Ψυχοναύτης!!!! Σύμφωνα με τον Λας, αυτά τα φυτά ως ενισχύσεις, παίρνοντας τα μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή με τους Άρχοντες όπου δεν είναι και ότι ευχάριστο!!!! ” Ο Δρ Κάρλος Καστανέντα ήταν ένας από τους καλύτερους Ψυχοναύτες ο οποίος προειδοποιούσε ότι δεν ήταν και τόσο φρόνιμο κάποιος να γίνει Ψυχοναύτης αν δεν είχε δυνατή ψυχή αλλα και άγνοια του φόβου!!!!
Ο Δρ Καστανέντα κατάφερε να αλλάξει τις παραμέτρους της αντίληψης και να εξερευνήσει άλλους κόσμους!!!! Κατά τη διαδικασία των περιπετειών του, συνάντησε ορισμένους εξωγήινους ως ανόργανα όντα!!!! Σύμφωνα με τον Λας αυτοί είναι οι Άρχοντες όπου και αυτοί με την σειρά τους μπορούν να γίνουν Ψυχοναύτες!!!! Σε μια του συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό το 1979 ο Καστανέντα είχε πει ότι δυστυχώς ο Ανθρωπος είναι σκλάβος των Αρχόντων >>!!!! Πρόκειται για αρπακτικά που ήρθαν από τα βάθη του σύμπαντος και πήραν στα χέρια τους την ζωή όλων των ανθρώπων!!!! Τα ανθρώπινα όντα είναι αιχμάλωτοι του!!!! Το αρπακτικό είναι ο κύριος και δεσπότης μας αλλα και θεός μας!!!! Έχουμε καταστεί υπάκουοι και αβοήθητοι!!!! Αν θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε, καταστέλλουν τις διαμαρτυρίες μας!!!! Αν θέλουμε να ενεργούμε ανεξάρτητα, απαιτούν ότι εμείς δεν θα το κάνουμε ποτέ!!!!
Οι Γιακί μάγοι πιστεύουν ότι τα αρπακτικά οι Άρχοντες δηλαδή μας έδωσαν τα συστήματα πεποιθήσεων μας, τις ιδέες μας για το καλό και το κακό για τα κοινωνικά μας ήθη!!! Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που εγκατέστησαν τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας και τα όνειρα της επιτυχίας ή της αποτυχίας!!!! Μας έδωσαν απληστία, πλεονεξία και δειλία!!!! Είναι οι Άρχοντες που μας κάνουν να εφησυχάζουμε, τόσο εγωιστικά!!!!
Ο διάσημος Καθηγητής John Mack ( Τζων Μακ http://en.wikipedia.org/wiki/John_E._Mack ) λέει:
“Ένας αριθμός Σαμάνων με τους οποίους έχω μιλήσει, από ιθαγενείς πολιτισμούς της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Αυστραλίας, γνωρίζουν, ή είχαν συναντήσεις με όντα που μοιάζουν πολύ με τους γκρι εξωγήινους που επισκέπτονται τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές κοινωνίες!!!!
Κάθε πολιτισμός έχει το δικό του όνομα για αυτούς.
Σύμφωνα με αυτούς τους μάγους, τα όντα αυτού του είδους είναι τριγύρω για εκατομμύρια χρόνια και φαίνεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόσωπο της Γης, λειτουργώντας ως οδοκαθαριστές ή προστάτες της ανάλογα με την συγκεκριμένη εμπειρία ή άποψη του κάθε Σαμάνου!!!! ”
Υπάρχει επίσης μια σύνδεση με σύγχρονα ξένα φαινόμενα απαγωγής.
Ο Τζων Μακ μιλάει για μια διαφορετική πραγματικότητα όταν οι άνθρωποι έχουν πέσει θύματα απαγωγής και της αλληλεπίδρασης με τους εξωγήινους!!!! Πολλοί απαχθέντες πιστεύουν ότι μια άλλη πνευματική πραγματικότητα είναι ένα ουσιαστικό μέρος πίσω από την απαγωγή!!!! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι καταραμένοι Γκρίζοι, οι οποίοι σύμφωνα με τον Λας κάνουν πραγματικότητα τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας ως απαχθείς βήματα σε έναν κόσμο όπου ο χρόνος-χώρος είναι ξεχωριστά από τον κόσμο μας!!!!
Οι εξωγήινοι δημιουργούν αυτό χρησιμοποιώντας την δύναμη του μυαλού!!!! Είναι σαν να δημιουργούν ένα μικρό παράλληλο σύμπαν!!!! Ο Καστανέντα γράφει στα βιβλία του για την ανθρώπινη μαγική δύναμη, που μπορεί να κάνει το ίδιο!!!! Έχουν μάθει αυτή την ικανότητα από την Άρχοντες!!!!
Ο ερευνητής παραφυσικων Brad Steiger ( Μπραντ Στέηγκερ http://en.wikipedia.org/wiki/Brad_Steiger )έγραψε ότι:
“Έχουμε να κάνουμε με ένα πολυδιάστατο φαινόμενο παραψυχολογίας που είναι σε μεγάλο βαθμό εγχώριες στον πλανήτη Γη.”
Στο βιβλίο UFOs αναφέρει για την Επιχείρηση Δούρειος Ίππος που δημοσιεύθηκε το 1970, ο John Keel ( Τζων Κιλ http://en.wikipedia.org/wiki/John_Keel ) συνδέει τα UFO-ΑΤΙΑ με υπερφυσικές έννοιες όπως τα φαντάσματα και δαίμονες!!!!
Στο βιβλίο με τίτλο << Διαβατήριο >> του Mαγκόνια Δρ Βαλέ περιγράφει την ιστορία το UFO και των απαγωγών όπως και την επαφή με την ανθρωπότητα!!!! Επίσης τον ίδιο καιρό ο Albert S Rosales ( Άλμπερτ Ροσάλες http://www.ufoinfo.com/humanoid/ ) έχει συλλέξει 17000 ανθρωποειδές συναντήσεις από το 2500 μ.Χ. έως σήμερα όπου δείχνουν όλα τα είδη των εξωγήινων πλασμάτων που να ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο!!!!
Ο Δρ Βαλέ υποψιάζεται ότι οι εξωγήινες οντότητες εκδηλώνονται με μορφές τρομακτικές όπως πράγματι αναμένουμε να είναι!!!! Ο Λας λέει οι Άρχοντες το κάνουν αυτό μέσω HAL / εικονικής πραγματικότητας δυνατότητες!!!! Το κίνητρο είναι να συγκαλύψουν το φαινόμενο τους!!!!
Ο Δρ Bill Birnes ( Μπιλ Βάρνς http://en.wikipedia.org/wiki/William_J._Birnes ) και ο Joel Martin ( Τζόελ Μάρτιν http://us.macmillan.com/author/joelmartin ) περιγράφουν τα παραφυσικά φαινόμενα, όπως κατατρύχει και είναι καταγραμμένα από το ESP κάτι αρκετά κοινό, με αξιοσημείωτα ιστορικά γεγονότα!!!! Οι Άρχοντες λένε λειτουργούν με τον ίδιο πνευματικό κόσμο σαν φαντάσματα!!!! Ο μύθος των Γνωστικών αναφέρει ότι οι Άρχοντες δεν κοιμούνται, δηλαδή δρουν σαν να είναι φαντάσματα!!!!
Είναι μια πραγματικότητα πέρα από την πραγματικότητα μας!;! Είναι οι εξωγήινοι και τα ΑΤΙΑ μόνο ένα μέρος από αυτό!;! Ο Αρχαίος Γνωστικισμός δείχνει ότι υπάρχει ζωή μετά το θάνατο, και οι Άρχοντες έχουν κάτι να κάνουν με την μετενσάρκωση!!!! Η Linda Howe ( Λίντα Χοβ http://en.wikipedia.org/wiki/Linda_Moulton_Howe ) είπαν στις αρχές της δεκαετίας του 80 κάτι που είχε δηλώσει ποιο παλιά ο Richard C. Doty ( Ρίτσαρντ Κ Ντότη https://www.linkedin.com/pulse/20140617001631-268987991-did-richard-c-doty-ruin-the-life-of-albuquerque-businessman-paul-bennewitz ) όπου ακούγονται ως πολύ αμφιλεγόμενες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης τις ίδιας της δήλωσης, ότι:
<< Οι ψυχές κάνουν ανακύκλωση, και η μετενσάρκωση είναι πραγματική. Είναι η μηχανή του σύμπαντος. Οι Άρχοντες είναι αυτοί που δημιούργησαν τους θεούς όπως και τον Ιησού >>.
Από την MJ-12 – http://en.wikipedia.org/wiki/Majestic_12 κάποια μέλη έχουν κληθεί να επεξεργαστούν και να κάνουν δηλώσεις σε αυτό, και η απάντηση ήταν:
“Δεν θέλετε να ξέρετε το τι υπάρχει”!!!!
Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις και την έρευνα της Karla Turner ( Κάρλα Τέρνερ http://www.jeffpolachek.com/www-karlaturner-org ), για τους Άρχοντες λέει ότι έχουν τη δυνατότητα να ανακτήσουν αυτό που ονομάζουμε ψυχή, να το αποθηκεύσουν σε ένα δοχείο, και να την θέσουν εκ νέου σε άλλο σώμα!!!!
Δολιότητα και σκληρότητα αναφέρει η Τέρνερ:
“Οι Άρχοντες μπορεί να οδηγήσουν τη συνείδησή μας – εκτός από το φυσικό μας σώμα, απενεργοποιούνε τον έλεγχο μας από το σώμα μας, για να εγκαταστήσουν ένα από τα δικά τους ως φορείς, και να χρησιμοποιούν το σώμα μας ως οχήματα για τις δικές τους δραστηριότητες πριν από την επιστροφή της συνείδησή μας στο σώμα μας. ”
Εδώ θα πρέπει ο καθένας να αναρωτήθει το τι πραγματικά οι Άρχοντες μπορούν να κάνουν, και από ότι φαίνεται πολλά μα πάρα πολλά αν κάποιος πιστέψει αυτήν την εκδοχή. Και από ότι φαίνεται και θα δουμε παρακάτω οι Άρχοντες έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους όπου έχουν γίνει τσιράκια τους!!!!
Ο Δρ David Jacobs ( Ντέιβιντ Τζέηκομπς http://en.wikipedia.org/wiki/David_M._Jacobs ) στο σύγγραμμα του << Απειλή >> πιστεύει ακράδαντα ότι οι εξωγήινοι έχουν ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής προκειμένου να δημιουργήσουν έναν εξωγήινο-άνθρωπο υβριδική φυλής!!!! Και κατά τα λεγόμενα του ήδη έχουν ξεκινήσει!!!!
Η αλήθεια είναι σε αυτό το άρθρο αν και δεν έχω πολλές γνώσεις στο θέμα των ΑΤΙΑ αναφέρω σοβαρά και επάξια ονόματα ουφολόγων για να δείτε το τι παίζετε!!!! Ονόματα που πρώτη φορά πολλοί από εσάς αλλά και στην Ελληνική ερευνά δεν έχουν ειπωθεί!!!! Πρέπει όμως να ειπωθούν όχι για να γίνω πιστευτός εγώ αλλα για να μπορείτε να ψαχτείτε κάνοντας τις δικές σας έρευνες!!!! Όμως!!!! Το θέμα των εξωγήινων έχει να κάνει και στον δικό μου τομέα όπου όπως ξέρετε είναι το θέμα της Μέσης Γης!!!! Ας δουμε όμως παρακάτω για να καταλάβετε καλύτερα πως όλα εμπλέκονται!!!!
Ο γνωστός Bob Lazar ( Μπομπ Λαζάρ http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Lazar) σε πολλούς ουφολόγους και στην χώρα μας, ενώ εργαζόταν στον τομέα S-4 στην Περιοχή 51 , υποστηρίζει ότι έχει δει έγγραφα που ισχυρίζονται ότι τα ανθρώπινα όντα είναι πραγματικά << δοχεία >>, και ότι η ανθρωπότητα είναι το αποτέλεσμα 65 γενετικών διορθώσεων από εξωγήινων βιολογικών χειρισμών!!!!
Ο Λας όμως δεν πιστεύει ότι ένα υβρίδιο μεταξύ εξωγήινου και ανθρώπου θα μπορούσε να λειτουργήσει, δεδομένου ότι το γονιδίωμα είναι τόσο καλά προστατευμένο από τον Δημιουργό μας!!!! Το αρχαίο όνειρο των αρχόντων είναι να γεννηθούν σαν τους ανθρώπους σε έναν παράδεισο που λέγεται Γη!!!!
Πολλά νέα εποχής-κινημάτων αλλα και της Σαηεντολογίας – http://en.wikipedia.org/wiki/Scientology πιστεύει ότι οι ψυχές έχουν ενσαρκωθεί τους ανθρώπους και έχουν ζήσει σε άλλους πλανήτες πριν από τη μετάβαση τους στη Γη!!!!
Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι ο Λας είναι ένας αυτοδίδακτος μελετητής που συνδυάζει μελέτες και πειραματικού μυστικισμού με το να παίρνει οδηγίες όπως λέει ο ίδιος από διάφορες μυθολογίες αρχαίων πολιτισμών ακόμα και της Ελληνικής!!!! Είχε αξιόλογες εμπειρίες από την ηλικία των τεσσάρων ετών, όπως διαυγή όνειρα στα οποία συνάντησε μαγικά όντα που τον βοήθησαν, καθώς όμως και άλλα όντα που του επιτέθηκαν!!!!
Μα για να το δουμε λεπτομερώς:
Στο << παράξενο >> υλικό των Γνωστικών, ο πιο παράξενος παράγοντας όλων είναι σίγουρα η παρουσία στην αναφορά των Αρχόντων!!!! Εδώ αντιμετωπίζουμε ένα αίνιγμα κοσμικής αναλογίας!!!!Έτσι τοποθετούμε αυτές τις παράξενες οντότητες στην εξελικτική κατάσταση της Γαίας ως Μύθος!;;! Μπορούν να θεωρηθούν ως πραγματικές οντότητες, ένα είδος από μόνα τους, αν και μη επίγεια!;! Και πώς οι Άρχοντες με τη σειρά τους σχετίζονται με την ανθρωπότητα!;! Μέχρι τώρα είδαμε κάποια λίγα πράγματα μα ας δουμε παρακάτω!!!!
Γνωστικοί – http://fr.wikipedia.org/wiki/Gnosticisme – διερεύνησαν αυτά τα ερωτήματα με νηφάλιο και συνεπή τρόπο, αλλά για να ακολουθήσουμε τα ίχνη τους μην περιμένετε η έρευνα στο θέμα των Αρχόντων να είναι ορθολογική!!!!.Τουλάχιστον όχι με τη συνήθη έννοια του ορθολογισμού!!!! Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι << το σημάδι του ώριμου μυαλού είναι να διασκεδάσει μια ιδέα χωρίς να δεχθεί αυτό να το “αγοράζουν” >> !!!! Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι η θεωρία των Άρχων του Γνωστικισμού είναι έτσι όπως την λένε οι ίδιοι!!!! Αλλα από τα αρχαία συγγράμματα τους και ερευνώντας χρόνια την θεωρία της Μέσης Γης το όνομα Άρχοντες και Δρακόντειοι ήταν πάντα παρόν όπου και να πήγα!!!!
Οι μάντεις των Γνωστικών έπρεπε να ειδικευτούν σε μη συνήθεις λόγους για να ερμηνεύσουν τις εμπειρίες που υποβλήθηκαν σε καταστάσεις αυξημένης αντίληψης!!!! Δεν είναι όλα στο σύμπαν ή στην ανθρώπινη ψυχή μπορεί, να μειωθεί με την ορθολογική άποψη, φυσικά, και ότι σε κάθε περίπτωση δεν είναι το σημείο της μη συνήθεις συλλογιστικής αξίας!!!! Το θέμα είναι, να φέρει κάποιος υγιής και νηφάλια κατανόηση για τις πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας που βρίσκονται πέρα ​​από τα όρια των απλών αισθήσεων….!!!! Ίσως είναι δυσκολονόητο αυτό που λέω μα τίποτα από όλα αυτά δεν είναι ευκολονόητα!!!!
Μιλώντας για τους Άρχοντες δεν είναι μια άσκηση φαντασίας ή ένα παιχνίδι προσποίησης!!!! Αν οι Γνωστικοί είχαν δίκιο, κατά κύριο λόγο τότε πολλά από όσα ακούμε και γνωρίζουμε για τους Δρακονιανούς και τους εξωγήινους είναι αλήθεια!!!! Απλώς είναι όλα τέλεια συγκαλυμμένα και δεν μπορούμε να πάρουμε είδηση τίποτα!!!!
Οι Άρχοντες μπορεί να θεωρηθούν ως απόγονοι κάποιου θεού, αλλά όχι με την ίδια έννοια ως είδη που έχουν γεννηθεί και έχουν διατηρηθεί στη μήτρα της Γαίας, η τη γήινη βιόσφαιρα!!!! Για να το καταλάβουν κάποιοι που ίσως δεν το κατάλαβαν οι Άρχοντες είναι οι << Αρχαίοι Παλαιοί >> από την νεομυθολογία του Λάβκραφτ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84_%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%82_%CE%9B%CE%AC%CE%B2%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%84…. http://www.hplovecraft.com/writings/fiction/cc.aspx Ένας από αυτούς είναι ο φοβερός Κθούλου…!!!!! Μα για να δουμε όμως τι γράφουν οι Γνωστικοί:
Υπάρχει ένα πέπλο ανάμεσα στον κόσμο κάτι παραπάνω, και οι σφαίρες που είναι κάτω; ( Πολλοί μιλάνε για τους πλανήτες που βρίσκονται στην Μέση Γη ), και η σκιά τέθηκε σε λειτουργία κάτω από το πέπλο. Μερικά από τη σκιά έγιναν θέμα, και προβλέπεται χώρια να είναι. Και έγινε Σοφία όπου δημιούργησε ένα προϊόν στο θέμα, όπως ένα έμβρυο που είχε αποβληθεί.
η υπόσταση των Αρχόντων , 94: 5-15)
Οι Γνωστικοί μιλάνε για το “trimorphic protennoia,( τριμόρφικ προτένια http://en.wikipedia.org/wiki/Trimorphic_Protennoia ) όπου είναι ο αρχικός κόσμος των τριών σωμάτων της θεϊκής Σοφίας!!!! Ο κόσμος μας, της επίγειας βιόσφαιρας σε συνδυασμό με τον ήλιο και το φεγγάρι, είναι η εκδήλωση αυτού του ονειρικού πεδίου!!!!
Ο Μύθος της Γαίας περιγράφει πώς ο αντίκτυπος των Αρχόντων η Σοφία παράγεται από την πυκνότητα της ατομικής τους ύλης που παράγεται από ένα τεράστιο << ρήγμα >> όπως ο πάγος σε μια παγωμένη λίμνη, ως πρότυπο!!!! Το πρότυπο έχει ένα κέντρο όπου η Σοφία βρίσκεται, καθώς και η επέκταση ως ιστός αράχνης στο << ρήγμα >> που τρέχει προς όλες τις κατευθύνσεις ( ως παγωμένη θάλασσα από κύματα φράκταλ )!!!! Εμείς βρισκόμαστε στο κέντρο της ζώνης των επιπτώσεων, βλέπουν γύρω τους σαν κάτι από μια θάλασσα από τα κύματα σε εφελκυσμό, καλπάζοντας τα κύματα, ή πραγματικότητα που συνθέτουν τα κύματα εμφανίζονται να οδηγούν, ως αυτό-επαναλαμβανόμενες μορφές!!!!  Τα έντυπα αυτά αντιστοιχούν στου ανατομικού τύπου αυθορμητισμού όπου δημιουργούνται από άμορφη ατομική ύλη από την επίδραση της Σοφίας, είναι ένα είδος που ονομάζεται ,από τους Κόπτες – http://wikipedia.qwika.com/en2el/Copt << σκιά σώματος >>!!!! Από αυτή την περίεργη διαδικασία αυτοεπαναλαμβανόμενων γενιάς, η νεογνή ορδή των Αρχόντων αναδύεται συνεχόμενα επι της γης!!!!
Ίσως ακούγονται κάπως ακαταλαβίστικα μα θα καταλάβετε ποιο κάτω:
Οι υπόσταση για τους Άρχοντες στο πέρασμα τους στην γη αναφέρονται από τους Γνωστικούς, από τη σύγχρονη αστρονομία εκείνης της εποχής στο να αναπτύξουν μια πιο ζωντανή εικόνα των γεγονότων πιθανών από τους Μάντεις των Γνωστικών προσπαθώντας να κατανοήσουν το σύμπαν γενικότερα, αναφέρουν οι ίδιοι:
Υπάρχει ένα πέπλο ανάμεσα στον κόσμο πάνω [στον γαλαξιακό πυρήνα], και στις σφαίρες που βρίσκονται κάτω από το [εξωτερικό, στα γαλαξιακά άκρα]!και η σκιά τέθηκε σε λειτουργία κάτω από το πέπλο. Μερικώς από τη σκιά [σκοτεινή μάζα] έγινε [ατομική] ύλη, και προβλέπεται, εκτός [μερικώς να διαμορφώνεται σε στοιχειώδεις πίνακες, οι οντότητες]. Και να η θεϊκή Σοφία δημιούργησε [από τον αντίκτυπό της] έγινε ένα προϊόν στο ίδιο θέμα [οι οντότητες], [μια μορφή νεογνής κακίας] σαν έμβρυο που είχε αποβληθεί. Και [μετά το σχηματισμό της] ανέλαβε ένα πλαστικό σχήμα φορμαρισμένο από την σκιά, και έγιναν αλαζονικά θηρία που μοιάζουν με λιοντάρια. Ήταν ανδρόγυνο, γιατί ήταν από [ουδέτερη, ανόργανη] σημασία ότι προέρχεται. ( η υπόσταση των Αρχόντων , ΙΙ, 4, 93:30 FF, με ερμηνείες μου σε παρένθεση.)
Μια προσεκτική ανάγνωση αποκαλύπτει μια κρίσιμη λεπτομέρεια:
Μετά την αρχική διαμόρφωση των εμβρυϊκών τύπου << Άρχων >>, μια δεύτερη παραλλαγή του << σώματος ως σκιά >> προκύπτει, με διακριτά χαρακτηριστικά της υπόστασης των Αρχόντων που περιγράφονται ως “αλαζονικά θηρία που μοιάζουν με λιοντάρια “αλλά αυτά τα πλάσματα έχουν επίσης περιγραφεί (σε άλλο κοσμολογικό κείμενο, στα  απόκρυφα του Ιωάννη 10: 5) ως << ένα σώμα ελικοειδή >> ( Δράκοντα .) με πρόσωπο που μοιάζει με λιοντάρι “!!!!
Έτσι, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι των Αρχόντων: ένα εμβρυϊκού τύπου, και ένα ερπετικού τύπου.
Στην  υπόσταση των Αρχόντων ( 93: 30 έως 94: 5 ), ένας ικέτης ζητά ο μεγάλος άγγελος Eleleth ( Ελιλίθ http://en.wikipedia.org/wiki/Norea ) από τον θεό, << Διδάξτε μου σχετικά για τη σχολή των Αρχόντων, πώς θα τεθεί σε λειτουργία, καθώς και από το είδος της γένεσης, τι υλικό, και ποιος τα δημιούργησε και παρήγαγε την δύναμη τους >> όπου δηλώνει ότι δεν ήταν παρέμβαση του γνωστού θεού μα κάποιας τελείως άγνωστης δύναμης!!!!  Μια άλλη κοσμολογική πραγματεία, ονόματι tractate ( Τρακτέητ – ή Τριμερής http://gnosis.org/naghamm/tripart.htm ), αναφέρει ότι << οι δύο τάξεις [των Αρχόντων] επιτέθηκε ο ένας τον άλλο, για το ποιος θα διοικεί, λόγω του τρόπο τους ύπαρξης.” (84: 5-15) Λόγω των δύο διακριτών σταδίων της παραγωγής τους, οι Άρχοντες επενδύονται με έναν επιθετικό και διχαστικό χαρακτήρα, αγωνίζονται μεταξύ τάξεις τους. Από τις μάχες των Αρχόντων οι ερπετικοί Άρχοντες κυριάρχησαν:
Ανοίγοντας τα μάτια του, αυτός [ο Ερπετοειδείς Άρχων] είδε μια τεράστια ποσότητα ύλης χωρίς όριο [εξάπλωση μέσω των γαλαξιακών άκρων], και έγινε αλαζόνας, λέγοντας << Εγώ είμαι ο Θεός [η μοναδική θεότητα των περιοχών αυτών], και εκεί δεν είναι άλλος εκτός από μένα. ” ( Ηγρ Arch , 94:20)
Ενώ οι νεογνό Άρχοντες μένουν αδρανείς, οι μορφές τους συνελήφθησαν σε ένα πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης, παραμένουν όμως ως επιθετικοί, και χρεώνονται με δαιμονικές δυνάμεις….!!!!
Ο άρχων Άρχοντας όλων και ηγέτης τους έχει την ονομασία Ialdabaoth ( Ιαλνταμπαόθ http://www.britannica.com/EBchecked/topic/1536077/Ialdabaoth ) ο δυνατότερος όλων ο εξερχόμενος του μαύρου σκότος και γιος τη σκιάς του σύμπαντος… Μοιράστηκε τη φωτιά που είχε μαζί τους ( τους υπόλοιπους Άρχοντες >>, και ως εκ τούτου έγινε άρχοντας πάνω τους, στις ψυχές τους και στα σώματα τους!!!! Λόγω της δύναμης και της δόξας κατείχε ο ίδιος αποκαλούσε τον εαυτό του Θεό. Και δεν υπάκουσε τον τόπο από τον οποίο ήρθε. ( Από τα απόκρυφα του Ιωάννη , 11:35 – 12:10)
Η δήλωση του ως επικεφαλής Άρχοντας που είναι ο μόνος θεός στο σύμπαν είναι περιττό να πούμε ή να το θέσουμε ως μια καθοριστική στιγμή στην Γνωστική κοσμολογία – αν όχι στην ανθρώπινη εξέλιξη, καθώς όλα τα κοσμολογικά κείμενα περιγράφουν αυτό το γεγονός, με μικρές παραλλαγές!!!! Οι Γνωστικοί ήταν επίμονοι σχετικά με τον προσδιορισμό του Ιαλνταμπαόθ με τον να τον προσμοιάζουν με τον Γιαχβέ ή Ιεχωβά, ή τον θεό των φυλών των Εβραίων ( Για αυτό και δεν πίστεψαν στον Χριστό ότι ήταν ο μεσσίας διότι περίμεναν έναν πολεμοχαρή θεό όπου θα πολεμούσε για αυτούς και θα τους έκανε πλανητάρχες. Ο Χριστός τους χάλασε τα σχέδια )!!!! Αυτή η θεότητα δεν είναι μόνο τυφλή, αλλά ανόητη και παράλογη (υπόσταση του Αρχόντων 89: 24-25)!!! Για τους Γνωστικούς η παραφροσύνη δεν είναι τόσο αβάσιμη στον νου ως συνέπεια της αποτυχίας να διορθώσει τα ψυχικά λάθη!!!! Η νοοτροπία των Αρχόντων “δεν μπορεί να διορθωθεί,” και, ακόμα χειρότερα, << η Αρχοντική φύση δεν μπορεί να αναπτυχθεί >>. ( Αnne Gilhus ( Άννα Γκίλχους http://en.wikipedia.org/wiki/Hypostasis_of_the_Archons ), η φύση των Αρχόντων , σ. 40 )!!!! Λόγω του τρόπου παραγωγής τους, οι Άρχοντες δεν έχουν ΕΝΝΟΙΑ , καμία έμφυτη αποβλεπτικότητα!!! Δικοί τους είναι οι εξωγήινοι Δρακόντειοι, που εκτός ότι ζουν στη βιόσφαιρα, υπάρχουν και ως ευφυής ζωή στον τομέα της Γαίας!!!!
Η έννοια του ενός Θεού που είναι τόσο κενή ως δύναμη θέλησης και παράφρων είναι προφανώς μοναδική για τον Γνωστικισμό!!!! Περιττό να πω ότι, όταν οι Γνωστικοί εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με την ταυτότητα του Ιεχωβά στους ευσεβείς Εβραίους και τους Χριστιανούς που λατρεύαν επίσης το εβραϊκό Θεό Πατέρα, δεν έτυχαν καλής υποδοχής!!!!
Τα απόκρυφα του Ιωάννη ( τα οποία σιγά οι ιερείς μην σας δείξουν ποτέ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1) προσθέτει κρίσιμες λεπτομέρειες για το σενάριο του Άρχων Άρχοντα!!!! Για ένα πράγμα, αυτό όπου παρουσιάζει μια σπάνια περίπτωση όπου η Σοφία είναι και ονομάζεται η μητέρα των Αρχόντων!!!! Λέει, επίσης, ότι ο επικεφαλής Άρχων ότι “δεν υπάκουσε τον τόπο από τον οποίο ήρθε. “Αυτή είναι μια λεπτομέρεια αφήγησης!!!! Το γεγονός ότι ο επικεφαλής Άρχων κινείται μακριά από τον τόπο όπου προέκυψε δείχνει ένα βασικό μέλημα των Γνωστικών: οι οριακές-παραβιάσεις τάσεις των Αρχόντων!!!! Από την αρχή όπου πρόκειται για χώρο κατακτητικά είδη οντοτήτων!!!!
Ο ερπετοειδής Άρχων λέγεται ότι είναι τυφλός ( Κοπτική  Bille  Μπίλλε ), οπότε ο ίδιος δεν βλέπει ούτε το Πλήρωμα ούτε την Σοφία!!!! << Η τύφλωση του πνευματικού κόσμου χαρακτηρίζει τους Άρχοντες >>!!!  ( Gilhus ( Γκίλχους , σ. 17 )!!!! Καλείται ως Σαμαέλ αλλα και Σάκλας!!!! Σαμαέλ είναι στα Εβραϊκά και στα Αραμαϊκά είναι Σάκλας όπου είναι σημαίνει “τυφλός”!!!! Κατανοώντας την τύφλωση των Αρχόντων είναι ζωτικής σημασίας για τον εντοπισμό μας για το πώς μπορούν να επηρεάσουν την ανθρωπότητα!!!!
Οι λίγοι ερευνητές και μελετητές που έχουν ψαχτεί σε αυτό το τόσο περίπλοκο και με πολλές πτυχές θέμα έχουν κολλήσει στο πως προήλθε αυτή η περίεργη ονομασία του Άρχων Άρχοντα, << Ιαλνταμπαόθ >> ( που κανονικά προφέρεται ως Yall-DAH-buy-ΟΤ _ Γιαλ-Νταθ – Μπέι –Οτ )!!! Οι μελετητές διαφωνούν σε ό, τι το όνομα αυτό μπορεί να σημαίνει, και το πώς προέκυψε. Με μία μετάφραση σημαίνει στα Αραμαϊκά σημαίνει << το παιδί που διασχίζει το διάστημα >>!!!! Στα Εβραϊκά, αυτό σημαίνει << ο επικεφαλής της ορδή >>!!!! ( Jarl Egil Fossum – Τζαρλ Έγκιλ Φλόσσουμ, το όνομα του Θεού και ο Άγγελος του Κυρίου , σ. 332 έως 6 https://books.google.gr/books?id=njDRfG6YVb8C&pg=PA349&lpg=PA349&dq=Jarl+Egil+Fossum&source=bl&ots=MkOkm_iidQ&sig=SESpkRkZdcmQ8pmTEW7jviAlk2I&hl=el&sa=X&ei=nuSvVJrxEYL1aJ60gNAC&ved=0CB4Q6AEwADgK#v=onepage&q=Jarl%20Egil%20Fossum&f=false)!!!! Έτσι φαίνεται να δυσφήμιση μαζί ως νύξεις για τους δύο τύπους των Αρχόντων!!!! Στην Παλαιά Διαθήκη υπάρχει ο τίτλος Σέμπα οτ Γιαχβέ , δηλαδή ο Γιαχβέ ο Σεμπαόθ, όπου εμφανίζεται 276 φορές τον τίτλο του Θεού ως Πατρός!!!! ( Λεξικό των θεοτήτων και δαιμόνων στην Αγία Γραφή , 155 σελ.). Ο Γκέρσομ Σκχόλεμ – http://en.wikipedia.org/wiki/Gershom_Scholem , διαπρεπής μελετητής της Καμπάλα και ιουδαϊκού μυστικισμού, εξήγησε ότι η ονομασία Ιαλνταμπαόθ έχει ερμηνεία ως << μια ένωση της Αραμαϊκής ενεργής μετοχής yaled-γιάλντ  (που σημαίνει, «να γεννήσει») και η ονομασία Aμπαόθ, η οποία αντιπροσωπεύει μια συντομευμένη μορφή του ονόματος Σαβαώθ!!!! Έτσι, Ιαλνταμπαόθ σημαίνει << ο δημιουργός του Σαβαώθ >>!!!! ( Ο Nathaniel Deutsch- Ναθανιέλ Ντεάτσκχ – http://en.wikipedia.org/wiki/Nathaniel_Deutsch ), Η Γνωστική φαντασία , σ. 55 ) και υπάρχουν μισή ντουζίνα περισσότερες ερμηνείες….!!!!
Είναι πιθανό ότι το όνομα Ιαλνταμπαόθ είναι απλά μια παραλλαγή του Ιεχωβά, το πατρικό όνομα του πατέρα θεού των Εβραίων οι Γνωστικοί εντόπισαν τον Ιεχωβά με τον Κύριο Άρχων και απέρριψαν το << ΟΤ >> και το σύνολο των Ιουδαίων ως << σχέδιο >> για τη << σωτηρία >> ως ένα τέχνασμα των Αρχόντων!!!! Είναι λογικό ότι έχουν χρησιμοποιήσει τον ίδιο όρο που χρησιμοποιείται από τους Εβραίους για να εκθέσουν την πραγματική φύση της εβραϊκής θεότητας!!!!
Όταν ήρθε σε γνώση ότι θεωρείται ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του ανθρώπου, καθώς και για την συνεξέλιξη της ανθρωπότητας με τη θεϊκή Σοφία, που οι Γνωστικοί έγιναν συγκρουσιακοί, και εντελώς αδιάφοροι για τους ποιους μπορεί να προσβάλλει η όλη κατάσταση!!!! Χωρίς συμβιβασμούς και μερικές φορές η περιφρονητική στάση τους, σε συνδυασμό με την αδυναμία τους να προβλέψουν την υψηλού βαθμού σωματικής βίας που θα μπορούσε να προκληθεί από την πρόκληση των ιουδαίο-χριστιανικές πεποιθήσεων, αναμφίβολα τροφοδότησαν τον φαύλο φανατισμό όπου αυτός με την σειρά κατέστρεψε τα << Μυστήρια >>!!!!
Το στοιχείο του φόβου με στοιχεία σε μεγάλο βαθμό στη συμπεριφορά των Αρχόντων και η επίδρασή τους στην ανθρωπότητα δείχνει στην Παλαιά Διαθήκη, ότι ο φόβος του Θεού θεωρείται ότι είναι ένα από τα κύρια σημάδια της θρησκευτικής εμπειρίας!!!! Η πιθανότητα ότι ο ανθρώπινος φόβος είναι ένα είδος τροφής για ορισμένους επεμβατικούς εξωγήινους έχει υποστηριχθεί ευρέως στη συζήτηση εξωγήινων και ΑΤΙΑ από πολλούς ουφολόγους!!!! Η δεύτερη πραγματεία του Μεγάλου Σεθ – http://en.wikipedia.org/wiki/Set_%28mythology%29 λέει ότι η ημερήσια διάταξη των αρχόντων είναι << ο φόβος και η σκλαβιά >> Οι Άρχοντες επιθυμούν να κρατήσουν την ανθρωπότητα κάτω από << την επιρροή του φόβου και της ανησυχίας >>. ( NHLE – Νχλε 1990, σ. 367 https://books.google.gr/books?id=ZiI_94JYIw8C&pg=PA112&lpg=PA112&dq=nhle+GNOSTIC&source=bl&ots=FxbKv8nIiS&sig=uKis6M-fDr41Irz249H9ehnYy4M&hl=el&sa=X&ei=uuWvVIrkLcPnaNOSgMgF&ved=0CD4Q6AEwBA#v=onepage&q=nhle%20GNOSTIC&f=false) Άλλα αποσπάσματα προειδοποιούν επίσης για τη χρήση των Αρχόντων του φόβου ως ένα ψυχολογικό όπλο….. αλλα όμως και ως σαρκοβόρα!!!!
Σε μια άλλη εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ο Ερπετό Άρχοντας φαίνεται να κρατάει μια σφαίρα στα σαγόνια του, υπενθυμίζοντας τη μυθική εικόνα του πως ένα φίδι προσφέρει τον απαγορευμένο καρπό: για παράδειγμα, το φίδι στον κήπο της υπερβορέας ( Παράδεισο ) με το χρυσό μήλο στο στόμα του όπου πολλές εικόνες του μεσαίωνα δείχνουν!!!!Οι Γνωστικοί είχαν τη δική τους εκδοχή από αυτό που αποκαλύφθηκε στον Κήπο της Εδέμ, ως εκδηλώσεις στις οποίες οι Άρχοντες συμμετείχαν ενεργά, και για αυτό ίσως δεν εξεπλάγην στις υποδείξεις του σεναρίου παραδείσου σε αυτό το πρωταρχικό στάδιο της κοσμικής δραστηριότητας!!!!
Όλη αυτή η δραστηριότητα μέσο των φράκταλ – http://fractalfoundation.org/resources/what-are-fractals/ – http://www.glyphs.com/art/fractals/what_is.html ως γενιά των Αρχόντων είναι νοητή, αλλά δεν είναι φανταστικό, δηλαδή, δεν είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στο μυαλό μας!!!! Στην αναδημιουργία οι Γνωστικοί μάντεις παρατηρείται ως μια νηφάλια χρήση της φαντασίας με αληθοφανείς γεγονότα!!!! Παίρνοντας μη συνηθισμένη αιτία για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει εδώ, αλλά το σενάριο έτσι αναπτύχθηκε… Είναι απόλυτα λογικό και συνεκτικό τους δικούς τους όρους!!!!
Η περιγραφή του << λεοντοκέφαλου φιδιού >> για τον Ιαλνταμπαόθ για τους Γνωστικούς είναι ότι το λιοντάρι αντιπροσώπευε την τυφλή δύναμη της αναπαραγωγής ( μια ένωση που πιθανότατα προέρχεται από τα ιεράτεια των Αιγυπτιακών Μυστήριων, για να μην αναφέρουμε την παρατήρηση της δύναμης και του θορύβου των λιονταριών που ζευγαρώνουν στην έρημο ), έτσι ώστε το σπέρμα, όπως το σώμα των λεοντοκέφαλων ερπετών είναι ακόμη πιο επίσημη ως ερμηνεία!!!! Αυτός ο Ερπετικός τύπος του Άρχοντος εμφανίζεται στους Γνωστικούς ως μικρόβιο, όχι επειδή οι ​​Γνωστικοί λάτρευαν τους Ερπετικούς- μακριά από αυτό- αλλά επειδή είδαν την εικόνα αυτή ως ένα μαγικό αντίδοτο για την επιρροή των Αρχόντων!!!! Μάλλον με τον τρόπο που μια νεκροκεφαλή σε μια ετικέτα δείχνει ένα δηλητηριώδες υγρό, έτσι μας εμποδίζει νομίζοντας ότι είναι ένα υγρό το οποίο είναι ασφαλές για κατανάλωση, η εικόνα του λέοντο -φιδιού εκπροσωπήθηκε στους Γνωστικές ως φυλακτό για να αποκρούσει τους Άρχοντες εισβολής!!!!
leontofido
Το << Λεοντόφιδο >> των Γνωστικών καλείται από μαγικά ονόματα όπως όφις, Knuphis ( Κνάφις ), και Abrasax ( Αμπρασάξ )!!!! Στην απόκρυφη ανατομία της Ασίας στον μυστικισμό αλλα και στην Γιόγκα, αυτό το ερπετό είναι γνωστό ως Kundalini ( Κουνταλίνι http://en.wikipedia.org/wiki/Kundalini ), η δύναμη του φιδιού!!!! Οι τότε Γνωστικοί που ασκούσαν το << Κουνταλίνι >> γιόγκα ονομάστηκαν Οφίτες, από την ελληνική λέξη << όφις  >> = “φίδι”!!!! Αυτή η λατρεία καταδικάστηκε από τους πρώτους Χριστιανούς ως ειδωλολατρική και τους ονόμαζαν << οφιολάτρες >>!!!!
knafisΟ Κνάφις!!!!
abrasaxΟ Αμπρασάξ!!!!
Μέχρι εδώ πιστεύω ότι όλοι καταλάβετε τι παίζεται, πάμε να δουμε παρακάτω:
Οι ανορθόδοξοι ( όπως εγώ όχι όμως Γνωστικός ) και λόγιοι του εσωτερισμού, όπως Ο GRS Mead ( Τζρς Μέντ http://en.wikipedia.org/wiki/G._R._S._Mead ), η Έλενα Μπλαβάτσκυ – http://www.blavatsky.gr/el/hpblavatsky-category/e-p-blavatsky-biography/144-elene-petrovna-blavatsky.html , (Γνωστικοί ) κάνουν τη σύνδεση ρουτίνας, όπως κάνουν οι συγκριτικοί στην μυθολογία όπως ο Joseph Campbell ( Τζόσεφ Κάμπελ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CF%8C%CE%B6%CE%B5%CF%86_%CE%9A%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB) και ο Alain Danielou ( Άλειν Ντάνιελοου http://en.wikipedia.org/wiki/Alain_Dani%C3%A9lou )!!! Στο βιβλίο <<  Η Εσωτερική Δύναμη Φτάνει στο Διάστημα >>, του Κάμπελ δείχνει πώς η εικόνα της Κουνταλίνι γιόγκα, ως η << δύναμη του φιδιού >> εμφανίζεται στο κόσμο της τέχνης στη κοιλάδα του Ινδού το 2300 π.Χ. και συνεχίζει για όλο το φάσμα των αρχαίων πολιτισμών, αλλά και προς την Κοινή Εποχή!!!! Ως αργά το 16ο αιώνα, στη Γερμανία (Campbell, Εικ. 8) έδειξε την Σταύρωση στη μια όψη και ένα φίδι ριγμένο πάνω από τον σταυρό από την άλλη!!!! Εκείνη την ημερομηνία, ο Χριστός είχε ταυτιστεί με το Κουνταλίνι – χωρίς να υπάρχει καμία ιδέα το γιατί, όμως – αλλά για τους Γνωστικούς το φίδι πάνω στο σταυρό ήταν η ακύρωση της εξοικονόμησης ενέργειας που αποδίδεται στην σταύρωση (δηλαδή, η εξύμνηση του πόνου ως λυτρωτική δύναμη )!!!! Η διέγερση από το Κουνταλίνι παράγει έκσταση, ενεργοποιεί υπερσυνειδητότητα, ανοίγει τον αποκρυφισμό, και απελευθερώνει τα κύματα της επούλωσης ενέργειας όπου είναι φυσιολογικές και ορμονικές εκκρίσεις μέσα από το σώμα!!!!
Αγαπητοί αναγνώστες εδώ δώστε πολύ προσοχή!
Καθώς το μυθικό φίδι φύλαγε το δέντρο της γνώσης στην Γένεση , το Κουνταλίνι ήταν << ο αγγελιοφόρος της σωτηρίας >> ( !!;; )για τους Γνωστικούς!!!! Σε μια πλήρη αντιστροφή της συνήθους ανάγνωσης της Πτώσης, οι Γνωστικοί θεωρούν το φίδι ως πνευματικό σύμμαχο στην αρχέγονη ανθρωπότητα, η πρώτη όπου προσπάθησε να αποδεσμεύσει τον άνθρωπο από τα δεσμά του θεού που είχε ταυτιστεί με το Απόλυτο και έτσι μπλόκαρε το δρόμο για το δέντρο της αιώνιας ζωής!!!! (Campbell – Κάμπελ, σελ. 78) Η << ο εν αγνοία θεός >>, ο οποίος λανθασμένα ταυτίστηκε με το Απόλυτο είναι φυσικά ο Ιαλνταμπαόθ, ψευδώνυμο του Ιεχωβά!!!!
Στην πραγματικότητα, αυτοί που πραγματοποιούν το Κουνταλίνι, μέσο της σεξουαλικής-πνευματικής ενέργειας που αποθηκεύεται στη δομή του σώματος, να είναι το κύριο μέσο άμυνας έναντι των Αρχόντων Ο διάλογος του Σάβιο r, NHC ΙΙΙ, 5 (85), περιέχει αυτήν την ανταλλαγή:
Ο Ιούδας είπε, << Ιδού, οι αρχές (Άρχοντες) που στέκονται πάνω μας, έτσι ώστε να είναι αυτοί που θα κυβερνήσουν πάνω μας >>.
Ο Ίσούς είπε, “Εσύ είσαι αυτός που θα κυβερνήσει πάνω τους. Αλλά μόνο όταν εσείς οι ίδιοι απαλλαγείτε από την ζήλια, και Λάβετς την προστασία του Φωτός, και εισάγετε το νυμφίο. ”
Τα παραπάνω τα οποία γράφω για την υπόσταση των Αρχόντων φέρνει στο νου τα τρέχουσα σενάρια των εξωγήινων παρεμβάσεων στη γενετική του ανθρώπου!!!! Αλλά οι Γνωστικοί μάντεις που εφάρμοζαν μη συνήθεις αιτιολογία στις παρατηρήσεις τους κατά των Αρχόντων κατέληξε σε διαφορετικό συμπέρασμα!!!! Κατά τη Γνωστική άποψη, θα ήταν ένα τεράστιο λάθος να υποθέσουμε ότι οι Άρχοντες κάνουν πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν, για αυτό και μας έδωσαν εξουσία!!!! Οι  Γνωστικοί δίδασκαν ότι ο κύριος κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε με τους Άρχοντες δεν έγκειται τόσο σε ό, τι μπορεί πραγματικά να κάνει ό, τι σε αυτό που λανθασμένα πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν, ατού τους είναι απάτη, ειδικά εξαπάτηση σχετικά με τη φύση και την έκταση των αρμοδιοτήτων τους!!!! << Η ευχαρίστησή τους είναι πικρή, και η ομορφιά τους είναι διεφθαρμένη. Η χαρά τους βρίσκεται στην εξαπάτηση.” ( Τα απόκρυφα του Ιωάννη BG 56, 3-7)
Όσο παράξενο και αν είναι, ορισμένα στοιχεία από τον μύθο( !!;;!! ) των Γνωστικών μπορούν τώρα να αρχίσουν να μας φαίνονται γνωστά!!!! Το θέμα των εξωγήινων ως γονιμοποίηση του ανθρώπινου γένους εμφανίζεται επίσης σε αρχαϊκές αφηγήσεις από την αρχαία Σουμερία, που χρονολογείται στην τρίτη χιλιετία π.Χ.!!!! Οι Σουμέριοι περιγράφουν ένα εξωγήινο είδος που ονομάζεται Ανουνάκι – http://en.wikipedia.org/wiki/Anunnaki – http://www.invisiblelycans.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-part-30-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%86%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B4/ , όπου πιστώνονται από την παραγωγή του ανθρώπινου είδους με γενετική μηχανική, καθώς επίσης ότι εγκαινίασαν τον ανθρώπινο τον πολιτισμό!!!! Αυτές οι αφηγήσεις βρίσκονται σε σφηνοειδείς επιγραφές που χρονολογούνται γύρω στο 1800 π.Χ., αλλά διατηρούν τα τέλη τους σε παραλλαγές πολύ παλαιότερων εκδόσεων ως σημείο αναφοράς σχεδόν 2.000.000 χρόνια πίσω!!!! Προφανώς, η ιστορία για την εξωγήινη παρέμβαση είναι ένα από τα παλαιότερα χειρόγραφα του είδους μας!!!! Πολλοί άνθρωποι και ερευνητές που παρακολουθούν ότι έχει να κάνει με εξωγήινους έχουν επίγνωση των Σουμερίων σφηνοειδών επιγραφών των Ανουνάκι, αλλά υπάρχει μια πλήρης απουσία αναφοράς στο σενάριο των Γνωστικών των Αρχόντων στη διαμάχη μέχρι στιγμής!!!!
Η Γνωστικοί ως πληροφορίες διαφέρουν σε πολλά σημαντικά σημεία από ό, τι λένε οι Σουμέριοι για τους Ανουνάκι και τους Άρχοντες!!!! Για ένα πράγμα, οι Γνωστικοί δεν θεωρούν τους Άρχοντες ως ανώτερα όντα που έφτιαξαν το άλμα-έναρξη του ανθρώπινου πολιτισμού!!!! Ούτε θεωρούν ότι οι Άρχοντες είχαν δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο ανθρώπινο γονιδίωμα, αν και έπαιξαν αλλα και παίζουν ακόμα ρόλο ως Άρχοντες στη φυσική μας εξέλιξη!!!! Το σημείο αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να διευκρινιστεί, ωστόσο …!!!! Μέχρι στιγμής η πιο εντυπωσιακή διαφορά μεταξύ των Σουμερίων και των Γνωστικών είναι ότι δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το πώς οι Άρχοντες, ή οι Aνουνάκι, απόκτησαν την ονομασία αυτή!!!! Αυτό είναι ένα σημαντικό κενό, για να πούμε το λιγότερο….!!!!
Λέει ο John Kell ( Τζων Κέλ ): Οι ίδιες εκδηλώσεις που δημιούργησαν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μας, δημιούργησαν τις πεποιθήσεις μας για τα ΑΤΙΑ. Μια σοβαρή ματιά στο φαινόμενο
θα μπορούσε να προκαλέσει την αναθεώρηση του τρόπου μας κοιτάζοντας τη θρησκεία πολύ βαθυστόχαστα. John Kell, UFO: Επιχείρηση Δούρειος Ίππος.
Πώς, λοιπόν, μπορούμε να καθορίσουμε αν οι Γνωστικοί έχουν δίκιο για το θέμα των Αρχόντων;
Στις έρευνες μου ανά το κόσμο για το θέμα της Μέσης Γης , συζήτησα την έννοια του Ονείρου με πολλούς αυτόχθονες ιθαγενείς, για το διαχρονικό έργο της δημιουργικής συνείδησης στο αιώνιο, και η εκδοχή του, ως όνειρα:
Όταν του Ονείρου έρχεται η έκφραση ιδίως τη γνώση και τη συμπεριφορά, οι Αβοριγίνες – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82_%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%91%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82αναφέρονται στο ονειρικό το πλάσμα που ενσωματώνει αυτή τη γνώση και παρουσιάζει αυτή τη συμπεριφορά!!!! Για παράδειγμα, η Kangeroo Dreaming ( Κανγκέρου Ντρίμινγκ ) είναι το άθροισμα της έμφυτης γνώσης και της ενστικτώδους συμπεριφοράς όλων των καγκουρό!!!! Θα μπορούσε κανείς να πει, από βιολογικής απόψεως, είναι το ένστικτο του γονιδιώματος του είδους στα Καγκουρό!!!! Όλα τα πλάσματα, οργανικά και ανόργανα, ανθρώπινα και μη ανθρώπινα, ζουν και πεθαίνουν από τα ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΜΑΤΑ που παίζουν μέσα από αυτά!!!! Στην κοσμοθεωρία των Αβορίγινων το μοναδικό δώρο του ανθρώπου να δημιουργήσει τον πολιτισμό πηγάζει από την ικανότητά μας να θυμόμαστε και το ξαναλέγω, είναι που ονειρεύεται, όχι μόνο του δικού μας είδους, αλλά και των άλλων!!!! Οι Ινδιάνοι Χόπι, Αράπαχο, και Αϊνού λένε ότι η ονειρικότητα είναι φτιαγμένη από τον Μέγα Άρχοντα όπου ζει στην Μέση Γη για να μπορεί να ελέγχει τους ανθρώπους και να κάνουν τα θελήματα του!!!! Η εγχώριος πεποίθηση ότι ο ρόλος της ανθρωπότητας είναι να θυμηθεί τα γεγονότα του ως Όνειρα για όλα τα πλάσματα συνάδει με την άποψη που παρουσιάζονται για τον επιμερισμό για τον Μύθο της Γαίας: όπου το ανθρώπινο είδος δίνει μια μνήμη-κύκλωμα για τη Γαία…..!!!!
Για να εφαρμόσετε αυτές τις ιδέες στο πρόβλημα των Αρχόντων, ας θυμηθούμε ότι εμείς, το ανθρώπινο είδος, εμπλεκόμαστε σε ένα ειδικό τρόπο στο Ονειρικό τομέα της Γαίας, η οποία προέρχεται από την trimorphic protennoia  όπου και ανάφερα ποιο πάνω – http://en.wikipedia.org/wiki/Trimorphic_Protennoia , το τρίπτυχο πρωταρχικής πρόθεσης που πηγάζει από τους Αρχαίους Παλαιούς ως Σοφία!!!! Τα σωστά όρια μας ορίζονται από την τριάδα της γης-Σελήνη-Ήλιος, και η σοφία ως προικοδότηση μας ξεδιπλώνεται, δίνεται από Σοφία, ξεδιπλώνεται μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της βιόσφαιρας, τη μήτρα της Γαίας!!! Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη Ονειρικότητα που διαρρέει στη Γη ως ονειρικότητα, μάλλον σαν ένα ασύρματο μήνυμα που αιμορραγεί μέσα σε μια συζήτηση ως εξέλιξη σε μια άλλη συχνότητα!!!! Κάτι εξαιρετικά παράξενο συμβαίνει στη Γη όπου οφείλεται σε μια σχισμή στο ανθρώπινο μυαλό, και αυτή η σχισμή με τη σειρά του προέρχεται από μια ανωμαλία στην κοσμική τάξη:
Το παγκόσμιο σύστημα που ζούμε ήρθε περίπου με ένα λάθος. ( Το Ευαγγέλιο του Φιλίππου , NHC II, 3, 75.1)
Το μαγικό ταξίδι της συνείδησης στην οποία συν-εξελίσσονται με τα όνειρα της Γαίας έχουν παρεκκλίνει ή διαστρεβλώνονται από μια εξωγήινη επιρροή, έτσι ώστε οι Γνωστικοί δίδασκαν τότε!!!! Σε αυτό το σημείο ένας σκοτεινός Άρχοντας φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με τον σαμάνο Γιακί δον Χουάν – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%BF%CE%BD_%CE%A7%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BD_%CE%9C%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82, ο οποίος είπε στον Κάρλος Καστανέντα, “Τα ανθρώπινα όντα είναι σε ένα ταξίδι της επίγνωσης, η οποία έχει διακοπεί στιγμιαία από ξένες δυνάμεις.”
Είναι πρόθυμοι οι Άρχοντες να “ενισχύσουν ” την ανθρώπινη εμπειρία μέσω των μέσων της τεχνολογίας, και να παρατείνουν τη ζωή!!!! Θέλουν ανθρώπους ως ανδροειδή και να εγκαταλείψουν την ανθρώπινη ψυχή!!!! O Winter Leeke ( αν και έκανα άνω κάτω τον κόσμο δεν κατάφερα να βρω κάτι για αυτόν, ίσως είναι ψευδώνυμο ) , ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ως σατανιστή, σε συνομιλίες σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη ως συγχώνευση των ανθρώπων και των μηχανών, τονίζει ότι έχει προγραμματιστεί να γίνει μέχρι το έτος 2040!!!! Αποκαλεί αυτό το γεγονός ως << μοναδικότητα >>, και αυτό θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε!!! Αυτό έχει ειπωθεί σύμφωνα με τον Λας, όπου ένας εξωγήινος πολιτισμός τα έχει κάνει όλα!!!! Ή, θα μπορούσε να είναι παραπληροφόρηση για να κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται και να είναι ήσυχοι μπροστά στην Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!! Στον αρχαία Γνωστικισμό υπήρξε ένας σημαντικός αριθμός σωτήρων, ένας από αυτούς και ο ποιο βασικός ήταν ο Ιησούς , ο οποίος ξυπνά την ανθρωπότητα από τα μάγια των Αρχόντων!!!! Αυτό οδηγεί στην χρυσή εποχή της αθωότητας και της ελευθερίας!!!!
Υπάρχει όμως και άλλη πλευρά, στην οποία αναφέρεται ο Δρ Καστανέντα:
“Τα ανθρώπινα όντα είναι σε ένα ταξίδι της επίγνωσης, η οποία έχει διακοπεί στιγμιαία από ξένες δυνάμεις.”
Οι Άρχοντες εκδηλώνονται ως εξωγήινοι από άλλους πολιτισμούς, και ως άγγελοι, αλλά αυτό είναι μια απάτη!!!! Οι εξωγήινοι χειρίζονται τους ανθρώπους, δεδομένου ότι ενδιαφέρονται για την ενέργεια της Ψυχής!!!! Τρέφονται από αυτό!!!! Είναι << ΨΥΧΟΦΑΓΟΙ >> μα και συνάμα σαρκοφάγοι!!!! Οι Άρχοντες παράγουν ανθρώπινη δυστυχία σε κάθε πολιτισμό και χώρα!!!! Έχουν ιδρύσει μυστικές κοινωνίες και χρησιμοποιούν το απόκρυφο να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά σε αυτούς!!!! Όλα τα κύρια, σκέψη, ρεύμα, έχει μια εχθρική στάση προς τη μελέτη της ύπαρξής τους!!!! Η επιστήμη θεωρεί τους εξωγήινους και τα παραφυσικά λίγο περισσότερο από ό, τι αποκυήματα της φαντασίας!!!! Οι Άρχοντες έχουν στην πραγματικότητα δημιουργήσει την υλιστική επιστήμη για να παραποιούν την αλήθεια, ώστε να κρατήσει τους ανθρώπους στο σκοτάδι!!!! Το όνειρό τους είναι να μας κάνουν << ελεγχόμενα ζόμπι >> δημιουργώντας τον πόλεμο, την πείνα, την νοητική υστέρηση, το μίσος και την αποστροφή!!!!
Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι είμαι << παραμισοπαρασάνταλος >> που τα λέω όλα αυτά με τόσες λεπτομέρειες, είμαι!;! Για να δουμε παρακάτω:
Τα λόγια του Leonard Cohen ( Λέοναρντ Κοέν διάσημου τραγουδιστή – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AD%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84_%CE%9A%CF%8C%CE%B5%CE%BD) είναι:
<< Η ιδιωτική ζωή σας θα εκραγεί ξαφνικά >>!!!!
Θα κάνουν τη λαϊκή κουλτούρα θρύψαλα θα υπάρχει με ανεξέλεγκτη βία, το σεξ και τα ναρκωτικά σε ποιο μεγάλο βαθμό από ότι τώρα!!!! Για να τερματίσουν αυτή τη μιζέρια θα συγχωνευθούν όλοι αυτοί με τα μηχανήματα που θα κάνουν την επιλεγμένη ζωή και θα είναι και αυτοδήμιοι του εαυτού τους!!!! Οι βιομηχανικές ελίτ κυβερνούν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα!!!!Οι Άρχοντες θα φτιάξουν μια απομίμηση του ανθρώπου, ένα τεχνητό ανθρώπινο μηχανοκίνητο ον και θα τον παρουσιάζουν σαν μεσσίας της νέας εποχής και της επερχόμενης παγκόσμιας θρησκείας που θα τελειώσει όλες τις άλλες θρησκείες!!!! Να τα θυμάστε αυτά τα οποία λέω όταν γίνουν ή και όταν αρχίσουν να γίνονται σταδιακά!!!!
Τι είναι η πανθρησκεία!;!
<< Συνεργασία χριστιανών και μουσουλμάνων για να οικοδομηθεί ένας καλύτερος κόσμος ζήτησε ο Πάπας, από το Βερολίνο. Συνάντηση με ιμάμηδες. Ο πάπας Βενέδικτος επισήμανε σήμερα τις ομοιότητες ανάμεσα στις χριστιανικές και τις μουσουλμανικές αξίες κατά τη διάρκεια συνάντησής του με μουσουλμάνους ηγέτες στο Βερολίνο και είπε ότι τα δύο δόγματα θα πρέπει να συνεργαστούν για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.
“Μπορούμε να προσφέρουμε σε πολλούς σημαντικούς τομείς της κοινωνίας,” είπε ο πάπας σε συγκέντρωση 15 μουσουλμάνων εκπροσώπων από ισλαμικές ενώσεις και φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και ισλαμιστές δασκάλους.
“Σκέφτομαι, για παράδειγμα, την προστασία της οικογένειας βασισμένη στο γάμο, τον σεβασμό στη ζωή σε κάθε φάση του φυσικού κύκλου ή την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης.”
Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου Μουσουλμάνων στη Γερμανία, Αϊμάν Μαζιέκ, καθώς και μέλη της τούρκο-ισλαμικής Ένωσης για τις Θρησκευτικές Υποθέσεις.
“Εμείς οι πιστοί έχουμε μια ιδιαίτερη συνεισφορά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι αν θέλουμε να είναι αποτελεσματικές οι πράξεις μας πρέπει να εξελιχθούμε μέσα από τον διάλογο και τον αμοιβαίο σεβασμό,” τόνισε ο πάπας.
Στη Γερμανία ζουν περίπου 3,8 με 4,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, εκ των οποίων τα δύο τρίτα είναι τουρκικής καταγωγής και το 45% είναι Γερμανοί πολίτες.
Η τελευταία επίσκεψη του πάπα Βενέδικτου στη Γερμανία πριν από πέντε χρόνια προκάλεσε ένταση στις σχέσεις της Καθολικής Εκκλησίας με το Ισλάμ.
Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2006, στη διάρκεια ομιλίας του ο πάπας Βενέδικτος δήλωσε ότι ο Θεός δεν απαιτεί ποτέ κάτι παράλογο και επικαλέστηκε ένα σχόλιο αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον 14ο αιώνα για το Ισλάμ. Ως απάντηση βίαιες διαδηλώσεις ξέσπασαν σε χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, εκκλησίες πυρολύθηκαν και πιστοί χριστιανοί έπεσαν θύματα επίθεσης.
Η σημερινή ομιλία του πάπα φαίνεται ότι αποσκοπούσε στο να αποκαταστήσει τις σχέσεις του Ισλάμ με την Καθολική Εκκλησία και έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους μουσουλμάνους ηγέτες >>!!!!
Οι άνθρωποι πραγματικά θα εγκαταλείψουν την ελεύθερη βούληση!;! Οι Άρχοντες είχαν χιλιάδες χρόνια για να μας αφομοιώσουν τους με μικρή επιτυχία.
 • Αλλα οι άνθρωποι δεν θα αντεπιτεθούν!;!
 • Θα μπορούσαν αυτές οι εξωπραγματικές δυνάμεις που είναι πραγματικές να μας αναγκάσουν να ζούμε σε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη πράγματων!;!
 • Οι Άρχοντες ακόμα και ως βιβλικοί ( Σατανάς ) και τα στρατεύματά του υπάρχουν!;!;
 • Υπάρχει ένα αίσιο τέλος, με ή χωρίς θρησκεία!;!
 • Ή θα μπορούσε απλώς να είναι Άρχοντες η φαντασία ενός ανθρώπου!;!
Αυτά τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα!!!!
Ανοίξτε το SETI είναι κατά κάποιο τρόπο το αντίθετο του SETI .
SETI είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αναζήτησης εξωγήινης ζωής που προκύπτουν από μια πιο μετουσιωμένο στέλεχος της σύγχρονης επιστημονικής / διανόησης!!! Το ανοιχτό SETI αρχίζει με ον … ανοιχτό, στέλεχος της σύγχρονης επιστημονικής / διανόησης!!!!
Και τι μπορεί κανείς να δει, όταν είναι ανοικτό!! Θα συμφωνούσατε ότι κάποιος βλέπει ενα θαυμάσιο πλανήτη να κατοικείται από μια ανθρωπότητα που γίνεται παράφρονας, ακόμη και με το δικό της ορισμό!;!
Αυτή η ανθρωπότητα κατακερματίζει, σε πόλεμο με τον εαυτό της, και κάθε φατρία ψάχνει απεγνωσμένα για σωτηρία από συγκεκριμένη ιδέα της θεότητας!!!! Δεν μικρός ο αριθμός των ανθρώπων ελπίζουν για βοήθεια από ένα άλλο σχέδιο!!!! Έτσι λοιπόν λένε πολλοί ερευνητές για το SETI ότι:
 • Κάποια εξωγήινη ομάδα προσπάθησε να εξουδετερώσει την ανθρωπότητα…. ( χωρίς να λένε ποτέ και ποιοι )!!!!
 • Το πεδίο της επίθεσης ήταν ψυχολογικά και αντιληπτές!!!!
 • Ανθρώπινη σκέψη ήταν ανώτερη από τη δική τους!!!!
 • Κάτι για την ευχαρίστηση και την ομορφιά τους είναι η ψυχή μας πρώτα και μετά οι σάρκες μας!!!!
 • Θα πετύχει, αλλά μόνο μέσω της εξαπάτησης, επειδή … … Υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα ως << θεότητα >>!!!!
 • … άφησαν να εννοηθεί ότι το έχουμε, υπονοείται ότι βρισκόμαστε υπό τον έλεγχο τους!!!!!
Αυτές οι ιδέες αποτελούν τουλάχιστον μέρος της ως << παράδειγμα >> για τη συγκεκριμένη σελίδα … το οποίο, λίγο έχει να κάνει με εκείνη των συμβατικών SETI με την εστίασή της στην ανίχνευση, την αστροβιολογία ,κατοικήσιμους πλανήτες , κ.λπ.!!!!
Η ερμηνεία τους από τον << μύθο της επαφής >> είναι μια μοναδικότητα που εκθέτουν την εξωγήινη εισβολή με ένα ισχυρό μήνυμα προειδοποίησης για την ανθρωπότητα!!!! Μπορεί επίσης να αποδειχθεί ότι η Γνωστική άποψη ως παρέμβαση είναι απαραίτητη για το όραμά μας για τον εαυτό μας ως είδος, άσχετος αν είναι αιρετικοί ή όχι!!!!
Η λέξη << θεότητα >> είναι το κλειδί σε αυτό το χωρίο!!!! Είναι βέβαιο ότι θα παρεξηγηθεί, και η παρεξήγηση είναι η ίδια ένα αποτέλεσμα της επέμβασης !!!! Ότι είχα να αναφέρω για τους Άρχοντες από τους Γνωστικούς και τους Σουμέριους το έκανα, τώρα θα σας μιλήσω για το τι λένε κάποιες φυλές ανά τον κόσμο από προσωπικές μου έρευνες όταν ερευνούσα το θέμα της Μέσης Γης!!!! Σε αυτό που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία είναι στο ότι αυτές οι φυλές είναι μακριά η μια από την άλλη σε διάφορα σημεία στην γη και δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν έρθει ποτέ σε επαφή αναμεταξύ τους:
Όταν είχα βρεθεί στο Λάος είχα πληροφορίες για τις λεγόμενες << πύρινες βολίδες των Νάγκα >> ότι προερχόντουσαν από την Μέση Γη!!!! Πρόκειται για ενα περίεργο αινιγματικό αλλα και τόσο εξωπραγματικό φαινόμενο το οποίο η επιστήμη δεν είχε δώσει καμία λογική απάντηση που να ευσταθεί μέχρι σήμερα!!!! Σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση, η Naga ( Νάγκα ) είναι ένα τεράστιο και ισχυρό πλάσμα του νερού, ως συνήθως απεικονίζεται ως ένα δρακόφιδο, το οποίο υπάρχει στο ινδουιστικό μύθο και στον Βουδισμό!!!! Το Νάγκα είναι κοινά γνωστό στην Ταϊλάνδη, στο Λάος και στην Καμπότζη όπου εμφανίζεται σε μεγάλο βαθμό στη διακόσμηση των αρχαίων ναών του Angkor ( Ανγκόρ )!!!!
Οι πύρινες βολίδες λοιπόν, είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται κάθε χρόνο γύρω στον Οκτώβριο!!!! Χαρακτηρίζεται από λαμπερό μπάλες φωτός που υψώνονται πάνω από τον ποταμό Μεκόνγκ στο Νονγκ Κάι, στα σύνορα μεταξύ Ταϊλάνδης και Λάος!!!! Ποικίλουν σε μέγεθος όπου μπορούν να φτάσουν σε μέγεθος της μπάλας του μπάσκετ, άλλες είναι αστραφτερές όπως ο κεραυνός και άλλες κοκκινωπές και πύρινες όπου φτάνουν σε ύψος 2οο μετρά περίπου και χάνονται!!!! Ο αριθμός των πύρινων αυτών εμφανίζονται απροειδοποίητα σε κάποια νύχτα, μπορεί να είναι από δεκάδες έως και χιλιάδες όπου πιο συχνά υπάρχουν σοβαρά προβλήματα όρασης τη νύχτα από την φωτεινότητα τους!!!! Κατά τη μυθολογία, οι πύρινες σφαίρες λέγεται ότι είναι αναπνοή του Νάγκα !!!! Διάφορες θεωρίες έχουν προταθεί για να εξηγήσουν τις πύρινες σφαίρες, που κυμαίνονται στο Λάος χωρίς όμως καμια λογική εξήγηση!!!! Οι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει για τις πύρινες σφαίρες για πολλά χρόνια με θεωρίες που κυμαίνονται από τα αέρια βάλτων ως ακόμα και για μπάλες πλάσματος!!!!
pyrines mpalesΦωτογραφίες από τις πύρινες μπάλες όπου φωτογραφήθηκαν από τουρίστες στην Ταϊλάνδη!!!!
Όμως οι ντόπιοι που μίλησα μαζί τους αναφέρουν ότι η Νάγκα όπου είναι θηλυκό ερπετοειδές ον έρχεται μια φορά το χρόνο με εντολές των << Σιν Τάη >> που σημαίνει << Άρχοντες >> ώστε να ρίξει αυτές τις πύρινες βολίδες μέσα από την λίμνη!!!! Με σκοπό αυτές οι πύρινες βολίδες να εγκλωβίζουν τις κακές ψυχές των ανθρώπων!!!! Αφήνοντας το μυστήριο των πύρινων βολίδων και πιάνοντας το θέμα των Αρχόντων βλέπουμε ότι στον πολιτισμό και την κουλτούρα των Ινδουιστών αλλα και των Βουδιστών οι Άρχοντες είναι υπαρκτοί!!!!
Στην Μογγολία οι νομάδες που συναναστράφηκαν ψάχνοντας για την περιβόητη << αποβάθρα πύλη >> μου ανάφεραν πολλές φορές για το τεράστιο και επικίνδυνο σκουλήκι ονόματι  Olgoj Chorchoj ( Όλγκοτζ Κχόρκχοτζ ) το οποίο είναι από ότι έλεγαν απεσταλμένο από τους << Άρχοντες >> της Μέσης Γης για να βλέπουν το τι κάνουν οι άνθρωποι στην επιφάνεια!!!! Αν και βέβαια για το γιγάντιο σκουλήκι υπάρχουν και άλλες ιστορίες και θρύλοι αυτήν την ιστορία την συνάντησα στις νότιο δυτικές νομάδες των Μογγόλων!!!!
gigantio skoyliki moggoliasΤο υποτιθέμενο γιγάντιο σκουλήκι της Μογγολίας!!!!
Οι Τουαρέγκ της ερήμου Σαχάρα έχουν μια ιστορία για μια χαμένη πόλη στην μέση της ερήμου όπου κανείς δεν ξέρει την ονομασία της!!!! Και αν την ξέρει απαγορεύεται να προφέρει το όνομα της!!!! Λένε λοιπόν ότι αυτή η πόλη έπεσε από τον ουρανό τελείως ξαφνικά πριν χιλιάδες χρόνια όταν ακόμα η έρημος ήταν μια τεράστια λίμνη!!!! Αυτή η πόλη έμεινε σαν νησί εκεί και κανένας δεν είχε δει τον κόσμο της!!!! Όμως αυτή η πόλη έκανε μεγάλο κακό και ξέρανε όλη την λίμνη και δημιουργήθηκε η Σαχάρα!!!! Αμέσως μετά η πόλη αυτή βούλιαξε στην άμμο και περίμεναν όλοι ότι δεν θα ξανά ακούγανε τίποτα για αυτήν!!!! Όμως η πόλη αυτή ανάλογα με το πότε θελήσουν οι << Άρχοντες >> που την κατοικούν την βγάζουν ξανά στην επιφάνεια αρπάζοντας ανθρώπους και καραβάνια για να τους κάνουν δούλους και σκλάβους στην Μέση Γη!!!! Μετά από περιγραφές της πόλης αυτής η οποία έπεσε από τον ουρανό πριν χιλιάδες χρόνια αλλα και με περιγραφές των Τουαρέγκ όπου κάθε τόσο έρχεται στην επιφάνεια φτιάξανε το παρακάτω σκίτσο τα αδέλφια Γκάρετ από την Φιλανδία και πραγματικά έχει να κάνει με κάτι το εξωπραγματικό!!!!
iptameni poli arxontonΗ ιπτάμενη πόλη των << Αρχόντων >> από τις περιγραφές των Τουαρέγκ!!!!
Όπως και να έχει όλες οι φυλές του κόσμου και οι πολιτισμοί μιλάνε για κάτι το εξωπραγματικό με την σημασία του κακού!!!! Προσπαθώντας ο Λας μαζί με κάποιους Ιάπωνες καλλιτέχνες να φτιάξουν από περιγραφές το πρόσωπο ενός Άρχοντα έφτιαξαν την παρακάτω μάσκα!!!!
arxontas

Πιστό αντίγραφο των ερπετόμορφων Αρχόντων από τις περιγραφές των Γνωστικών αλλα και από άλλες περιγραφές από όλο τον κόσμο!!!!
Αυτοί εδώ λοιπόν είναι οι αρχηγοί όλων των ερπετόμορφων οι Άρχοντες!!!! Μετά από αυτούς είναι οι Δρακόντειοι και μετά από αυτούς οι Δρακονιανοί όπου με την σειρά τους έχουν φτιάξει όλα τα αλλα είδη ερπετόμορφων βάση της βιογενετικής μηχανικής!!!! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν όπως ακόμα και ο Λας ότι οι Άρχοντες είναι οι Γκρίζοι ή κάποιο είδος των Γκρίζων αλλα τελικά κατέληξε ότι οι Γκρίζοι δεν έχουν τέτοιες ικανότητες!!!! Οι Γκρίζοι απλώς εκτελούν διαταγές…..!!!!
Το γαμώτο είναι ότι όλοι οι πολιτισμοί έχουν αναφορές για τους άρχοντες ακόμα και εμείς οι Έλληνες που πιστεύω ότι ένας από αυτούς ίσως ήταν ο Πλούτωνας ο θεός και βασιλιάς του κάτω κόσμου ( Μέσης Γης ) ονόματι Άδης!!!! Πραγματικά σας λέω ότι αν καθίσω να γράψω το τι αναφορές υπάρχουν από όλο το κόσμο για τους Άρχοντες θα χρειαστώ δύο βιβλία και το ποιο αξιοσημείωτο είναι ότι οι περιγραφές των Αρχόντων ταιριάζουν απόλυτα αναμεταξύ τους!!!!
Ίσως στο μέλλον επανέλθω με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες απλώς σήμερα ξεκινήσαμε από βαθιά νερά για να δείτε τι υπάρχει!!!! Όχι ότι το λέω εγώ ότι υπάρχουν!!!! Αλλα οι πολλοί πολιτισμοί στην γη αλλα οι διάφορες φυλές ανά τον κόσμο!!!! Μακάρι όλα αυτά να είναι ψέματα και να μην υπάρχουν!!!! Δυστυχώς όμως όλα τα στοιχεία της ιστορίας αλλα και θρησκευτικών γεγονότων δείχνουν ότι είναι υπαρκτά!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα