Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ποια φυσικά βιάγκρα θα σας βγάλουν… ασπροπρόσωπους;



Οι σεξουαλικές επιδόσεις του άντρα είναι σε άμεση εξάρτηση από πολυάριθμους παράγοντες τόσο βιολογικούς όσο και ψυχολογικούς.
Σύμφωνα με τους ερευντητές της Κλινική Cleveland, περίπου το 52% όλων των ανδρών θα βιώσει περιστασιακά τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας. Μάλιστα ο αριθμός αυτός εκτοξεύεται στο 70% για τους άνδρες ηλικίας άνω των 70 ετών.
Δείτε ποια φυσικά βιάγκρα θα σας βγάλουν… ασπροπρόσωπους!
Ο ήλιος ανεβάζει τη…λίμπιντο!
Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Lancet αποκάλυψε ότι η ηλιοθεραπεία αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης D, η οποία με τη σειρά της πυροδοτεί τη ροή της τεστοστερόνης στους άνδρες και έτσι τους μεταμορφώνει σε… ταύρους στο κρεβάτι.

Φρένο στο άγχος!
Η Λόρι Μπρούτο, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, συνιστά στους άνδρες να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος και το στρες ώστε να αποδίδουν καλύτερα.
Όχι στα λίπη
Μειώστε τα λίπη για να έχετε καλύτερη ερωτική ζωή σημειώνουν οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νάπολης οι οποίοι προτρέπουν τους άνδρες να αποφεύγουν τα πολλά αλλαντικά και τα πολλά κρέατα.
Ναι στην άσκηση
Ο συνδυασμός άσκησης και διατροφής με πλούσιες σε φλαβονοειδή τροφές θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας κατά 21% αναφέρουν οι ειδικοί του πανεπιστήμιο του East Anglia. Στο πλαίσιο αυτό τους συστήνουν να καταναλώνουν φράουλες,  βατόμουρα, μήλα και εσπεριδοειδή.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα