Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Μικρές ειδήσεις για λίγους:
ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!
Simon Parkes: Οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν προχωρήσει τα προγράμματα τους για την δημιουργία super soldiers.
Οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει με γενετικές επεμβάσεις υβρίδια υπερ-στρατιωτών με αυξημένες βιολογικές ικανότητες. Έχουν τεράστιες σωματικές ικανότητες και προγραμματισμό του νου ώστε να μην φοβούνται και να σκοτώνουν αδίστακτα, μόνο που είναι βραχύβιοι και καταρρέουν γρήγορα..
Αντίθετα οι Ρώσοι απέφυγαν οποιαδήποτε βιολογική επέμβαση στον άνθρωπο. Με ειδικές στολές και μηχανισμούς έδωσαν αυξημένες ικανότητες στους υπερ-στρατιώτες τους οι οποίοι αντέχουν 5πλάσιο βάρος από τον κανονικό άνθρωπο, τρέχουν πολύ γρήγορα, γίνονται αόρατοι και με ειδικά κράνη βλέπουν στο απόλυτο σκότος. Συνδέονται με δορυφόρους και λαμβάνουν πληροφορίες και οδηγίες. Γενικά οι υπερ-στρατιώτες της Ρωσίας βασίζονται στην τεχνολογία και όχι στις γενετικές επεμβάσεις..
- Η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος θα ξεκινήσει στις 21 ερχομένου Αυγούστου..

Alex Collier: Στις 23 του ερχόμενου Σεπτέμβρη (ημέρα που συμπίπτει με την Φθινοπωρική Ισημερία) θα συμβεί ή θα αρχίσει να συμβαίνει ένα γεγονός το οποίο θα γίνει αντιληπτό από όλους τους ανθρώπους. Η Γη θα εισέλθει σε μια περιοχή του Γαλαξία όπου θα δέχεται τεράστια κύματα υψηλής συχνότητας και δονήσεων, με αποτέλεσμα να αρχίσει μια σταδιακή αύξηση των κραδασμών των ανθρωπίνων και των υπολοίπων όντων του πλανήτη.
- Η αύξηση των συχνοτήτων αυτών θα είναι τέτοια, ώστε πολλοί άνθρωποι με χαμηλό κραδασμιακό επίπεδο δεν θα αντέξουν την αλλαγή. Τα περισσότερα θύματα θα είναι γυναίκες!Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ τι σημαίνει .Συγχωρέστε τη άγνοια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα