Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Τι δεν είναι η έλξη



Εδώ βρίσκεται μια εσφαλμένη αντίληψη της κοινωνίας, όπου έγινε πεποίθηση στο μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών. Αν παρατηρήσεις τη σκέψη των αντρών στο τι να κάνουν για να ελκύσουν μια καυτή γυναίκα, τότε θα αντιληφθείς δύο πράγματα. Όλοι σκέφτονται ότι θα πρέπει να συνοδεύονται από δύο κοινωνικά στιγμιότυπα:Εμφάνιση και Χρήματα
Έτσι προσπαθούν να προβάλλουν αυτά τους τα χαρακτηριστικά με υπερβολικό και ανασφαλή τρόπο. Μέσα από το μάρκετινγκ και τις διαφημίσεις κατάφερε να περάσει το μήνυμα στην κοινωνία, πως αν δεν έχεις εμφάνιση μοντέλου και χρήματα ώστε να θεωρείσαι πλούσιος, τότε είσαι τελειωμένος και το όνειρό σου για την γυναίκα που επιθυμείς θα μείνει στα αζήτητα μαζί με τα υπόλοιπα. Κάπως έτσι του έρχονται απανωτές δικαιολογίες στο μυαλό του, ότι δεν είναι αρκετός και χρειάζεται περισσότερη γνώση και μεγαλύτερη προσπάθεια να δείξει κάτι που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα. Ότι είσαι αρσενικό και από τη φύση σου γεννήθηκες για να έχεις γυναίκες.
Σταμάτα λοιπόν να κάνεις ερωτήσεις του τύπου:
-Πως να δημιουργήσω έλξη;
-Πως να γίνω ελκυστικός;
-Πως να με παρακαλάνε όλες οι γυναίκες σαν τις ταινίες;
Μάντεψε… Αυτό δεν θα γίνει ποτέ! Αν δεν πας Εσύ ο ίδιος, τότε δε θα έρθει καμία να σε πάρει από το χέρι και να οδηγήσει από το ένα σημείο της αλληλεπίδρασης μέχρι στο άλλο.

Όταν ξεκινάς να προσεγγίσεις μια κοπέλα, αυτόματα μπαίνεις στο μικρότερο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού και ξεχωρίζεις. Εκεί ξεκινάει η αλληλεπίδραση με τη γυναίκα ή αλλιώς το «παιχνίδι της αποπλάνησης». Και αυτό δεν έχει να κάνει με την έλξη! Είναι διαφορετικά πράγματα. 
Όταν θέλεις να προσεγγίσεις μια καυτή γυναίκα και προσπαθείς να δημιουργήσεις έλξη για εσένα, αυτό που σκέφτεται είναι:
-Αυτός τώρα γιατί προσπαθεί πολύ;
-Γιατί θέλει να νιώσω συναισθήματα γι αυτόν;

Αν δεν ξέρεις την αξία σου σαν αρσενικό τότε μην περιμένεις από κάποια να την αντιληφθεί πριν από εσένα. Και η αξία σε έναν άντρα πρέπει να είναι πραγματικά ισχυρή. Άσχετα με το ποιο είναι το αποτέλεσμα. Μόλις ξεκινάς την αλληλεπίδραση με μια γυναίκα, θα δεις πως η ίδια θα αρχίσει να αντιδρά περισσότερο σε εσένα. Ήδη θα ξεκινάει νέα θέματα συζήτησης με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Θα αρχίζει να νιώθει ήδη τα πρώτα ερεθίσματα και τις συγκινήσεις.
Ακριβώς σαν φυσικό «παιχνίδι». Και αυτό θα το λατρέψει.
Αν δεν είσαι εσωτερικά σταθερός, τότε το σώμα σου και η φωνή σου θα σε προδώσουν. Μια κοπέλα πολύ σπάνια θα σου δείξει το πότε νοιώθει έλξη από εσένα. Ακόμα και αν έχεις την εμφάνιση και το χάρισμα ενός επιτυχημένου ανθρώπου, μπορεί να νοιώσει ενοχές για τα συναισθήματά της. Αυτό πρέπει να το καταλάβεις με το μυαλό σου, από τα σημάδια που σου δείχνει.

Από την άποψη της πλευράς της γυναίκας, θα πρέπει να σταθμίσει τα οφέλη και τα μειονεκτήματά της όταν θα βγαίνει με έναν ελκυστικό άντρα, νιώθοντας άσχημα για τον εαυτό της και ότι δεν είναι αρκετά καλή για αυτόν. Αυτό που πρέπει να κάνετε πάντα, είναι να παίρνετε από επάνω της όλη την ευθύνη, ώστε να μην νοιώθει ενοχές για το οτιδήποτε. Όχι πως έχει γίνει κάτι κακό, αλλά έτσι νοιώθουν οι περισσότερες γυναίκες.
Οπότε όταν κάποιος εξελίσσεται, δεν πρέπει να προσπερνάει τη χρυσή τομή και να δείχνει αλαζονικός και πολύ ελκυστικός.  Ακόμα και τα άτομα που έχουν υψηλή αξία θα πρέπει να είναι πιο προσγειωμένα. Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να διεγείρει τη γυναίκα. Μια γυναίκα θα μπορούσε να σας βρει συναρπαστικό και διασκεδαστικό χωρίς να χρειάζεται να περιορίζει την κατάστασή της σε θέση άμυνας. Φανταστείτε ότι διέγερση είναι μια πολύ λεπτή λέξη, ενώ έλξη είναι μια πιο ισχυρή λέξη.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα