Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Δε θα το πιστεύετε! 25 εξαιρετικά περίεργες περιπτώσεις θανάτων…

Σίγουρα το άκουσμα κάποιου θανάτου δε θα αποτελέσει αντικείμενο για να γελάσει κανείς.
Υπάρχουν όμως ορισμένες περιπτώσεις ανθρώπων, όπως αυτές που θα δούμε στη συνέχεια, οι οποίοι βρήκαν θάνατο με άκρως παράδοξο τρόπο που ενδεχομένως να σε κάνει να γελάσεις ή τουλάχιστον να αναρωτηθείς …

Σχετική εικόνα
  1. Το 2013 ένας δεκαπεντάχρονος πέθανε καθώς φίλοι του, του έκαναν πλάκα τραβώντας το εσώρουχό του προς τα πάνω θέλοντας να του το βάλουν στο κεφάλι. Αιτία θανάτου, ήταν η ασφυξία.
Σχετική εικόνα
2. Ένας δικηγόρος στο Τορόντο βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον 24ο όροφο ενός ουρανοξύστη. Το παράδοξο φυσικά στην υπόθεση είναι πως αυτό συνέβη καθώς έπεσε με μανία επάνω στο τζάμι προκειμένου να δείξει σε πελάτες του πως το τζάμι είναι ανθεκτικό και δε σπάει.
Αποτέλεσμα εικόνας για cow
3. Στη Βραζιλία, το 2013 ο Joao Maria de Souza βρήκε τραγικό θάνατο όταν μία αγελάδα έπεσε από την οροφή του σπιτιού του πάνω στο κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν. Η αγελάδα προφανώς θα είχε ανέβει στην οροφή του σπιτιού από κάπου εκεί κοντά, καθώς το σπίτι του άτυχου άντρα βρισκόταν στην εξοχή.
Αποτέλεσμα εικόνας για brandon lee grave
4. Ο γιος του Bruce Lee , Brandon Lee πέθανε το 1993 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας »The Crow». Πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από το συμπρωταγωνιστή του Michael Massee για τις ανάγκες μιας σκηνής και βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς το όπλο που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν κατάλληλα ρυθμισμένο.
Σχετική εικόνα
5. Μία καθηγήτρια χημείας, η Karen Wetterhan πέθανε το 1999 , 10 μήνες αφότου είχαν πέσει επάνω στα γάντια της μόλις δύο σταγόνες διμεθυλυδραργύρου κατά τη διάρκεια μίας έρευνας που πραγματοποιούσε. Από το θάνατο της και μετά , τα μέτρα προστασίας έχουν αυξηθεί αυστηρά μέσα στους χώρους χημικών εργαστηρίων.
Σχετική εικόνα
6. Το 1982 , στην Αριζόνα , ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που πυροβόλησε ένα Σακουάρο Κάκτο. Πυροβολώντας τον, ένα κομμάτι τεσσάρων μέτρων από τον κάκτο, έπεσε πάνω του και τον καταπλάκωσε.
Αποτέλεσμα εικόνας για golf
7. Το 1994, ένας άνδρας πέθανε καθώς έπαιζε γκολφ. Το παράδοξο εδώ είναι πως ο άνδρας μετά από τη σύγχυση μιας χαμένης βολής του , χτύπησε ένα παγκάκι που υπήρχε στο χώρο με το μπαστούνι του γκολφ, το παγκάκι έσπασε και ένα κομμάτι του πετάχτηκε με τόση δύναμη που του διαπέρασε την καρδιά.
Αποτέλεσμα εικόνας για black pig
8. Το 1131 , ο τότε Πρίγκιπας της Γαλλίας πέθανε τη στιγμή που ίππευε το άλογό του μέσα στο Παρίσι. Η ιστορία λέει πως ένα μαύρο γουρούνι πέρασε γρήγορα μέσα από τα πόδια του αλόγου του, το οποίο τρόμαξε και στη συνέχεια τον έριξε κάτω.
Αποτέλεσμα εικόνας για robot machine
9. Το 1979 ο Robert Williams ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκοτώθηκε ποτέ από μία μηχανή ρομπότ. Ο ίδιος δούλευε σε μία αυτοκινητιστική βιομηχανία , όταν ένα μέρος των μηχανών ρομπότ που βοηθούσαν στην παραγωγή αμαξιών τον χτύπησε ξαφνικά στο κεφάλι.
Αποτέλεσμα εικόνας για green snake
10. Το 2013 ένας άνδρας στην Ιαπωνία ξεκίνησε να έρπεται στο πάτωμα λέγοντας πως ήταν φίδι. Το πιο παράδοξο και παράλληλα διαστροφικό όμως είναι πως ο συγκεκριμένος άνδρας πέθανε από δαγκωματιές σε όλο του το σώμα, καθώς ο πατέρας του τον δάγκωνε επανειλημμένα προκειμένου να διώξει το πνεύμα του φιδιού που τον είχε καταλάβει.
Σχετική εικόνα
11. Ένας 24χρονος στην Ουάσινγκτον πέθανε όταν μία λάμπα , γνωστή ως lava lamp υπερθερμάνθηκε , εξεράγει και ένα κοφτερό γυαλί του διαπέρασε την καρδιά.
Αποτέλεσμα εικόνας για godel grave
12. Ο Αμερικανός μαθηματικός Kurt Godel πέθανε από πείνα όταν η γυναίκα του χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Είχε κάποιου είδους παράνοια και ψυχαναγκασμό και αρνούνταν να φάει φαγητό μαγειρεμένο από οποιονδήποτε άλλο.
Αποτέλεσμα εικόνας για snoring
13. Υπάρχουν σίγουρα πολλοί τρόποι που μπορεί να δοκιμάσει κανείς προκειμένου να μη ροχαλίζει στον ύπνο του. Αλλά αυτόν, δεν πρέπει σίγουρα σε καμία περίπτωση να τον δοκιμάσετε. Ο Mark Gleeson προκειμένου να το  καταφέρει αυτό , δοκίμασε να βάλει ταμπόν στα ρουθούνια του και να κοιμηθεί. Μπορεί αυτό να σταμάτησε το ροχαλητό, σταμάτησε όμως και την αναπνοή του! Φυσικά, πέθανε από ασφυξία στον ύπνο του.

Αποτέλεσμα εικόνας για segway
14. Το 2010 , ο Jimi Heselden , ο δημιουργός και εφευρέτης του πασίγνωστου πλέον σε όλους »Segway» , βρήκε τραγικό θάνατο τη στιγμή που οδηγούσε το δικό του και ξαφνικά έπεσε από ένα γκρεμό.
Αποτέλεσμα εικόνας για malasis boston
15. To 1919 σε μία γειτονιά της Βοστώνης στη Μασαχουσέτη , εξεράγει ξαφνικά μία τεράστια δεξαμενή που περιείχε μελάσα. Οι δρόμοι πλημμύρισαν και ο απολογισμός ήταν 21 νεκροί και πάνω από 150 τραυματίες.
Αποτέλεσμα εικόνας για καροτα
16. Στην Αγγλία, το 1974 , ο 48χρονος Basil Brown υποστηρικτής της υγιεινής διατροφής κατάφερε να πιεί 37,85 λίτρα χυμό καρότου σε 10 μέρες , προκαλώντας υπερβολική δόση βιταμίνης Α και υπέστη σοβαρές και ανεπανόρθωτες βλάβες στο ήπαρ.
Αποτέλεσμα εικόνας για coffin funeral
17. Το 2011 η 49χρονη Fagilyu Mukhametzyanov μετά από έμφραγμα που υπέστη, διεγνώσθη εσφαλμένα νεκρή σε νοσοκομείο στη Ρωσία. Το παράδοξο σε αυτή την περίπτωση είναι πως η γυναίκα ξύπνησε κατά τη διάρκεια της κηδείας της μέσα στο φέρετρο της την ώρα που φίλοι και συγγενείς διάβαζαν προσευχές. Όταν οι συγγενείς κατάλαβαν τη συνέβη και άνοιξαν το φέρετρο, η γυναίκα υπέστη ξανά έμφραγμα εκείνη τη στιγμή από το οποίο και πέθανε.
Αποτέλεσμα εικόνας για bullet
18. Το 1871 στο Οχάιο ένας άνδρας δικηγόρος υπερασπιζόταν έναν πελάτη στο δικαστήριο με την κατηγορία του φόνου. Όταν πήγε να δείξει στο ακροατήριο και δικαστή με ένα όπλο τον τρόπο με τον οποίο ο κατηγορούμενος πυροβόλησε καταλάθος το θύμα, στην πραγματικότητα ο δικηγόρος πυροβόλησε όντως τον εαυτό του και έπεσε νεκρός. Πέθανε…αλλά κέρδισε την υπόθεση!
Αποτέλεσμα εικόνας για long beard
19. Το 1567 ο  Αυστριακός Hans Steininger κατείχε το μεγαλύτερο ρεκόρ έχοντας την μακρύτερη γενειάδα στον κόσμο με μήκος 1,50 μέτρο , αλλά και έναν από τους πιο παράδοξους θανάτους εξ αιτίας αυτής. Μπορεί να ακούγεται πραγματικά απίστευτο και σίγουρα αστείο , αλλά ο Hans φαίνεται πως πεδικλώθηκε μία μέρα στην ίδια του τη γενειάδα, παραπάτησε και πέφτοντας έσπασε τον αυχένα του. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.
Αποτέλεσμα εικόνας για hole ground
20. Ένας κάτοικος στη Βόρεια Ουαλία προσποιούνταν για καιρό πως ήταν τυφλός προκειμένου να βγαίνει στο δρόμο για επαιτεία. Μία μέρα καθώς περπατούσε έπεσε σε μία μεγάλη τρύπα που βρισκόταν στο έδαφος και πέθανε.
Αποτέλεσμα εικόνας για scarf
21. Το 1927 η γνωστή τότε χορεύτρια Isadora Duncan πέθανε όταν το κασκόλ ενός περαστικού μπλέχτηκε στους τροχούς του αμαξιού στο οποίο η ίδια ήταν επιβάτης. Ο κραδασμός που υπέστη της έσπασε τον αυχένα και πέθανε ακαριαία.
Αποτέλεσμα εικόνας για men toilets
22. Το 1601 ο Δανός ευγενής Tycho Brache πέθανε από έκρηξη της ουροδόχου κύστης , καθώς ο ίδιος δεν πήγαινε να »ανακουφιστεί» γιατί πίστευε πως θα θεωρηθεί αγενής. Πλήρωσε το τίμημα λίγες βδομάδες μετά καθώς νόσησε από κάποιου είδους νεφρική ανεπάρκεια και τελικά πέθανε.
Αποτέλεσμα εικόνας για κατσαριδα
23. Το 2012 ένας άνδρας στη Φλόριντα πέθανε αφού κέρδισε σε ένα »Διαγωνισμό Κατσαρίδας». Οι όροι ήταν να καταπιούν μέλη από διάφορα έντομα. Ο άνδρας καταπίνοντας κατσαρίδες πνίγηκε και πέθανε.
Αποτέλεσμα εικόνας για video camera
24. Ο Βρετανός ηθοποιός Gareth Jones πέθανε από έμφραγμα σε γυρίσματα μιας σκηνής όπου θεωρητικά έπρεπε να υποδυθεί ότι παθαίνει έμφραγμα.
Σχετική εικόνα
25. Το Φεβρουάριο του 1771 ο Βασιλιάς της Σουηδίας Φρειδερίκος πεινούσε πραγματικά πολύ. Στην πραγματικότητα έφαγε ένα γεύμα το οποίο αποτελούνταν από  αστακό, χαβιάρι, καπνιστό χοιρινό, σαμπάνια και 14 πιάτα από το αγαπημένο του επιδόρπιο. Φυσικά πέθανε από προβλήματα πέψης στη συνέχεια.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα