Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΡΑΣΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.

Από το βιβλίο του Β.Ι. ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ 
Ο Κώδικας των Ελλήνων αθανάτων [3] 
Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου βήτα της Οδύσσειας του Ομηρου
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΡΑΣΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ 

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 
Αυτό το οποίο απωλέσαμε σαν κοινότητα θα μας το εξηγήσει ο Όμηρος, στην κανονική ροη της αποκωδικοποίησης.

Το νέο είναι, πως το «εκκρεμές», αφενός παραπλανά –απατά και καταστρέφει , αφετέρου σώζει και προφυλάσσει τους κατέχοντες την τέχνη.

Το πώς καταστρέφει την ζωή μας καθημερινά και τον τρόπο να γίνουμε ειδικοί στην τέχνη του εκκρεμούς μας εξηγούν οι αναγραμματισμοί του σημαντικού όρου [απώλεσα].

Δημιουργική ενόραση είναι το μυστικό, για όσους /ες επιχειρούν στο πεδίο της τέχνης του εκκρεμούς .

Την δημιουργική ενόραση [day dreaming είναι μια μορφή της ], η όπως αλλιώς την γνωρίζετε ,συναντήσαμε για πρώτη φορά στο στιχο α444 του πρώτου βιβλίου της Οδύσσειας .

Σας θυμίζω .

Ο στίχος α444 = βουλευε φρεσιν ησιν οδον, την πεφραδ’ Αθηνη .

[να επιθυμείς να δεις μέσα στο μυαλό σου την ορθή οδό αυτήν για την οποία σου έχει μιλήσει η θεά Αθηνά ]

Η θεά Αθηνά, παροτρύνει τον Τηλέμαχο, να δημιουργήσει μέσα στο μυαλό του την εικόνα της διαδρομής , όπως την έχει περιγράψει σε αυτόν η ίδια, ώστε να περάσει στο δεξιό λοβό σαν πραγματοποιήσιμη εντολή. Τόσο απλά !!!

Όταν περάσει, ο θεός μέσα μας ,φροντίζει τα πάντα όλα να συμβούν σύμφωνα με την εντολή που έχει αποδεχτεί .Είναι η στιγμή που οι αφελείς – αδαείς αρέσκονται να ονομάζουν συνωμοσία του σύμπαντος !!!

Θέλεις το σύμπαν να συνωμοτήσει για την πραγματοποίηση της επιθυμίας σου ;;;

Πρέπει να δουλέψεις σκληρά.


Τα πράγματα είναι απλά για τους κατέχοντες την τέχνη με αγνή ψυχή. Ο θεός δίνει απλόχερα στους ανθρώπους που τον υπηρετούν.

Τα παιδιά και οι αθώες ψυχές τους είναι η καλύτερη απόδειξη πως έτσι έχουν τα πράγματα.

Όλοι οι άλλοι παλεύουν μεταξύ του ΕΓΩ τους και των ανυπέρβλητων εμποδίων που τους δημιουργεί καθημερινά η ελεύθερη [;;;] βούληση τους, αρνούμενοι να γίνουν υπηρέτες ΤΟΥ.

Ο θαυμάσιος Όρος [απώλεσα]

Τι μας περιγραφεί εδώ ο Όμηρος ;;;

Μας αποκαλύπτει μεταξύ άλλων και ένα σημαντικό μυστικό της τέχνης του εκκρεμούς.

Μας εξηγεί, πως για να προσλάβεις μια επιτυχημένη απάντηση, από τον υπέρτατο εαυτό σου κάνοντας χρήση του εκκρεμούς με χαλαζία, πρέπει να κάνεις την ερώτηση σου εικόνα και στην συνέχεια να την υποβάλλεις στην κρίση ΤΟΥ.

Γιατί ;;;

Ο θεός μέσα σου επικοινωνεί μόνο με εικόνες.

Για να γίνονται κατανοητά ,τα όσα προσλαμβάνουμε από ΑΥΤΟΝ , ο μεγάλος Επειος * έχει δημιουργήσει πλήθος νοητικών μηχανισμών. Ένας από αυτούς είναι ο νοητικός μηχανισμός της μετατροπής της εικόνας σε λόγο, καθώς και του λόγου σε εικόνα . Ένας άλλος είναι ο αυτος που επιτρέπει την εκφορά του λόγου κοκ.

*Επειος ήταν μέλος της Ιατρικής ομάδας της Καλυψώς, όταν αυτή δημιουργούσε το μοντέλο Δωριέας, που εποίκισε τον πλανήτη, στη Φαίστο της Κρήτης .Υπεύθυνος για όλους τους νοητικούς μηχανισμούς των εγκεφάλων μας, από την εκσπερμάτωση του ανδρικού μορίου ,έως και τον μηχανισμό εγκατάλειψης της ψυχής από τον φθαρτό σώμα μας.

Επειδή η περιγραφή πραγμάτων, καταστάσεων, ιδεών κλπ πάντα πάσχει, ο άνθρωπος διαχρονικά διαπίστωσε, ρωτώντας το «εκκρεμές» ,πως οι ερωτήσεις του πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλές, διότι ο θεός είναι λεπτολόγος, μπορεί να καταλάβει αλλα ,από αυτά που εσύ προσπαθείς να τον ρωτήσεις .

Οπότε η απάντηση του ίσως θα μπορούσε να σε καταστρέψει .

Έτσι ο καλύτερος τρόπος να ΤΟΝ ρωτήσεις και να περιμένεις πως θα πάρεις την αλήθεια σαν απάντηση ,είναι να του στείλεις μια εικόνα του αιτήματος σου.

Εάν λοιπόν, δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια εικόνα μέσα στο μυαλό σου, που να αντιπροσωπευει 100% το ζητούμενο, έχεις πρόβλημα εξασκώντας την τέχνη του εκκρεμούς .

Οι ραβδοσκόποι που επιχειρούν για την ανεύρεση νερού, είναι 100% επιτυχημένοι ,διότι είναι πολύ εύκολο να φανταστείς τεράστιες ποσότητες νερού μέσα στο μυαλό σου.

Η εικόνα περνά στο άδυτο και ο θεός απαντά με ακρίβεια.

Προσπαθήστε τωρα να περιγράψετε το πόσιμο νερό με λέξεις και θα καταλάβετε την διαφορά.

Διπλή ενημέρωση λοιπόν, από τον Όμηρο και το ρήμα [απώλεσα].

Α].- μας ενημερώνει πως όλα τα κακά συμβαίνουν διότι τα δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι.

Από το απλό κρύωμα, έως τον καρκίνο και από ένα καταστροφικό σεισμό, έως την έκρηξη ενός ηφαιστείου, έως το χειρότερο τσουναμι και από ένα χαστούκι ,έως τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο . Εμείς και η αχαλίνωτη φαντασία μας είναι υπεύθυνη.

Φανταστείτε την πνευματική δύναμη ενός λαού, που βλέπει μόνο πόλεμο σαν λυση των προβλημάτων του .Πόλεμος είναι η απάντηση.

Με τις καθημερινές μαύρες σκέψεις που κάνουμε, ειδικά σε μια χώρα όπως έχει εξελίχθη η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και με την 24ωρη πλύση εγκεφάλου με δραματικά γεγονότα από τα ΜΜΑ, φανταστείτε την τύχη της χώρας μας.

Το απόλυτο μυστικό για την καταρράκωση ενός λαού για όποιον γνωρίζει το μυστικό.

Πετάξτε τις τηλεοράσεις σας ,σταματήσετε να παρακολουθείτε όλα τα δυσοίωνα και κακά που συμβαίνουν στον πλανήτη, διότι μόνο αυτά αποτελούν είδηση για την μάζα που πρεπει να είναι υποταγμένη με κάθε τρόπο!!!

Και αυτος είναι ο καλύτερος και μοναδικός τρόπος να υποτάξεις ένα λαό, η δημιουργία μέσα στο μυαλό του εικόνων καταστροφής –οικονομικής κρίσης – πολέμων –βίας –ασθενειών.

Το σημαντικότερο νοητικό εργαλείο καταπίεσης των λαων από τους εξουσιαστές και το γνωρίζουν.

Αυτος είναι ο μοναδικός λόγος που αργούν τόσο πολύ να δοθούν οι άδειες για την πανελλήνια εκπομπή προπαγάνδας από τα μέσα. Αυτος είναι ο λόγος που η διαφήμιση στο εν λογω μεσο κοστίζει ακριβά. Είναι 100% επιτυχημένη ,καθοδήγει τον λαό όπου ακριβώς επιθυμεί ο διαχειριστής του μέσου.

Τωρα το γνωρίζετε και εσείς !!!

Αποφασίστε ανάλογα τι εικόνες θα επιτρέπεται να περνούν μέσα στο μυαλό σας.
Ένα παράδειγμα για να σωθεί η χώρα από τις φωτιές του καλοκαιριού, εάν ακούσουν οι υπεύθυνοι γραφειοκράτες.

Όλα τα μέσα από την τηλεόραση, έως τις ταμπέλες σε όλη την επικράτεια, διαφημίζουν την φωτιά του δάσους, χωρίς να το κατανοούν.

Τι συμβαίνει λάθος ;;;

Όλες οι εικόνες δείχνουν φωτιά στους πολίτες, περνά, δηλαδή, στο κοινό ασυνείδητο η ιδέα της φωτιάς στο δασός. Το ασυνείδητο είναι αυτό, είπαμε, που αποφασίζει σε κάθε περίπτωση τα γινόμενα .

Το τεράστιο [Χ] επάνω στην εικόνα της φωτιάς, ο ανώτερος εαυτός σας ,δεν το αναγνωρίζει σαν αποτρεπτικό της φωτιάς και στην τελική αυτος είναι που θα πάρει την απόφαση . Από όσα γνωρίζω, μάλλον σαν ένα τεράστιο σύμβολο χρωμοσώματος το αντιλαμβάνεται .

Έτσι ,οι διαφημίσεις μας για την αποτροπή της φωτιάς του δάσους, με εικόνες το δάσος να καίγεται είναι το λιγότερο εγκληματική.

Το καλύτερο θα ήταν να μην υπάρχει καμία φωτογραφία ,ούτε διαφήμιση φωτιάς σε κανένα μεσο. Είμαι σίγουρος πως οι φωτιές θα μειωνόταν κατά 99% στην πατρίδα μας.

Σταματήσετε λοιπόν, τις διαφημίσεις και αφαιρέστε όλες τις αποτρεπτικές [;;;] πινακίδες από κάθε δασικό δρόμο της χώρας .Αφήστε τον λαό να θαυμάζει μόνο τη φύση και το πράσινο.

Ακούει κανείς ;;;

Β].- μας ενημερώνει ,πως είναι ο ιδανικότερος τρόπος να ρωτήσουμε τον θεό μέσα μας, κάνοντας χρήση του νοητικού εργαλείου του εκκρεμούς με χαλαζία και να μάθουμε την αλήθεια για οτιδηποτε μελλοντικό.

Το μυστικό έγινε κοινή γνώση .Υπεύθυνος ο Όμηρος.

Αναγραμματισμός του[ απώλεσα ]

1117[10]=απώλεσα*.-[ απώλεσα = απολλυμι = διαφθείρω – καταστρέφω –φονεύω -].-β46

1117[10]=απλά σ’ εω*.-[ απλά = απλά / σε = εσένα/ εω = επιτρέπω / απλά σου επιτρέπω να καταστραφείς ].-β46

1117[10]=πλάσω εα *.-[ πλάσω = πλάσσω = σχηματίζω –δινω μορφή –σχηματίζω στο νου – δημιουργική ενόραση / εα [1] = επιτρέπω / απλά σου επιτρέπω να καταστραφείς σχηματίζοντας μέσα στο μυαλό σου τις κατάλληλες εικόνες – δημιουργική ενόραση ].-β46

1117[10]=πλάσω εα *.-[ Εα[2]= ειμι = είμαι –υπάρχω – βρίσκομαι / απλά σου επιτρέπω να καταστραφείς σχηματίζοντας μέσα στο μυαλό σου τις κατάλληλες εικόνες – η δημιουργική ενόραση είναι υπαρκτή Προσοχή τι εικόνες δημιουργείται στα μυαλά σας ].-β46

1117[10]=πλάσω εα *.-[ Εα[3]= εος = ίδιος – αυτος που ανήκει σε κάποιον – δικός του /απλά σου επιτρέπω να καταστραφείς σχηματίζοντας μέσα στο μυαλό σου τις κατάλληλες εικόνες – η δημιουργική ενόραση είναι υπαρκτή Προσοχή τι εικόνες δημιουργείται στα μυαλά σας δημιουργούν το μέλλον σας αν περάσουν στο άδυτο των αδύτων ].-β46

1117[10]= σ’αω λαε π’[ω] *.-[ αω = βλάπτω –παραπλανώ – θαμβώνω –απατώ [επι ψυχικής βλάβης ] / λαε [1] = ο λαός – οι άνθρωποι – το Ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ / Πω[1] = εγκλιτικό μόριο = κατά κάποιο τρόπο οιονδήποτε – κατά χρονικό διάστημα οιονδήποτε / εσένα τον λαό παραπλανώ απατώ –καταστρέφω διαφθείρω με κάθε τρόπο και αιώνια ].-β46

1117[10]= σ’αω λαε π’[ω] *.-[ πω[2] = ειπον = σου λέω / εσένα τον λαό δηλώνω πως σε παραπλανώ απατώ –καταστρέφω διαφθείρω με κάθε τρόπο και αιώνια ].-β46

1117[10]= σ’αω λαε π’[ω] *.-[ λαε [2] = λαας = λίθος –πετρά = η τέχνη του εκκρεμούς / εσένα τον λαό δηλώνω πως σε παραπλανώ απατώ –καταστρέφω διαφθείρω με κάθε τρόπο και αιώνια όταν επιχειρείς να προσλάβεις ιερή γνώση με την τέχνη του εκκρεμούς ].-β46

1117[10]= σαω λαε π’[ω] *.-[σαω = σαοω = σώζω –προφυλάσσω / λαε [1] = ο λαός – οι άνθρωποι – το Ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ / Πω[1] = εγκλιτικό μόριο = κατά κάποιο τρόπο οιονδήποτε – κατά χρονικό διάστημα οιονδήποτε / εσένα τον λαό σώζω – προφυλάσσω με κάθε τρόπο και αιώνια ].-β46

1117[10]= σαω λαε π’[ω] *.-[ πω[2] = ειπον = σου λέω / εσένα τον λαό δηλώνω πως σε σώζω και σε προφυλάσσω με κάθε τρόπο και αιώνια ].-β46

1117[10]= σαω λαε π’[ω] *.-[ λαε [2] = λαας = λίθος –πετρά = η τέχνη του εκκρεμούς / εσένα τον λαό δηλώνω πως σε σώζω και προφυλάσσω με κάθε τρόπο και αιώνια όταν επιχειρείς να προσλάβεις ιερή γνώση με την τέχνη του εκκρεμούς ].-β46

1117[10]= πως λαας ε *.-[ πως =κάπως – κατά κάποιο τρόπο / λαας = λίθος –πετρά = η τέχνη του εκκρεμούς / ε = αντωνυμία = τον εαυτόν του /της – αυτόν /αυτήν / κατά κάποιο τρόπο η τέχνη του εκκρεμούς σε παραπλανά –απατά – καταστρέφει = ταυτόχρονα αν επιχειρείς σωστά σε σώζει και σε προφυλάσσει ].-β46-μ

1117[10]= πω σε λαα *.-[ θα μιλήσω σε εσένα για την τέχνη του εκκρεμούς και θα σου αποκαλύψω τον τρόπο που [η πέτρα – χαλαζίας ] σε απατά – παραπλανά η σε σώζει ].-β46-μ





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα