Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΕΚΠΕΜΦΘΗΚΕ

lifehub-anthropos-filosofia-222

Η ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΕΚΠΕΜΦΘΗΚΕ


Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η κλήση για να προετοιμαστούμε για την επανεμφάνιση του Χριστού εκπέμφθηκε. Η κλήση για τη σωτηρία του κόσμου διασαλπίσθηκε και σήμερα παντού στο κόσμο συγκεντρώνονται οι άνθρωποι πνευματικών αντιλήψεων.
Δεν πρόκειται για συγκέντρωση επί του φυσικού πεδίου, αλλά για ένα βαθιάς σημασίας πνευματικό γεγονός.
Η ανθρωπότητα ατενίζει προς δύο κατευθύνσεις:
Προς την ερημωθείσα Γη μας και προς τις γεμάτες αγωνία καρδιές των ανθρώπων. Ατενίζει επίσης και προς τον Τόπο, από τον οποίο θα έλθει ο Χριστός.
Σε κάθε χώρα η ανθρωπότητα αναμένει τον Ερχόμενο, ανεξάρτητα πως Τον ονομάζει.
Η δεύτερη έλευση επίκειται και από τα χείλη των μαθητών και πνευματικώς σκεπτόμενων ανδρών και γυναικών εκπέμπεται η φωνή :

“Το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη, ας εκπληρώσουν τον σκοπό του Ερχόμενου”.
Οι λέξεις αυτές είναι μία αφιέρωση, μία αίτηση, μία δήλωση πίστης και μία πρόκληση προς τον Αβατάρ, τον Χριστό, ο Οποίος στον υψηλό Του Τόπο περιμένει μέχρις ότου η φωνή να γίνει αρκετά διαυγής για να εξασφαλίσει την εμφάνισή Του.
Ένα πράγμα πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας. Δεν πρόκειται να καθορίσουμε την χρονολογία της εμφάνισης του Χριστού ή να περιμένουμε κάποια θεαματική βοήθεια ή περίεργα φαινόμενα. Εάν το έργο εκτελεστεί όπως απαιτείται, θα έλθει κατά την ορισθείσα εποχή.
Το έργο μας περιορίζεται στο να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και, σε όσο το δυνατόν ευρεία κλίμακα, για να εμπεδώσουμε ορθές ανθρώπινες σχέσεις, διότι από τη δική μας εργασία εξαρτάται η έλευσή Του.
Αυτό θα απαιτήσει θυσίες, κατανόηση και βαθιά αγάπη προς τους συνανθρώπους μας. Θ’ απαιτήσει επίσης νοημοσύνη και σύνεση και πρακτική αντίληψη των παγκόσμιων υποθέσεων.
Όσο προχωρεί το έργο και αναπτύσσεται η καλή θέληση, ο Χριστός και οι μαθητές Του θα έρχονται πλησιέστερα προς την ανθρωπότητα. Ατενίζουμε προς το μέλλον.
Η προσταγή του Κυρίου εκπέμφθηκε. Ο Χριστός είναι έτοιμος και με προσοχή περιμένει την αίτηση των ανθρώπων. Η αίτηση αυτή εκπέμπεται κι ανέρχεται καθημερινά και “η ώρα υμείς ου δοκείτε, θέλει έλθει”.

Πηγή Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – Alice Bailey

Επιμέλεια
photo The Secret Real Truth
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα