Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΚΑΙ CERN

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Μικρές ειδήσεις για λίγους..

- Στην συνεδρία της Λέσχης που έγινε πριν λίγες μέρες στην Δρέσδη, κλήθηκε η διευθύντρια του CERN Fabiola Gianotti στην οποία δόθηκαν ρητές οδηγίες να επταπλασιάσει την ισχύ του επιταχυντή, για να ανοίξει αστρική πύλη από την οποία τα μέλη της Cabal να μπορέσουν να διαφύγουν, είτε να κατεβάσουν δαιμονικές οντότητες για να τους στηρίξουν! Είχαν όμως γνώση οι φύλακες..
- Theresa May: Enough is enough! Μετά τις επιθέσεις στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ, δύο οι επιλογές της Βρεττανίδας πρωθυπουργού: Ή θα κηρύξει τον πόλεμο στην Cabal, ή θα παραιτηθεί..
- Τι ίδιο δίλημμα αντιμετωπίζει και ο Τραμπ. Ή θα ξεκάνει όλους του βαθέος κράτους που τον υπονομεύουν, ή θα τον δολοφονήσουν όπως συνέβη με τον Κένεντι..
- Τρεις μόνον απέμειναν από τους Προστάτες ή Πατέρες ή Άρχοντες, αρνητικά όντα της 4ης διάστασης που βρίσκονται πίσω από την Cabal. Οι υπόλοιποι είτε σκοτώθηκαν, είτε αυτοκτόνησαν είτε το έσκασαν!

- Για τον λόγον αυτόν η Cabal διασπάστηκε σε φατρίες οι οποίες δρουν με απόγνωση και μεμονωμένα. Παρ' όλα αυτά η Cabal συνεχίζει τους ψεκασμούς, με την ελπίδα ότι θα εμποδίσει τις δέσμες φωτονίων που στοχεύουν το ανθρώπινο γονιδίωμα με σκοπό την πλήρη ενεργοποίηση του..
- Με διάταγμα του Τραμπ, απαγορεύονται οι συσκευές ψυχοτρονικού πολέμου ή συσκευές εκτόξευσης βαθμωτού πλάσματος εναντίον ανθρώπων. Τις συσκευές αυτές χρησιμοποιεί η Cabal εναντίον Εργατών και Μαχητών του Φωτός. Όποιος συλληφθεί να κατέχει τέτοια συσκευή, θα αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου..
- Πέραν των 3.500 ατόμων συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ ύποπτοι για παιδεραστία, μεταξύ των οποίων και επώνυμοι, όπως γερουσιαστές, δικαστικοί και στρατιωτικοί, είδηση την οποία τα γνωστά ΜΜΕ έκαναν γαργάρα. Τα άτομα αυτά άρχισαν να "κελαϊδούν" και σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες συλλήψεις..
- Σύμφωνα με πολλές πηγές και πληροφορίες από δυτικά contactees, σημαντικά γεγονότα για την ανθρωπότητα θα επισυμβούν μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου 2017..
[Το άγαλμα του Ινδού θεού της καταστροφής Shiva τοποθετημένο έξω από την κύρια είσοδο των εγκαταστάσεων του CERN]
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα