Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Υπενθυμίσεις ...




1. Θυμάσαι πώς νιώθεις όταν κολυμπάς;

Είσαι μέσα στο νερό, αλλά, δεν είσαι από αυτό.

Εφάρμοσε αυτή την αντίληψη καθώς κολυμπάς στις συναισθηματικές σου λίμνες και θάλασσες.

Παρατήρησε όσα νιώθεις, άφησέ τα να περάσουν μέσα από σένα, όπως θα έκανες με τα κύματα. 

Βρες τη ροή των ρευμάτων, απόφυγε την αντίσταση, έχε εμπιστοσύνη σε ό,τι νιώθεις, παρατήρησε τις εικόνες που γεννιούνται μέσα σου και δώσε τους χώρο να υπάρξουν για όσο χρειάζεσαι να τις κατανοήσεις. 

Μόλις τις αποδεχθείς με ήρεμη Καρδιά, θα φύγουν και η νηνεμία θα αντικαταστήσει την τρικυμία. 

Μην αντιστέκεσαι και μην φοβάσαι. 

Ό,τι νιώθεις τώρα, είναι μέρος της διαδικασίας κάθαρσης που θα βιώσουμε όλοι, με τον τρόπο του ο καθένας. 

Να θυμάσαι πως δεν είσαι τα συναισθήματά σου. 

Αυτά, είναι ένα ακόμη εργαλείο που σε βοηθά να αντιληφθείς τον εσωτερικό σου κόσμο, το εύρος του, την δύναμή του και τα σημεία εκείνα που σε περιμένουν να τα καλλιεργήσεις για να δυναμώσουν κι αυτά. 

Δεν είσαι αυτά, αλλά μέσω αυτών κατανοείς βαθύτερα τον Εαυτό σου και τον Κόσμο γύρω σου. 

Παρατήρησε χωρίς να κρίνεις και χωρίς να ταυτίζεσαι με όσα σου δείχνουν. 

Δεν χρειάζεται να πιστέψεις στις εικόνες τους. 

Είσαι πολυδιάστατο ον και τώρα βλέπεις μερικές από τις μυριάδες όψεις σου. 

Μην επιτρέψεις στο δράμα να σε καταβάλλει. 

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να διορθώσεις, έχεις πάντα το δικαίωμα να αλλάξεις πυξίδα και να επαναπροσανατολιστείς. 

Βοήθησε τον εξαγνισμό των συναισθημάτων σου μέσω της Αποδοχής τους. Αγκάλιασέ τα όλα και μετά άφησέ τα να φύγουν. 

Πες ένα Ευχαριστώ και πάρε μερικές βαθιές ανάσες. 

Κοίτα ψηλά. 

Στρέψου στο Φως.


2. Πώς είναι τα όνειρά σου τελευταία;

Μόλις ξυπνήσεις το πρωί, κράτα για λίγο τα μάτια σου κλειστά και συγκεντρώσου για να θυμηθείς τις εικόνες που έχουν καταχωρηθεί στην μνήμη σου. 

Καθώς θα βρίσκεσαι στο κατώφλι μεταξύ των δύο κόσμων, επιβεβαίωσε ό,τι θυμάσαι και μόλις αποφασίσεις να σηκωθείς, κατέγραψε τις μνήμες σου με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο καθένας έχει μια προσωπική, συμβολική ονειρική γλώσσα μέσω της οποίας συνομιλεί με τον υποσυνείδητο εαυτό του κάθε βράδυ. 

Οι αλλαγές και οι συνεχείς μεταμορφώσεις της περιόδου που διανύουμε, αντηχούν βαθιά μέσα μας, φτάνουν σε κυτταρικό επίπεδο και εξαγνίζουν τις αποθηκευμένες μνήμες του υποσυνείδητου. 

Φαντάσου την όλη διαδικασία σα να μπαίνεις σε μια αποθήκη σου και να πετάς έξω στο φως της ημέρας διάφορα αντικείμενα που είχες ξεχάσει την ύπαρξή τους. 

Αυτό, πολλές φορές εμφανίζεται με την μορφή εφιάλτη ή σουρεαλιστικών εικόνων με ιδιαίτερα φευγαλέο νόημα καθώς απουσιάζει κάθε λογική συνέχεια που έχουμε συνηθίσει ν`αναζητάμε για να ερμηνεύσουμε μια όποια εμπειρία.

Η συνεπής καταγραφή των ονείρων και η επανεξέτασή τους κατά καιρούς σε συνδυασμό με τα γεγονότα της ζωής μας στην αντίστοιχη περίοδο, μας εκπαιδεύει στην εσωτερική, Ψυχική επικοινωνία. 

Μαθαίνουμε την γλώσσα, αποκωδικοποιούμε, ερμηνεύουμε και την ίδια στιγμή δίνουμε σαφές μήνυμα συνεργασίας στην Ψυχική μας όψη που ανταποκρίνεται γρήγορα και μας καθοδηγεί στο σωστό για εμάς μονοπάτι.

Αν βλέπεις εφιάλτες ή ασύνδετες μεταξύ τους εικόνες χωρίς νόημα, γνώριζε πως βρίσκεσαι ήδη σε διαδικασία κάθαρσης που θα ανοίξει χώρο μέσα σου ώστε να σου δοθεί μια καινούρια συμβολική γλώσσα, όταν η κάθαρση ολοκληρωθεί.

 Απόφυγε να ταυτίζεσαι με τις εικόνες και να επιτρέπεις παρερμηνείες που μονάχα φόβους γεννούν και "δυσοίωνες" προβλέψεις που κατεβάζουν χαμηλά το συχνοτικό σου πρότυπο. 

Πριν κοιμηθείς κάθε βράδυ, δώσε μια επιβεβαίωση στον εαυτό σου πως αποδέχεσαι την κάθαρση και συνεργάζεσαι χωρίς καμία αντίσταση. 

Γνώριζε πως όλα είναι έτσι όπως πρέπει να είναι και έτσι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. 

Τίποτα απολύτως.



3. Το συναισθηματικό και το νοητικό μας σώμα εξαγνίζονται από τις καταχωρήσεις του παλιού κόσμου, όλα τα ψέματα, όλες οι νοσηρές φοβίες, όλες οι δυσάρεστες εμπειρίες, όλα ήρθε η ώρα τους να φύγουν και ν`αποδεσμεύσουν τον χώρο που κατακρατούν. 

Καρμικοί κύκλοι κλείνουν οριστικά, άνθρωποι και συνθήκες εξαφανίζονται σταδιακά από τη ζωή μας. 

Μαζί με τον παλιό κόσμο, πεθαίνει και ο παλιός εαυτός μας και όλες του οι μνήμες φθίνουν και ξεθωριάζουν. 

Η ύπαρξή μας επαναπροσδιορίζεται, χώρος διανοίγεται στην αντίληψή μας για να συναντήσουμε τον Αυθεντικό Εαυτό μας, να συνδεθούμε μαζί του και να Ενοποιήσουμε και πάλι αυτό που ήταν για πολύ χρόνο διαιρεμένο. 

Αυτός είναι ένας βαθύς αποχαιρετισμός που όμοιό του δεν έχουμε ξαναβιώσει. 

Συχνά θα βρείς τον εαυτό σου μέσα σε μια αδιόρατη θλίψη, σε μια απροσδιόριστη χαρμολύπη που τη μια θα σε ανεβάζει σε ανείπωτη χαρά και την άλλη θα σε συνθλίβει με μια ξαφνική κίνηση χωρίς προειδοποίηση. 

Μέχρι να καταφέρουμε να κουρδιστούμε στην ανώτερη οκτάβα της Συνείδησης και να Ενοποιηθούμε με την Ανώτερή μας όψη, θα βρισκόμαστε με το ένα πόδι στον παλιό και το άλλο στον καινούριο κόσμο. 

Ο παλιός κόσμος, ασκεί επάνω μας μια ιδιαίτερη έλξη, κάτι που πολύ εύκολα μπορεί να εξηγηθεί από τις εκατοντάδες ενσαρκώσεις μας στην συχνότητά του. 

Η συνήθεια που έχουμε αναπτύξει, λειτουργεί όπως ο νόμος της βαρύτητας που, όσο ψηλά κι αν σηκωθούμε, μας τραβάει πάντα προς τα κάτω. 

Αυτή είναι μια απαραίτητη διαδικασία, όσο επώδυνη και κουραστική κι αν είναι, καθώς μέσω αυτής προσφέρεται η ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να κατανοήσουν από ποιές αλυσίδες πρέπει να ελευθερωθούν για να ανυψωθούν. 

Σε κάθε ανύψωση, αποκτάμε την βιωματική εμπειρία μιας άλλης οκτάβας, μιας άλλης κατάστασης συνείδησης που καταγράφεται και εντυπώνεται μέσα μας όλο και περισσότερο, πέρα από κάθε αμφισβήτηση. 

Σε κάθε επιστροφή, θυμόμαστε το πιο ουσιαστικό: δεν είναι εδώ το σπίτι μας, δεν είναι αυτό το επίπεδο με το οποίο μπορούμε πλέον να συντονιστούμε για να νιώθουμε καλά και αρμονικά. 

Έτσι, δυναμώνει μέσα μας η αποφασιστικότητα να ωθήσουμε την κάθαρση και να βοηθήσουμε τον εξαγνισμό μας από κάθε ίχνος χαμηλής συχνότητας που ακόμα υπάρχει στο συναισθηματικό και το νοητικό μας σώμα και αναγκαστικά εκδηλώνεται στην αύρα μας.

Μέσα από αυτή την διαδικασία, ο καθένας έχει ήδη κληθεί να δοκιμαστεί για ν`αποφασίσει αν θα ανυψωθεί ή αν θα επαναλάβει τα "μαθήματα" που ο παλιός κόσμος του παρείχε ως δυνατότητα, αλλά αυτή τη φορά σε έναν άλλο πλανήτη αντίστοιχης οκτάβας.


Τώρα, πιστεύω πως μπορείς να καταλάβεις καλύτερα το γιατί κλείνουν όλοι οι Καρμικοί Κύκλοι μαζί, το γιατί τόσες απανωτές διαδικασίες κάθαρσης, το γιατί τόσο ισχυρό κάλεσμα σε όλους μας ν`αναλάβουμε τις ευθύνες μας σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας.

Η απεμπλοκή και η απαλλαγή μας από καθετί που μας συνέδεε με τον παλιό κόσμο θα γίνεται όλο και πιο επιτακτική και η πίεση θ`αυξάνεται για να οδηγήσει όλους στην οριστική μας απόφαση.

Αν κοιτάξεις γύρω σου προσεκτικά και με διαύγεια, δεν είναι καθόλου δύσκολο να διακρίνεις τον εκφασισμό των κοινωνιών και τον εκμαυλισμό των αξιών, οπουδήποτε στον παλιό κόσμο.

 Αυτή η παρακμή είναι μη αναστρέψιμη και κάθε μέρα που περνάει πιστοποιεί το επερχόμενο τέλος του. 

Το οικοδόμημα τρίζει και ταλαντεύεται, κομμάτια του γκρεμίζονται και πέφτουν διαρκώς ενώ τα σημάδια προειδοποιούν όσους έχουν μάτια για να βλέπουν και αυτιά για ν`ακούν. 

Όσοι/ες αποφάσισαν να προχωρήσουν, έχουν ήδη εγκαταλείψει το κτίριο και αναζητούν την σύνδεσή τους με τις ανώτερες συχνότητες και καταστάσεις συνείδησης, στρεφόμενοι/ες εντός, καλλιεργώντας, εμπλουτίζοντας και ενδυναμώνοντας τον εαυτό τους που σιγά σιγά αναδύεται σε μια υπόσχεση πέρα από κάθε προσδοκία ή φαντασία.

Όσοι/ες αποφάσισαν να επαναλάβουν τα μαθήματά τους, εμπλέκονται σε παιχνίδια δύναμης και αντιπάλλονται τις συνθήκες που τελικά οδηγούν ολοένα βαθύτερα στον λαβύρινθο του κτιρίου, απ`όπου πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να βγούν όταν η κατάρρευση ξεκινήσει.

Όσοι/ες παραμένουν αναποφάσιστοι/ες, θα οδηγηθούν από τον εαυτό τους στο σημείο όπου η επιλογή θα είναι αναπόφευκτη. 

Όσο καθυστερούν, τόσο πιο έντονο θα είναι το σοκ που θα φέρουν μπροστά τους και θα τους δώσει την τελική ώθηση που χρειάζονται.

Στο Σύμπαν της Ελεύθερης Βούλησης
κάθε επιλογή είναι σεβαστή.

Γνώριζε
Κατανόησε
Εφάρμοσε

έτσι
οδηγείς
τον Εαυτό σου

έτσι
συναντάς
τον Εαυτό σου

Και έτσι
 όλα
 Είναι
όπως πρέπει να Είναι.


- artist: Tianhua Mao -


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα